Cel Mai Bun Grătar Cu Afumătoare

Cel mai bun grătar cu afumătoare

Modificat la 20 octombrie 2021
Articol evaluat de 40 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce să-ți cumperi un grătar cu afumătoare?

Afumarea este o metodă folosită de milenii pentru a conserva carnea pe perioade lungi de timp și a-i da un gust special. Gătitul în aer liber reprezintă, și el, o tradiție puternică în toată lumea, dar mai ales la români, aceștia preferând să iasă împreună cu prietenii la un grătar în aer liber, la pădure sau în grădina personală.

Orice familie, indiferent că locuiesc la casă sau la bloc, dețin un grătar de grădină sau de exterior, indiferent că este vorba despre unul fix sau unul portabil, pe care îl poate lua oricând și oriunde dorește. În funcție de modul în care vrei să folosești noul grătar și de mâncărurile pe care dorești să le prepari, trebuie să te orientezi către modele care au anumite funcții, cum este și funcția de afumătoare.

În funcție de numărul de persoane care sunt în mod obișnuit prezente la grătarele tale și de cantitățile de mâncare pe care le prepari, trebuie să te orientezi către dimensiunile grătarului. Dacă obișnuiești să ai mulți invitați la masă este recomandat să achiziționezi un grătar care să îți permită să prepari și să gătești mai multă mâncare în același timp.

Cel mai bun grătar cu afumătoare

Cel mai bun

Beef Brisket gril cu afumătoare

 • Design modern și plăcut
 • Rezistent în timp
 • Ușor de curățat și montat
 • Husă opțională
 • Multifuncțional
Verifică prețul

Grătarul Klarstein Beef Brisket Smoker Grill oferă toate deliciile unui adevărat grătar acasă. Indiferent dacă dorești să gătesti carnea, să o afumi sau ambele în același timp, alegerea îți aparține. Într-o cameră mică, lemnul se poate aprinde, fumul trece printr-o conductă de legătură într-o cameră mare de grătar și astfel afumă carnea, peștele sau legumele lent și ușor, dând un gust ușor de fum. Cei care preferă să facă fără gustul tipic al fumului pot, de asemenea, să gătească, exclusiv cu căldură directă. Grillul Beef Brisket este, potrivit și pentru acest lucru. Un raft cromat poate fi folosit pentru a menține alimentele calde iar termometrul afișează întotdeauna temperatura interioară.

la buget

Afumatoare si gratar 2 in 1 Livoo DOC205

 • Design modern
 • Ușor de folosit
 • Multifuncțional
 • Rezistent
 • Eficient
Verifică prețul

Grătarul nu se mai face așa cum știai. Ai nevoie de un grătar sigur și ușor de folosit cum este cel din imagine. Are un design modern și nu te lasă să te afumi în timp ce faci grătarul. Acest grătar are două funcții într-unul. Dimensiunea sa este de 44 cm și are o structură din oțel emailat cu mânere de transport. Are un capac cu un termometru incorporat și o supapă de aerisire. Ușița este fabricată din aluminiu. Conține și un colector de cenușă. Greutatea este de 10 kg și este ușor de transportat.

Premium

Gratar Kamado cu afumatoare din ceramica 81 cm

 • Design interesant
 • Durabil
 • Material de calitate
 • Calitate ridicată
 • Ecologic
Verifică prețul

Acest grătar din ceramică este un produs pe care nu îl vezi prea des. Unde ai mai auzit până acum de grătar de ceramică? Ei bine, este cel mai tare grătar pe care îl poți cumpăra și apoi folosi. Are un design de parcă vine de la daci și îți va oferi cele mai delicioase fripturi pe care le-ai mâncat vreodată. Acest grătar include o afumătoare din ceramică de 81 cm. Funcționează pe bază de cărbune sau lemn și are o suprafață de gătit cu diametrul de 33 cm. Îl poți folosi pentru fript, afumare, copt, gătire sau pentru menținere mâncare caldă.

Gratar carbune BBQ smoker 2 in1, Wichita Smoker, grill si afumatoare, termometru, dimensiuni totale 116.5 X115 cm, metal, negru

 • Include termometru
 • Include 2 suporturi pentru ustensile
 • Ușor de folosit
 • Ușor de curățat
 • Confecționat din materiale rezistente
Verifică prețul

Acest grătar este ideal pentru a găti o carne gustoasă și bine făcută, chiar la tine acasă ori pentru afumarea cărnurilor. Poate fi amplasat pe terasă, în curte sau grădină fiind ușor de transportat datorită roților. Grătarul este prevăzut cu un suport pentru depozitarea ustensilelor și unul tip plasă în partea inferioară pentru a depozita cărbunii. Cu ajutorul termometrului montat pe capacul grătarului poți controla temperatura de gătire pentru a obține o carne bine gătita și plină de gust. În plus grilajul este detașabil și ușor de curățat.

Gratar barbecue cu carbuni, afumatoare si raft inferior, negru

 • Rezistent
 • Eficient
 • Design plăcut
 • Sigur
 • Ușor de depozitat
Verifică prețul

Ai poftă de grătar? Uite unul ideal pentru tine. Grătarul barbecue cu cărbuni este potrivit pentru tine. Poți face fripturi cu minim de efort. Nu mai trebuie să te zbați să aprinzi focul și să îl menții aprins. Nici nu te vei mai afuma cum o făceai până acum. Ai la dispoziție o afumătoare pentru a afuma carnea ta favorită. Mai mult, ai la dispoziție un raft interior negru pentru a depozita ce vrei tu: carne sau legume, vase. Este foarte rezistent în timp și este ideal pentru petrecerile în aer liber alături de familie și prieteni.

Gratar iMK® cu afumatoare, termometru, polita de lemn si roti pentru transport, 110 x 110 x 52 cm

 • Dotat cu afumătoare
 • Dotat cu roți pentru a facilita transportul
 • Include poliță de lemn
 • Structură metalică rezistentă
 • Ușor de folosit
Verifică prețul

Grătarul este construit pe o structură metalică stabilă cu dimensiuni normale de 110x52x110cm , care asigură siguranță la pregătirea meselor. Grătarul poate fi transportat cu ușurință, deoarece are două roți încorporate și un mâner din lemn. Un raft mare din lemn și un fund metalic îți vor permite să-l ți la îndemână toate accesoriile necesare. Suprafata mare a grătarului se datorează grătarului cromat de 54x30cm. Gratarul are și un capac cu un termometru, care facilitează procesul de gătire și protejează împotriva vântului deranjant.

Gratar barbecue cu carbuni, afumatoare si raft jos, negru

 • Design modern
 • Ușor de folosit
 • Sigur
 • Preț accesibil
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Dacă îți place friptura, ai nevoie de un grătar de barbecue pe care să îl folosești când ai nevoie. Este o carne sănătoasă pe care ar fi bine să o mănânci mai des decât mănânci carne prăjită, cea mai nesănătoasă. Acest grătar de barbecue funcționează pe cărbuni cu ajutorul unei afumători și mai conține un raft în partea de jos. Raftul de jos este util pentru depozitarea cărnurilor sau a legumelor. De asemenea, dacă nu știai poți monitoriza temperatura din compartimentul de gătit cu ajutorul unui termometru integrat.

Întrebări frecvente despre grătarele cu afumătoare

Cu ce tip de lemne funcționează grătarul cu afumătoare?

Sunt folosite o mulțime de tipuri de lemn, fiecare oferind savoare diferită a afumarii. De regulă se folosesc lemne de esență tare, fără adezivi, rășini sau orice contaminări pe ele, precum stejarul, mărul, cireșul, etc.

Din ce materiale este confecționat un grătar cu afumătoare?

În general acest tip de grătar este confecționat din materiale dure, durabile care rezistă în timp intemperiilor vremii, respectiv din oțel inoxidabil și fontă.

Ce accesorii are un grătar cu afumătoare?

În general un model bun și complet de grătar cu afumătoare are capac, masă de lucru, suport pentru vase și ustenile dar și loc pentru ținut mâncarea la cald.

Cât de mare este un grătar cu afumătoare?

Dimensiunile și volumul grătarului de exterior trebuie alese în funcție de cantitățile de mâncare pe care le gătești în mod obișnuit. Nu uita nici de restul accesoriilor de care ai nevoie, așa că e important să te asiguri că ai suficient spațțiu pentru grătar.

Pot regla temperatura?

Da. Modelele mai noi de grătar cu afumătoare au integrate în capac un termometru ce te ajută să setezi temperatura optimă de gătire în funcție de fibra cărnii sau de rezultatul final pe care vrei să-l obții.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Cană Gradată De Măsurare
Cea mai bună cană gradată de măsurare

Pregătește rețetele exact ca la carte cu ajutorul unei căni gradate care te ajută să porționezi exact diferite tipuri de ingrediente (lichide sau solide).

Cea Mai Bună Tigaie cu Înveliș Ceramic
Tigăi cu înveliș de piatră (ceramică sau marmură)

Tigăile ceramice sunt cel mai natural și sănătos mod de a găti. Spre deosebire de teflon (care este un material generat chimic), învelișul de piatră își are sursa direct în natură iar gustul mâncării va rămâne nealterat.

Cea Mai Bună Foarfecă Electrică pentru Gardul Viu
Foarfece electrice pentru întreținerea gardului viu

Foarfeca sau trimmer-ul electric este unealta indispendabilă pentru orice bărbat care își dorește un gardul viu îngrijit și sănătos.

Cea Mai Bună Plită Încorporabilă cu 4 Zone
Cea mai bună plită electrică încorporabilă cu 4 zone de gătit

Ai o familie numeroasă și cauți o plită electrică cu 4 zone de gătit? Alfă care sunt cele mai performante modele încorporabile.

Cele mai bune aparate pentru curățatul și spălatul terasei (lemn, gresie sau pavaj)
Aparate cu presiune pentru curățatul si spălarea terasei

Aparatul cu presiune cu mod special de terasă iți e de ajutor prin toată curtea nu doar pentru terasă. Pavaje, garduri, balustrade de ciment sau chiar mașina, toate pot fi curățate cu aceste aparate.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe