Cel Mai Bun Set De Vase De Fontă

Cel mai bun set de vase de fontă

Modificat la 10 ianuarie 2022
Articol evaluat de 45 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce să alegi un set de vase de fontă?

Alegerea celor mai bune vaselor de gătit este esențială dacă vrem ca mâncarea să fie gustoasă și sănătoasă. Foarte mulți bucătari pasionați știu că fonta este unul dintre materialele cele mai apreciate pentru a intra în componența ceaunelor, cratițelor și tigăilor.

Deși constituie o materie primă greoaie, ea este rezistentă, durabilă și oferă posibilitatea de a găti la temperaturi ridicate, fără a se deteriora. Ba chiar mai mult, ea permite gătitul fără grăsimi, alimentele putând fi preparate de multe ori în mod sănătos, cu cel mai mic risc de a se lipi de pereții vasului. Inconvenientul este că fonta se încălzește ceva mai greu, dar odată ajunsă la temperatura corespunzătoare, ea va acumula și apoi iradia uniform căldura o perioadă extinsă de timp. Tocănițele scăzute, sarmalele, zacusca și, în general, orice mâncare care are nevoie de gătire lentă iese mult mai bună într-o cratiță din fontă.

Dacă te-ai decis să treci la fontă, ai grijă! Un set de oale din fontă cu vase care par extrem de ușoare s-ar putea să nu se ridice la standardul pe care îl cauți.

Cel mai bun set de vase de fontă

Cel mai bun

Hotrod Masterplan set oale din fontă

Folosind acest set de vase vere descoperit din nou abilitățile culinare originale și poți reveni la rădăcini. Cratița cu capac, tigaia, cuptorul olandez cu un mâner, toate acestea îți vor oferi posibilitatea să pregătești întregul meniu direct pe grătar sau chiar la un foc de tabără. Cu acest set de vase vei putea face dintr-un grătar simplu o experiență în stil country.
Verifică prețul

Acest set de vase stilat este format din 7 piese din fontă și poate fi folosit pentru coacere, prăjire sau pe grătar pe un foc deschis.

la buget

Parthenaise tigaie set de 3 bucăți

Reprezintă soluția ideală indiferent dacă găsești acasă pe aragaz, în cuptor sau în aer liber. Sunt ideale pentru fripturi, cârnați, cartofi prăjiți, dar și pentru preparate din legume și ouă. Tigăile din sat sunt pregătite și gata pentru utilizare imediată. Un mare avantaj îl reprezintă faptul că sunt livrate cu capac de protecție din silicon pe mâner, pentru o manipulare ușoară.
Verifică prețul

Setul de tigăi Klarstein Parthenaise este durabil și are un domeniu de folosire universal. Aceste tigăi sunt fabricate din fontă robustă, care asigură o distribuție optimă a căldurii.

Premium

Set oale fonta Xanten, Carl Schmidt Sohn 067465 , 7 bucati, gri

Gătește tot ceea ce îți dorești cu acest minunat set de oale din fontă de bună calitate! Sunt extrem de rezistente la uzură și sunt emailate, ceea ce înseamnă că indiferent de alimentele gătite, nu vei avea surpriza neplăcută ca acestea să se ardă sau să se lipească. Grosimea vaselor este de 4mm, iar datorită proprietăților fontei, gustul mâncării va fi unul special, senzațional. Cu toții cunoaștem doar că fonta este cel mai sănătos material pe care îl putem folosi pentru a găti în el. Vasele pot fi spălate chiar și în mașina de spălat vase.
Verifică prețul

Set oale fonta masiva Xanten Premium Gray, emailate 4 piese

Deoarece setul conține 4 piese diferite, 3 cratițe de diferite dimensiuni și o tigaie pentru a prăji sau înăbuși alimentele, cu el poți găti o multitudine de feluri de mâncare zi de zi. Deoarece sunt executate din fontă, ele te vor însoți încă foarte mult timp la bucătărie, siguranță și o durbailitate în timp extinsă.
Verifică prețul

Set oale fontă masivă Xanten Premium Gray, emailate 4 piese. Un astfel de set este perfect pentru tine dacă vrei să înnoiești vesela pentru gătirea mâncării sau chiar dacă nu ai deloc.

Set 6 vase fonta contine Ceaun Tigaie clasica 25 cm Tigaie inalta 25 cm Tigaie adanca 25 cm Capac Suport Camp Chef CC-CBOX6

Deoarece conține atât cratițe, cât și tigaie poți prepara o multitudine de feluri de mâncare. Acest set de vase pentru gătit este executat din fontă, astfel, ele sunt rezistente în timp și la cele mai înalte temperaturi pe care vei găti, le vei putea utiliza oricum ți-ai dori, îngrijirea lor este una ușoară.
Verifică prețul

Set 6 vase fontă conține Ceaun Tigaie clasică 25 cm Tigaie înaltă 25 cm Tigaie adâncă 25 cm Capac Suport Camp Chef CC-CBOX6 este un set impecabil pentru tine, prin varietatea de elemente pe care le conține.

Cratiță din fontă set 9 piese

Deoarece setul conține tocmai 9 elemente de gătit: cratițe, tigăi, tavă pentru grătar, suport pentru cratiță, capace și instrument de ridicare a capacului este impecabil pentru a găti orice fel de mâncare ai nevoie, ai toată vesela de gătit necesară în acest set. Deoarece materialul de bază a vaselor de gătit este fonta, acestea sunt rezistente în timp și sigure pentru folosirea îndelungată a acestora, sunt simple în utilizare și îngrijire.
Verifică prețul

Cratiță din fontă set 9 piese este perfect pentru bucătăria ta.

Întrebări frecvente despre vasele de fontă

Vasele de fontă au nevoie de o îngrijire specială?

Da, însă această îngrijire este minimă și se realizează cu mult mai puțin efort decât în cazul vaselor obișnuite realizate din alte materiale. Din când în când oalele de fontă trebuie asezonate, iar ulterior trebuie să le speli și usuci după fiecare utilizare.

Vasele de fontă se pot folosi în cuptorul pe gaz?

Desigur. Vasele de fontă pot fi folosită la orice temperatură, pe orice funcție a cuptorului și împreună cu orice material al ustensilelor de amestecat mâncarea. Nu vei avea nici o grijă referitoare la faptul că ai putea deteriora materialul.

Vasele de fontă se pot folosi pe plitele cu inducție?

Da. Vasele de fontă pot fi folosite și pe plitele cu inducție. De asemenea, nici o grijă referitoare la faptul că le vei strica sau că mâncarea nu va fi gătită corespunzător. Aceste vase conduc căldura în mod egal, fără puncte fierbinți, și apoi păstrează eficient căldura în interior.

Vasele de fontă se pot spăla cu buretele de vase din sârmă?

Da, se poate folosi și burete de vase din sârmă pentru curățarea vaselor de fontă, însă este foarte posibil ca acest lucru să nu fie necesar. Dacă asezonarea se realizează corespunzător, alimentele nu se vor lipi de interiorul vaselor și acestea nu vor fi dificil de spălat.

Vasele de fontă sunt rezistente?

Bineînțeles. Pe lângă faptul că fonta reprezintă cel mai sănătos material în care poți găti alimentele pentru tine și familia ta, este și cel mai rezistent. Alege vase de fontă de calitate, și nu face compromisuri când vine vorba de prețul lor, pentru că acesta este direct proporțional cu calitatea primită.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Ascuțitor Electric de Cuțite pentru Acasă
Ascuțitor electric de cuțițe pentru uz casnic

Cu un ascuțitor electric pentru cuțite în doar câteva secunde poți face cuțitul ca nou fără niciun fel de efort din partea ta. Află care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Mașină de Tocat Carne Electrică Pentru Acasă
Mașini de tocat carne electrice pentru acasă

Cauți o metodă rapidă de a pregăti bucățile de carne pentru diverse preparate? Mașina de tocat carne electrică îți economisește timp și energie.

Cea Mai Bună Răzătoare De Legume Multifuncțională
Cea mai bună răzătoare de legume multifuncțională

Cauți o răzătoare pentru diferite tipuri de legume dar și pentru brânzeturi sau fructe? Alege din cele mai bune recomandări ale noastre.

Cel Mai Bun Cuțit Electric de Bucătărie
Cel mai bun cuțit electric util în bucătărie

Cuțitul electric este ajutorul ideal pentru a tăia carne, pâine, fructe sau legume. Acesta se folosește cu o singură apăsare de buton, fără a fi nevoie de efort.

Cea Mai Bună Plită Încorporabilă pe Gaz
Cea mai bună plită încorporabilă pe gaz

Te-ai hotărât să renunți la aragazul clasic dar îți dorești totuși să poți găti la gaz? O plită încorporabilă pe gaz este alegerea mai elegantă și versatilă pentru bucătăria ta.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe