Cel Mai Bun Storcător Electric de Citrice

Cel mai bun storcător electric pentru citrice

Modificat la 20 octombrie 2021
Articol evaluat de 135 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să-ți cumperi un storcător electric de citrice?

Sucul a fost recunoscut a fi un mijloc simplu de a obține beneficiile nutriționale ale fructelor și legumelor pentru o lungă perioadă de timp. În fiecare zi, experții nutriționali ne spun că ar trebui să mâncăm și mai multe fructe și legume pentru o sănătate optimă. În prezent, poți obține hrana de care ai nevoie într-o metodă simplă cu un storcător de citrice. S-ar putea să crezi că depunerea efortului pentru a-ți face suc din fructe este consumator de timp și ineficient. Cu un storcător de citrice bun, poți prinde toate beneficiile fructelor și legumelor cu ușurință.

Când încerci să găsești un storcător care să se îndeplinească cerințele tale, selectează unul care are un număr de conuri cu nervuri, de toate dimensiunile variate, pentru a te ajuta să extragi suc din fructele de diferite dimensiuni. Cu siguranță vei dori un storcător care îți va permite să controlezi cât de multă pulpă intră în suc. Fără pulpă? E bine. Dar, de asemenea, privind sfaturile în nutriție, pulpa este cea mai bună pentru tine.

Cele mai bune storcătoare electrice citrice

Cel mai bun

Delimano

 • Gestionare facilă
 • Cană detașabilă
 • Utilizare manuală
 • Motor electric silențios
 • Filtru integrat pentru separarea semințelor
Verifică prețul

Sistemul imunitar, dar și sănătatea la mod general, este un factor inevitabil important pentru viața oamenilor. Aceasta poate fi întărită prin consumarea sucurilor naturale, bogate în vitamine și proprietăți nutritive. Așadar, îți prezentăm storcătorul de citrice “Citrus Juicer Joy”, care îți va oferi obținerea facilă a sucurilor de citrice. Acest aparat este dotat cu un sistem de stoarcere la modul cel mai silențios și discret și, totodată, deține o cană detașabilă pentru o servire ușoară și instantă.

Premium

* Prezentare video mai jos

Storcator electric

 • Motor electric și economic
 • Funcție de presare la rece
 • Capac antipicurare
 • Viteză redusă a rotațiilor
 • Păstrează valorile nutritive ale alimentelor
Verifică prețul

Acest storcător electric are o viteză redusă de doar 55 de rotații pe minut, ceea ce înseamnă că asigură păstrarea valorilor nutritive din alimente. Dispune de un recipient cu o capacitate de 600 ml, capac anti-picurare și de un cablu cu o lungime ce măsoară 110 cm, perfect pentru a ajunge la priza dumneavoastră de perete. Este fabricat din plastic și oțel, dimensiunile acestuia măsoară 42,5 cm înălțime pe un diametru de 20 cm. Funcția de presare la rece cu care este gândit, poate mări cantitatea de suc, reducând pierderile.

la buget

Star Light

 • Motor puternic de 160W;
 • Sistem anti-picurare;
 • Este dotat cu două conuri, pentru citrice de diferite mărimi;
 • Conține 2 site: una din inox și una din plastic;
 • Are o treaptă de viteză.
Verifică prețul

Acest storcător de citrice dispune de sistem anti-picurare ce îți dă posibilitatea să întrerupi scurgerea sucului oricând dorești pentru a preveni astfel căderea accidentală a picăturilor în vasul unde se colectează sau pe suprafața pe care este așezat storcătorul. Pentru a stoarce citrice de diferite forme, acesta vine la pachet cu două conuri de dimensiuni diferite. Cei mici se vor bucura de mai multă energie și educația unui stil de viață sănătos. Cu ajutorul motorului de 160W, storcătorul de citrice Star-Light te ajută să prepari rapid sucul de citrice oricând ai nevoie.


* Prezentare video mai jos

Storcator de citrice Tefal ZP603D38 Vitapress Direct Serve, 100W, Rotire automata, 1 filtru, 3 conuri, Negru/Argintiu

 • Design modern
 • Motor puternic de 100W,
 • Rotire automată
 • 1 filtru, 3 conuri incluse
 • Finisaje premium
Verifică prețul

Storcătorul de citrice Tefal ZP603D38 Vitapress Direct Serve are un înveliș metalic, cu un design modern și finisaje uimitoare. Dispune de un orificiu de scurgere pentru pahare, sistem anti-picurare, capac de protecție și spațiu de stocare al cablului. Datorita sistemului de servire directă, sucul curge direct în pahar și este gata pentru a fi băut, fără a fi nevoie să murdărești si alte recipiente. Se pornește și se oprește automat, vine la pachet cu trei conuri, pentru lămâi, portocale și grapefruit.

Storcator electric pentru citrice Gable Red

 • Nivel redus de zgomot
 • Prevazut cu picioare aderente și sistem anti-picurare
 • Funcționare automată, prin presare
 • Accesorii detașabile
 • Conceput din inox
Verifică prețul

Storcătorul electric pentru citrice Gable Red reprezintă soluția eficientă pentru realizarea unui suc natural la tine în bucătărie. Conține 2 conuri interschimbabile pentru ca dumneavoastră să puteți stoarce diferite fructe, lucru ce se face automat, doar prin apăsare. Este gândit cu sistem anti-picurare, piciorușe anti-alunecare și cu un recipient cu o capacitate de 420 ml. Este fabricat din inox și plastic, aceste două materiale îl fac durabil. Lungimea cablului de alimentare măsoară 1 m, suficient pentru a ajunge la priza de perete.

Storcator de fructe si legume Philips Daily Collection HR1823/70, 220 W

 • Design modern;
 • Ușor de depozitat;
 • Nu necesită pre-tăierea fructelor;
 • Eficient;
 • Ocupă puțin spațiu.
Verifică prețul

Storcătorul minunat de fructe și legume Philips Daily Collection are numeroase caracteristici care vă vor permite prepararea de sucuri sănătoase în fiecare zi, din confortul casei, fără nici un pic de efort. Tubul rotund permite alimentarea ușoară cu alimente, fără a fi necesară tăierea acestora în prealabil. Sucul este preparat continuu, iar recipientul pentru pulpă are capacitatea de 500ml. Servirea se face imediat ce sucul este proaspăt stors. Are o putere mare de 220W, un design modern și elegant și nu este deloc zgomotos.

Storcator electric de citrice Duo Princess 201975, 40W, cu rezervor de suc integrat de1.2l, 2conuri, indicator de nivel, capac transparent, inox

 • Sistem anti-alunecare
 • Sistem stocare cablu
 • Lavabil în mașina de spălat vase
 • Capacitate recipient suc 1,2 l
 • Putere 40 W
Verifică prețul

Storcătorul electric de citrice Duo Princess 201975 dispune de o funcție ce permite stoarcerea sucului direct în paharul dumneavoastră. Storcătorul este echipat cu două conuri, pentru portocale, grapefruit, lămâi și limes, este prevăzut, de asemenea cu capac transparent. Produsul poate fi complet demontat pentru o curățare ușoară iar părțile detașabile se pot introduce în mașina de spălat vase. Capacitatea recipientului pentru suc măsoară 1,2 l. Este gândit cu sistem anti-alunecare și stocare cablu.

Întrebări despre storcătoarele electrice de citrice

Dispune de sistem anti-picurare?

Storcătorul electric pentru citrice are sistem anti-picurare: ieșirea sucului se află sub filtru. O dată ce ai terminat de stors, acesta garantează o curățare maximă după ce a fost folosit în bucătărie, limitând pierderile în timpul procesului de extracție.

Câte site conține?

Storcătoarele de citrice au un motor puternic, perfect pentru mai multe tipuri de fructe și un sistem de site schimbările, ( de obicei 3 site ), gen anti-picurare, astfel aparatul este ideal pentru a face sucuri proaspete indiferent de tipul și duritatea fructului.

Din ce materiale este fabricat?

Storcătoarele de citrice sunt realizate din materiale de calitate. Componentele storcătorului sunt realizate din metal, fiind caracterizate prin durabilitate şi flexibilitate excelentă. Carcasa storcătorului de citrice este realizată din plastic sau inox.

Ce dimensiuni măsoară?

În general, storcătoarele de citrice au rezervorul mic, de 1-2 pahare de suc, iar acest lucru se datorează faptului că sucul de citrice nu trebuie stocat, ci trebuie băut imediat. De aceea sunt destul de mici și ușor de spălat, depozitat, de dimeniunea unei sticle de 500 ml.

Care este lungimea cablului de alimentare?

În primul rând, un storcător de citrice are nevoie de putere. Dacă te limitezi la consumul unui singur pahar de suc, atunci cel mai bun dispozitiv trebuie să aibă o putere de până la 500 de waţi. Un lucru este la fel la toate aparatele și anume lungimea cablului de alimentare, de 1,5m.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Fierbător de Ouă cu Temporizator
Cel mai bun fierbător de ouă cu temporizator

Nu nimerești niciodată ouăle fierte exact așa cum ți le dorești? Cu ajutorul unui fierbător de ouă electric tot ce trebuie să faci e să apeși un buton și ouăle vor fi tari sau moi fără niciun efort.

Cele mai bune Aparate de Înghețată Acasă - Ghid / Păreri
Aparate bune de făcut înghețată acasă

Iubești înghețata și vrei să-ți faci singur acasă combinațiile care îți plac cel mai mult? În doar câteva luni de folosire îți poți recupera investiția. Află care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Stație de Dedurizare a Apei pentru Acasă
Cea mai bună stație de dedurizare a apei pentru uz casnic

Stai într-o zonă cu apă dură și îți dorești să o poți transforma în apă potabilă sau să o folosești fără griji pentru mașinile de spălat din casă? O stație de dedurizare pentru uz casnic este ceea ce cauți.

Cel Mai Bun Coș de Gunoi Selectiv (de Apartament)
Cel mai bun coș de gunoi cu colectare selectivă de apartament

Vrei să trăiești împăcat/ă că protejezi planeta? Cel mai simplu lucru pe care îl poți face este să colectezi gunoiul selectiv. În acest fel putem încetini folosirea excesivă a resurselor pământului.

Cel Mai Bun Aparat de Popcorn Acasă (Modele Retro)
Aparate de popcorn cu design retro pentru acasă

Cu aceste aparate de popcorn stil retro te simți ca la cinema în propria casă. Vezi ce modele de calitate poți cumpăra online din România.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe