Cel Mai Bun Rucsac De Alergare

Cel mai bun rucsac de alergare

Modificat la 04 iunie 2021
Articol evaluat de 21 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce ai nevoie de un rucsac de alergare?

Fie că alergi la muncă, dispărând pe dealuri, sau doar jogging câțiva kilometri spre și de la gara locală, un rucsac spațios și durabil este esențial dacă intenționezi să îți încarci gadgeturile în timp ce ajungi de la A la B. Rucsacul pentru alergare este un accesoriu important, pentru că îți permite să iei cu tine diverse lucruri, atunci când alergi.

De asemenea, acesta este ușor de purtat, întrucât greutatea este la nivelul spatelui si nu al membrelor și îți oferă mai multă libertate de mișcare. Când vine vorba despre capacitate, un rucsac de alergare nu trebuie să fie mare, altfel mai rău te va încurca decât să te ajute. Un volum cuprins între 5 și 20 de litri trebuie să fie suficient.

Rucsacurile de alergare pot include și o mulțime de caracteristici diferite. În timp ce este posibil să ai nevoie doar de spațiu pentru o sticlă de apă, vei găsi rucsacuri care au încorporate rezervoare de hidratare pentru a avea acces la rezerve mai mari de apă pe parcursul plimbărilor lungi. De asemenea, dacă îți continui alergarea indiferent de vreme, cum ar fi noaptea sau pe ceață, benzile reflectorizante sunt esențiale.

Cel mai bun rucsac de alergare

Cel mai bun

Rucsac Trail Running 10 L Negru/Albastru EVADICT

În față el are 6 buzunare speciale fiecare, 2 pentru bidoane tip flask a câte 500 ml și încă 4 buzunare cu plasă pentru geluri, batoane și pahar. În spate, produsul este prevăzut cu un buzunar pentru obiecte personale (chei, telefon, acte). Elementele reflectorizante garantează o vizibilitate perfectă în întuneric.
Verifică prețul

În trail, fiecare gram contează, de aceea acest rucsac are spațiu pentru depozitarea a unui litru de apă și 2 pentru bidoane a câte 500 ml, rucsacul permite transportarea a 2 litri de apă.

la buget

Rucsac ciclism/alergare/drumetie FOREVER

Deasemnea este potrivit pentru antrenamente sportive, în care ai nevoie de greutate redusă, versatilitate și confort. Mic, ușor, ergonomic și cu spațiu suficient pentru elementele esențiale unui concurs sau sesiune de antrenament, va oferi atât confort în utilizare cât mai ales o fixare fixă.
Verifică prețul

Rucsacul este special realizat pentru un confort sporit în timpul turelor de ciclism, alergărilor lungi sau al drumețiilor. Perfect pentru concursurile sau turele tale de alergare montane sau de ciclism montan.

Premium

Rucsac pentru alergare COMPRESSPORT ULTRUN

Inspirată din experiențele alergătorilor profesioniști și concepută cu ajutorul acestora, vesta de alergare este confecționată din materiale cu proprietăți tehnice plăcute la atingere, lejere și respirabile, care îți oferă acces rapid la accesoriile esențiale, precum și la bidoanele de hidratare.
Verifică prețul

Mulțumită unui design modular ce prioritizează confortul și utilitatea, vesta de alergare este ideală pentru cei ce vor să guste din plăcerea alergării dar și pentru cei ce sunt interesați să progreseze cu alergări scurte dar intense.

Rucsac de alergare DYNAFIT ALPINE RUNNING VST

Cu un volum de 12 litri și o greutate minimalistă, de doar 289 de grame, acest rucsac este construit folosind un design atletic și materiale ce se usucă rapid, fiind prevăzut cu buzunar pentru recipientul de hidratare, buzunar pentru telefon, sistem de fixare pentru bețe extensibile, sistem rapid de fixare pentru recipientul de hidratare, un buzunar impermeabil și un compartiment central. Acest rucsac este compatibil cu sistemele de hidratare.
Verifică prețul

Rucsacul de alergare este destinat curselor de tip ultra și antrenamentelor lungi.

Rucsac Trail Running 5 L Negru/Auriu EVADICT

Așadar, dacă vrei ca primele curse de trail să fie lipsite de griji, atunci alege să le parcurgi cu acest rucsac. Nici nu vei ști că îl porți grație greutății de 140 gr. Cu toate acestea este suficient de încăpător, având 5l capacitate, cu o împărțire extrem de eficace datorită buzunarelor și foarte confortabil datorită chingilor și a materialului.
Verifică prețul

Rucsacul este ideal pentru transportarea echipamentului și pentru hidratare în timpul curselor de trail, mai ales dacă te afli la nivel de începător.

Rucsac, ghiozdan hidratare multifunctional 17L cu rezervor apa 2L METATRON

Datorită sistemului său de hidratare cu care este dotat și a rezervorului de 2L, asigură o bună hidratare pe tot parcursul călătoriei. Este fabricat din materiale de înaltă calitate ce rezistă în timp, iar rezervorul de apă este conceput să mențină temperatura scăzută a lichidului chiar și până la 4ore. Bucură-te de expedițiile în natură și menține-te hidratat la timp.
Verifică prețul

Rucsacul multifuncțional de la METATRON este ideal pentru expedițiile în natură, mai ales pe timpul verii, când este cald afară.

Rucsac pentru sport in aer liber, albastru

Special conceput pentru bărbați, aceasta este confortabil și surprinde printr-un design minimalist ce se adaptează perfect pe forma corpului alergatorului, este ultra-confortabil și fără zone abrazive și îți oferă acces facil și rapid la accesoriile esențiale în timpul alergării, pentru ca tu să te poți concentra pe performanță.
Verifică prețul

Pentru ca știm cu toții cât de importantă poate fi o secunda atunci când participi la o competiție de alergare dar și la antrenamente, acest rucsac pentru sport in aer liber este produsul pentru tine.

Întrebări frecvente despre rucsacii de alergare

Ce capacitate au rucsacii de alergare?

În general rucsacii de alergare sunt destul de spațioși având o capacitate de încărcare de aproximativ 15-20L în compartimentul principal, plus alte buzunare mai mici.

Din ce material sunt fabricați rucsacii de alergare?

În funcție de producător, materialul de fabricație poate să difere, însă de cele mai multe ori este folosit poliesterul într-o proporție considerabilă.

Cât de rezistenți sunt rucsacii de alergare?

Deoarece sunt fabricați de cele mai multe ori din poliester și sunt dotați cu bretele de o bună calitate, aceștia au o rezistență crescută.

Cine folosește rucsacii de alergare?

Rucsacii de alergare sunt folosiți de sportivi sau alergători profesioniști, cât și de către persoanele ca mine și ca tine care fac sport pentru a se menține în formă.

Ce greutate au rucsacii de alergare?

În general aceștia pot cântări destul de puțin, undeva între 1 și 2kg, fiind meniți să te ajute la alergare și să nu te incomodeze, fie că este vorba de o competiție, ori o simplă mișcare în aer liber.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Centură De Monitorizat Ritmul Cardiac
Cea mai bună centură de monitorizat ritmul cardiac

Faci mult sport și vrei să-ți monitorizezi ritmul cardiac pentru a-ți îmbunătăți performanțele. Centura cardiacă este cea mai precisă metodă de a măsura bătăile inimii când alergi. Plus că nici nu te incomodează.

Cea Mai Bună Bandă De Alergare Pliabilă
Benzi de alergat de calitate pentru acasă (pliabile)

Îți dorești să faci mai multă mișcare dar îți lipsește timpul sau nu îți este comod să mergi la o sală de sport? Cu benzile de alergat pentru acasă îți poți face cei 10.000 pași recomandați zilnic din confortul propriului living.

Cele Mai Bune Căști Pentru Alergare Fără Fir
Cele mai bune căști pentru alergare fără fir

Află care sunt căștile cele mai recomandate pentru alergare. Rezistente la apă, cu fixare bună în ureche sau cu funcții de anulare a zgomotului.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe