Cel Mai Bun Hidrofor Monofazat

Cel mai bun hidrofor monofazat

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 111 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce să alegi un hidrofor monofazat?

Hidroforul este un aparat mecanic format dintr-o pompă, vas de expansiune (sau rezervor), racord antivibrant, presostat şi manometru cu ajutorul căruia se poate extrage apa din adâncime. Hidroforul este utilizat la scară largă în mediile rurale, pentru asigurarea apei necesare irigării grădinii şi aprovizionării gospodăriei. În gospodăriile individuale din mediul urban, în clădirile rezidențiale, în uzine sau în restaurante, hidroforul este adesea folosit pentru a preîntâmpina eventuale scăderi de presiune în conductă.

Înainte de a alege un hidrofor, este necesar să ai cunoștințe minimale cu privire la caracteristicile care influențează performanța aparatului. Cel mai bun hidrofor nu este cel mai elegant sau cel mai ieftin produs, ci este cel care oferă cele mai bune performanțe pe termen lung. Cel mai bun hidrofor trebuie să dispună de un motor puternic, să aibă o capacitate minimă a rezervorului de 18 litri, să asigure un consum redus de energie electrică, să fie silențios și sigur în funcționare.

Excelente pentru gospodăria ta, durabile și sigur, pot fi hidrofoarele de la Steinhause. Acestea sunt concepute din cele mai bune materiale și pot asigura o alimentare continuă cu apă pentru locuință și grădină. Cel mai bun raport calitate-preț îl au și hidrofoarele de la Ruris.

Hidrofoare monofazate

Cel mai bun

Steinhaus

 • Pompă din fontă;
 • Vas de expansiune de 24l;
 • Furtun flexibil antivibrant;
 • Comutator de presiune;
 • Membrană EPDM.
Verifică prețul

Hidroforul Steinhaus PRO-BOO24 este o unealtă de-a dreptul necesară în gospodăria dumneavoastră, având o capacitate mai mult decât suficientă de 24L. Cu o putere de 800W, un debit maxim de 3200 litri pe oră și cu o presiune de până la 3.8 bar, aparatul este extrem de util și de eficient. Construcția solidă pe care o are se află în contrast cu greutatea redusă de doar 14.2 kg, fiind dotat, de asemenea, cu un cablul de 100 cm. Cu o adâncime de absorbție de 8m, dispozitivul poate fi utilizat la o temperatură maximă de până la 35°C.

Premium

Elpumps

 • Dotat cu un rezervor de 24 l
 • Putere maximă 1-2 kW
 • Material: inox
 • Debit 5.4 mc/h
 • Include un manometru și un preostat
Verifică prețul

Hidroforul Elpumps VB25/1300 este un aparat de care aveți cu siguranță nevoie în gospodăria dumneavoastră, fiind adecvat pentru furnizarea apei curate sau a altor lichide non-combustibile. Dotat cu un rezervor de 24 de litri realizat din oțel inoxidabil, dispozitivul dispune de un preostat, un manometru, alături de o piesă cu 5 cai și de un racord flexibil. Datorită construcției sale, pompa de o putere nominală de 1.2 kW este automorsantă și aerul este eliminat într-un mod automat, astfel că funcționarea sa este neîntrerupă.

la buget

Evotools

 • Realizează umplerea sau golirea rezervoarelor.
 • Prezintă protecție termică autoresetabilă.
 • Prezintă condensator de pornire.
 • Are un manometru și presostat pentru reglarea presiunii de lucru.
 • Realizează pomparea și distribuția apei curate.
Verifică prețul

Hidroforul EvoSanitary Jet 100L 1098 dispune de un motor electric de 230V/50Hz și ajunge la un debit maxim de 50L/minut. înălțimea sa maximă de pompare este de 48m și de 9m este adâncimea maximă de aspirare. Are presostat pentru funcționare automată și vine la pachet cu un recipient de hidrofor cu capacitate de 24L cu membrană din cauciuc. Motorul electric are ax din oțel carbon, rulmenți metalici și o putere de 750W. Greutatea sa totală este de 17kg. Este perfect pentru uz gospodăresc și nu numai.

Hidrofor Ruris AquaPower 1008, 750 W, 19 l, debit 46 l/min, refulare 45 m

 • Debit maxim 46 l/min
 • Înălțime de refulare 45 m
 • Adâncime de absorbție 9 m
 • Lungime cablu 2 m
 • Realizat din fontă
Verifică prețul

Hidroforul este un produs destinate utilizării sistemelor de alimentare cu apă, unul dintre avantaje fiind acela că sunt menite pentru a întreține uzul casnic. Întreținerea acestuia se realizează într-o manieră ușoară, ceea ce reprezintă un plus de confort pentru utilizator. Este rezistent la coroziune, ceea ce îl face să aibă o durată de viață mai mare și, astfel, utilizatorul se poate bucura de fiabilitatea acestuia o perioadă lungă de timp. Acest hidrofor poate fi folosit în condiții de siguranță deoarece sunt echipamente sub presiune și sunt verificate de către producător înainte de expoatarea lor.

Hidrofor Raider Rd-Wp800, 800 W, 8 m, 24 l, 55 l/min

 • Putere nominală: 800W
 • Debit: 55l/min
 • Capacitatea vasului de expansiune: 24l
 • Material: oțel
 • Presiune: 3 bar
Verifică prețul

Hidroforul Raider Rd-Wp800 este o alternativă eficientă pentru alimentarea cu apă destinată uzului casnic în clădiri înalte.  Îl poți utiliza și pentru umplerea, respectiv golirea piscinelor, irigarea grădinilor sau pentru a crește presiunea din rețelele de alimentare cu apă potabilă. Acest model este echipat cu un motor puternic de 800 W care asigură un debit de 55/minut. Hidroforul dispune de un rezervor mare de 24 l. Poate extrage apa de la o adâncime de 8 m, iar înălțimea de refulare este de maxim 40 m. Este echipat cu pompă de autoamorsare, vas de expansiune și racord de 1 ".

Hidrofor Elpumps VB50/1300 inaltime maxima 47m debit maxim 5.4 mc/h rezervor 50l

 • Debit maxim 5.4 mc/h
 • Rezervor de 50l
 • Înălțime maximă 47m
 • Prevăzut cu presetupă modernă
 • Prevăzut cu garnitură ceramică cu etanşare axială
Verifică prețul

Hidroforul poate reprezenta o soluție eficientă pentru gospodăriile din mediul rural, deoarece poate ridica și transporta apa din fântână sau puț către întreaga gospodărie, cât și către grădină. Hidroforul Elpumps VB50/1300 face ca procesul de irigare a grădinii să devină unul automatizat iar costurile suportate pentru udarea gradinii să scadă semnificativ. Elementele constructive interioare ale pompei VB sunt executate din material plastic, iar carcasa din fontă. Arborele este prevăzut cu presetupă modernă cu garnitură ceramică cu etanşare axială. Aceste caracteristici fac din hidroforul Elpumps un echipament râvnit.

Hidrofor Black Decker BXGP600PBE, 600 W, 8 m, 19 l, 51 l/min

 • Protecție în caz de supraîncălzire
 • Comutator de presiune mecanic
 • Durată lungă de viața
 • Produs de înaltă calitate
 • Întreținere ușoară și fără costuri
Verifică prețul

Hidroforul de la Black & Decker are o putere de 600W și o capacitate de 51L pe minut, având puterea de a absoarbe apa de la o adâncime de 8 metri. Lucrează la o capacitate de 2.6 bari și este ideal pentru alimentatea cu apă necesară unei case, cu baie și bucătărie. Este extrem de rezistent, fiind fabricat din oțel inoxidabil, având un nivel redus de zgomot și este ușor de instalat și utilizat, chiar și de persoanele care nu sunt specializate în acest domeniu. Este ușor de transportat datorită greutății reduse.

Hidrofor 24 Litri DDT AutoJS100 2200 W 3000 l/h pompa Inox/Fonta

 • Dotat cu un rezervor de 24L
 • Frecvență de 50Hz
 • Debit maxim de 50l/min
 • Adâncime maximă de absorbție 9m
 • Prezintă un bobinaj de cupru
Verifică prețul

În comerț există două tipuri de hidrofoare, care au capacități diferite în ceea ce privește adâncimea de la care pot extrage și mai apoi pompa apa prin instalație. Hidroforul DDT AutoJS100 este un hidrofor puternic de suprafață de 2200 W care are un debit de 3.000 de l/h. Electropompa hidroforului pornește când se atinge valoarea minimă a presiunii reglate și funcționează până se atinge valoarea maximă a presiunii reglate. Funcționează la o adâncime maximă de până la 9 m având un debit de până la 50 l/min.

Întrebări despre hidrofoarele monofazate

Care este înălțimea de refulare?

De la model la model, înălțimea de refulare diferă. Aceasta variază între valori începând de la câțiva metri până la zeci de metri adâncime. În momentul în care te-ai decis asupra unui hidrofor monofazat trebuie să verifici cu atenție specificațiile lui.

Ce tipuri de hidrofoare sunt disponibile?

În comerț există două tipuri de hidrofoare, care au capacități diferite în ceea ce privește adâncimea de la care pot extrage şi mai apoi pompa apa prin instalație. Hidroforul de suprafață conectat la o pompă de suprafață poate extrage apa de la adâncimi reduse. Hidroforul submersibil (hidrofor de mare adâncime) poate extrage apa de la adâncimi mai mari de 10 metri, folosind o pompă submersibilă.

Din ce material trebuie să fie fabricat?

Este recomandată utilizarea celor mai bune hidrofoare, deoarece acestea prezintă riscuri mai mici de defectare, ceea ce înseamnă că vor putea funcționa pentru perioade mai lungi de timp. Un hidrofor monofazat de calitate, durabil este realizat din fontă.

Ce capacitate trebuie să aibe?

Hidrofoarele monofazate au o capacitate ce variază în funcție de preț. Cu toate acestea, majoritatea vor avea o capacitate de 80 de litri, ceea ce este suficient pentru alimentarea cu apă pentru instalațiile mici de uz civil, agricol sau industrial. Există și capacități de 20 de litri ideale pentru casă și grădină.

Are nevoie de mentenanță?

Hidrofoarele monofazate sunt fiabile, ușor de instalat și utilizat, cu intervenție minimă pentru mentenanță, astfel, dacă acestea sunt întreținute corespunzător, hidrofoarele vor determina costuri minime pentru operațiile de întreținere și reparație ale acestora.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Burghiu Manual De Pământ
Cel mai bun burghiu manual de pământ

Burghiul te ajută să faci rapid găuri în pământ pentru a planta legume sau pomi fructiferi. Alege să faci treabă de calitate fără a depune prea mult efort.

Cele mai bune aparate pentru curățatul și spălatul terasei (lemn, gresie sau pavaj)
Aparate cu presiune pentru curățatul si spălarea terasei

Aparatul cu presiune cu mod special de terasă iți e de ajutor prin toată curtea nu doar pentru terasă. Pavaje, garduri, balustrade de ciment sau chiar mașina, toate pot fi curățate cu aceste aparate.

Cea Mai Bună Căsuță de Grădină pentru Depozitare
Căsuțe de grădină cu rol de depozitare din materiale rezistente

Ai nevoie de un loc sigur în care-ți poți păstra uneltele necesare treburilor din jurul casei? Află de la noi ce modele de casuțe de depozitare pot fi cumpărate online din România.

Cel Mai Bun Grătar pe Gaz de Terasă / Grădină
Cel mai bun grătar pe gaz cu reglarea temperaturii

Vrei să fii recunoscut drept un bun grătaragiu? Daca da, ai nevoie de echipament de calitate. Am pregătit pentru tine lista cu cele mai bune grătare pe bază de gaz.

Cea Mai Bună Mașină de Tuns Iarba cu Mulcire
Mașini bune de tuns iarba cu funcție de mulcire

Funcția de mulcire toacă o parte din iarba proaspăt tunsă și o lasă într-un strat foarte subțire peste gazon drept îngrășământ. Cu aceste mașini de tuns iarba poți face 2 operațiuni în același timp.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe