Cel Mai Bun Kit De Irigare Pentru Gazon

Cel mai bun kit de irigare pentru gazon

Modificat la 03 iunie 2021
Articol evaluat de 15 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce să-ți cumperi un kit de irigare a gazonului?

Indiferent că vorbim de întreținerea unui gazon verde sau de îngrijirea unei grădini de flori sau de legume, udarea solului este esențială, și în perioadele de secetă, este necesar să suplinești tu deficitul de apă. Kiturile de irigare a gazonului reprezintă o soluție ideală atunci când ești departe de casă, în vacanță de exemplu, sau pur și simplu când ai prea multe activități pentru a te mai ocupa și de irigarea grădinii personal.

Kiturile de irigație s-au dovedit cu atât mai folositoare în ultimii ani, fiind loviți de secete grele și perioade lungi cu temperaturi ce depășesc constant 30 grade Celsius. Un mare avantaj îl reprezintă economia de timp și apă, udând grădina cu furtunul vei consuma mai multă apă decât cu un sistem de irigare.

Kiturile de irigare distribuie apa uniform în stropi mici, care acoperă necesarul de apă al plantelor, fiind foarte ușor de utilizat Astfel, aparatul poate fi setat pentru a iriga o zonă la un interval orar și cu o frecvență diferită de o altă zonă. Pământul nu prinde crustă, iar plantele primesc umiditatea necesară.

Cel mai bun kit de irigare pentru gazon

Cel mai bun

Set Irigare Cu Aspersor Telescopic Oscilant Os 140 - Rectangular Gardena 08221-20

 • Udarea foarte facilă
 • Debit reglabil
 • Sistemul poate fi prelungit și extins
 • Arie de udare reglabilă de la 2-140 m2
 • Montare ușoară
Verifică prețul

Setul pentru irigare cu aspersor telescopic este un produs pentru udarea foarte facilă a zonelor pătrate și dreptunghiulare, din jurul casei tale. Este foarte ușor de instalat, pentru că se livrează complet, gata de conectare, cu opțiunea de a putea fii prelungit și extins, exact cât ai nevoie. Acest set are aria de udare reglabilă de la 2 metri pîtrați până la 140 m2. Un alt mare avantaj în reprezintă accesoriile incluse în pachet ca, 1 set conectori „Profi“,1 ștut 25 mm filet interior 3/4, 1 valvă drenaj.

la buget

Kit irigare gazon, maximum 70 mp

 • Adaptabil
 • Ușor de montat
 • Cu adaptor pentru conectarea la robinet
 • Facil de utilizat
 • Practic invizibil
Verifică prețul

Irigarea automată a grădinii este potrivită pentru grădină, terasă și balcon. Este potrivit pentru serele și solare și oriunde ai nevoie de irigare eficientă și regulată a plantelor tale. Sistemul se poate programa de la 5 minute până la maxim 99 de ore. Setul poate fi asamblat și modificat în diferite moduri, în funcție de nevoile tale, astfel vei alege lungimea potrivită a furtunului și duzele potrivite, iar datorită acestui fapt, vei obține rapid un set de irigare pregătit pentru orice tip de legumă sau fruct.

Premium

Kit irigare gazon 324-484 m2 Irritrol cu programator interior /-/ teren patrat

 • Tip lucrare: profesional
 • Utilizare: interior
 • Tip: electric
 • Număr programe: 3
 • Număr zone: 3
Verifică prețul

Acest kit este destinat irigării unui gazon de 324-484 m2, în formă pătrată. Acesta dispune de programator Irritrol Junior Max cu 4 zone și cu montaj în interior. Este o soluție foarte bună pentru zonele în care există puține precipitații, sau pentru acele momente când pleci de acasă zile la rând și nu are cine să te ajute cu udatul gazonului. Kitul vine echipat cu tot ce ai nevoie pentru montaj respectiv ramificații, racorduri, senzori de ploaie dar și electrovalvă, precum și boxă și aspersor de udare.

Întrebări frecvente despre kit-urile de irigare pentru gazon

Câte programe de irigat au kiturile pentru udat gazonul ?

Dacă ai nevoie să întreții doar gazonul din curte astfel încât să arate sănătos și să aibă un verde plăcut și uniform, este suficient să alegi un kit cu un singur program. însă ele sunt complexe și pot avea până la 8 programe diferite.

Cât durează o sesiune de irigare ?

Fiind foarte complexe și ușor de personalizat, o singură sesiune poate dura de la 60 de minute până la peste 6 ore. Totul depinde de modelul și programul pe care îl alegi.

Cum se alimentează kiturile de irigare ?

Există două tipuri pentru interior și pentru exterior, instalarea este ușoară și rapidă, cel de interior trebuie alimetat la o sursă de curent electric, pe când kitul de exterior se poate alimenta cu baterii.

Kituri de irigare se pot conecta la internet ?

Un kit care conține un programator digital îți va permite conectarea la dispozitive mobile prin Bluetooth sau WIFI, astfel vei putea să folosești o aplicație pentru a controla sistemul de irigații pentru gazon.

Cu ce surse de apă sunt compatibile kituri de irigare gazon ?

Ceea ce este important este să alegi un kit de irigare care se poate conecta la toate sursele de apă pe care le ai, fie că este din bazin, butoi sau direct de la robionet.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Banc de Lucru cu Sertare
Cel mai bun banc de lucru cu sertare pentru gospodari

Vrei să ai în garaj micul tău spațiu de lucru? Bancul de lucru este primul lucru pe care ar trebui să-l cumperi. Dacă are și sertare incluse, deja ai bifat minimul necesar pentru micul tău atelier.

Castele Gonflabile pentru Copii - Modele Interesante
Castele gonflabile pentru copii de până în 10 ani

Surprinde-ți copilul cu cel mai cool loc de joacă din cartier: un castel gonflabil. Află ce modele interesante poți cumpăra din România.

Cea Mai Bună Foarfecă Electrică pentru Gardul Viu
Foarfece electrice pentru întreținerea gardului viu

Foarfeca sau trimmer-ul electric este unealta indispendabilă pentru orice bărbat care își dorește un gardul viu îngrijit și sănătos.

Cel Mai Bun Fierăstrău Circular cu Masă
Cel mai bun fierastrău circular cu masă

Vrei o metodă profesionistă de a tăia lemnul precis și fără trepidații? Alege un fierăstrău circular cu masă inclusă.

Cel Mai Bun Grătar De Grădină Pe Cărbuni
Cel mai bun grătar de grădină pe cărbuni

Prepară cele mai gustoase grătare la tine în curte cu ajutorul unui grătar pe cărbuni profesionist. Alege-l pe cel mai bun din recomandările noastre.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe