Cel Mai Bun Mixer Audio Pentru Podcast

Cel mai bun mixer audio pentru podcast

Modificat la 09 februarie 2022
Articol evaluat de 52 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce ai nevoie de un mixer audio dacă realizezi un podcast?

Mediul online a fost mereu unul provocator, cu multe oportunități de dezvoltare și divertisment. Foarte multă lume stă online pentru a căuta informații, pentru a urmări filme, videoclipuri, emisiuni sau podcasturi. Și pentru că există extrem de mulți creatori de conținut, e important să faci diferența între materialele oferite.

Dacă și tu ești unul dintre acei creatori de conținut în mediul online, atunci trebuie să te asiguri că oferi în primul rând calitate. Fie că vorbim de calitate în ceea ce privește conținutul sau tehnologia folosită, aceasta nu trebuie să lipsească. Sunetul trebuie să fie perfect, iar pentru ca asta să se întâmple cel mai bine ar fi să folosești un mixer audio.

Cu ajutorul acestuia poți face setările potrivite pentru vocea, respirația sau tonalitatea per care le folosești. În plus, poți să jonglezi cu fundaluri muzicale sau să conectezi multiple dispozitive smart cu ajutorul intrărilor disponibile. În plus, poți alege variante cu căști dar și alte accesorii pentru ca podcastul să fie perfect.

Mixere audio pentru podcasturi

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Roland GO:LIVECAST Mixer de podcasturi

 • Intuitiv
 • Design simplu
 • Ușor de folosit
 • Eficient
 • Calitate înaltă
Verifică prețul

În timp ce conținutul poate fi transmis cu ușurință utilizând un smartphone, este totuși nevoie de mai mult efort pentru a-ți face programul mai profesionist. De aceea, ai nevoie de GO: LIVECAST, care este un mod simplu și accesibil de a adăuga o valoare excelentă de producție emisiunii tale online. Această combinație hardware/aplicație este un studio complet de streaming media care îți permite să amesteci sunete, să afișezi titluri, să redai conținut media, efecte sonore etc., fără a fi nevoie de computere scumpe sau echipamente A/V dedicate.

la buget

Mixer audio 4 cai / 7 canale Ibiza DJ21USB-MKII

 • Performant,
 • 7 canale,
 • Cititor USB,
 • Funcție talkover,
 • Funcție de pre-ascultare la căști.
Verifică prețul

Dacă vrei să începi să mixezi muzică, iar bugetul nu îți permite unul dintre produsele de top, atunci mixerul Ibitza DJ-21, este perfect pentru tine. Mixerul Ibitza este ultra compact și oferă trei întrări pentru CD player sau console de mixaj și două ieșiri pentru amplificator sau căști, precum și fadere și volum pentru căști. DJ-21 este un mixer simplu și eficient pentru o experiență audio foarte bună. Este perfect pentru mixarea melodiilor la un eveniment karaoke. Este dotat cu funcție talkover și funcție de prescurtare la căști.

Premium

* Prezentare video mai jos

Zoom PodTrak P8 Mixer de podcasturi

 • Ergonomic
 • Ușor de folosit
 • Design plăcut
 • Ușor de instalat
 • Eficient
Verifică prețul

Zoom PodTrak P8 este ușor de utilizat și poate gestiona cele mai ambițioase podcast-uri. Cu toate funcțiile de care ai nevoie pentru a înregistra, edita și mixa, PodTrak P8 este studioul tău complet de podcast. Interfața color cu ecran tactil face monitorizarea, reglarea și editarea integrată fără probleme. Tot ce ai nevoie este la o atingere. Sliderul Preamp Mic îți permite să formezi nivelul fiecărui microfon. Low Cut reduce zgomotul de frecvență joasă care este prezent în aproape orice mediu de înregistrare.

MIXER USB DJ CU FUNCTIE BLUETOOTH 7 Canale

 • Util,
 • Funcție bluetooth,
 • 7 canale,
 • Performant,
 • 1 port USB.
Verifică prețul

Pentru toate petrecerile alături de prietenii tăi care se lasă și cu sesiuni de karaoke, acest mixer cu funcție bluetooth este numai bun. Mixerul este echipat cu 7 canale și patru căi, având un design compact și un raport calitate preț foarte bun. Este perfect pentru casa ta, putând, cu mare ușurință, pune muzică pe el datorită portului USB cu care este dotat. Acest mixer are de asemenea bluetooth și astfel, poți mixa muzica pe care o ai pe smartphone sau tabletă. Mixerul este echipat cu funcție talkover și funcție de prescurtare în căști.


* Prezentare video mai jos

Zoom PodTrak P4 Mixer de podcasturi

 • USB
 • Ieșire căști
 • Intrare microfon
 • Card SD
 • Difuzor incorporat
Verifică prețul

Compact, accesibil și încărcat cu funcții noi, PodTrak P4 vă permite să capturați cu ușurință un sunet de calitate profesională indiferent de locația înregistrării interviurilor. 4x intrări XLR de microfon cu phantom power comutabil, 4x ieșiri pentru căști cu reglaj individual de volum. Prezintă butoane de mute și control de gain aflate pe fiecare canal, iar funcția Mix minus suprimă automat feedback-ul apelurilor primite. Conectarea se poate face cu un telefon prin mufă TRRS. Integrare wireless a telefoanelor cu ajutorul receiver-ului Bluetooth Zoom BTA-2 (nu este inclus).4 pad-uri de sunet asignabile (11 presetări de sunet). Posibilitatea de înregistrare toate intrările pe track-uri separate.

Mixer Analogic SoundKing MIX-02A - 6 canale

 • Greutate redusă
 • Consum redus de energie
 • Ieșire pentru căști
 • Ieșire pentru Jack
 • Poate fi instalat și pe stativ microfon
Verifică prețul

Nu există nicio îndoială că este un mixer cu șase canale extrem de compact, iar designul său minimalist, îl face cu siguranță ideal pentru utilizarea pe desktop. Panoul superior este așezat ca două zone, cu secțiunea inferioară, neagră, cu cadrane de nivel, panoramice, cadrane auxiliare de trimitere și comenzi EQ reduse. Acestea din urmă sunt fixate la 80Hz, oferind -/+ 15dB. În timp ce șase canale sunt afișate în total, doar primele două sunt mono, oferind opțiunea pentru semnale de nivel microfon sau linie. Canalele 3/4 și 5/6 sunt proiectate pentru surse stereo, cum ar fi sintetizatoare, cu un cadran care controlează ambele „părți” ale surselor de intrare stereo.

Mixer Analogic Pasiv 4x Canale Vonyx VMM-K402 BT-USB-DSP-48V

 • 4 canale
 • Ușor de folosit
 • Raport calitate-preț bun
 • Eficient
 • Design modern
Verifică prețul

Un mixer de muzică ușor de utilizat și accesibil. Utilizează comenzile ridicate, medii și joase pentru fiecare canal. Puterea fantomă controlabilă individual pe canal îl face ideal pentru sunet și înregistrare live. Mixerul cuprinde 2 microfoane/intrare mono (Combi XLR/mufă), 1 intrare stereo (mufă 6,3 mm), o placă de sunet internă cu funcție de înregistrare USB/PC (conexiune USB), 16 funcții DSP preprogramate cu ieșire stereo principală echilibrată, putere fantomă 48V independent de canal preamplificatorul (mufa de 6,3 mm) este utilizat pentru a controla intervalul de ieșire al camerei și al căștilor.

Întrebări despre mixerele audio pentru podcast

Mixerele audio pentru podcast au interfață USB?

Dacă îți dorești ca vocea ta și a invitaților tăi să sune la nivel și să se amestece perfect în conversație, atunci ai nevoie de un mixer USB. Ascultătorii tăi de podcast nu ar trebui să pună mâna pe butonul de volum pe durata întregului podcast, de aceea mixerul audio prin conectare rapidă USB, este soluția perfectă

Ce alte accesorii au mixerele audio pentru podcast?

Așadar, în timp ce mulți podcasteri noi și cu experiență își concentrează investiția pe un microfon podcast bun, un mixer USB poate fi la fel de important la perfecționarea sunetului pe podcast. Ca și accesorii pachetul conține căști pentru teste, cablu USB, sau cablu AV.

Ce tipuri de mixere audio pentru podcasturi există?

Multe mixere USB oferă funcții similare și este important să ști care dintre ele contează cel mai mult pentru podcastul tău. Nu va ajuta pe nimeni să cheltuiască suplimentar pentru funcții pe care nu le vei folosi. MIxerele pot fi cu 2 până la 8 canele audio separate, unele funcționează cu microfoane USB, altele cu XLR, unele permit conectarea la căști prin bluetooth sau prin cablu. Sunt modele care pot amplifica sunteul pentru o calitate FLAC, altele au mufe dedicate pentru ecgipament suplimtar profesional.

Cum instalezi un mixer audio pentru podcast?

Aceste mixere de streaming ușor de utilizat și accesibile pentru orice persoană, se instalează cu ajutorul a mai multor metode de conectare, respectiv, bluetooth, USB DSP, iar datorită comenzilor Hi, Mid și Low pentru fiecare canal în parte reglarea canalelor se realizează repede.

Un mixer audio pentru podcast are și procesor de efecte?

Toate mixer-ele audio pentru podcast au și procesoare de efecte. De exemplu, un procesor de 24 de biți și 8 preamplificatoare de microfon completează suma componentelor importante pentru calitatea sunetului obținut. Datorită procesorului, orice DJ poate lucra cu multiple efecte sonore, inclusiv cu sunet 3D.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Detector de Metale de Adâncime
Cel mai bun detector de metale de adâncime

Cauți o metodă nouă de a te relaxa? Aventurează-te în natură în căutarea comorilor cu ajutorul unui detector de metale de adâncime.

Cea Mai Bună Boxă Cu Sistem De Karaoke
Cea mai bună boxă cu sistem karaoke

Distrează-te cu prietenii făcând karaoke chiar la tine acasă cu aceste tipuri de boxe cu sistem de karaoke încorporat, cu 1 sau 2 microfoane.

Cel Mai Bun Creion 3D
Cel mai bun creion 3D

Creionul 3D te ajută să desenezi în timp real un produs care prinde viață în format fizic chiar în fața ta. Află care sunt cele mai bune creioane 3D.

Cea Mai Bună Trusă De Poker Profesionist Pentru Acasă
Truse de poker profesionale (cărți de plastic și piese ceramică)

Ești parte dintr-o gașcă jucătoare de poker acasă? Cumpără-ți o trusă de poker profesională și vă puteți simți ca la casino în mijlocul living-ului tău.

Cel Mai Bun Telescop Refractor Astronomic
Cel mai bun telescop refractor astronomic

Ți-ai dorit din totdeauna să poți vedea luna, stelele sau alte planete de undeva de pe un deal sau chiar de la tine din grădină? Telescopul refractar este tipul de telescop pe care-l cauți.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe