Cel Mai Bun Senzor De Inundație

Cel mai bun senzor de inundație

Modificat la 14 ianuarie 2022
Articol evaluat de 34 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce să-ți instalezi un senzor de inundație

Inundațiile sunt printre cele mai frecvente probleme cu care ne putem confrunta atunci când instalațiile sunt vechi sau inaccesibile pentru revizie. De aceea în prezent, mulți proprietari folosesc senzori prin care pot detecta inundațiile, datorită faptului că sunt produse extrem de eficiente și utile, care pot asigura siguranța întregii locuințe.

Acestea au dimensiuni mici, deci nu deranjează iar aspectul estetic al acestora este destul de plăcut, fapt pentru care pot fi plasate oriunde în locuință, fără a atrage atenția sau să schimbe într-un mod neplăcut designul camerei.Mai mult, produsele sunt confecționate din materiale premium, extrem de rezistente, care nu se vor deteriora din cauza umezelii excesive sau a căldurii mult prea mari.

În felul acesta senzorii de inundații pot fi folosiți în completă siguranță de către orice proprietar, fără riscuri de scurt circuit sau ca acestea să se deterioreze în totalitate, atunci când sunt folosiți timp îndelungat. Sunt soluții ideale, atât pentru apartamentele de la bloc, cât și pentru case, deoarece nu consumă cantități considerabile de energie electrică, eficiența acestuia rămânând ridicată, de-a lungul timpului de folosire.

Cel mai bun senzor de inundație

Cel mai bun

Senzor inundatie Tellur TLL331081, Wi-Fi, 2x AAA, aplicatie Tellur Smart, Alb

Dacă vrei să stai fără griji când ești în vacanță sau în vizită la rude pentru o perioadă mai lungă de timp, trebuie neapărat să îți instalezi astfel de senzori de inundație în casă. Senzorii pot fi instalați astfel încât, dacă sesizează o scurgere de apă să îți trimită instant o notificare pe telefon. Acest senzor scanează încăperea în care este instalat o dată la fiecare minut.
Verifică prețul

Senzorul de inundație Tellur TLL331081 se poate instala în apropiere de orice sursă de apă, unde poate exista riscul unei inundații.

la buget

Senzor detectie scurgeri apa wireless Aqara SJCGQ11LM

Atunci când senzorul detectează o scurgere de apă, închide valva electromagnetică astfel încât casa ta să nu fie inundată. Sistemul este echipat cu Smart control prin intermediul aplicației Apple Home sau Google Home și are protecție standard IP67 împotriva apei și prafului, ceea ce înseamnă că senzorul funcționează în parametri normali în situații de umiditate și praf.
Verifică prețul

Acest senzor de detecție scurgeri apă este varianta wireless de la firma Aqara Water Sensor, care poate comunica cu valva electromagnetică direct.

Premium

Detector de inundatie wireless Ajax LeaksProtect WH, autonomie 5 ani, 868 MHz, RF 1300 m, alb

Echipat cu 4 perechi de contacte sensibile la apă, acesta raportează detecția atunci când cel puțin o pereche intră în contact cu apa. Perechile sunt amplasate pe fiecare parte a dispozitivului și vei fi notificat atât în cazul unei scurgeri, cât și atunci când apa se usucă. Dispozitivul este compatibil cu sistemele Ajax Hub, Hub Plus, Hub 2, Hub 2 Plus și repetoare wireless ReX, Rex 2 și se poate configura folosind aplicațiile Ajax pentru iOS, Android, macOS și Windows,.
Verifică prețul

LeaksProtect WH este un detector de inundație wireless de la Ajax, ideal pentru detecția timpurie a scurgerilor de lichide.

Senzor de inundatie WiFi TarTek Smart , 2 x AAA, Alb

Acest senzor de inundație funcționează exclusiv pe rețelele de internet wireless de 2,4 GHz. Pentru a putea beneficia de toate funcțiile senzorului, trebuie să îți instalezi aplicația care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play. Aplicația poate suporta până la 150 de dispozitive înregistrate.
Verifică prețul

Senzorul de inundație TarTek Smart poate fi instalat oriunde în casă, atât în bucătărie, baie, cameră tehnică, în apropierea centralei termice sau oriunde există riscul unei scurgeri de apă.

Senzor inundatie si umiditate, conectare WiFi, alarma 100 dBA

Pentru a preveni acest lucru ar fi bine să iei în considerare montarea unui senzor de inundație și umiditate. Acest senzor detectează scurgerile și te atenționează, astfel încât să iei măsurile necesare la timp. Senzorul se poate instala oriunde ai nevoie de el, fie că vorbim despre o baie, o mansardă sau o bucătărie, având o rată de o detectare pe minut.
Verifică prețul

Orice persoană cunoaște foarte bine riscurile unei inundații și de câtă muncă poate fi nevoie pentru eventualele reparații și retușări după o inundație.

Detector de inundatie wireless DinsafeR DSG01O, cablu 21 cm, 433 MHz, RF 200 m

Detectorul se poate adăuga la sistem prin intermediul aplicației mobile My Nova, disponibilă atât pentru dispozitivele Android cât și pentru cele iOS. Detectorul are un design elegant și un consum redus de energie în standby, ceea ce îl face o achiziție ideală pentru orice locuință. La depistarea unei scurgeri de apă, detectorul îți va trimite o notificare pe telefon.
Verifică prețul

DSG01O este un detector de inundație wireless de la DinsafeR. Acest detector reprezintă un accesoriu pentru sistemul de alarmă Smart Nova01A.

Detector de inundatie wireless Hikvision AX PRO DS-PDWL-E-WE, autonomie 3 ani, 868 MHz, RF 1200 m

Dispune de tehnologia de transmisie Tri-X wireless cu criptare AES-128, care permite comunicarea wireless bidirecțional pe distanțe de până la 1200 m în spații deschise, pe frecvența 868 MHz. Detectorul poate fi înrolat prin pornire și dispune de un indicator led și un senzor anti sabotaj la deschiderea carcasei și la îndepărtarea de pe suprafața de montaj. Carcasa este rezistentă și are un grad de protecție la intemperii IP66.
Verifică prețul

Detectorul de inundație wireless Hikvision AX PRO DS-PDWL-E-WE este un detector potrivit pentru a identifica scurgerile de lichide.

Senzor pentru scurgeri de apă 9V/85dB

Senzorul este dotat cu un semnal de alarmă acustic de 85 dB și senzori detașabili pe cablul lung de 1,8 m. Senzorul de detectare a scurgerilor de apă este alimentat cu baterie tip 9V (neinclusă). Senzorii detașabili sunt incluși și sunt foarte ușor de înlocuit, în cazul în care este nevoie de înloocuire. Tot sistemul este perfect pentru o utiizare casnică.
Verifică prețul

Acest senzor este un sistem de alarmă potrivit pentru detectarea scurgerilor de apă de la mașinile de spălat haine, cele de spălat vase și de la conductele de apă.

Detector SMART pentru scurgeri de apa AlecoAir HA-04 DROP

AlecoAir HA-04 DROP este un detector smart care te poate ajuta să faci exact acest lucru. Acest mic gadget este ușor de configurat și te poate avertiza cu privire la orice potențiale scurgeri care au loc în locuință atunci când ești, spre exemplu, în concediu. Oferă alerte instant direct în aplicația de pe telefonul mobil în momentul în care depistează o scurgere de apă. Datorită dimensiunii sale compacte, este perfect pentru aproape orice încăpere.
Verifică prețul

Țevile care prezintă scurgeri și daunele provocate de apă pot fi o mare durere de cap. Dar, cu instrumentele potrivite, este mult mai ușor să previi daunele provocate de apă înainte ca acestea să se întâmple.

Întrebări frecvente despre senzorii de inundație

Cum funcționează un senzor de inundație?

Senzorul de inundație trebuie așezat pe podea, la cel mai jos loc dintre o cameră. Atunci când părțile metalice de la partea inferioară a senzorului intră în contact cu apa senzorul îți va trimite o notificare imediat pe telefon.

Unde se montează un senzor de inundație?

Poți monta un senzor de inundație în orice cameră din locuința ta unde există o sursă de apă. Ai nevoie doar de o priză pentru a-l alimenta. Sau poți opta pentru un model care funcționează cu acumulatori. Este indicat să instalezi câte un senzor de inundație în bucătărie, în baie și în camera unde este instalată centrala termică.

Cum se montează un senzor de inundație?

Nimic mai simplu! Senzorii de inundație nu am nevoie de o instalare laborioasă. Pur și simplu se introduc în priză cât mai aproape de sursa de apă pe care vrei să o monitorizezi. După pornire, tot ce trebuie să faci este să îți instalezi aplicația gratuită care vine la pachet cu senzorul.

Ce model de senzori de inundație ar trebui să cumpăr?

Atunci când alegi un dispozitiv inteligent, în primul rând trebuie să acorzi atenție principalilor factori care garantează fiabilitatea întregului sistem. Este mai bine dacă senzorul va funcționa fără întrerupere și va menține un mod de alimentare constant. De asemenea, trebuie să verifici și volumul alarmei.

Senzorul de inundație monitorizează și umiditatea din cameră?

Sunt disponibile pe piață o mare varietate de modele de astfel de senzori. Unii sunt realizați astfel încât să monitorizeze atât umiditatea, cât și temperatura din încăpere. Bugetul alocat acestui gadget va decide modelul ales.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Mașină de Tocat Carne Electrică Pentru Acasă
Mașini de tocat carne electrice pentru acasă

Cauți o metodă rapidă de a pregăti bucățile de carne pentru diverse preparate? Mașina de tocat carne electrică îți economisește timp și energie.

Cele mai bune Baterii de Chiuvetă cu Senzor (baie sau bucătărie)
Baterii de chiuvetă automate cu senzor

Știai că o baterie de lavoar cu senzor te poate ajuta să economisești până la 50% din cantitatea de apă? Plus că nu mai ai ce robineți să murdărești și să tot cureți. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Grătar Electric Raclette
Cel mai bun grătar electric raclette

Pe grătarul raclette poți pune legume, brânzeturi sau carne. Activitatea ideală pentru cinele în familie sau cu prietenii. Sănătos și gustos.

Cea Mai Bună Sobă De Gătit pe Lemne
Cea mai bună sobă de gătit pe lemne

Utilitățile întârzie și cauți o metodă rapidă și ieftină de a încălzi o încăpere? O sobă pe lemne cu plită și cuptor este alegerea ideală.

Cel Mai Bun Filtru de Apă cu Montare sub Chiuvetă
Cel mai bun filtru de apă potabilă cu montare sub chiuvetă

Îți dorești apă filtrată direct de la robinet? Aceste filtre de apă se montează sub chiuvetă și pot fi conectate direct la bateria chiuvetei.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe