Cel Mai Bun Set de Badminton (Fileu + Rachete + Fluturași)

Cel mai bun set de badminton complet

Modificat la 12 august 2021
Articol evaluat de 22 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să-ți cumperi un set de badminton complet?

Badmintonul este un sport pe care oricine îl poate practica, de la tineri la bătrâni. Pe lângă faptul că este sănătos, acest sport este, de asemenea, cunoscut pentru faptul că aduce fericire fiecăruia dintre jucătorii săi, deoarece poate fi practicat în perechi sau grupuri. De fapt, badmintonul este benefic pentru copii în extinderea interacțiunii sociale cu prietenii lor.

Ai încercat deja vreodată acest sport sau, ai vrea să vezi despre ce e vorba? Badminton-ul nu este un sport care să necesite investiții mari în echipamentul de joc. Iar încă un avantaj major este că poate fi jucat atât în interior cât și în exterior.

Badmintonul dezvoltă atenția, mobilitatea, viteza de deplasare și de luare a deciziilor într-un timp foarte scurt, dezvoltă personalitatea și spiritul de lucru în echipă (de exemplu în cazul în care micuțul tău participă la campionate) și, nu în ultimul rând, dezvoltă rezistența organismului la efort. Nici când vine vorba despre echipament nu este nevoie de unul special. Ceva comod care să-ți permită mișcări lejere este suficient.

Cel mai bun set de badminton

Cel mai bun

Set badminton, Talbot Torro, Federball 4-Attacker Plus, Verde-Portocaliu

Rachetele sunt confecționate din oțel dur iar cei 3 fluturași sintetici au baza din plută. Setul beneficiază de husă pentru depozitare ceea ce face ca și transportul să fie cât mai confortabil. Plasa are ancoră și cuier, așa încât setul conține toate elementele pentru ca tu să te poți bucura de un antrenament de calitate împreună cu prietenii, într-un weekend însorit.
Verifică prețul

Setul este compus din 4 rachete de calitate carer permit jocul sau antrenamentul în forță. Setul poate fi folosit atât de bărbați cât și de femei.

la buget

Set Badminton Easy Discover Galben PERFLY

Setul este ideal pentru ca cei ce vor să încerce acest hobby să se poată iniția. Conține 2 rachete și 2 fluturași, poate fi folosit și transportat oriunde. Bază triunghiulară, este importantă pentru stabilitate. Setul cu geantă de transport face ca acesta să fie super mobil. În ceea ce privește întreținerea e important să nu ajungă în ploaie.
Verifică prețul

Acest set este perfect pentru jocul de badminton în exterior, pentru nivelul începători. Se montează și demontează extrem de uşor, în mai puțin de 2 minute.

Premium

Set fileu de badminton, cu fluturasi, 500x155 cm

Tot ce îți trebuie este un set de fileu de badminton cu fluturași de rezervă. Pui fileul undeva în mijlocul unui teren sau a unei camere și apoi distracția începe. La început este dificil să lovești fluturașul, dar în timp devine din ce în ce mai ușor și în același timp mai distractiv. Vei ajunge să iubești acest sport!.
Verifică prețul

Badminton-ul este un sport pe care asiaticii îl iubesc, iar de la o vreme a ajuns și la noi. Nu se joacă doar la școală la orele de sport, ci îl poți juca și acasă, cu prietenii sau prietenele.

Set badminton Strong 2 x rachete + fileu cu stalpi + 6 fluturasi plastic superkitbadminton

Rachetele sunt în husă ceea ce le face ușor de transportat, la fel și sistemul fileu badminton alcătuit din stâlpi cu ancoră, fileu și geantă de transport. Racheta badminton Spokey FIT ONE este pentru amatorii cu pretenții, de calitate superioară, din aliaj de aluminiu, cu sistem prindere T-joint, racordaj din nylon și grip din PVC de înaltă calitate.
Verifică prețul

Acest set de badminton Strong este ideal pentru timpul liber. Acesta conține tot ce e nevoie pentru jocul de badminton: fileu cu stâlpi, 2 rachete, 6 fluturași din plastic.

Set Artengo Easy Set 3m Albastru PERFLY

Conține un fileu, 2 rachete și 2 fluturaşi. În ceea ce privește stabilitatea de menționat este faptul că are 4 puncte de contact și bară de stabilitate. Fileul poate fi lestat. Așadar setul este extrem de simplu de folosit, depozitat dar și de tranmsportat, gata imediat pentru un joc de calitate.
Verifică prețul

Setul este conceput pentru badminton în exterior. Se montează și demontează uşor datorită tuburilor telescopice, care fac ca doar în 60 de secunde să fii gata de joc și este ideal pentru iniţiere în acest sport.

vidaXL Set fileu de badminton, cu fluturași, 300x155 cm

Poate fi jucat la orice vârstă de către copii sau adulți deopotrivă și nu ai nevoie de aptitudini deosebite sau condiție fizică. Ai la dispoziție tot ce îți trebuie: fileu de badminton și 3 fluturași, dar și rachete de badminton. Fileul și stâlpii pot fi instalați rapid, chiar dacă nu ai experiență.
Verifică prețul

Dacă vrei să te joci un joc extrem de ușor și de relaxant în același timp, avem o idee pentru tine: Badminton. Acest joc este de fapt un sport original din Asia și a ajuns popular în întreaga lume datorită ușurinței cu care se joacă.

Întrebări frecvente despre seturile de badminton

Ce tip de echipament este necesar în jocul de badminton?

Când vine vorba despre echipamentul necesar, trebuie să știi că la badminton nu e nevoie de nimic special. E suficient să ai ceva cât mai comod și care să îți permită să faci mișcări lejere. Așadar o pereche de tenisi, un tricou și niște pantaloni scurți și gata, totul este pregătit pentru o partidă de badminton.

Pentru cine este potrivit jocul de badminton?

Deși este considerat sportul copilăriei, de fapt este mișcarea pentru care poate opta orice persoană, indiferent de varstă. Dezvoltă toate calitățile motrice, este usor de practicat și nu există contact cu adversarul - lucru ce elimină apariția unor accidente.

Cum se ține racheta de badminton?

Există două modalități de a ține o rachetă care este adesea folosită în câmp: forehand și backhand. Aceste două tehnici sunt utilizate în mod interschimbabil, în funcție de situația și condițiile jocului. Pentru începători, de obicei, va fi învățat cum să forehand mai întâi și apoi să fie urmat de un backhand.

Cum se alege o rachetă de badminton?

Fie că ești începător sau jucător intensiv, alegerea rachetei se face în funcție de diferitele așteptări pe care le ai în raport cu respectivele produse. Dacă joci ocazional ai nevoie de rachetă cu cap izometric, cu o suprafață mare pentru o bună toleranță. Dacă joci las novel consecvent atunci ai nevoie de o rachetă care să îți aducă mai multă putere. Un echilibru la cap va răspunde aștepărilor tale. Dacă ești un jucător intensiv, prioritar este manevrabilitatea rachetei tale. Un echilibru la mâner este necesar, pentru o excelentă reactivitate.

Din ce este confecționată o rachetă de badminton?

Există trei materiale din care sunt fabricate rachetele, iar aceste trei materiale oferă diferite senzații. Rachetele din oțel sunt foarte rezistente. Acestea sunt mai grele, de aceea vei avea mai puțin confort. Rachetele din aluminiu sunt la fel de rezistente. Acestea sunt mai ușoare decât cele din oțel și mai grele decât cele din grafit, care sunt confortabile și manevrabile. Acestea sunt mai ușoare, dar în acelați timp sunt mai scumpe.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cele Mai Bune Ghete De Kangoo Jumps
Cele mai bune ghete de Kangoo Jumps

Acum ai posibilitatea de a face Kangoo Jumps chiar la tine acasă, fără a mai merge la sală. Află care sunt cele mai bune ghete de Kangoo Jumps și de unde le poți cumpăra.

Cea Mai Bună Țintă De Darts Pentru Acasă
Cea mai bună țintă de darts pentru acasă

Vrei să-ți petreci timpul cu prietenii într-un mod amuzant și sportiv? Cumpără-ți o țintă de darts pentru acasă și vă puteți juca oricând aveți chef.

Cel Mai Bun Caiac Gonflabil de Agrement
Caiace gonflabile bune și accesibile

Alege cel mai bun caiac gonflabil pentru ieșirile tale în natură pe lacuri sau pe râuri. Te ajutăm cu modele disponibile online în România.

Cel Mai Bun MP3 Player Pentru Înot (Bone Conduction)
Cel mai bun mp3 player pentru înot (bone conduction)

Știai că poți asculta melodiile preferate în timp ce îți faci lungimile de bazin? Află unde găsești căști audio speciale pentru înot.

Cea Mai Bună Masă de Tenis de Exterior
Mese de ping pong pentru exterior ușor de manevrat și depozitat

Vrei să fii cel mai bun dintre prietenii tăi la tenis de masă? Antrenează-te când vrei în curtea grădinei tale sau pe terasă cu ajutorul unei mese bune de ping pong.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe