Cel Mai Bun Grătar Cu Afumătoare

Cel mai bun grătar cu afumătoare

Modificat la 16 mai 2021
Articol evaluat de 40 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce să-ți cumperi un grătar cu afumătoare?

Afumarea este o metodă folosită de milenii pentru a conserva carnea pe perioade lungi de timp și a-i da un gust special. Gătitul în aer liber reprezintă, și el, o tradiție puternică în toată lumea, dar mai ales la români, aceștia preferând să iasă împreună cu prietenii la un grătar în aer liber, la pădure sau în grădina personală.

Orice familie, indiferent că locuiesc la casă sau la bloc, dețin un grătar de grădină sau de exterior, indiferent că este vorba despre unul fix sau unul portabil, pe care îl poate lua oricând și oriunde dorește. În funcție de modul în care vrei să folosești noul grătar și de mâncărurile pe care dorești să le prepari, trebuie să te orientezi către modele care au anumite funcții, cum este și funcția de afumătoare.

În funcție de numărul de persoane care sunt în mod obișnuit prezente la grătarele tale și de cantitățile de mâncare pe care le prepari, trebuie să te orientezi către dimensiunile grătarului. Dacă obișnuiești să ai mulți invitați la masă este recomandat să achiziționezi un grătar care să îți permită să prepari și să gătești mai multă mâncare în același timp.

Cel mai bun grătar cu afumătoare

Cel mai bun

Beef Brisket gril cu afumătoare

 • Design modern și plăcut
 • Rezistent în timp
 • Ușor de curățat și montat
 • Husă opțională
 • Multifuncțional
Verifică prețul

Grătarul Klarstein Beef Brisket Smoker Grill oferă toate deliciile unui adevărat grătar acasă. Indiferent dacă dorești să gătesti carnea, să o afumi sau ambele în același timp, alegerea îți aparține. Într-o cameră mică, lemnul se poate aprinde, fumul trece printr-o conductă de legătură într-o cameră mare de grătar și astfel afumă carnea, peștele sau legumele lent și ușor, dând un gust ușor de fum. Cei care preferă să facă fără gustul tipic al fumului pot, de asemenea, să gătească, exclusiv cu căldură directă. Grillul Beef Brisket este, potrivit și pentru acest lucru. Un raft cromat poate fi folosit pentru a menține alimentele calde iar termometrul afișează întotdeauna temperatura interioară.

la buget

Gratar carbune Kaminer 2 in 1, grill si afumatoare, termometru, metal, 113x103 cm, culoare negru

 • Design modern
 • Rezistență crescută
 • Greutate redusă
 • Dublă funcționalitate
 • Ușor de mutat
Verifică prețul

Ai nevoie de un grătar și nu știi ce opțiune să alegi? Pentru asta suntem noi aici, să te informăm cu privire la cele mai bune grătare. Așadar, te invităm să descoperi grătarul 2 în 1 pe cărbune “Kaminer”, cu grill și afumătoare. Odată cu sosirea vremii bune și a temperaturilor mari, acest grătar îți va fi un mare ajutor, atât la o ieșire cu prietenii în curte, cât și pentru o seară în familie, cu niște bucate excelente. De asemenea, acest grătar deține un termometru montat pe capac ce îți oferă un control mai bun asupra preparării.

Premium

Gratar cu carbuni, afumatoare si raft jos, negru, masiv XXL

 • Design modern și plăcut
 • Multifuncțional
 • Materiale rezistente
 • Durată lungă de utilizare
 • Ușor de montat și folosit
Verifică prețul

Această afumătoare de înaltă calitate, cu o cameră de gătit încăpătoare și un focar lateral puternic, îți permite să gătești și să afumi carne, pește și legume delicioase. Corpul din metal gros, perfect etanș, este greu și, prin urmare, oferă afumătoarei caracteristici excelente de retinere și de distribuție a căldurii. Poți monitoriza temperatura în cameră cu ajutorul termometrului integrat. Afumătoarea este echipată cu 2 roți, astfel încât aceasta poate fi deplasată cu ușurință pentru petreceri în aer liber, picnicuri sau adunări.

Gratar carbune BBQ smoker 2 in1, Wichita Smoker, grill si afumatoare, termometru, dimensiuni totale 116.5 X115 cm, metal, negru

 • Include termometru
 • Include 2 suporturi pentru ustensile
 • Ușor de folosit
 • Ușor de curățat
 • Confecționat din materiale rezistente
Verifică prețul

Acest grătar este ideal pentru a găti o carne gustoasă și bine făcută, chiar la tine acasă ori pentru afumarea cărnurilor. Poate fi amplasat pe terasă, în curte sau grădină fiind ușor de transportat datorită roților. Grătarul este prevăzut cu un suport pentru depozitarea ustensilelor și unul tip plasă în partea inferioară pentru a depozita cărbunii. Cu ajutorul termometrului montat pe capacul grătarului poți controla temperatura de gătire pentru a obține o carne bine gătita și plină de gust. În plus grilajul este detașabil și ușor de curățat.

Gratar afumatoare Nevada XL, negru

 • Design modern
 • Capacitate mare
 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Ușor de utilizat
 • Simplu de instalat
Verifică prețul

Acest grătar-afumătoare este o combinație între un grătar tradițional și o afumătoare. Acesta îți permite să pregătești preparate la grătar, afumate, rotisate și să păstrezi mâncarea caldă în același timp. În cadrul compartimentului de foc, lemnul mocnit produce căldură și fum, ce este distribuit uniform în afumătoare. Dacă ai nevoie doar de un tip de preparare, arzătorul separat poate fi folosit pentru a încălzi mâncarea deja pregătită la grătar. Nevada are un compartiment de foc și două camere de afumare. Carnea, peștele, legumele, pizza și chiar pâinea pot fi pregătite delicios cu afumatoarea, în plus, mâncarea poate fi gătită la temperaturi joase, ce va asigura că peștele și carnea vor rămâne suculente și delicioase.

Gratar iMK® cu afumatoare, termometru, polita de lemn si roti pentru transport, 110 x 110 x 52 cm

 • Dotat cu afumătoare
 • Dotat cu roți pentru a facilita transportul
 • Include poliță de lemn
 • Structură metalică rezistentă
 • Ușor de folosit
Verifică prețul

Grătarul este construit pe o structură metalică stabilă cu dimensiuni normale de 110x52x110cm , care asigură siguranță la pregătirea meselor. Grătarul poate fi transportat cu ușurință, deoarece are două roți încorporate și un mâner din lemn. Un raft mare din lemn și un fund metalic îți vor permite să-l ți la îndemână toate accesoriile necesare. Suprafata mare a grătarului se datorează grătarului cromat de 54x30cm. Gratarul are și un capac cu un termometru, care facilitează procesul de gătire și protejează împotriva vântului deranjant.

Întrebări frecvente despre grătarele cu afumătoare

Cu ce tip de lemne funcționează grătarul cu afumătoare?

Sunt folosite o mulțime de tipuri de lemn, fiecare oferind savoare diferită a afumarii. De regulă se folosesc lemne de esență tare, fără adezivi, rășini sau orice contaminări pe ele, precum stejarul, mărul, cireșul, etc.

Din ce materiale este confecționat un grătar cu afumătoare?

În general acest tip de grătar este confecționat din materiale dure, durabile care rezistă în timp intemperiilor vremii, respectiv din oțel inoxidabil și fontă.

Ce accesorii are un grătar cu afumătoare?

În general un model bun și complet de grătar cu afumătoare are capac, masă de lucru, suport pentru vase și ustenile dar și loc pentru ținut mâncarea la cald.

Cât de mare este un grătar cu afumătoare?

Dimensiunile și volumul grătarului de exterior trebuie alese în funcție de cantitățile de mâncare pe care le gătești în mod obișnuit. Nu uita nici de restul accesoriilor de care ai nevoie, așa că e important să te asiguri că ai suficient spațțiu pentru grătar.

Pot regla temperatura?

Da. Modelele mai noi de grătar cu afumătoare au integrate în capac un termometru ce te ajută să setezi temperatura optimă de gătire în funcție de fibra cărnii sau de rezultatul final pe care vrei să-l obții.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Fierbător de Ouă cu Temporizator
Cel mai bun fierbător de ouă cu temporizator

Nu nimerești niciodată ouăle fierte exact așa cum ți le dorești? Cu ajutorul unui fierbător de ouă electric tot ce trebuie să faci e să apeși un buton și ouăle vor fi tari sau moi fără niciun efort.

Cea Mai Bună Pompă De Butoi
Cea mai bună pompă de butoi

Vrei să poți folosi apa de ploaie culeasă în butoi pentru a uda grădina sau florile din curte? Cumpără-ți o pompă de butoi cu ajutorul căreia poți scoate apa din butoi fără efort.

Cea Mai Bună Tigaie Adâncă
Cea mai bună tigaie adâncă

Scapă de uleiul care sare pe blat cu ajutorul unei tigăi adânci. Pe lângă prăjeli, aceasta te poate ajuta și la prepararea altor tipuri de mâncăruri gătite.

Cel Mai Bun Kit De Irigare Pentru Gazon
Cel mai bun kit de irigare pentru gazon

Vrei să-ți instalezi singur instalația de irigare a gazonului? Alege un kit de irigare care conține toate elementele și accesoriile de care ai nevoie.

Cel Mai Bun Cuțit Electric de Bucătărie
Cel mai bun cuțit electric util în bucătărie

Cuțitul electric este ajutorul ideal pentru a tăia carne, pâine, fructe sau legume. Acesta se folosește cu o singură apăsare de buton, fără a fi nevoie de efort.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe