De ce să-ți iei un suport de bicicletă cu prindere pe haion?

Cu un suport de bicicletă pentru mașină poți lua bicicletele cu tine oriunde fără să ocupi loc în portbagaj, rapid și în siguranță. În felul acesta nu mai este nevoie să demontezi și să montezi bicicletele pentru a încăpea în mașină, nu mai murdărești interiorul mașinii și nici nu pui în pericol pasagerii. Avantajul acestui suport este că există modele pentru toate necesitățile. Poți transporta una sau chiar 6 biciclete, iar sistemul de prindere este de asemenea adaptat nevoilor de transport.

Acesta este cel mai ieftin tip de suport, cel mai ușor de transportat și de instalat. Nu este nevoie de asistență suplimentară, doar de cel mai bun prieten al tău sau coechipierul de bici. Este preferat de majoritatea șoferilor deoarece nu adaugă nimic la gabaritul mașinii, cel puțin nu în lungime. Poate fi instalat pe aproximativ orice tip de mașină. Fixarea se face de regulă în 6 puncte: pe bara de protecție, pe portbagaj sau pe haion. Sistemul este compus din materiale moi, cauciuc și neopren, care nu influențează deloc vopseaua și nu cauzează zgârieturi la prindere.

Suporturi de bicicletă cu prindere pe portbagaj

1. THULE ClipOn S2 PREMIUM

Thule ClipOn 9106 este un suport de bicicletă cu montare pe haion, pe mașini cu trei sau cinci uși și break-uri fără cârlig de remorcare. Acest produs este compact, ușor și simplu de utilizat. Datorită poziției înalte a bicicletelor, luminile din spate și plăcuța cu numărul de înmatriculare rămân vizibile. Suportul ClipOn se montează cu o simplă mișcare pe haion datorită sistemului de prindere rapidă cu tije telescopice. Toate părțile suportului care intră în contact cu mașina si cu bicicleta au un înveliș de protecție din cauciuc, iar pentru a ușura depozitarea, suportul este pliabil!

Video THULE ClipOn S2

2. BTWIN LA BUGET

SUPORT 2-3 BICICLETE HAION 320 BTWIN - Acest produs a fost conceput pentru transportarea a 2-3 biciclete pe haionul mașinii (a se verifica compatibilitatea produsului cu mașina dumneavoastră). Este special înălțat, tocmai pentru a permite vizibilitatea numărului de înmatriculare (din spate) al mașinii. Se montează prin chingi reglabile, are protecție anti-șoc (elementele care intră în contact cu mașina sunt protejate cu elemente din cauciuc). Acest suport se poate plia rapid, astfel, depozitarea nu va reprezenta o problemă!

Video BTWIN

3. THULE ClipOn S3 BEST CHOICE

Thule ClipOn 9103 - datorită sistemului unic și patentat, suportul poate fi montat pe mașina foarte ușor. Este construit din oțel inoxidabil de înaltă calitate, iar datorită sistemului ClipOn, se montează cu o singură mișcare pe haion datorită sistemului de prindere rapidă. Toate părțile suportului care intră în contact cu mașina au un înveliș de protecție de cauciuc, iar pentru a ușura depozitarea, suportul este pliabil. Are o greutate de 6.1 KG și suportă o sarcină maximă de 45 KG (de până la 3 biciclete).

Video THULE ClipOn S3

4. Suport biciclete Green Valley pentru 3 biciclete 160 625, prindere pe haion

Gata de o aventură? Suportul Adventure 625 se montează pe hayon-ul aproape oricărui tip de mașină și suportă orice tip de bicicletă. Acest suport este construit din oțel de înaltă calitate, iar după demontare, se poate introduce în plasa de stocare care este inclusă în pachet. Toate suprafețele de contact dintre suport și biciclete, respectiv caroseria mașinii, sunt acoperite cu spumă poliuretanică. Acest suport are o sarcină maximă de până la 3 biciclete (greutate totală maximă de până la 45 kg).

5. Suport Bicicleta Menabo cu prindere pe Haion, 07934 pentru 3 biciclete

Vă plac drumețiile cu bicicleta? Dacă da, atunci un suport de bicicletă este perfect pentru o excursie în aer liber alături de bicicleta ta! Suportul de biciclete Menabo cu prindere pe haion, suportă o sarcină maximă de 45 KG sau echivalentul a 3 biciclete. Fixarea pe portabgajul / haionul mașinii se realizează cu chingi în 6 puncte. Bicicletele se prind de suport cu ajutorul unor cleme speciale, cu tampoane, astfel încât a nu se zgăria caroseria mașinii. Suportul are o greutate de 6 KG.

6. Suport auto universal de bicicleta maxim 3 biciclete

Suport auto universal de bicicletă, pentru maxim 3 biciclete, ideal pentru plecările în concediu, la camping sau la mare! Acest suport de biciclete se poate fixa la spatele oricărui tip de mașină, suportă maxim 45 kg sau echivalentul a 3 biciclete. Este foarte ușor de montat și se fixează cu ușurință pe aproape orice tip de vehicul. Suportul dispune de cleme de siguranță și astfel, puteți monta bicicleta preferată. Acest suport se poate plia pentru o depozitare facilă și are brațe de poziționare ajustabile.

7. Suport bicicleta Peruzzo Padova 650 ALU cu prindere pe haion pentru 3 biciclete

Aveți nevoie de un suport care se poate monta rapid pe mașină și cu care puteți să vă transportați bicicletele în siguranță? Suportul de bicicletă Padova, al producătorului italian Peruzzo, este soluția! Are un sistem de prindere cu chingi, al căror capete de metal sunt acoperite cu plastic pentru a vă proteja vopseaua mașinii și are puncte reglabile. Suportul de bicicletă cu prindere pe haion Padova se va monta ușor și rapid pe autovehiculul dumneavoastră neavând nevoie de scule aditionale.


Întrebări despre suporturile de bicicletă cu prindere pe haion

Cum se face fixarea acestuia?

Se montează foarte ușor pe hayon-ul mașinii, prin simpla apâsare a două mânere. Suprafețele de sprijin ale suportului pe capota mașinii, cât și ale bicicletelor pe suport, sunt prevăzute cu tampoane de cauciuc, pentru a se evita zgârierea suprafețelor de contact.

Este nevoie să demontezi ștergătoarele?

Da, trebuie să demontezi ștergătorul de pe luneta din spate, doar în cazul în care acesta există. Dezavantajele apar din nou la vizibilitate. Este foarte probabil ca numărul mașinii să nu fie vizibil și nici geamul din spate nu va putea oferi gradul de vizibilitatea care ar fi necesar în mod normal. Pe timp de ploaie situația va fi chiar mai rea deoarece va trebui să demontezi în prealabil ștergătorul de pe lunetă.

Mai ai acces la portpagaj după montarea suportului?

Acesta este cel mai ieftin tip de suport, cel mai ușor de transportat și de instalat. Este preferat de majoritatea șoferilor deoarece nu adaugă nimic la gabaritul mașinii, însă acest sistem este recomandat doar pentru a parcurge distanțe mici, pentru că nu vei avea acces la portbagaj cât tip suportul va fi instalat.

Se poate instala pe orice tip de mașină?

Deoarece fixarea se face de regulă în șase puncte, pe bara de protecție, pe portbagaj sau pe haion acest sistem de transportat biciclete cu prindere pe haion se poate instala foarte ușor de către aproape oricine pe orice tip de mașină.. Sistemul este compus din materiale moi, cauciuc și neopren, care nu influențează deloc vopseaua și nu cauzează zgârieturi la prindere.

Cât este de greu?

Este preferat de majoritatea șoferilor deoarece nu adaugă nimic la gabaritul mașinii, deci este foarte ușor, realizat doar din câteva elemente de oțel pentru fixare, cel puțin nu în lungime. Poate fi instalat pe aproximativ orice tip de mașină, indiferent de este sedan, hatchback sau combi.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe