Cel Mai Bun Set de Becuri Inteligente

Cel mai bun set de becuri inteligente

Modificat la 10 octombrie 2021
Articol evaluat de 65 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce să cumperi un set de becuri inteligente pentru acasă?

Pentru cei care doresc să facă primul pas in direcția locuințelor inteligente, controlate de la distanță, cea mai bună opțiune este de a achizitiona un bec smart sau un sistem de becuri inteligente. Pentru câteva sute de lei vei putea gusta și tu din placerile folosirii smartphone-ului pe post de pupitru de comandă pentru toate luminile din încăpere. Pentru controlul total al iluminării din locuința însă va trebui să investești mai mult, într-un sistem cu mai multe becuri și cu posibilitate de extindere ulterioară a rețelei, noi create, prin adăugarea de noi corpuri de iluminat și accesorii.

Sistemele actuale sunt destul de scumpe și nu comunică foarte bine între modele de la producători diferiți, motiv pentru care este important să știi și să te hotărești de la început ce firmă producătoare alegi, mai ales dacă vrei să mergi pe ideea de automatizare, variantă pentru consumatorul de rând. Dacă ești o persoană modernă, pasionată de noile inovații din tehnologie, atunci ar trebui cu siguranță să ai în casă cele mai bune becuri inteligente, deoarece, îți va plăcea să ai o casă smart.

Cel mai bun set de becuri inteligente

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Philips HUE STARTER KIT

 • Culoare: alb
 • Culoarea luminii: alb pal
 • Temperatură de culoare: 2700 K
 • Putere: 9 w
 • Echivalent bec clasic: 60 w
Verifică prețul

Cu ajutorul acestui set de bază de la Philips creați o atmosferă extrem de plăcută. Dispozitivul de interconectare Hue Bridge, cu care vine la pachet, vă permite să folosiți toate luminile deodată sau să le împărțiți pe diferite circuite, după preferințe. Este gândit pentru a se putea regla de la distanță cu ajutorul funcției Bluetooth și este compatibil cu Amazon Alexa și Google Home. Culoarea luminii este caldă iar temperatura de culoare măsoară 2700 K. Durata medie de viață este de 25000 de ore.

Premium

Philips Hue LED RGBW

 • Bluetooth
 • Wireless
 • Color
 • 9 w
 • Autonomie 25000 h
Verifică prețul

Preiei controlul asupra luminilor cu acest pachet format din 3 becuri inteligente. Le poți controla simplu și ușor cu ajutorul telefonului mobil prin intermediul vocii. Setezi luminile potrivite pentru a te ajuta să adormi dar și să te trezești. Aplicația Philips Hue oferă control complet asupra luminilor, chiar dacă nu te afli acasă. Aprinzi și stingi luminile de la distanță folosind doar aplicația, pentru a te asigura că locuința este luminată întotdeauna așa cum dorești. Autonomia becurilor este de 25000 h.

la buget

* Prezentare video mai jos

Xiaomi LED

 • Tip: smart
 • Tip bec: LED
 • Formă: Oval
 • Număr bucăți/ set: 2
 • Funcții: Wi-Fi
Verifică prețul

Becurile inteligente sunt o alternativă bună și pot fi deja integrate bine în Amazon Alexa și Google Assistant. Mai mult, nu este nevoie de HUB și le poți conecta direct la rețeaua ta WiFi. Indiferent dacă ai chef de petrecere sau de somn, becurile te vor ajuta să ajungi instantaneu la setarea preferată, fără a pierde timpul. Cu aplicațiile iOS și Android Yeelight, poți controla luminile de la distanță de oriunde te afli. Sincronizează becurile cu melodia preferată și descoperă cum se alternează lumina cu ritmul.

Pachet Bec inteligent LED Philips HUE, Bluetooth/Wireless, E27, 9W (60W), 806 lm, A , lumina alba Intrerupator

 • Clase: clasă de eficiență energetică A+
 • Tensiune alimentare: 220 V - 240 V
 • Putere: 9 W
 • Putere echivalentă: 60 W
 • Tip dulie: edison
Verifică prețul

Pachetul Bec inteligent LED Philips HUE, Bluetooth/Wireless, E27, 9W (60W), 806 lm, A+, cu lumină albă și întrerupător poate fi folosit în cadrul consolei Philips Hue. Este tot ce ai nevoie pentru a-ți configura propriul sistem Philips Hue. Aceasta este de fapt creierul operațiunii, permițându-ți să-ți controlezi toate produsele Philips Hue prin aplicația Philips Hue. Becurile de iluminat Hue utilizează o lumină albă plăcută. Reglabile de la lumina naturală strălucitoare până la lumină de veghe estompată, aceste lumini inteligente vă permit să vă inundați locuința cu nivelul potrivit de lumină caldă, atunci când aveți nevoie.

SET 3x LED Bec dimmabil E27/7,5W/230V

 • Temperatură de culoare 3000 K
 • Putere 7,5 W
 • Autonomie 15000 h
 • Control de la distanță
 • Clasă energetică A+
Verifică prețul

Becurile LED reprezintă o alternativă economică și ecologică pentru becurile clasice. Datorită tehnologiei LED aceste becuri sunt mult mai eficiente energetic, consumul de energie fiind cu până la 80% mai mic decât în cazul becurilor tradiționale. Becurile au funcție de reglare a intensității, emanată o lumină albă caldă, utilizatorul având însă posibilitatea de a alege oricare din cele 16 combinații de culori din spectrul RGB. Pachetul de 3 becuri LED include și o telecomandă pentru control la distanță.

Viața ta devine mai ușoară și mai confortabilă datorită acestor becuri inteligente ce pot fi controlate prin intermediul comenzilor vocale de pe Amazon Alexa și Google Home. Ai posibilitatea de a regla luminozitatea în funcție de starea ta de spirit pentru o atmosferă mai plăcută. Becurile dispun de reglare, poți seta ca lampa ta să se aprindă în fiecare dimineață la ora la care vrei să te trezești. Culoarea este neutră, temperatura culorii măsoară 4000 K iar durata de viață este de aproximativ 15000 de ore.

Întrebări despre seturile de becuri inteligente

Ce clasă energetică au ?

Dacă ai decis să-ți iei un bec inteligent bun, atunci nu-ți va fi foarte greu, deoarece există foarte multe modele pe piată, însă trebuie să ții cont te câteva aspecte , dar poate cel mai important de valoarea energetică a acestuia, care nu trebuie să fie sub clasa A de consum.

Cât de ușoară este instalarea ?

De regulă, becurile inteligente se conectează la un telefon prin intermediul Bluetooth sau WiFi. Beneficiul celor conectate prin WiFi este acela că pot fi controlate de la o distanță mai mare ți dispun de o garanție de cel puțin 12 de luni, chiar de garanție extinsă de până la 5 ani.

Pot fi controlate prin asistentul vocal ?

Momentan toate componentele sistemului de iluminat pot comunica și pot fi controlate cu diferite aplicații sau cu asistenți vocali ca Amazon Alexa, Apple HomeKit, IFTTT, Nest, Google Assistant, Logitech Harmony, Samsung SmartThings, Orange Smart Home.

Se pot personaliza ?

Un bec inteligent te va ajuta să setezi dinamica luminii în casă în funcție de stare sau de momentul zilei. Mai mult decât atât, becurile inteligente pot fi controlate cu un smartphone. Cele mai răspândite funcții inteligente constau în reglarea culorii, a intensității luminoase și timerul pentru oprire/pornire automată a sistemului.

Au o aplicație dedicată ?

Becurile inteligente se instalează la fel ca becurile obișnuite, iar prin intermediul unei aplicații dedicate vei putea controla becul prin Wireless sau Bluetooth. Majoritatea becurilor vin cu instrucțiuni, așa că nu va fi greu să instalezi singur un astfel de bec.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Plafonieră LED Inteligentă
Cea mai bună plafonieră LED inteligentă

Îți dorești o plafonieră LED pe care o poți controla de pe telefon sau cu telecomanda? Poate uneori în baie îți dorești să faci o atmosferă mai intimă. Cu ajutorul unei plafoniere LED inteligente poți face acest lucru.

Cea Mai Bună Yală Smart, Deschidere Ușă cu Telefonul
Yale inteligente pentru uși care pot fi deschise cu telefonul

Ce-ai spune să poți deschide ușa cu telefonul? Cu o yala smart bună, poți scăpa de grija cheilor, ușa deschizându-se automat când ajungi în fața ei cu mâinile ocupate.

Cel Mai Bun Sistem de Ventilație Recuperare Căldură de Apartament
Cel mai bun sistem de ventilație cu recuperare de căldură pentru apartamente

Vrei să dormi mai bine și să te bucuri de aer curat chiar dacă stai într-un oraș poluat și aglomerat? Sistemele de ventilație cu recuperare de căldură pentru apartament sunt soluția cea mai bună.

Cel Mai Bun Purificator Umidificator 2 în 1
Cel mai bun umidificator și purificator 2 in 1

Duci lipsă de spațiu dar îți dorești un aer curat și șănătos în casă? Alege un purificator umidificator 2 in 1 și ai 2 aparate într-unul singur cu o performanță similare aparatelor independente.

Cea Mai Bună Alarmă Wireless - Uși și Ferestre - Instalare Rapidă
Alarme wireless pentru uși și ferestre ușor de instalat

Vrei să te simți protejat/ă în propria locuință dar nu vrei să cheltui mii de lei pe sisteme complexe de securitate? O bună alarmă pentru uși și ferestre este ceea ce ai nevoie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe