Cel Mai Bun Suport de Schiuri Pentru Bare Transversale

Cel mai bun suport de schiuri pentru bare transversale

Modificat la 09 martie 2022
Articol evaluat de 37 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce să alegi un suport de schiuri cu montare pe barele transversale?

Suporturile auto pentru ski sunt destinate amatorilor de plimbări, deplasări, călătorii sau pur și simplu pentru șoferii de zi cu zi. Pentru familiile mari sunt o modalitate simplă și economică de a transporta schiurile în exteriorul mașinii. Indiferent daca activitatea ta preferata este sa te dai cu schiurile sau cu placa, pentru a proteja corespunzator echipamentul tău, pe traseul spre munte și înapoi, ai nevoie de un suport ski auto bun.

În mod cert vei avea nevoie de bare pentru plafon pentru a putea să montezi și să folosești un suport schi pentru bare plafon. E important să știi și că există mai multe tipuri de astfel de suporți. Aceștia variază în funcție de necesitățile fiecăruia și volumul echipamentului cu care pleacă la drum. În sezonul de iarnă schiatul și snowboardingul sunt principalele activități sportive pe care le poți desfășura.

Trebuie luat în calcul faptul că în stabilirea numărului de schiuri care se pot transporta într-un suport se iau ca referință schiurile clasice. Ca urmare, în cazul schiurilor moderne, mult mai late, există posibilitatea să încapă mai puține perechi decât numărul specificat de producător.

Cel mai bun suport de schiuri pentru bare transversale

Cel mai bun

Suport Schiuri Bare Transversale 4 Perechi Green Valley

Montajul se realizează rapid pe barele transversale, iar sistemul de prindere sau încărcare, descărcare schiuri este foarte facil și ușor de utilizat, la care se adaugă sistemul antifurt. Capacitatea suportului difereă în fucție de mărimea skiurilor, astfel că poate susține până la patru perechi de schiuri sau două snowboarduri.
Verifică prețul

Suport foarte bine realizat, din aluminiu pentru schiuri su snowboard, cu montare pe bare transversale existente pe mașina este soluția ideală pentru tine, dacă dorești în sezonul rece să pleci pe pârtie.

la buget

Suport schiuri Fabbri, 6801884 Aluski 5 , pentru 5 perechi de schiuri sau 2 snowboard, prindere pe barele transversale

Fabricat din aluminiu, ABS, oțel galvanizat și vopsit. Este o soluție extraordinară pentru a-ți depozita schiurile sau snowboardul, ba chiar ar putea depozita mai multe perechi de echipament de iarnă de care ai nevoie. Ele se vor păstra eficient și bine.
Verifică prețul

Suport schiuri Fabbri, 6801884 Aluski 5 , pentru 5 perechi de schiuri sau 2 snowboard, prindere pe barele transversale. Pachetul conține 2 suporturi pentru schiuri, 2 chei pentru sistemul antifurt și sistemele de prindere pe barele transversale.

Premium

* Prezentare video mai jos

Suport schiuri Thule SnowPack pentru 4 perechi de schiuri

Suportul se poate regla pe înălțime pentru a preveni zgârierea pavilionului mașinii și este prevăzut cu un buton de deschidere extra-mare pentru a permite utilizarea cu mănușile de schi pe mâini. În cutie vei găsii tampoane de cauciuc pentru a nu zgâria schiurile în timpul transportului confectionat din aluminiu, cu un design aerodinamic.
Verifică prețul

Suportul de schiuri cu prindere pe bare transversale, de la Thule, are un design aerodinamic și capacitate de încărcare de până la patru perechi de schiuri, sau două snowboarduri, cu o lățime totală de încărcare de 50 cm.

Suport ski/snowboard Menabo Iceberg 4 cu prindere pe bare transversale

Menabo Iceberg 4 se prinde pe barele transversale ale mașinii tale și poate transporta patru perechi de schiuri sau două plăci de snowboard. Suportul este dotat atât cu sistem antifurt pentru el însuși, cât și cu sistem antifurt pentru echipamentele sportive transportate. Fiind realizat din aluminiu, te va deservi o bună perioadă de timp.
Verifică prețul

Cu ajutorul acestui suport de schi sau snowboard, sezonul de schiat nu te va lua prin surprindere. Dacă îți vei achiziționa acest suport, sezonul tău va fi unul de succes.

Suport pentru 4 perechi schiuri cu prindere pe bare transversale - Cruz Ski Rack Dark 4

Este extrem de ușor de montat atât pe bare transversale de oțel, cu un profil rectangular de dimensiune maximă 32x22 mm, cât și pe barele din aluminiu cu ajutorul adaptorilor T. Toate accesoriile sunt incluse în kitul de montaj. Suportul este extrem de sigur și stabil și va fi investiția ideală pentru transportul skiurilor sau snowboardurilor.
Verifică prețul

Suportul de schiuri Cruz Ski Rack Dark este potrivit pentru 4 perechi de schiuri și va deveni un accesoriu minunat pentru întreaga ta familie în timpul sezonului rece.

Suport ski snowboard Menabo White Bear 4 pe bare transversale 4 perechi ski / 2 snowboard

Pentru a-ți transporta în siguranță placa de snowboard trebuie să îți achiziționezi suportul Menabo White Bear 4 care se montează pe barele transversale ale mașinii. Acest suport este ideal pentru mai mulți utilizatori, deoarece poate susține până la patru perechi de schiuri sau două plăci de snowboard.
Verifică prețul

Pentru vacanțe de neuitat, în sezonul rece, la munte, ai nevoie de toate accesoriile și echipamentele pentru a-ți putea practica în voie sportul preferat. Numai că, acum intervine și problema logistică pentru acest echipament.

Suport auto pentru schiuri, Amos, cu prindere pe bare transversale pentru 5 perechi de schiuri, Negru

Montare a suportului se poate face atât pe grinzile tradiționale dreptunghiulare de oțel, cât și pe cele aerodinamice mai noi din aluminiu, folosind cleme. Fiind echipat cu un sistem de blocare eficient, care asigură echipamentul de schi împotriva furtului, nu trebuie să îți mai faci griji în cazul în care trebuie să lași mașina parcată pentru mai mult timp.
Verifică prețul

Suportul pentru schiuri Amos este foarte ușor de montat pe barele transversale ale mașinii și poate susține până la cinci perechi de schiuri.

Întrebări frecvente despre suporturile de schiuri pe bare transversale

Care este diferența între suportul transversal și cel magnetic?

Diferența dintre cele două se referă în special la montaj. Barele transversale se montează ceva mai greu și e posibil să ai nevoie de ajutorul unei persoane de specialitate, însă sunt mai ieftine și oferă mai mult spațiu de depozitare. Suporturile magnetice de ski se montează și demontează mult mai ușor, fără a afecta în vreun fel siguranța.

Ce capacitate de depozitare are un suport de schi pe bare transversal?

Majoritatea modelelor oferă o capacitate de până la 4 perechi de schiuri sau 2 snowboard-uri. Totul depinde încă de ce capacitate ai nevoie pentru a transporta în siguranță toate echipamentele.

Unde poți monta un suport de schi pe bare transversal?

Majoritatea modelelor se instalează pe plafon, însă sunt suporturi ce se pot prinde de cârligul de tractare al mașinii. Cel mai important pentru siguranța ta și a celorlalți participanți la trafic este respectarea normelor de producție,m adică modul de prindere dar și limitarea vitezei.

Cum montez suportul de schi pe bare transversal?

Suporții pe bare vin cu două variante de prindere, cele tip T și cele tip U. Cei de tip T se atașează și se strâng pe partea superioară a barelor transversale. În cazul suporților cu prindere de tip U atașarea și strângerea pe barele auto se face prin exterior, cuprinzându-le. De aceea e bine să verifici că modelul barelor permite ca suportul să le cuprindă.

Cum aleg suportul de schi pe bare transversal?

Barele transversale, împreună cu suporturile de schiuri, fac legătura între mașină și schiuri de aceea suportul trebuie să fie de calitate pentru a putea transporta schiurile, în condiții de siguranță. Sunt bare transversale dedicate pentru fiecare marcă și model de autoturism în parte. Așadar e important să acorzi o atenție deosebită în alegerea calității acestora și a compatibilității cu mașina.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Masă de Tenis de Exterior
Mese de ping pong pentru exterior ușor de manevrat și depozitat

Vrei să fii cel mai bun dintre prietenii tăi la tenis de masă? Antrenează-te când vrei în curtea grădinei tale sau pe terasă cu ajutorul unei mese bune de ping pong.

Cel Mai Bun Aparat de Vâslit pentru Acasă
Aparate de vâslit de calitate pentru fitness acasă

Te-ai decis să-ți cumperi un aparat de vâslit pentru acasă? Felicitări! Alegerea lui poate fi un moment greu, dar suntem aici pentru a te ajuta. Vezi recomandările experților noștrii.

Cea Mai Bună Cutie De Portbagaj Cu Montare Pe Plafon
Cea mai bună cutie de portbagaj cu montare pe plafon

Dublează-ți capacitatea de stocare a portbagajului cu ajutorul unei cutii cu montare pe plafonul mașinii. Au formă aerodinamică, sunt sigure și ușor de montat pe orice mașină cu bări transversale.

Cea Mai Bună Tablă De Șah Electronică
Cea mai bună tablă de șah electronică

Vrei să înveți mai bine șah dar nu ai acces la un profesor? Nicio problema. Tabla de șah electronică poate fi mentorul și partenerul tău mai bun de la care poți învăța.

Cel Mai Bun Troliu Auto cu Telecomandă
Cel mai bun troliu auto cu telecomandă

Un troliu te poate ajuta să ieși cu ușurință din situații neplăcute sau te poate ajuta să-i ajuta să-i ajuți pe alții la nevoie. Se montează rapid și este foarte ușor de folosit.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe