Cel Mai Bun Set De Greutăți Pentru Încheieturi

Cel mai bun set de greutăți pentru încheieturi

Modificat la 13 mai 2022
Articol evaluat de 34 ori:
Pagină realizată de:
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

De ce ai nevoie de un set de greutăți pentru încheieturi?

Un stil de viață sănătos nu este bazat doar pe o alimentație echilibrată, ci ține și de cât de mult ne mișcăm. Sporul aduce extraordinar de multe beneficii atât corpului nostru cât și psihicului și odată practicat cu regularitate, devine o disciplină și creează dependență. Nu mai este valabilă scuza conform căreia nu ai timp să mergi la sală, pentru că în zilele noastre a devenit foarte simplă și confortabilă practicarea antrenamentelor de fitness, aerobic, pilates sau yoga chiar acasă.

O pereche de greutăți pentru încheieturi va da un plus de dificultate minutelor pe care dorești să le dedici sportului. Sunt realizate din materiale de calitate, sunt rezistente și durabile, nu se deteriorează odată cu trecerea timpului și nu trebuiesc înlocuite.

Vei folosi aceste greutăți adaptând exercițiile conform nivelului tău de pregătire, și vei fi plăcut surprins să vezi că rezultatele vor apărea într-un timp mult mai scurt decât în cazul în care îți folosești doar greutatea corpului. Pot fi folosite atât la mâini, cât și în jurul gleznelor.

Cel mai bun set de greutăți pentru încheieturi

Cel mai bun

Greutăți încheieturi și glezne Fitness 1 KG x 2 Galben

Pot fi folosite în timpul ridicărilor de picioare sau ale fandărilor. Greutățile sunt adaptate atât pentru glezne cât și pentru încheietura mâinilor. Exteriorul este realizat din neopren, iar umplutură este 100% fier. Din această cauză nu trebuie depozitate în locuri umede sau în exterior. De asemenea, nu trebuie spălate; pentru curățare poți folosi o lavetă.
Verifică prețul

Cu ajutorul acestui set de greutăți îți vei putea tonifia corpul și îți vei întări musculatura mult mai ușor, făcând aceleași exerciții pe care le practici de obicei.

la buget

Set greutati incheietura, 4EVERFIT, 2 x 1 kg, Negru/Albastru

Setul conține două greutăți, fiecare cântărind un kg. Sunt umplute cu nisip metalic, sunt sigure pentru uz zilnic și îți vor tonifia eficient musculatura. Poți folosi aceste greutăți atât la încheieturile mâinilor, cât și în jurul gleznelor. Nu este obligatoriu să le ții pe tot parcursul antrenamentului, ci doar cât simți nevoia.
Verifică prețul

Este binecunoscut faptul că un corp sănătos are la bază activități sportive practicate regulat. Crește dificultatea și eficiența antrenamentelor tale zilnice cu acest set de greutăți pentru încheieturi.

Premium

Greutati incheieturi maini/picioare SPOKEY FORM, 2x2 kg, negru/albastru

Poți face multe exerciții cu ele, activând astfel multe grupe musculare. Greutăți fixate cu velcro care permit fixarea confortabilă și stabilă în timpul exercițiului. Stratul superior este neoprenul, ale cărui proprietăți afectează în plus activitatea corpului - prin creșterea temperaturii corpului și îmbunătătesc circulația sângelui.
Verifică prețul

Greutăți încheieturi mâini/picioare SPOKEY FORM, 2x2 kg, negru/albastru. Un set de greutăți fixate cu velcro Spokey Form este un echipament care completează perfect antrenamentul tău.

Greutati pentru incheieturi si glezne Qizo, neopren, 2 kg, set 2 buc, Negru/Verde

Greutățile pentru încheieturi Qizo pot fi folosite pentru a îți crește nivelul de dificultate când mergi sau alergi și te vor ajuta să îți tonifici musculatura și să arzi caloriile mai eficient. Se pot fixa atât pe încheieturile mâinilor cât și pe glezne și sunt foarte ușor de utilizat. Pentru fixare au fost dotate cu o curea velcro. Aceste greutăți se vând numai la set de câte 2 bucăți.
Verifică prețul

Pentru a te menține în formă trebuie să faci mișcare, iar pentru acest lucru te poți folosi de diverse accesorii.

Greutati incheieturi maini/picioare SPOKEY FORM, 2x1.5 kg, negru/rosu

Poți face multe exerciții cu ele, activând astfel multe grupe musculare. Greutăți fixate cu velcro care permit fixarea confortabilă și stabilă în timpul exercițiului. Datorită umplerii cu nisip, încărcăturile sunt suficient de flexibile pentru a se adapta cu ușurință la forma părții selectate a corpului (încheietura mâinii, gleznei).
Verifică prețul

Greutăți încheieturi mâini/picioare SPOKEY FORM, 2x1. 5 kg, negru/roșu. Un set de greutăți fixate cu velcro Spokey Form este un echipament care completează perfect antrenamentul tău.

Set mansete pentru incheieturi 0,5-2 KG Sveltus

Manșetele au o lungime de 18 cm și sunt confecționate din lycra cu conectori de metal. Fixarea se realizează cu velcro. Aceste manșete îți vor permite efectuarea unor game largi de exerciții, care te vor ajuta să îți mărești stabilitatea și mobilitatea. Se vând în perechi de câte 2 bucăți.
Verifică prețul

Dacă îți place să practici sport cu siguranță te-ai orientat către tot felul de accesorii. Din această categorie fac parte și aceste manșete care te vor ajuta să îți întărești încheieturile mâinilor și a picioarelor.

Greutati incheietura maini/picioare Tunturi, 1.5kg, set 2 bucati

Odată ce antrenamentele devin mai ușoare, poți începe să utilizezi greutăți mai mari. Greutățile se pot asigura folosind punctele de fixare velcro și sunt foarte confortabile de purtat. Le poți lua cu tine chiar și la sală, reprezentând un mod ieftin și sigur de a-ți intensifica antrenamentul.
Verifică prețul

Cu aceste greutăți de 1,5 kg vei putea face un antrenament mai eficient. Pot fi atașate atât de glezne cât și de încheietura mâinilor, pentru a-ți lăsa mușchii să lucreze mai mult datorită greutății suplimentare.

Întrebări frecvente despre seturile de greutăți pentru încheieturi

Greutățile pentru încheieturi se pot rupe?

Este foarte puțin spre deloc probabil ca greutățile pentru încheieturi să se rupă. Acestea sunt practice, rezistente și durabile. Materialele folosite la fabricarea lor sunt de înaltă calitate pentru ca tu să te bucuri de multe antrenamente reușite.

Cu ce sunt umplute în interior greutățile pentru încheieturi?

În interior, greutățile pentru încheieturi conțin granule de nisip, iar exteriorul lor este din neopren. Materialul exterior este plăcut la atingere și nu irită pielea. Nisipul este așezat uniform de-a lungul greutăților, astfel că acestea nu te vor incomoda în timpul antrenamentelor.

Există mai multe tipuri de greutăți pentru încheieturi?

Da, există mai multe tipuri de greutăți pentru încheieturi, iar diferențierea acestora nu este dată doar de criteriul aspectului exterior, ci și prin prisma greutății pe care îți dorești să o adaugi antrenamentelor tale. Astfel există greutăți de 0.5kg, 0.75 kg, 1 kg sau chiar 2 kg.

Greutățile pentru încheieturi pot fi folosite și de către copii?

Nu se recomandă folosirea greutăților de încheieturi de către copii, deoarece aceștia pot practica sport liber, folosindu-se doar de greutatea corpului lor, iar acest lucru este suficient pentru dezvoltarea lor armonioasă.

Cu ce se prind greutățile de încheieturi?

Greutățile pentru încheieturi au un sistem de prindere foarte simplu cu ajutorul unei curele reglabile sau cu ajutorul unui arici foarte puternic. Se fixează bine, nu incomodează, sunt confortabile și le poți mula ferm atât la mâini, cât și în jurul gleznelor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat de Masaj cu Vibrații Pentru Spate
Cel mai bun aparat de masaj pentru spate cu vibrații

Dureri de spate? Celulita? Ai nevoie de un aparat de masaj cu vibrații. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Aparat de Electrostimulare Fesieri
Cel mai bun aparat de electrostimulare fesieri

Mergi la sală dar parcă nu ai acel fund ferm pe care-l urmărești? Ajută corpul să lucreze mai rapid folosind un aparat de electrostimulare a mușchilor fesieri. Fundul tău va deveni mai ferm și vei scăpa de celulită.

Cele Mai Bune Ghete De Kangoo Jumps
Cele mai bune ghete de Kangoo Jumps

Acum ai posibilitatea de a face Kangoo Jumps chiar la tine acasă, fără a mai merge la sală. Află care sunt cele mai bune ghete de Kangoo Jumps și de unde le poți cumpăra.

Cea Mai Bună Geantă De Sală
Cea mai bună geantă de sală

Organizează-ți hainele și accesoriile de mers la sală într-o geantă special destinată acestei activități. Pentru băieți și fete.

Cea Mai Bună Coardă De Sărit Digitală
Cea mai bună coardă de sărit digitală

Știai că săritul corzii este printre cele mai solicitante exerciții tip cardio? Cumpără o coardă de sărit inteligentă pentru a-ți putea măsura antrenamentele și a te motiva.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe