Cel Mai Bun Suport de Bicicletă - Prindere pe Haion

Cel mai bun suport de bicicletă pentru mașină cu prindere pe haion pentru 2 biciclete

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 80 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce să-ți iei un suport de bicicletă cu prindere pe haion?

Cu un suport de bicicletă pentru mașină poți lua bicicletele cu tine oriunde fără să ocupi loc în portbagaj, rapid și în siguranță. În felul acesta nu mai este nevoie să demontezi și să montezi bicicletele pentru a încăpea în mașină, nu mai murdărești interiorul mașinii și nici nu pui în pericol pasagerii. Avantajul acestui suport este că există modele pentru toate necesitățile. Poți transporta una sau chiar 6 biciclete, iar sistemul de prindere este de asemenea adaptat nevoilor de transport.

Acesta este cel mai ieftin tip de suport, cel mai ușor de transportat și de instalat. Nu este nevoie de asistență suplimentară, doar de cel mai bun prieten al tău sau coechipierul de bici. Este preferat de majoritatea șoferilor deoarece nu adaugă nimic la gabaritul mașinii, cel puțin nu în lungime. Poate fi instalat pe aproximativ orice tip de mașină. Fixarea se face de regulă în 6 puncte: pe bara de protecție, pe portbagaj sau pe haion. Sistemul este compus din materiale moi, cauciuc și neopren, care nu influențează deloc vopseaua și nu cauzează zgârieturi la prindere.

Suporturi de bicicletă cu prindere pe portbagaj

Premium

* Prezentare video mai jos

THULE ClipOn S2

Datorită poziției înalte a bicicletelor, luminile din spate și plăcuța cu numărul de înmatriculare rămân vizibile. Suportul ClipOn se montează cu o simplă mișcare pe haion datorită sistemului de prindere rapidă cu tije telescopice. Toate părțile suportului care intră în contact cu mașina si cu bicicleta au un înveliș de protecție din cauciuc, iar pentru a ușura depozitarea, suportul este pliabil!.
Verifică prețul

Thule ClipOn 9106 este un suport de bicicletă cu montare pe haion, pe mașini cu trei sau cinci uși și break-uri fără cârlig de remorcare. Acest produs este compact, ușor și simplu de utilizat.

la buget

* Prezentare video mai jos

BTWIN

Este special înălțat, tocmai pentru a permite vizibilitatea numărului de înmatriculare (din spate) al mașinii. Se montează prin chingi reglabile, are protecție anti-șoc (elementele care intră în contact cu mașina sunt protejate cu elemente din cauciuc). Acest suport se poate plia rapid, astfel, depozitarea nu va reprezenta o problemă! .
Verifică prețul

SUPORT 2-3 BICICLETE HAION 320 BTWIN - Acest produs a fost conceput pentru transportarea a 2-3 biciclete pe haionul mașinii (a se verifica compatibilitatea produsului cu mașina dumneavoastră).

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

THULE ClipOn S3

Este construit din oțel inoxidabil de înaltă calitate, iar datorită sistemului ClipOn, se montează cu o singură mișcare pe haion datorită sistemului de prindere rapidă. Toate părțile suportului care intră în contact cu mașina au un înveliș de protecție de cauciuc, iar pentru a ușura depozitarea, suportul este pliabil. Are o greutate de 6. 1 KG și suportă o sarcină maximă de 45 KG (de până la 3 biciclete). .
Verifică prețul

Thule ClipOn 9103 - datorită sistemului unic și patentat, suportul poate fi montat pe mașina foarte ușor.

Suport biciclete Green Valley pentru 3 biciclete 160 625, prindere pe haion

Acest suport este construit din oțel de înaltă calitate, iar după demontare, se poate introduce în plasa de stocare care este inclusă în pachet. Toate suprafețele de contact dintre suport și biciclete, respectiv caroseria mașinii, sunt acoperite cu spumă poliuretanică. Acest suport are o sarcină maximă de până la 3 biciclete (greutate totală maximă de până la 45 kg).
Verifică prețul

Gata de o aventură? Suportul Adventure 625 se montează pe hayon-ul aproape oricărui tip de mașină și suportă orice tip de bicicletă.

Homcom Suport Biciclete Posterior pentru Masina Pentru 3 Biciclete 40 kg in Otel si Alumini Negru 68x52x60cm

Este fabricat din oțel rezistent, cu o capacitate de 40 kg și 3 suporturi pentru biciclete, suficiente pentru tine, persoana iubită și cel mic. Are un design pliabil, permițând accesul din spate la autovehicul, dispune de 6 cleme de montare ușor de reglat și 4 tampoane din cauciuc moale de 4,5 cm, pentru o fixare de mare precizie și o siguranță sporită. .
Verifică prețul

Dacă vrei să pleci într-o excursie cu familia chiar astăzi și dorești să iei bicicletele cu voi, suportul pentru mașină de la Homcom vă vine în ajutor.

Pachet suport biciclete Thule Bike Carrier ProRide 591, 2 buc , cu prindere pe bare transversale

Este fabricat din aluminiu dur, extrem de rezistent și are o capacitate de 20 kg, exact pentru 2 biciclete. Se instalează pe barele transversale și asigură o bună fixare, oferind siguranță maximă bicicletelor tale, dotat cu un sistem inteligent antifurt. De acum poți lua bicicletele peste tot cu tine.
Verifică prețul

Suportul pentru biciclete destinat transportării cu ajutorul mașinii a bicicletelor este ideal atunci când vrei să pleci într-o vacanță cu persona iubită și dorești să faci puțină mișcare în aer liber.

Întrebări despre suporturile de bicicletă cu prindere pe haion

Cum se face fixarea acestuia?

Se montează foarte ușor pe hayon-ul mașinii, prin simpla apâsare a două mânere. Suprafețele de sprijin ale suportului pe capota mașinii, cât și ale bicicletelor pe suport, sunt prevăzute cu tampoane de cauciuc, pentru a se evita zgârierea suprafețelor de contact.

Este nevoie să demontezi ștergătoarele?

Da, trebuie să demontezi ștergătorul de pe luneta din spate, doar în cazul în care acesta există. Dezavantajele apar din nou la vizibilitate. Este foarte probabil ca numărul mașinii să nu fie vizibil și nici geamul din spate nu va putea oferi gradul de vizibilitatea care ar fi necesar în mod normal. Pe timp de ploaie situația va fi chiar mai rea deoarece va trebui să demontezi în prealabil ștergătorul de pe lunetă.

Mai ai acces la portpagaj după montarea suportului?

Acesta este cel mai ieftin tip de suport, cel mai ușor de transportat și de instalat. Este preferat de majoritatea șoferilor deoarece nu adaugă nimic la gabaritul mașinii, însă acest sistem este recomandat doar pentru a parcurge distanțe mici, pentru că nu vei avea acces la portbagaj cât tip suportul va fi instalat.

Se poate instala pe orice tip de mașină?

Deoarece fixarea se face de regulă în șase puncte, pe bara de protecție, pe portbagaj sau pe haion acest sistem de transportat biciclete cu prindere pe haion se poate instala foarte ușor de către aproape oricine pe orice tip de mașină.. Sistemul este compus din materiale moi, cauciuc și neopren, care nu influențează deloc vopseaua și nu cauzează zgârieturi la prindere.

Cât este de greu?

Este preferat de majoritatea șoferilor deoarece nu adaugă nimic la gabaritul mașinii, deci este foarte ușor, realizat doar din câteva elemente de oțel pentru fixare, cel puțin nu în lungime. Poate fi instalat pe aproximativ orice tip de mașină, indiferent de este sedan, hatchback sau combi.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Husă de Protecție a Banchetei pentru Transport Câini
Huse pentru transportul câinelui pe bancheta mașinii

Câinele îți murdărește de obicei bancheta din spate a mașinii? Cu ajutorul unei huse de protecție compatibilă cu orice mașină poți scăpa rapid de acest neajuns.

Cea Mai Bună Bicicletă Pentru Asfalt
Cea mai bună bicicletă de asfalt pentru adulți

Dacă vrei să parcurgi distanțe lungi pe asfalt, alege o bicicletă optimizată pentru acest tip de teren. Află care sunt cele mai bune modele.

Cea mai bună Cască Open Face pentru Scuter
Cea mai bună cască open face pentru scuter

Mergi mult prin oraș cu scuterul și vrei să fii confortabil și în siguranță în același timp? Căștile de tip open face sunt ceea ce ai nevoie.

Cea Mai Bună Trusă de Reparații Bicicletă
Cea mai bună trusă de reparații pentru bicicletă

Mergi des cu bicicleta și vrei să te asiguri că nu vei rămâne în pană? Ia-ți o trusă de reparații a bicicletei și vei putea să-i faci revizia și mici reparații fără costurile unui service.

Cel mai bun Sistem de Comunicare Moto Pilot + Pasager
Cel mai bun sistem de comunicare moto

Pleci la drum lung pe motocicletă cu pasager și vrei să puteți comunica verbal nu prin semne? Un sistem de comunicare moto bun îți permite să vorbești cu un ton normal cu pasagerul din spate.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe