Cel Mai Bun Ser Pentru Întărirea Unghiilor De La Picioare

Cel mai bun ser pentru întărirea unghiilor de la picioare

Modificat la 03 iunie 2021
Articol evaluat de 33 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce să folosești un ser de întărire a unghiilor picioarelor?

Pielea și unghiile necesită o îngrijire specială și zilnică, mai ales dacă există tendință a organismului de a manifesta avitaminoză și de a duce la slăbirea fermității și durabilității unghiilor. De aceea, te invităm să descoperi serul de întărire a unghiilor picioarelor, care regenerează, în mod eficient, unghiile, dar și cuticulele fragile și deteriorate. Formula inovatoare dezvoltate de tot mai multe companii, îmbogățită cu uleiuri naturale, ingrediente hrănitoare, întărește și restaurează unghia, protejând-o împotriva ruperii și despicării.

Datorită concentrației mari de ingredient active, unghiile fragile și mate devin netede, puternice și lucioase. De asemenea, acest ser are proprietatea de a elimina îngălbenirea unghiei și de a reduce, în mod semnificativ, petele de pe unghie, întărind structura acesteia. Minimizează disconfortul și simte-te mult mai bine în pielea ta, utilizând acest ser corector, pentru o viață mai bună și un aspect mult mai frumos al unghiilor și picioarelor tale.

Cel mai bun ser pentru întărirea unghiilor de la picioare

Cel mai bun

Regenerum Nail Care ser regenerator pentru unghii și cuticule

Acest produs protejează împotriva fisurării unghiei, a ruperii și a zdrențuirii, întărește unghiile, hrănește unghiile și cuticulele, reduce uscarea și fragilizarea unghiilor. Este produsul ideal când vine vorba despre salvarea unei manichiuri. Pentru a beneficia de efecte maxime, Regenerum Nail Care se aplică într-o cantitate mică de pe patul unghial și pe cuticule, după care se masează ușor, în acest fel gelul reparator ajunge și în cele mai fine fisuri.
Verifică prețul

Preparatul Regenerum Nail Care asigură îngrijirea profesională a unghiilor.

la buget

Tratament pentru intarirea unghiilor Farmec Expert, lotiune cu vitamina B5, 11 ml

Datorită conținutului bogat de vitamina A și uleiuri naturale vegetale, împreună cu uleiul de migdale dulci, uleiul de măsline, uleiul de soia, uleiul esențial de lămâie, produsul hidratează, ameloriază și hrănește cuticulele cât și unghiile. Se poate aplica zilnic pe conturul unghiei, apoi se masează până la absorbția în piele și unghii. Din prima săptămână de utilizare am vazut rezultatul chiar dacă la prima vedere zici că unghia este curată.
Verifică prețul

Tratament intensiv pentru întărirea unghiilor, făcându-le rezistente la rupere.

Premium

Tratament cu actiune maxima de intarire a unghiei - OPI NailEnvy - Original Formula, 15ml

Cu ajutorul acestui tratament, cu acțiune maximă de întărire a unghiilor, cu o formulă îmbunătățită cu proteine din grâu și calciu pentru a crește rezistența unghiilor împotriva exfolierii, crăpării și ruperii. Se aplică în două straturi, urmate de un strat la fiecare două zile, fie ca lac individual, fie ca bază sub un lac colorat, pentru un rezultat perfect, apoi se recomandă protejarea cuticulele folosind un ulei special, pentru unghii.
Verifică prețul

Acesta este un tratament cu acțiune maximă de întărire a unghiei.

Ser nutritiv si reparator pentru unghii si cuticule, Rootanical, 8 ml

Potrivit pentru femei și bărbați, uleiul de argan și uleiul din germeni de grâu conțin numeroși nutrienți care hrănesc unghiile și pielea din jurul lor, le hidratează sș le redau strălucirea. Se aplică zilnic pe unghii și pe pielea din jurul acestora cu ajutorul pensulei, apoi se masează ușor până la absorbție.
Verifică prețul

Ser zilnic pentru îngrijirea naturală a unghiilor și a pielii din jurul acestora. Foarte nutritiv, are proprietăți emoliente, fortifiante și regenerante, lasând unghiile strălucitoare și pielea din jurul lor hidratată.

Tratament intarire unghii Eveline Revitalum After Hybrid 12 ml

Formula specială pentru protejarea unghiei după o manichiura hibrid, are un efect intens, datorită concentrației mari de ingrediente active, care pătrund adânc în unghie, protejand-o împotriva ruperii. Revitalum este o formula sigură, ideală pentru protejarea unghiilor subțiri, deteriorate sau uscate. Funcționează perfect ca produs protector, regenerând unghia, uscată după o manichiură.
Verifică prețul

Tratament specializat care protejează, întărește, regenerează și îngrijește, cu o formulă bogată, hrănitoare și regenerantă, ideală pentru îngrijirea zilnică.

Auriga Si-Nails lac de unghii regenerator

Folosirea acestuia aduce o mulțime de beneficii printre care faptul că întărește unghiile și protejează împotriva fisurării, a ruperii și a zdrențuirii. În plus îmbunătățește rezistența unghiilor la deteriorarea mecanică și totodată promovează creșterea sănătoasă a unghiilor. Este ușor de folosit și face ca unghia să arate perfect îngrijită.
Verifică prețul

Acest lac de unghii regenerator este exact ce trebuie atunci când unghia ta a trecut prin proceduri de pilire, ojă semipermanentă sau chiar realizarea manichiurii cu gel.

Long 4 Lashes Long 4 Nails lac de unghii intaritor

Se aplică pe unghiile perfect curate și fără lac, apoi se lasă să se usuce și se aplică lacul colorat, pentru a regenera eficient unghiile și pentru a le întării. Întreținerea sănătății unghiilor se poate realiza foarte ușor, prin aplicarea pe unghie, ca un lac incolor, sau aplicat ca bază sub un lac colorat. Se folosește de 1-2 ori pe săptămână. Se aplică într-un strat sau două, apoi se recomandă aplicarea unui ulei pentru cuticule.
Verifică prețul

Preparatul Long 4 Lashes Long 4 Nails asigură îngrijirea profesională a unghiilor.

Întrebări frecvente despre serurile de întărire a unghiilor de la picioare

Ce sunt serurile de întărire a unghiilor de la picioare?

Serurile de întărire a unghiilor de la picioare sunt produse sigure, ce conțin în formulele lor, substanțe nutritive și necesare refacerii structurii unghiilor sensibile de la picioare și care contribuie la o regenerare mai rapidă a acestora.

De ce să utilizezi un ser de întărire a unghiilor de la picioare?

Un ser de întărire a unghiilor de la picioare se necesită a fi utilizat din mai multe puncte de vedere. Unele au în vedere revitalizarea și refacerea barierei protectoare a unghiei, altele se referă la regenerarea și stimularea creșterii acestora pentru eliminarea oricărui disconfort.

De câte ori poți utiliza un ser de întărire a unghiilor de la picioare?

Un ser de întărire a unghiilor de la picioare poate fi utilizat zilnic în contextul unei rutine corecte și eficiente. Totuși, se recomandă mai mult aplicarea acestuia seara, înainte de culcare, pentru ca efectul să fie de durată și pentru ca produsul să poată fi absorbit în totalitate de piele și unghie.

Care este modul de utilizare a unui ser de întărire a unghiilor de la picioare?

Modul de utilizare a unui ser de întărire a unghiilor de la picioare constă în aplicarea acestuia pe zona problematică. Se aplică pe pielea curată, înainte de orice cremă sau emulsie folosită. Indiferent de textura serului, piciorul se necesită a fi descoperit, pentru ca acesta să se absoarbă în totalitate.

Care sunt beneficiile unui ser de întărire a unghiilor de la picioare?

Beneficiile unui ser de întărire a unghiilor de la picioare constau în: este foarte nutritiv, are proprietăți emoliente, fortifiante și regenerante, lăsând unghiile strălucitoare și pielea din jurul lor hidratată. Totodată, acesta este potrivit atât femeilor, cât și bărbaților, fiind adresat unghiilor deteriorate, moi și casante.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Mască Regeneratoare Pentru Picioare
Cea mai bună mască regeneratoare pentru picioare

Stai mult timp în picioare sau încălțată și simți că pielea picioarelor tale are nevoie de o împrospătare? Cumpără și aplică o mască regeneratoare pentru picioare.

Cel Mai Bun Șampon Împotriva Căderii Părului Pentru Femei
Cel mai bun șampon împotriva căderii părului pentru femei

Căderea părului este un proces natural însă care poate scăpa rapid de sub control într-un mod iremediabil. Folosește din timp produse speciale împotriva căderii părului, în special șampon.

Cea Mai Bună Cremă de Față Pentru Sezonul Rece
Cea mai bună crema de față pentru sezonul rece

Vremea rece din timpul iernii poate usca fața și aduce leziuni ireversibile. Adică vei îmbătrâni mai rapid și cu riduri mai accentuate. Din fericire, există creme speciale pentru sezonul rece.

Cel Mai Bun Gel De Duș Pentru Pielea Sensibilă
Cel mai bun gel de duș pentru pielea sensibilă

Dacă ai o piele sensibilă, ar fi bine să folosești produse de îngrijire speciale. Gelul de duș este produsul folosit cel mai des pe piele și tocmai de aceea, îți recomandăm să alegi un gel de duș pentru pielea sensibilă.

Cel Mai Bun Ser Împotriva Căderii Părului
Cel mai bun ser împotriva căderii părului

Ai probleme cauzate de căderea părului? Află ce seruri și tratamente poți folosi acasă pentru stimularea creșterii părului cât mai rezistent.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe