De ce să-ți cumperi un ondulator ionic?

De la an la an, nu doar tehnologia gadget-urilor pentru domeniile telefonie, vizual, tehnic avansează, ci și dispozitivele pentru ritualul de îngrijire/înfrumusețare. Astfel, aparatura de coafare profesională este disponibilă oricui, însemnând că nu mai este nevoie de vizita la salon de fiecare dată când dorești o coafură. Ondularea părului reprezintă o modalitate rapidă pentru a te coafa, indiferent că dorești un look nou pentru un eveniment sau pur și simplu, pentru a schimba ceva într-o anumită zi.

Un ondulator ionic este perfect pentru onduleuri și bucle în forma dorită, învelișul ceramic prevenind deteriorarea firelor de păr. Tehnologia ionică integrată contribuie la distribuirea căldurii în mod uniform, eliminând electricitatea statică, părul fiind neted și strălucitor. În ceea ce privește designul, ondulatoarele ionice sunt facil de utilizat, vei învăța rapid să utilizezi modelul ales (cu 3 sau 5 elemenți): temperatura poate fi reglată, iar afișajul este digital. În plus, unele modele sunt prevăzute cu sistem de agățare, făcând manevrarea și mai ușoară.

Ondulatoare cu tehnologie ionică

1. BaByliss Curl Secret BEST CHOICE

BaByliss Curl Secret este un ondulator ionic, prevăzut cu indicator LED și afișarea treptelor de temperatură. Atât tehnologia integrată, cât și învelișul ceramic contribuie la protecția părului în timpul coafării. Cu ajutorul acestui model de ondulator vei obține păr ondulat, bucle strânse sau bucle lejere, în funcție de preferințe. Cât despre direcția buclelor, le poți realiza spre stânga, dreapta sau alternativ. Temperatura de operare este cuprinsă între 180°C-230°C și poți utiliza ondulatorul în 3 moduri de temperatură în modul Auto și 6 trepte de temperatură în modul Personalizare. Totodată, vei putea seta unul dintre cei trei timpi de ondulare pentru a crea diferite tipuri de bucle (8s, 10s, 12 s) ceea ce înseamnă că vei investi într-un aparat de coafat performant, adaptat cerințelor complexe de utilizare.

Video BaByliss Curl Secret
Opțiuni cheie
 • Prevăzut cu înveliș ceramic pentru a proteja firul de păr
 • Ecranul este digital - afișaj LED
 • Dispune de 3 timp de ondulare pentru crearea buclelor și protecția părului
 • Trepte de temperatură (180°C-230°C): 3 trepte mod Auto, 6 trepte mod Personalizare
 • Tip bucle: bucle lejere și strânse; direcție bucle (stânga, dreapta sau alternativ)

2. ProMozer LA BUGET

Ondulatorul Ionic MZ6619A este special creat pentru păr lung, bucle și onduleuri de lungă durată, care nu deteriorează părul, astfel făcândul un aparat profesional pentru uz îndelungat. Tehnologia încorporată în învelișul suprafețelor de încălzire ale aparatului, contribuie la distribuirea uniformă a căldurii și ajută la eliminarea electricității statice a părului în același proces, apoi contribuie și la închiderea cuticulelor pentru netezirea și extra strălucirea mult râvnită. Reglajul de temperatură este foarte fin de aceea se realizează în 13 trepte, 80 - 210 grade celsius, la care se adaugă proprietatea anti-statică a ionilor negativi, care scad tensiunea de la baza firelor de păr, acestea devenind catifelate și strălucitoare.

Video ProMozer
Opțiuni cheie
 • Afișaj digital
 • Sistem agățare
 • Reglare temperatură
 • Cablu rotativ 360 de grade
 • Buton de pornire și oprire

3. Bio Ionic PREMIUM

Ondulatorul de păr Bio Ionic StyleWinder 1” creează bucle cu aspect natural și dă părului o formă perfectă, în doar câteva minute. Buclele sunt mereu la modă, iar acum, nu trebuie să te chinui pentru a avea bucle perfecte. Acest ondulator îți va ondula părul cu grijă, creând coafuri moderne, rapid și fără să îți rupă sau streseze părul. Ai la dispoziție funcție de ionizare, oprire automată, după o perioadă de inactivitate dar și afișaj digital. Cu bucle perfecte, poți avea o zi mai bună!

Video Bio Ionic
Opțiuni cheie
 • Ondulator rotativ cu funcție ionică și afișaj digital
 • Model cu tehnologie ionică, ce ondulează părul fără a-l deteriora (stres, rupere etc)
 • Ondulator performant, pentru realizarea coafurilor moderne
 • Creează bucle perfecte, cu aspect natural
 • Prevăzut cu oprire automată, după o perioadă de inactivitate

4. Ondulator Automat Ionic Curl Secret 2 C1300E BaByliss

Cu noul ondulator automat Curl Secret 2 (C1300E) poți obține un păr ondulat în câteva minute. Alege dintre cele 36 de tipuri de bucle, subțiri sau foarte groase, în funcție de tipul de look pe care dorești să îl adopți. În plus, noul ondulator automat Babyliss Curl Secret 2 dispune de două capete interschimbabile de dimensiuni diferite (25mm sau 35mm). Fie că vrei bucle pe dreapta sau bucle pe stânga, poţi ondula fiecare parte cu o simetrie perfectă. Opțiunea alternativă înseamnă ondularea automată pentru o combinaţie de bucle pe dreapta şi pe stânga cu un aspect complet natural.

Opțiuni cheie
 • Temperatură maximă 230 grade Celsius
 • Cablu rotativ
 • Operare automată
 • Tip de coafură ondulat
 • Indicator led

5. Ondulator profesional cu tehnologie ionica si 5 cilindri, ProMozer MZ6618N

Dacă te numeri printre cele care adoră buclele, atunci ondulatorul ProMozer MZ6618N trebuie să devină ajutorul tău, fie că dorești să-ți definești buclele naturale sau să creezi coafuri sofisticate. Vei reuși să te coafezi rapid, cu crearea buclelor rezistente mult timp, protejându-ți părul în același timp: învelișul ceramic asigură distribuirea uniformă a căldurii, elimină electricitatea statică și închide cuticulele pentru netezire și conferirea strălucirii. Prevăzut cu două trepte de temperatură, ondulatorul profesional poate fi folosit la temperaturi cuprinse între 180 - 210 grade celsius.

Opțiuni cheie
 • Ondulator profesional
 • Funcție ionică
 • Tehnologie ceramică
 • Cablu rotativ 360º
 • Reglare temperatură

6. Ondulator Luyi pro perfect Curl Secret , 230 grade, Functie ionica, 3 trepte de temperatura, Reversibil, Negru

Ondulator Luyi pro perfect Curl Secret , 230 grade, funcție ionică, 3 trepte de temperatură, reversibil, negru. Rapid și ușor de folosit, ondulatorul trage automat părul în camera de ondulare ceramică unde este încălzit din toate direcțiile. Părul nu este pus sub nicio tensiune și ai nevoie de doar câteva secunde pentru a forma o buclă perfecta. Ai la dispoziție 3 trepte pentru reglarea timpului de acțiune, 3 tipuri de bucle, 3 trepte de temperatură și un sistem de încălzire ce permite atingerea temperaturii înalte în câteva secunde.

Opțiuni cheie
 • Funcție ionică
 • Reglare temperatură
 • Indicator sonor
 • 3 setări pentru bucle
 • Înveliș ceramic

7. Ondulator profesional ionic Babyliss Pro Hi-Def Waver 2469, 19 mm, 210 grade, Negru

Babyliss Pro este unul din produsele profesionale ce pot fi utilizate atât în saloanele de înfrumusețare, cât și acasă, nefiind nevoie să fi un specialist. Acest ondulator este proiectat pentru perfecțiune, atât pentru utilizatorii cazinci, cât și pentru profesioniștii perfecționiști. Tehnologia Titanium Turmalina este contopită în învelișul suprafețelor de încălzire ale aparatului, pentru rezultate imediate, iar cristalele de turmalină contribuie la distribuirea uniformă a căldurii, procedeu ce ajută la eliminarea electricității statice a părului și închiderea cuticulelor pentru netezire și extra strălucire.

Opțiuni cheie
 • Creează bucle mari și definite.
 • Este special creat pentru bucle și onduleuri de lungă durată.
 • Nu deteriorează părul.
 • Temperatura se poate selecta. Pentru o protecție maximă vârful aparatului este creat dintr-un material special ce nu se încălzește.
 • Conferă rezultate optime, păr neted și strălucitor.

Întrebări despre ondulatoarele ionice

Pentru ce lungime de păr sunt concepute aceste ondulatoare?

Lungimea părului este unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare. Ondulatoarele ionice vin în mai multe dimensiuni, anumite dimensiuni sunt ideale pentru părul scurt, în timp ce altele sunt cele mai potrivite doar pentru părul lung și extra-lung.

Părul este afectat/deteriorat în timpul utilizării?

Tehnologia ionică integrată prezintă mai multe avantaje: distribuirea uniformă a căldurii, contribuind la eliminarea electricității statice a părului, respectiv redarea aspectului neted și strălucirii. Aceste ondulatoare sunt concepute pentru onduleuri și bucle care durează și nu deteriorează părul.

Îl pot utiliza personal sau este nevoie ca cineva să mă coafeze?

Ondulatoarele de păr sunt o modalitate simplă de a vă transforma complet aspectul fără a vizita un salon. Folosind rolele, puteți adăuga textură, valuri sau spirale părului dvs. pentru un volum suplimentar atât coafurilor formale, cât și celor casual.

Cât timp rezistă buclele realizate cu acest tip de ondulator?

Grație tehnologiei integrate, utilizând ondulatoarele ionice vei obține bucle și onduleuri definite, care durează chiar și până la prima spălare. Acest aspect este influențat și de tipologia firului de păr și sănătatea acestuia, însă utilizarea ondulatorului ionic îți protejează părul.

Ce recomandări de întreținere sau curățare trebuie să urmez?

Instrucțiunile de întreținere constau în curățarea simplă, rolele pot fi curățate cu o cârpă umedă și detergent ușor sau săpun. Păstrați aparatul și cablul acolo unde nu vor fi deteriorate și nu înfășurați cablul în jurul aparatului. Aparatul va fi dus în service dacă nu mai funcționează corect.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe