Cel Mai Bun Hrănitor Automat Pentru Acvariu

Cel mai bun hrănitor automat pentru acvariu

Modificat la 08 mai 2021
Articol evaluat de 33 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-ți montezi un hrănitor automat pentru acvariu?

Atunci când îți dorești să le reușești pe toate, îți pot veni în ajutor unele dispozitive complexe și moderne, special concepute pentru a-ți facilita viața. Așadar, vei fi încântat/ă să descoperi hrănitoarele automate pentru pești, care cu doar câteva click-uri, vor avea grijă zi și noapte de animalele tale preferate de companie.

Așadar, aceste aparate inteligente se montează relativ ușor, iar modul de utilizare este facil datorită tehnicii și sistemelor pe care le încorporează. Totodată, acesta poate suporta orice tip de textură a mâncării pentru peștișori (granule, fulgi, etc.).

Acesta îți va economisi, într-o proporție foarte mare, timpul tău prețios, având, de asemenea, grijă de pești. Ideal este că acest hrănitoare se pot monta pe orice acvariu, fără a fi nevoie de specialiști în domeniu, pentru a facilita nevoile practice ale tale.

Dintre brad-urile care au dezvoltat aparate sigure menționăm: Sera feed, Boyu, Happet, Juwel, Deluxe, JBL, etc, care s-au dovedit a fi, într-adevăr, eficiente.

Cel mai bun hrănitor automat pentru acvariu

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Hranitor Automatic Juwel Pentru Acvariu

 • Design modern
 • Ușor de montat și utilizat
 • Durată lungă de viață
 • Economisire a timpului
 • Siguranță și eficiență maximă
Verifică prețul

Dacă îndrăgești peștii și deja ți-ai achiziționat un acvariu, acum a venit vremea să îl și acesorizezi. Pentru a nu duce grija hrănirii peștilor îți recomandăm să folosești un hrănitor automat. Hrănitorul automatic pentru pești Juwel este potrivit pentru hrana de tip fulgi sau granule. Hrănitorul Juwel se poate programa pentru maxim 60 de administrări pe o perioadă de până la 30 de zile. Acest hrănitor automat are și sistem de dozare a canității de hrană. Pentru funcționare necesită 2 baterii tip AA, care sunt incluse în pachet.

la buget

* Prezentare video mai jos

HRANITOR AUTOMAT PESTI RESUN AF-2005D

 • Reduce riscul unei supraalimentări
 • Previne murdărirea apei din acvariu
 • Ușor de montat
 • Timer ușor de reglat
 • Design unic
Verifică prețul

Acest hrănitor automat pentru pești, RESUN AF-2005D, reduce riscul unei supraalimentari şi previne murdărirea apei din acvariu cu resturile hranei neconsumate. Hrănitorul ajută la monitorizarea îndeaproape a cantității de hrană disponibilă și este ușor de montat, de reumplut şi de reglat momentele de hrănire. Poate fi utilizat atât manual cât şi automat, având maxim 4 reprize de hrănire pe zi. Hrănitorul este potrivit pentru hrana uscată, sub formă de fulgi sau pelete având un design unic pentru a preveni umezirea hranei.

Premium

* Prezentare video mai jos

Hranitor automat pentru pesti EHEIM TWIN

 • Afișaj mare
 • Simplu de utilizat
 • Taste rezistente la stropire
 • Dotat cu sistem de avertizare al nivelului apei
 • Dispune de două camere pentru alimente
Verifică prețul

În lipsa timpului alimentatorul automat de hrană te ajută să programezi cu ușurință timpii de hrănire, precum și cantitatea de mâncare. În plus alimentatorul de hrană aeriseste alimentele exact la momentul potrivit în apă. Cu o simplă apăsare a unui buton, gustările sunt, de asemenea, posibile în orice moment. Tastele funcționale sunt rezistente la stropire, iar un sistem de avertizare arată rapid nivelul scăzut al bateriei. Capacitatea acestuia este de 2x80 ml, ambele tipuri de alimente pot fi hranite în paralel ceea ce constituie un avantaj.

Hranitor automat pentru pesti Sera

 • Modern
 • Eficient
 • Dimensiuni reduse
 • Calitate ridicată
 • Preț accesibil
Verifică prețul

În lipsa unei administrări regulate de hrană, peștii de acvariu au de suferit. Un bun hrănitor de acvariu este acel hrănitor automat pentru pești capabil de a administra necesarul de hrană acestora în perioada în care tu nu-i poți hrăni. Acest produs de la Sera este exact ce ai nevoie deoarece cu ajutorul său, peștii cresc repede, sigur și sănătos datorită funcției de reglare a cantității de mâncare distribuită de aparat. Se reglează de la 1 la 6 ori pe zi, are un aspect plăcut și nu ocupă mult spațiu.

Hranitor automat Happet LCD pentru pesti A521

 • Ecran LCD
 • Control electronic
 • Până la 3 cicluri de hrănire
 • Temporizator de 5 ore diferite
 • Compact
Verifică prețul

Acest dispozitiv este folosit pentru hrănirea automată a peștilor.ceea ce te scutește de orice efort de a hrăni animalul preferat dar te ajută și în cazul în care ai nevoie să pleci pentru mai mult timp de acasă. Așadar dacă nu ai pe cine să rogi să aibă grijă de pești, acest hrănitor este soluția ideală pentru orice tip de acvariu. Trebuie doar să îl încarci cu tipul de mâncare potrivită peștilor tăi, respectiv fulgi sau peleți și să îl lași să își facă treaba. Oferă control electronic precis, ecran LCD clar și 5 ore diferite de setare cu 1-3 cicluri pe hrănire pentru a satisface diverse nevoi.

Hranitor automat acvariu BOYU ZW-66

 • Dimensiuni reduse
 • Eficiență
 • Rezistență
 • Preț accesibil
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Hrănitor automat pentru acvariu, marca Boyu, asigură acvariului un regim de hrănire automaăa pentru pești pe durate variate de timp, când nu le putem asigura noi hrănirea. Hrănitor automat electronic pentru acvariu are un design nou și un look elegant, având rezervorul detașabil pentru reaîncărcare cu hrană și afișare cu display LED. Pot fi configurate diferite programe pentru administrarea hranei peștilor exotici în funcție de diferite tipuri de pești și obiceiurile acestora de hrănire. Meniu aparatului este ușor și facil de programat, cu butoane de programare mici și elegante confecționate din cauciuc moale.

Întrebări frecvente despre hrănitoarele automate pentru pești

Ce sunt hrănitoarele automate pentru pești?

Hrănitoarele automate pentru pești reprezintă dispozitivele complexe ce au ca funcție principală eliberarea mâncării, în mod automat, fără intervenția omului, către peștișorii din acvariu, la anumite intervale de timp și în anumite cantități predefinite.

De ce să utilizezi un hrănitor automat pentru pești?

Atunci când dorești să economisești timp, realizând mai multe lucruri, dar totodată, fiind sigură că peștii tăi rămân hrăniți și îngrijiri, poți utiliza, cu siguranță, un hrănitor automat pentru pești, care va avea grijă de ei, fiind un dispozitiv foarte sigur și eficient.

Care este modul de utilizare a hrănitoarelor automate pentru pești?

În mod obișnuit, fiecare dispozitiv deține un manual de instrucțiuni privind modul de utilizare. Totuși, cele mai multe hrănitoare automate pentru pești se utilizează într-un mod foarte ușor, unele având afișaj LED, altele putându-se a fi manipulate prin butoane, prin care se poate decide asupra capacității, cantității și frecvenței eliberării mâncării.

Câte cicluri de hrănire are un hrănitor automat pentru pești?

De obicei, la majoritatea hrănitoarelor automate pentru pești de pe piață s-a observat că acestea dețin 1-3 cicluri de hrănire. Totuși, în dependență de producător și model, acestea pot fi diferite, unele având până la 4 cicluri de hrănire.

Un hrănitor automat pentru pești are sistem de reglare a cantității de hrană distribuită?

Cele mai multe hrănitoare automate pentru pești, într-adevăr, dețin un sistem de reglare a cantității distribuite către pești, acest lucru fiind important din considerentul numărului de pești sau de mărimea acestora. Totuși, această funcție este posibil să nu existe la anumite modele dau producători.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Pompă de Aer Pentru Acvariu
Cea mai bună pompă de aer pentru acvariu

Dacă îți dorești să ai grijă de peștiișorii tăi din acvariu, cumpără și instalează o pompă care va oxigena apa. Acest lucru îi va face mai fericiți și mai sănătoși.

Cel Mai Bun Aspirator Electric Pentru Acvariu
Cel mai bun aspirator electric pentru acvariu

Un acvariu curat este necesar pentru sănătatea peștilor tăi. Aspiratorul electric de acvariu te va ajuta să cureți mai ușor sedimentele depuse pe pietrișul de pe fund.

Cel Mai Bun Acvariu de Pești pentru Apartament / Casă
Acvarii de pești bune pentru apartament sau casă

Știai că simpla prezență a unui acvariu încăpere te poate relaxa? Deasemenea poate fi și o pată de culoare vie care îți poate înfrumuseța locuință. Vezi cel mai bun acvariu pe care-l poți cumpăra astăzi.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe