Cel Mai Bun Programator de Irigații pentru Grădină

Cel mai bun programator de irigații pentru grădină

Modificat la 09 februarie 2022
Articol evaluat de 78 ori:
Pagină realizată de:
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce să-ți instalezi un programator de irigații în grădină?

Dacă deja ai instalat un sistem de irigare în grădină, care îți permite să te ocupi de alte lucruri în loc să dai în fiecare zi cu furtunul, atunci ar fi bine să ai în vedere și achiziția unui programator de stropire. Indiferent că vorbim de întreținerea unui gazon verde sau de îngrijirea unei grădini de flori sau de legume, udarea pământului este poate cel mai important aspect, mai ales în perioadele de secetă, atunci când este necesar să suplinești tu deficitul de apă.

Un programator te ajută să păstrezi terenul irigat, fără a fi nevoie ca tu să te implici prea mult sau să supraveghezi procesul. Pe lângă faptul că îți oferă mai mult timp pentru restul activităților, un programator pentru stropirea grădinii îți asigură o irigare echilibrată, astfel încât plantele să se dezvolte cu adevărat în mod armonios.

Mai mult, este o soluție ideală atunci când ești departe de casă, în vacanță de exemplu, sau pur și simplu când ai prea multe activități pentru a te mai ocupa și de irigarea grădinii personal.

Programatoare de irigații cu display

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Programator universal pentru irigare Fiskars 1054792, 2 iesiri, ecran LCD

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Simplu de instalat
 • Greutate redusă
 • Display digital
 • Meniu simplu
Verifică prețul

Programatorul universal pentru irigare Fiskars reprezintă un echipament eficient de economisire a apei pentru orice gazon sau grădină. Cele două ieșiri pot fi utilizate separat sau simultan. Se programează automat prin funcția on/off debitul de apă. Durata de udare este de asemenea reglabilă de la 1 până la 360 de minute. Ecranul LCD generos, are butoane mari și este ușor de utilizat. Este compatibilă utilizarea împreună cu alte produse de udare ale altor mărci, iar frecvența sa de udare este 6 ore, 12 ore sau de la 1 la 7 zile.

la buget

* Prezentare video mai jos

AQUANOVA, sistem automat de irigare, 10 m, furtun

 • Potrivit pentru irigare continuă
 • Semnal de avertizare
 • Display LCD
 • Greutate redusă
 • Zgomot redus
Verifică prețul

Sistemul automat de irigare AquaNova, al companiei Blumfeldt garantează udarea frecventă a plantelor din grădina ta, păstrând-ul un aspect îngrijit și frumos timp îndelungat, mai ales că acest lucru de multe ori este dificil de realizat, intervenind vacanțe sau deplasări. Acesta oferă asistență pentru bunăstarea automatizată de până la 10 plante în ghiveci. Cantitatea de apă aplicată se calculează din parametrii stabiliți și din lungimea aleasă a furtunului. Se controlează foarte ușor și se poate regla perioada pe zi și durata în ore.

Premium

* Prezentare video mai jos

Programator digital pentru irigarea automată ST 6 ( 2 sensor )

 • 2 senzori
 • Proces ecologic
 • Senzor inteligent
 • Eficient
 • Facil de utilizat
Verifică prețul

SensoTimer ST6 Duo eco!ogic cu două ieșiri independente de apă, irigare prin controlul umidității și în conformitate cu cerințele. Senzorii care sunt incluși în setul de livrare- câte unul pentru fiecare ieșire - măsoară valoarea de umiditate din sol și transmit prin radio către SensoTimer. Valorile de umiditate pot fi setate în 5 niveluri. Dacă nivelul de umiditate scade sub valoarea dorită, irigarea începe în mod automat la următoarea ora. Panoul de comandă demontabil și cele 5 butoane de operare fac din programare un joc de copii. Două intervale de irigare pot fi setate pe zi (duata max. de irigare: 90 min). Datorită funcției eco!ogic, irigarea poate fi întârziată, de asemenea, de la 1 la 7 zile. Irigarea manuală este posibilă în orice moment. Programarea irigării poate fi suspendată timp de 24 de ore prin apăsarea unui buton.

Programator irigatii 14 programe zi/ora Dual Select Claber - 84880000

 • 14 programe
 • Design modern
 • Compact
 • Ușor de folosit
 • Raport calitate-preț bun
Verifică prețul

Încercat și testat pentru o funcționare fiabilă și fără probleme, Tempo Select permite utilizatorilor să își personalizeze programele selectând din 14 timpi de irigare și 7 frecvente zilnice cu două butoane simple. Echipat cu ecran LCD de înalta vizibilitate pentru a privi mereu toate funcțiile și funcția de pornire cu întârziere. Acționat cu baterie, așa că pur și simplu montați programatorul. Caracteristici: 98 opțiuni de programare cu posibilitatea de a începe imediat sau întârzia programul; 7 frecvențe presetate de irigare: de la fiecare 8 ore la fiecare 7 zile; 14 programe de irigare prestabilite: de la 1 minut la 90 de minute; ecran LCD.

Programator manual de 120 min cu 3 brațe WT 2.000

 • 3 cuplaje
 • Ceas de irigare
 • Oprire automată
 • Durată maximă de funcționare 120 minute
 • Ușor de folosit
Verifică prețul

Programatorul manual de 120 de minute cu 3 brațe WT 2.000 este un ceas de irigare și un distribuitor cu 3 căi în același timp. Acesta are două culpe pentru robinet cu reglare independentă asigurând un debit optim de apă. Are și un ceas de irigare integrat în cel de-al treilea conector la robinet. Timpul de irigare poate fi setat pana la 120 de minute, irigarea oprindu-se automat, imediat după expirarea timpului setat. Temporizatorul poate fi utilizat cu toate furtunurile standard de gradină și impresionează prin calitatea robustă și prin designul ergonomic.

Programator irigatii 2 programe zi/ora Aquando Video Claber - 84120000

 • Rezistent la apă
 • Presiune maximă 5 bar
 • Utilizare exterior
 • 2 programe
 • Material ABS
Verifică prețul

Cu programatorul pentru irigații Aquando Video Claber poți gestiona până la 2 irigări pe zi cu precizie și fiabilitate, programarea și frecventele irigării efectuându-se cu doar trei taste, iar afișarea se face prin intermediul unui ecran mare cu cristale lichide - LCD. Pentru fiecare irigare, există opțiunea de a alege un timp între un minut și 23 de ore și 59 de minute. Programatorul pentru irigații funcționeaza cu baterii alcaline, nefiind necesară conectarea la rețeaua electrică. Este perfect etanș și rezistent la șocuri și intemperii.

Sistem smart pentru automatizarea irigatiei Eve-aqua, compatibil cu Apple Home Kit

 • Wireless
 • Protecție UV
 • Rezistent la apă
 • Cu baterii
 • Presiune 5 bar
Verifică prețul

Pentru a automatiza și controla acest accesoriu în timp ce sunteți departe de casă, aveți nevoie de un HomePod, un Apple TV cu tvOS 12.4 sau o versiune ulterioară sau un iPad cu iOS 12.4 sau ulterior configurat că hub pentru acasă. Acesta este compatibil cu iPhone, iPad, iPod touch cu sistem de operare iOS 12.4 sau versiuni ulterioare. Eve Aqua este dispozitivul ideal pentru automatizarea sistemului de irigație, prin intermediul aplicației mobile poți seta să pornească și să se oprească la un anumit interval de timp indiferent dacă ești sau nu acasă, așa că poți stă fără griji în privința consumului de apă. Cu ajutorul aplicației mobile Eve for HomeKit vei putea vizualiza atât consumul de apă din ziua curentă, cât și graficul din săptămâna curentă

Programator Electronic pentru Irigatii de Gradina, 10 Programe, 1-3/4, EvoTools

 • Presiune 12 bar
 • Utilizare exterior
 • 10 programe
 • Număr zone 1
 • Electric
Verifică prețul

Indiferent că vorbim de întreținerea unui gazon verde sau de îngrijirea unei grădini de flori sau de legume, udarea solului este esențială, și în perioadele de secetă, este necesar să suplinești tu deficitul de apă. Programatorul electric este utilizat pentru irigarea grădinilor și permite stabilirea a 10 programe de udat specifice pe oră, zi, săptămână, economisind astfel timp și apă. Dispune de un display LCD ce arată ora, durata de funcționare dar și nivelul de încărcare al bateriilor. Funcționează pe bază de baterii și poate fi utilizat între -5 și 60 = grade Celsius.

Întrebări despre programatoarele de irigații de grădină

Câte tipuri de programatoare pentru irigații există?

Programatorul pentru irigații mecanic este varianta mai ieftină, și, cel puțin în aparență, mai ușor de folosit. Totuși, dacă vei alege chiar cea mai ieftină variantă, vorbim mai degrabă de un cronometru, asemănător cu cel de la cuptorul electric de exemplu. În sensul că va trebui să setezi manual timpul în care vrei să funcționeze sistemul de irigare, dar nu vei putea să îi programezi funcționarea pentru zilele următoare. Programatorul pentru irigații digital este mai mult decât un timer. Funcționează mai degrabă ca un centru de control al sistemului de irigare, și este conectat la o sursă de curent electric, deci nu trebuie să îți faci griji că i se vor termina bateriile.

Programatoarele de irigații pentru grădină sunt compatibile cu orice sistem?

Așa cum deja poate ai anticipat, nu orice programator este potrivit pentru nevoile tale, dar nici cu sistemul de irigare pe care îl ai tu. Dacă nu ai nevoi complexe și un programator de stropire pentru grădină mecanic este suficient pentru tine, nu va trebui să îți faci griji, deoarece un astfel de dispozitiv se instalează direct pe furtul de alimentare al aspersorului.

Câte programe poți seta cu ajutorul programatoarelor?

Programatorul de irigații îți poate fi cel mai bun prieten dacă te afli în căutarea unui ajutor atunci când îți irigi grădina sau câmpul arabil. Este bine să cumperi unul pentru a programa modul în care terenul să fie irigat. În funcție de model poți avea la dispoziție de la 2 la 14 programe de irigații.

Care este durata maximă a unei sesiuni de udare?

Majoritatea plantelor depind de o umezeală uniformă. Pentru a o obține mulți oameni aleg sisteme de irigații care ar seta un timp și interval pentru udare. Udarea se face o dată sau de două ori pe zi timp de 2, 5, 10, 20, 30 sau 60 de minute, în dependență de plantele și verdețurile din grădină.

Cum se montează un programator pentru irigații de grădină?

Modelele care se montează în interior trebuie instalate fie în casă, fie în garaj, sau altă suprafață acoperită. Acest tip de programator nu funcționează pe baterii. Dacă locul în care hotărăști să instalezi panoul este departe de zona de irigare, așteaptă-te să fie nevoie să tragi multe cabluri pentru a putea conecta sistemele.
Programatoarele de exterior sunt concepute pentru a rezista factorilor externi și la umiditate. Cele mai multe funcționează pe bază de baterii și pot fi montate oriunde. Asta le face mai ușor și mai rapid de instalat.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Fotoliu Suspendat Tip Scoică
Cele mai bune balansoare tip fotoliu / scoică suspendate

Stai la bloc sau la curte și îți dorești un colt de relaxare numai al tau? Balansoarele suspendate tip scoică pot fi locul perfect de citit sau tras un pui de somn la prânz.

Cel Mai Bun Aspirator de Frunze pentru Uz Casnic
Aspiratoare puternice de frunze pentru uz casnic

A venit toamna și vrei să scapi de frunzele căzute peste gazon? Alege un aspirator sau o suflantă puternică și poți curăța grădina fără prea mare efort și deranj.

Cea Mai Bună Freză de Zăpadă pentru Acasă
Cea mai bună freză de zăpadă pentru case și vile

Te-ai săturat să dai zăpada cu lopata? Cu ajutorul unei freze în doar câteva minute îți poți curăța curtea și drumul de acces în locuință. Află care sunt cele mai bune freze de zăpadă și cât costă.

Cea Mai Bună Roabă Pentru Grădinărit Sau Construcții
Cea mai bună roabă pentru grădinărit sau construcții

Roaba de cărat este o unealtă multifuncțională care te poate ajuta la grădinărit, curățenie sau mici construcții pe care le faci în jurul casei.

Cel Mai Bun Burghiu Manual De Pământ
Cel mai bun burghiu manual de pământ

Burghiul te ajută să faci rapid găuri în pământ pentru a planta legume sau pomi fructiferi. Alege să faci treabă de calitate fără a depune prea mult efort.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe