De ce să-ți cumperi un stand de căști cu USB?

Dacă ești pasionat de jocuri, sau pur și simplu îți place ca, ocazional să te destinzi cu prietenii după o săptămână grea la birou, atunci cu siguranță ai adunat deja o serie întreagă de jocuri. Iar când ai un set de jocuri de tip shooter, ultimul lucru de care ai nevoie este dezordinea. Probabil că cea mai bună soluție pentru tine ar fi un stand de căști, perfect echilibrat pentru stocarea și afisarea căștilor atunci când nu sunt utilizate. Asta pentru că face extrem de ușor utilizarea lor iar căștile sunt gata pregătite ori de câte ori ai nevoie. Iar dacă ai nevoie de conectivitate cu mai multe porturi, alege un model cu USB ce poate asigura conectivitatea dispozitivelor direct la suport.

Aceasta este o modalitate ușoară de a maximiza eficiența, mentinând în același timp firele minime. Este ideal pentru cei care au un laptop cu puține intrări USB dar care apreciază și estetica device-urilor pe care le folosesc. În plus, poate fi o idee de cadou extrem de apreciată, pentru o persoană care se joacă des.

Cele mai bune standuri de căști de birou

1. ASUS ROG Throne PREMIUM

Acest suport versatil pentru căști va fi cel mai bun partener pentru protejarea, prezentarea și organizarea căștilor preferate. Suportul împreună cu amplificatorul încorporat în ROG Throne constituie un upgrade pentru experiența ta audio în căști, oferind un sunet de gaming captivant, în vreme ce efectele de iluminare RGB personalizabile la 360 de grade, care se sincronizează cu alte accesorii Aura Sync, oferă o experiență uimitoare și unitară de iluminare. ROG Throne este echipat și cu un hub ultra-rapid cu două porturi USB 3.1 cu alimentare, ceea ce-l face o soluție completă pentru organizarea și completarea echipamentului tău de gaming.

Video ASUS ROG Throne

2. Corsair ST100 BEST CHOICE

Suportul pentru căști ST100 RGB Premium are o carcasă din aluminiu de înaltă calitate și iluminare RGB care poate fi personalizată. Cu mufa încorporată de 3,5 mm, poți asculta stereo sau surround 7.1 pentru un sunet multi-canal excelent. Software-ul CUE îți permite să controlezi setările de iluminare și sunet RGB, iar o interfață intuitivă și simplă te ajută să sincronizezi setul cu cască cu alte dispozitive Corsair RGB. Cele 2 porturi USB 3.1 sunt ușor accesibile pentru o conexiune mai rapidă și pentru a-ți încărca rapid căștile, telefonul și alte dispozitive.

Video Corsair ST100

3. Trust Cintar GXT LA BUGET

Ține-ți biroul organizat cu suportul pentru căști, iar acest accesoriu elegant face mai mult decât să vă sprijine căștile. Acesta are, de asemenea, două porturi USB, ușor de accesat și adaugă o iluminare impresionantă. Prezintă un design ponderat cu picioare de cauciuc antiderapant, așadar căștile tale vor rămâne ferm pe loc. Standul dispune de 2 porturi USB suplimentare, oferind opțiuni ușor de accesat pentru conectarea dispozitivelor precum mouse și webcam, sau un stick de memorie USB pentru a transfera fișiere.

Video Trust Cintar GXT

4. Accesoriu gaming Razer Base Station Chroma ​Quartz Pink

Razer Base Station Chroma este o cerință pentru oricine dorește să se bucure de toate funcționalitățile cu un set-up minim și o suprafață mică utilizabilă. Când ai o configurare excelentă pentru jocuri, trebuie să te asiguri că echipamentul tău este complet. Razer Base Station Chroma are un suport pentru căști perfect echilibrat pe care să agăți și să îți afișezi căștile atunci când nu sunt utilizate. Frumos de privit și gata de utilizare oricând ai nevoie de el. Cu ajutorul unui hub USB 3.0 cu 3 porturi, îți poți conecta dispozitivele direct la sursă.

5. Stand solid din aluminiu si lemn pentru casti Avantree

Indiferent dacă folosesti standul la biroul de la locul de muncă sau lângă consola de jocuri de acasă, acest suport pentru căști este perfect pentru a ti le păstra în stare perfectă. Suportul unic și elegant pentru căști este construit din aliaj de aluminiu solid și lemn pentru a oferi o bază stabilă și pentru a elibera spațiu pe birou. Conceput pentru a rezista la greutatea căștilor mai mari și mai grele, TR902 este mai înalt decât alte suporturi, fiind mai mare pentru a-și menține echilibrul.

6. Accesoriu gaming ASUS ROG Throne Core

Fie că te joci pe calculator doar în timpul liber sau ești un gamer adevărat, accesoriul de gaming pentru căști ASUS ROG Throne Core îți poate fi de un real ajutor atunci când vrei să îți așezi căștile în momentele când nu le folosești. Standul asigură păstrarea impecabilă a curburii și a pernițelor căștilor și le protejează împotriva acumulării prafului. Culoarea negru a suportului este una modernă și elegantă, și datorită lui căștile se află mereu într-un loc sigur și la îndemână, favorizând păstrarea ordinii.


Întrebări despre standurile de căști pentru birou

Cu ce tip de dispozitive se poate conecta?

Standurile pentru căști de birou sunt practice și utile, asigurând un loc destinat căștilor, ceea ce înseamnă ce le vei proteja. În plus, de la un model la altul, te vei bucura și de alte funcții - porturi USB extra, la care poți conecta periferice: tastatură, mouse, stick de date etc.

Câte intrări are?

El constituie un upgrade pentru experiența ta audio în căști, oferind un sunet de gaming captivant și mai ales un accesoriu important.
Practic este și un hub USB cu două porturi USB 3.1 care oferă conectivitate ultra-rapidă, astfel încât puteți rămâne întotdeauna conectat și să menții toate dispozitivele încărcate.

Are lumină ambientală?

Stilul de joc este influențat de iluminarea personalizabilă RGB cu 18 zone de iluminare, care pot fi personalizate independent cu o combinatie de peste 16.8 milioane de culori, plus șase efecte de iluminare ambientală presetate pentru a crea o experiență de iluminare uimitoare.

Cât de mare este?

În funcție de modelul de stand pentru căști pe care îl alegi, modalitatea de fixare dar și de numărul de perechi de căști pentru care îl poți folosi, un astfel de accesoriu poate ocupa destul de mult loc pe biroul tău. Mai ales dacă dispunerea se face pe orizontală.

Are încărcare rapidă pentru telefon?

Unele modele de standuri de căști pentru birou disponibile acum pe piață au și încărcare rapidă pentru telefon. Asta înseamnă că poți face mai multe lucruri în timpul în care nu folosești căștile, ceea ce alături de multiple porturi USB îl fac o soluție completă pentru tine.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe