Cel Mai Bun Set Clasic Pentru Bărbierit

Cel mai bun set clasic pentru bărbierit

Modificat la 11 aprilie 2021
Articol evaluat de 16 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să alegi un set clasic de bărbierit?

Cu toate că trăim în secolul vitezei și al tehnologiei, mai sunt bărbați care preferă să folosească pentru rutina zilnică de îngrijire un set clasic pentru bărbierit. Deși timpul alocat pentru această tehnică este clar mai mare decât dacă ai folosi un aparat cu multilame sau chiar electric, există o mulțime de avantaje ce pot înclina balanța către varianta clasică. Așadar, ritualul este mai laborios, însă așa vei reduce sau chiar elimina iritațiile pielii, iar cu ajutorul cremei sau spumei pentru bărbierit se elimină agresiunea asupra tenului deci se ameliorează zonele sensibile.

Poate unul din cele mai mari beneficii îl reprezintă faptul că tenul este cu adevărat îngrijit întrucât tehnica permite deschiderea porilor pielii hidratarea corespunzătoare și astfel poți efectua un bărbierit perfect, cu acel aspect de piele de bebeluș, realizând totodată un ritual binemeritat de îngrijire. În plus este și economic întrucât ai nevoie doar de un aparat de ras sau brici, cremă pentru bărbierit, pămătuf și aftershave.

Cel mai bun set de bărbierit clasic?

Cel mai bun

Golddachs Sets set de cosmetice IV. pentru bărbați

Acest set minunat conține: pămătuf pentru bărbierit, aparat de ras și suportul pe care acestea vor sta frumos așezate. Nu ocupă mult spațiu, astfel poate fi depozitat și transportat cu succes oriunde. De altfel, designul modern este totodată și foarte elegant. Clătirea și întreținerea lor se realizează ușor.
Verifică prețul

Fă o bucurie bărbatului special din viața ta cu acest set de cosmetice inedit și extrem de util. Rutina zilnică va fi astfel mai plăcută, iar îngrijirea personală de asemenea, va deveni un ritual relaxant și confortabil.

la buget

Set cadou barbierit clasic cu Safety Razor, maner din metal, lama dubla si pamatuf

Setul conține: un aparat de bărbierit clasic cu Safety Razor, cu mâner din lemn, esență mahon cu striații naturale, de cea mai bună calitate, un pămătuf de bărbierit cu mâner din lemn, esență mahon pentru un plus de rafinament și o perie din păr de bursuc recunoscut pentru calitățile excepționale de a reține apa și de a crea o spumă densă și consistentă. Setul vine cu un suport din metal pentru aparat de bărbierit și pămătuf. Husa de transport este inclusa.
Verifică prețul

Setul este compus din 3 piese pentru bărbierit.

Premium

Set de barbierit cu aparat de ras clasic si pamatuf Silvertip Badger cu par de bursuc GS TRAD CHROM

Chiar dacă lama deschisă cere un pic de respect la început: după o scurtă perioadă de familiarizare și ghidată de o mână fermă, produce un bărbierit foarte curat și un rezultat de durată. Spre deosebire de sistemele moderne cu lamă, capul aparatului de ras nu se mișcă. Lamele sunt înlocuite prin deșurubarea capacului.
Verifică prețul

De generații, aparatul de ras a fost considerat un clasic elegant, care poate chiar să radă marginile cu precizie. Stilul său se potrivește în mod ideal designului produselor MÜHLE.

Erbe Solingen Shave set pentru bărbierit (pentru barbati) pentru bărbați

Setul conține un aparat de ras Gillette Mach 3, un pămătuf pentru bărbierit și standul pe care sunt puse. Ace set îi va asigura bărbatului ales un bărbierit 100% neted cu o execuție stilată. Pentru a beneficia de rezultate optime pămătuful trebuie să fie înmuiat în apă fierbinte, după care se adaugă cu mișcări circulare săpunul de ras, se spumează și se aplică pe față.
Verifică prețul

Întrucât bărbieritul clasic este din ce în ce mai popular, profită de acest set de la Erbe Solingen pentru a-i face o surpriză unei persoane dragi.

Set pentru barbierit Barber Line: Aparat de ras + Pamatuf + Bol inox + Suport inox

Dacă ești unul dintre bărbații care nu doresc să renunțe la bărbieritului de modă veche, atunci ești cel mai potrivit pentru setul de bărbierit Barber Line, dotat cu un suport și un bol din inox, ce conferă confort și este perfect pentru a-l utiliza o perioadă foarte lungă de timp. Acest produs de calitate înaltă îți va ușura bărbieritului și va face acest proces unul plăcut și memorabil. De-asemenea, lemnul și materialele bolului și suportului sunt foarte rezistente, ceea ce-l face un set de calitate.
Verifică prețul

Întrebări frecvente despre seturile de bărbierit clasice

Ce conține un set pentru bărbierit clasic?

Un set pentru bărbierit clasic este destul de economic, pentru un bărbierit complet și corect fiind nevoie doar de un aparat de ras sau un briceag, un pămătuf cu care să uniformizezi săpunul sau crema și un aftershave. Sigur că există mai multe modele și branduri disponibile pe piață astfel încât să poți realiza un bărbierit cât mai aproape de preferințele tale.

Este pielea feței mai protejată atunci când folosești un aparat clasic de bărbierit?

Ei bine da. Deși ai putea crede că aparatele cu multilame și cele electrice pentru bărbierit sunt capabile să protejeze pielea feței mai bine, adevărul este că, cu cât este mai simplu aparatul cu atât scade riscul de a te tăia sau a irita porțiunea respectivă. În plus, pielea este mai protejată întrucât porii se deschid atunci când aplici crema/săpunul pentru bărbierit.

Cum se folosește un aparat clasic pentru bărbierit?

Wet-shavingul este o tehnică tradițională de bărbierit caracterizată prin folosirea din abundență a apei , a unui pămătuf pentru aplicarea spumei rezultate din folosirea unei creme/săpun, a unei singure lame de râs sau a unui brici. Se folosesc treceri repetate, de obicei 3 și eventuale retușuri iar timpul alocat este mai mare decât în cadrul bărbieritului cu multilame.

Cum se curăță un aparat clasic pentru bărbierit?

După folosire, aparatul trebuie spălat bine sub jet de apă și uscat corespunzător pentru ca părțile metalice să nu fie afectate.la fel și părul pămătufuluu, care de regulă este din păr natural, de aceea pentru ca viața să-i fie prelungită și ca să eviți acumuarea bacteriilor acesta trebuie îngrijit foarte bine.

Aparatul vine în cutie pentru transport?

Majoritatea modelelor vin în cutie pentru transportul facil dar și pentru a arăta bine atunci când sunt oferite drept cadou. În plus, o cutie face ca întreținerea ustensilelor să fie mult mai ușoară, acestea fiind protejate de umezeală și praf.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Ondulator Ionic cu Cilindrii
Cel mai bun ondulator cu cilindrii și tehnologie ionică

Tehnologia ionică a unui ondulator ajută la eliminarea electricității statice a părului și vei avea parte de bucle și onduleuri de lungă durată fără a-ți deteriora părul.

Cel Mai Bun Uscător cu Funcție de Ionizare
Uscătoare de păr cu funcție de ionizare

Ai grijă de părul tău cu ajutorul tehnologiei. Uscătoarele de păr cu ionizare au rezultate excelente cu cel mai redus nivel de deteriorare a părului dintre toate tehnologiile.

Cea mai bună Trusă Manichiură-Pedichiură Profesională
Trusă manichiură - pedichiură profesională pentru acasă

Îți face plăcere să te ocupi singură de manichiură/pedichiură acasă? Investește într-o trusă profesională pentru rezultate ca la salon. Află care sunt cele mai bune seturi.

Cea Mai Bună Saună Facială - Deschidere Pori
Cea mai bună saună facială pentru deschiderea porilor

Ai nevoie de o metodă modernă de a-ți deschide porii înainte de a aplica tratamente de înfrumusețare? Sauna facială este aparatul de care ai nevoie și pe care-l poți folosi singură acasă.

Cea Mai Bună Periuță Electrică Ultrasonică Adulți
Periuțe de dinți electrice sonice și ultrasonice de calitate

Profită de ultimele tehnologii disponibile pentru alegerea unei periuțe de dinți electrice. Periuțele ultrasonice vin cu programe personalizate și zeci de mii de rotații pe minut. În 2 minute ai terminat perierea.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe