Cel Mai Bun Set De Fierbere Sous-Vide

Cel mai bun set de fierbere sous-vide

Modificat la 15 mai 2021
Articol evaluat de 16 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape

De ce ai nevoie de un set de fierbere sous-vide?

Prepararea alimentelor sous-vide permite căldurii să fie transferată în cel mai eficient mod, crescând durata de valabilitate a acestora și prevenind pierderea aromelor volatile și a umidității lor. Ce înseamnă asta? Că alimentele (carnea, legumele, deserturile etc.) își vor păstra frăgezimea, aroma, gustul natural și obții un fel de mâncare plin de nutrienți esențiali.

Sunt o mulțime de rețete sous-vide delicioase, care sigur ți-ar plăcea și ție. Însă, ai nevoie de un dispozitiv special pentru a le realiza. Primul lucru pe care trebuie să îl ai în vedere este să acoperi cât de bine poți recipientul în care ai pus apa. Acest lucru se poate realiza fie cu un capac special decupat pentru aparatul de tip sous-vide, fie cu folie de plastic.

Între beneficiile asigurate de aparatul sous-vide, semnificative sunt următoarele: asigură o savoare deosebită preparatelor culinare, carnea va fi suculentă, preparatele vor fi fragede, iar textura acestora impecabilă, preparatele își păstrează valoarea nutritivă și, în mod similar aroma, pentru că prin această tehnică de gătit nu se elimină apa și nici substanțele solubile și nu în ultimul rând pierderile în greutate ale alimentelor gătite vor fi minime.

Cel mai bun set de fierbere sous-vide

Cel mai bun

Aparat de gatit Sous Vide Laica SVC100

 • Design ergonomic
 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Greutate redusă
 • Simplu de instalat
 • Dotată cu display
Verifică prețul

Sous Vide este un sistem de gătit precis și usor de folosit, astfel alimentele au un gust mai bun, își păstrează culoarea naturală și au o textură mai suculentă. Poți să îți pregătești mâncarea în avans, când ai timp, și să o păstrezi în condiții de siguranță în vid. Când ai nevoie, pui punga ambalată în vid în apa fierbinte la temperatura de gătire timp de câteva minute, și mâncarea ta va fi gata de servire, le fel de perfectă și suculentă ca și când a fost proaspăt pregătită. Preparate delicioase, gătite perfect, într-un mod ușor și rapid.

la buget

Aparat pentru gatit Sous Vide Zilan ZLN-4007, 800 W, oprire automata, functie timer, display LCD, Argintiu/Negru

 • Se oprește automat
 • Ocupă puțin spațiu
 • Utilizare simplă
 • Display LCD
 • Funcție timer
Verifică prețul

O metodă de gătit de ultimă oră, tot mai des folosită atât în bucătăriile rafinate ale restaurantelor, cât și în ce mai multe bucătării ale pasionaților de gătit, este metoda de gătit sous-vide. Principiul pe care se bazează această tehnică de gătit este cel al vidării alimentelor în pungi și menținerea lor timp îndelungat în apă, la o temperatură constantă și relativ scăzută (55°-65°C). Aparatul de la Zilan a fost special gândit pentru această tehnică de gătit, întrunind toate calitățile unei utilizări simple și eficiente. Aparatul funcționează în cel mai simplu mod cu putință, îl atașezi de recipientul cu apă, îi setezi temperatura și îl pornești.

Premium

Quickstick Sous Vide fierbător + FoodLocker Pro aparat vacum

 • Temperatura constantă a apei
 • Putere mare de aspirare
 • Evacuare automată și manuală
 • Funcție de etanșare a capacului
 • Ușor de utilizat
Verifică prețul

Cu dispozitivul Klarstein Tastemaker Quickstick sous-vide vei pregăti friptură perfectă, legume crocante și feluri de mâncare de pește aromatice fără a le arde. Cele mai mari beneficii pe care dispozitivul de la Klarstein le oferă, sunt temperatura constantă a apei în intervalul 50-95 ° C cu pompa încorporată de circulație, aragazul pe imersiune potrivit pentru toate containerele rezistente la căldură, vacuum-ul cu o puterea de aspirare de -0.8 bari, și o rată de aspirație de 12 l / min, evacuarea automată și manuală, și funcția de etanșare a capacului.

Pregătirea unui fel de mâncare sous-vide este foarte simplă. Cunoștințele anterioare nu sunt necesare pentru a obține rezultate perfecte. Toate ingredientele de bază, alături de ulei, condimente și legume sunt vidate într-o pungă și apoi fierte în apă, la temperaturi scăzute. Pentru aceasta, poți utiliza stickul de gătit Sous-Vide, SV 1200 Smart, de la Caso Germany. Este ușor de folosit, ușor de curățat și foarte ușor de depozitat, fiind de dimensiuni mici. Prin gătirea blânda și intensă în suc propriu, gustul natural al mâncării este păstrat, iar carnea devine fragedă și suculentă.

Aparat profesional de gatit Sous-Vide Taurus Roner Clip, 800 W, temperatura reglabila 0-90ºC, timp de gatit pana la 99 de ore (Negru/Inox)

 • Temperatură reglabilă
 • Timp îndelungat de utilizare
 • Design modern și portabil
 • Timp scurt de preparare
 • Zgomot silențios la utilizare
Verifică prețul

Avantajul principal al gătirii sous-vide cu Taurus Roner Clip este că mâncarea se păstrează foarte bine în pungile vidate, conservându-se sucurile naturale și aromele, care în gătirea tradițională s-ar pierde sau diminua. Totodată, spre deosebire de gătirea în bain marie (unde temperatura de gătire crește), metoda sous-vide permite un control mai mare al temperaturii, păstrând-o constantă. Taurus Roner Clip permite controlul precis al timpului și temperaturii de gătire, având posibilitatea de a regla temperatura între 0 și 90ºC, la intervale de 0,5ºC. Timpul de gătit poate ajunge până la 99 de ore.

Aparat de gatit Unold Sous Vide, 1300W (Inox)

 • Utilizare simplă
 • Salvează timpul tău
 • Funcție timer
 • Display LCD
 • Temperatura poate fi ajustată cum dorești
Verifică prețul

Fără mirosuri răspândite prin toată casa, fără fum și fără deranj, revoluționează arta gătitului în propria bucătărie, pregătind fripturi de vită, de porc, de pui, pește, ouă, legume, fructe de mare, deserturi, siropuri, adică aproape tot ce îți dorești cu ajutorul aparatului Unold Sous Vide. Cât despre curățare, nu trebuie să îți faci griji, deoarece îl poți spăla în mașina de spălat vase. Puterea mare a aparatului, de 1300 W, cumulată cu pompa de circulație de calitate mențin temperatura preparatului constantă pentru un gătit uniform.

Întrebări frecvente despre seturile de fierbere sous-vide

Ce alimente / mâncăruri poți găti sous-vide?

Sunt foarte multe preparate care se pot face sous-vide. De fapt, marea majoritate a alimentelor se pot găti în acest fel. De la carne de vită, carne de porc, carne de pui, pește, ouă, legume și până la deserturi, dar și altele pot fi gătite mai sănătos folosind acest aparat.

Ce putere are un aparat de gătit sous-vide?

Puterea unui aparat de tip sous-vide este măsurată în wați. Principiul este simplu: cu cât puterea este mai mare, cu atât apa se va încălzi mai repede. Asta înseamnă inclusiv că apa se va evapora mai repede, tocmai de aceea, dacă programul pe care l-ai ales depășește 2-3 ore, este bine să suplimentezi cu apă pentru a o menține la nivelul optim.

Ce capacitate are un aparat de gătit sous-vide?

Când vorbim despre capacitatea apei, ne referim la cel mai mare volum de apă pe care fiecare model de aparat de gătit sous-vide îl poate încălzi. Dispozitivele mai mici nu vor putea încălzi o cantitate mare de apă, fiind imposibil să gătești mai multe feluri de mâncare în același timp.

Ce accesorii pot avea apratele de gătit sous-vide?

Cele mai importante accesorii pentru care trebuie să acorzi atenție atunci când cumperi un aparat de gătit sous-vide sunt rafturile sous-vide și bilele sous-vide. Rafturile te ajută în cazul în care nu te încântă faptul că pungile plutesc libere prin apă, iar bilele mențin temperatura apei și reduc consumul de energie și de evaporare a lichidului în timpul gătitului.

Apratele de gătit sous-vide pot avea funcții suplimentare?

Unele aparate tip sous-vide pot să aibă și rolul unui slow-cooker. Unele branduri au extins aria de utilizare a acestui dispozitiv, făcându-l indispensabil. Dacă vrei un aparat care să facă mai mult decât să gătească sous-vide, atunci verifică ce alte funcții mai are înainte de a-l achiziționa.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat Electric Pentru Mini Tarte
Cel mai bun aparat electric pentru mini tarte

Îți plac mini tartele și vrei să le gătești acasă oricând ai poftă? Un aparat electric pentru mini tarte îți poate ușura efortul și te ajută să le prepari cât mai repede.

Aparate Speciale de Făcut Clătite Acasă - Ghid / Păreri
Cele mai bune aparate de făcut clătite acasă

Dacă și tu adori clătitele și vrei să te asiguri că le faci pe cele mai bune, trebuie să-ți cumperi un aparat special pentru copt clătitele. Vor ieși mai pufoase și mai sănătoase (folosindu-se mai puțin ulei).

Cea Mai Bună Tigaie cu Înveliș Ceramic
Tigăi cu înveliș de piatră (ceramică sau marmură)

Tigăile ceramice sunt cel mai natural și sănătos mod de a găti. Spre deosebire de teflon (care este un material generat chimic), învelișul de piatră își are sursa direct în natură iar gustul mâncării va rămâne nealterat.

Cel Mai Bun Tirbușon Electric (Deschizător de Vinuri)
Deschizator de vinuri electric

Scapă de teama de a rupe dopul sau de a te stropi cu vin la deschiderea sticlei. Tirbușonul electric te ajută de deschizi orice sticlă de vin în doar câteva secunde, fără efort.

Cel Mai Bun Espressor Cu Râșniță Integrată
Cel mai bun espressor cu râșniță integrată

Fă-ți o cafea proaspăt măcinată cu ajutorul unui espressor cu râșniță integrată. Cafeaua proaspăt măcinată oferă cafelei un gust mai bun decât varianta la capsule sau la pungă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe