Cel Mai Bun Kit De Irigare Pentru Gazon

Cel mai bun kit de irigare pentru gazon

Modificat la 21 octombrie 2021
Articol evaluat de 15 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce să-ți cumperi un kit de irigare a gazonului?

Indiferent că vorbim de întreținerea unui gazon verde sau de îngrijirea unei grădini de flori sau de legume, udarea solului este esențială, și în perioadele de secetă, este necesar să suplinești tu deficitul de apă. Kiturile de irigare a gazonului reprezintă o soluție ideală atunci când ești departe de casă, în vacanță de exemplu, sau pur și simplu când ai prea multe activități pentru a te mai ocupa și de irigarea grădinii personal.

Kiturile de irigație s-au dovedit cu atât mai folositoare în ultimii ani, fiind loviți de secete grele și perioade lungi cu temperaturi ce depășesc constant 30 grade Celsius. Un mare avantaj îl reprezintă economia de timp și apă, udând grădina cu furtunul vei consuma mai multă apă decât cu un sistem de irigare.

Kiturile de irigare distribuie apa uniform în stropi mici, care acoperă necesarul de apă al plantelor, fiind foarte ușor de utilizat Astfel, aparatul poate fi setat pentru a iriga o zonă la un interval orar și cu o frecvență diferită de o altă zonă. Pământul nu prinde crustă, iar plantele primesc umiditatea necesară.

Cel mai bun kit de irigare pentru gazon

Cel mai bun

Kit Irigare Subterana Claber

 • Instalare ușoară;
 • Materiale rezistente;
 • Toate accesoriile incluse;
 • Performant;
 • Util și practic.
Verifică prețul

Kitul de irigare pentru grădină este indispensabil pentru cultivarea eficientă și asigurarea cu apă a plantelor din grădina ta. Kitul de irigare Claber este un sistem de irigare subterană, din plastic, care nu va rugini și va fi o soluție perfectă pentru grădini cu suprafața de pînă la 50 metri pătrați. Sistemul este ușor de instalat cu filtru lavabil, pulverizarea poate fi reglată, iar șurubul de control al aruncării irigă zona la 360 de grade, fapt ce permite să asigurăm plantele cu apă fără efort.

la buget

Kit irigare gazon, maximum 70 mp

 • Adaptabil
 • Ușor de montat
 • Cu adaptor pentru conectarea la robinet
 • Facil de utilizat
 • Practic invizibil
Verifică prețul

Irigarea automată a grădinii este potrivită pentru grădină, terasă și balcon. Este potrivit pentru serele și solare și oriunde ai nevoie de irigare eficientă și regulată a plantelor tale. Sistemul se poate programa de la 5 minute până la maxim 99 de ore. Setul poate fi asamblat și modificat în diferite moduri, în funcție de nevoile tale, astfel vei alege lungimea potrivită a furtunului și duzele potrivite, iar datorită acestui fapt, vei obține rapid un set de irigare pregătit pentru orice tip de legumă sau fruct.

Premium

Kit irigare gazon 324-484 m2 Irritrol cu programator interior /-/ teren patrat

 • Tip lucrare: profesional
 • Utilizare: interior
 • Tip: electric
 • Număr programe: 3
 • Număr zone: 3
Verifică prețul

Acest kit este destinat irigării unui gazon de 324-484 m2, în formă pătrată. Acesta dispune de programator Irritrol Junior Max cu 4 zone și cu montaj în interior. Este o soluție foarte bună pentru zonele în care există puține precipitații, sau pentru acele momente când pleci de acasă zile la rând și nu are cine să te ajute cu udatul gazonului. Kitul vine echipat cu tot ce ai nevoie pentru montaj respectiv ramificații, racorduri, senzori de ploaie dar și electrovalvă, precum și boxă și aspersor de udare.

Întrebări frecvente despre kit-urile de irigare pentru gazon

Câte programe de irigat au kiturile pentru udat gazonul ?

Dacă ai nevoie să întreții doar gazonul din curte astfel încât să arate sănătos și să aibă un verde plăcut și uniform, este suficient să alegi un kit cu un singur program. însă ele sunt complexe și pot avea până la 8 programe diferite.

Cât durează o sesiune de irigare ?

Fiind foarte complexe și ușor de personalizat, o singură sesiune poate dura de la 60 de minute până la peste 6 ore. Totul depinde de modelul și programul pe care îl alegi.

Cum se alimentează kiturile de irigare ?

Există două tipuri pentru interior și pentru exterior, instalarea este ușoară și rapidă, cel de interior trebuie alimetat la o sursă de curent electric, pe când kitul de exterior se poate alimenta cu baterii.

Kituri de irigare se pot conecta la internet ?

Un kit care conține un programator digital îți va permite conectarea la dispozitive mobile prin Bluetooth sau WIFI, astfel vei putea să folosești o aplicație pentru a controla sistemul de irigații pentru gazon.

Cu ce surse de apă sunt compatibile kituri de irigare gazon ?

Ceea ce este important este să alegi un kit de irigare care se poate conecta la toate sursele de apă pe care le ai, fie că este din bazin, butoi sau direct de la robionet.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Robot de Curățare Piscină
Cel mai bun robot pentru curățarea piscinei

Investește într-un robot pentru curățarea automată a fundului piscinei și te vei putea bucura de o apă curată toată vara fără vreun fel de efort din partea ta.

Cea Mai Bună Magazie de Depozitare a Lemnelor de Foc
Cea mai bună magazie de depozitare pentru lemne de foc

Dacă îți încălzești casa cu lemne și îți place ordinea și curățenia, achiziția unei magazii de depozitare a lemnelor pentru foc este achiziția ideală pentru tine.

Cel Mai Bun Ventilator de Terasă cu Pulverizator
Ventilatoare pentru terasă cu pulverizator de apă

Vrei să-ți poți petrece zilele călduroase de vară la adăpostul terasei într-un mod relaxant? Un ventilatorul de terasă care pulverizează apă e ceea ce îți trebuie.

Cel Mai Bun Șubler Digital
Cel mai bun șubler digital

Este precizia importantă pentru tine? Șublerul digital te ajută să măsori la un nivel micro diverse materiale și vei putea vedea pe ecran mărimea exactă.

Cel Mai Bun Robot de Tuns Iarba - Uz Rezidențial
Cel mai bun robot de tuns iarba pentru uz rezidențial

Vrei să nu-ți mai bați capul cu tunsul gazonului? Robotul autonom de tuns iarba e ceea ce ai nevoie. Află care sunt cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe