Cel Mai Bun Set de Becuri Inteligente

Cel mai bun set de becuri inteligente

Modificat la 06 mai 2022
Articol evaluat de 65 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce să cumperi un set de becuri inteligente pentru acasă?

Pentru cei care doresc să facă primul pas in direcția locuințelor inteligente, controlate de la distanță, cea mai bună opțiune este de a achizitiona un bec smart sau un sistem de becuri inteligente. Pentru câteva sute de lei vei putea gusta și tu din placerile folosirii smartphone-ului pe post de pupitru de comandă pentru toate luminile din încăpere. Pentru controlul total al iluminării din locuința însă va trebui să investești mai mult, într-un sistem cu mai multe becuri și cu posibilitate de extindere ulterioară a rețelei, noi create, prin adăugarea de noi corpuri de iluminat și accesorii.

Sistemele actuale sunt destul de scumpe și nu comunică foarte bine între modele de la producători diferiți, motiv pentru care este important să știi și să te hotărești de la început ce firmă producătoare alegi, mai ales dacă vrei să mergi pe ideea de automatizare, variantă pentru consumatorul de rând. Dacă ești o persoană modernă, pasionată de noile inovații din tehnologie, atunci ar trebui cu siguranță să ai în casă cele mai bune becuri inteligente, deoarece, îți va plăcea să ai o casă smart.

Cel mai bun set de becuri inteligente

Cel mai bun

Pachet de pornire Philips Hue WHITE AMBIANCE 2xE27/8W/230V + dispozitiv de interconectare

 • Luminozitate reglabilă
 • Inteligent
 • Ușor de instalat
 • Durabil
 • Economic
Verifică prețul

Pachet de pornire Philips Hue WHITE AMBIANCE 2xE27/8W/230V dispozitiv de interconectare. Crează o atmosferă perfectă cu ajutorul corpurilor de iluminat Philips Hue cu luminozitate reglabilă prin folosirea setului de bază Hue White Ambiance. Iluminat economic din punct de vedere energetic care poate fi controlat la distanță și cu ajutorul căruia puteți crea condițiile ideale de lumină, potrivite pentru ideile, activitățile și dispoziția ta. Pachet de pornire Hue pentru realizarea unei locuinței inteligente.

Premium

Philips Hue LED RGBW

 • Bluetooth
 • Wireless
 • Color
 • 9 w
 • Autonomie 25000 h
Verifică prețul

Preiei controlul asupra luminilor cu acest pachet format din 3 becuri inteligente. Le poți controla simplu și ușor cu ajutorul telefonului mobil prin intermediul vocii. Setezi luminile potrivite pentru a te ajuta să adormi dar și să te trezești. Aplicația Philips Hue oferă control complet asupra luminilor, chiar dacă nu te afli acasă. Aprinzi și stingi luminile de la distanță folosind doar aplicația, pentru a te asigura că locuința este luminată întotdeauna așa cum dorești. Autonomia becurilor este de 25000 h.

la buget

SET 3x Bec de iluminat cu LED SMART E27/9W/230V 2700K Wi-Fi - Ledvance. Becul poate fi controlat prin intermediul aplicației LEDVANCE SMART + Wi-Fi App, pe care o puteți descărca gratuit pe smartphone sau tabletă. Bec controlat prin voce - prin funcțiile Amazon Alexa sau Google Home. Un bec inovativ care este necesitate pentru tine. Acest bec este impecabil dacă dorești controlul asupra iluminării casei tale doar prin telefon, fiind chiar și în exteriorul casei, ai putea să oprești lumina cu ușurință dacă ai uitat-o aprinsă.

Pachet 4 becuri LED Philips Hue, Bluetooth, Zigbee, A60, E27, 9W (60W), 800 lm, lumină albă. Cu o luminozitate comparabilă cu un bec tradițional de 60 W, aceste becuri oferă un nivel suficient de lumină albă care este suficient de strălucitoare pentru a citi pe canapea, pentru a asculta muzică sau pur și simplu pentru a te relaxa în dormitor. Cu aplicația Hue Bluetooth, poți controla luminile inteligente Hue într-o singură încăpere a locuinței tale. Adăugă până la 10 lumini inteligente și controlează-le cu o singură atingere a unui buton.


* Prezentare video mai jos

Xiaomi LED

 • Tip: smart
 • Tip bec: LED
 • Formă: Oval
 • Număr bucăți/ set: 2
 • Funcții: Wi-Fi
Verifică prețul

Becurile inteligente sunt o alternativă bună și pot fi deja integrate bine în Amazon Alexa și Google Assistant. Mai mult, nu este nevoie de HUB și le poți conecta direct la rețeaua ta WiFi. Indiferent dacă ai chef de petrecere sau de somn, becurile te vor ajuta să ajungi instantaneu la setarea preferată, fără a pierde timpul. Cu aplicațiile iOS și Android Yeelight, poți controla luminile de la distanță de oriunde te afli. Sincronizează becurile cu melodia preferată și descoperă cum se alternează lumina cu ritmul.

Viața ta devine mai ușoară și mai confortabilă datorită acestor becuri inteligente ce pot fi controlate prin intermediul comenzilor vocale de pe Amazon Alexa și Google Home. Ai posibilitatea de a regla luminozitatea în funcție de starea ta de spirit pentru o atmosferă mai plăcută. Becurile dispun de reglare, poți seta ca lampa ta să se aprindă în fiecare dimineață la ora la care vrei să te trezești. Culoarea este neutră, temperatura culorii măsoară 4000 K iar durata de viață este de aproximativ 15000 de ore.

Întrebări despre seturile de becuri inteligente

Ce clasă energetică au ?

Dacă ai decis să-ți iei un bec inteligent bun, atunci nu-ți va fi foarte greu, deoarece există foarte multe modele pe piată, însă trebuie să ții cont te câteva aspecte , dar poate cel mai important de valoarea energetică a acestuia, care nu trebuie să fie sub clasa A de consum.

Cât de ușoară este instalarea ?

De regulă, becurile inteligente se conectează la un telefon prin intermediul Bluetooth sau WiFi. Beneficiul celor conectate prin WiFi este acela că pot fi controlate de la o distanță mai mare ți dispun de o garanție de cel puțin 12 de luni, chiar de garanție extinsă de până la 5 ani.

Pot fi controlate prin asistentul vocal ?

Momentan toate componentele sistemului de iluminat pot comunica și pot fi controlate cu diferite aplicații sau cu asistenți vocali ca Amazon Alexa, Apple HomeKit, IFTTT, Nest, Google Assistant, Logitech Harmony, Samsung SmartThings, Orange Smart Home.

Se pot personaliza ?

Un bec inteligent te va ajuta să setezi dinamica luminii în casă în funcție de stare sau de momentul zilei. Mai mult decât atât, becurile inteligente pot fi controlate cu un smartphone. Cele mai răspândite funcții inteligente constau în reglarea culorii, a intensității luminoase și timerul pentru oprire/pornire automată a sistemului.

Au o aplicație dedicată ?

Becurile inteligente se instalează la fel ca becurile obișnuite, iar prin intermediul unei aplicații dedicate vei putea controla becul prin Wireless sau Bluetooth. Majoritatea becurilor vin cu instrucțiuni, așa că nu va fi greu să instalezi singur un astfel de bec.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Sistem de Ventilație Recuperare Căldură de Apartament
Cel mai bun sistem de ventilație cu recuperare de căldură pentru apartamente

Vrei să dormi mai bine și să te bucuri de aer curat chiar dacă stai într-un oraș poluat și aglomerat? Sistemele de ventilație cu recuperare de căldură pentru apartament sunt soluția cea mai bună.

Cel Mai Bun Aspirator Robot De Apartament
Cel mai bun aspirator robot pentru apartament

Cu aspiratorul robot, poți sta relaxat în canapea în timp ce-și face treaba. Indiferent că ai covor, mochetă sau parchet, robotul aspirator face față cu brio la orice suprafață.

Cel Mai Bun Stick TV Media Player
Cel mai bun stick TV media player

Vrei să te uiți la Netflix sau Youtube pe televizor dar nu ai un TV Smart? Cu ajutorul stick-ului media player îți poți transforma televizorul clasic într-unul smart.

Cel Mai Bun Purificator Umidificator 2 în 1
Cel mai bun umidificator și purificator 2 in 1

Duci lipsă de spațiu dar îți dorești un aer curat și șănătos în casă? Alege un purificator umidificator 2 in 1 și ai 2 aparate într-unul singur cu o performanță similare aparatelor independente.

Cea Mai Bună Sonerie Video Inteligentă - Notificare pe Telefon
Sonerii pentru ușă cu cameră video (notificare pe telefon)

Vrei să vezi pe telefon când sună cineva la ușă și chiar să vorbești cu musafirul fără să deschizi ușa? O sonerie video inteligentă wireless este soluția.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe