Cel Mai Bun Suport de Schiuri Pentru Bare Transversale

Cel mai bun suport de schiuri pentru bare transversale

Modificat la 20 aprilie 2021
Articol evaluat de 37 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce să alegi un suport de schiuri cu montare pe barele transversale?

Suporturile auto pentru ski sunt destinate amatorilor de plimbări, deplasări, călătorii sau pur și simplu pentru șoferii de zi cu zi. Pentru familiile mari sunt o modalitate simplă și economică de a transporta schiurile în exteriorul mașinii. Indiferent daca activitatea ta preferata este sa te dai cu schiurile sau cu placa, pentru a proteja corespunzator echipamentul tău, pe traseul spre munte și înapoi, ai nevoie de un suport ski auto bun.

În mod cert vei avea nevoie de bare pentru plafon pentru a putea să montezi și să folosești un suport schi pentru bare plafon. E important să știi și că există mai multe tipuri de astfel de suporți. Aceștia variază în funcție de necesitățile fiecăruia și volumul echipamentului cu care pleacă la drum. În sezonul de iarnă schiatul și snowboardingul sunt principalele activități sportive pe care le poți desfășura.

Trebuie luat în calcul faptul că în stabilirea numărului de schiuri care se pot transporta într-un suport se iau ca referință schiurile clasice. Ca urmare, în cazul schiurilor moderne, mult mai late, există posibilitatea să încapă mai puține perechi decât numărul specificat de producător.

Cel mai bun suport de schiuri pentru bare transversale

Cel mai bun

Suport Schiuri Bare Transversale 4 Perechi Green Valley

Montajul se realizează rapid pe barele transversale, iar sistemul de prindere sau încărcare, descărcare schiuri este foarte facil și ușor de utilizat, la care se adaugă sistemul antifurt. Capacitatea suportului difereă în fucție de mărimea skiurilor, astfel că poate susține până la patru perechi de schiuri sau două snowboarduri.
Verifică prețul

Suport foarte bine realizat, din aluminiu pentru schiuri su snowboard, cu montare pe bare transversale existente pe mașina este soluția ideală pentru tine, dacă dorești în sezonul rece să pleci pe pârtie.

la buget

* Prezentare video mai jos

Suport schiuri Aluski 3 Fabbri, pentru 3 perechi de schiuri sau 2 snowboard

Pachetul conține suporți pentru schiuri, 2 chei pentru sistemul antifurt și sistemele de prindere pe barele transversale. Este o investiție durabilă și profitabilă, fiind fabricat din aluminiu, ABS, oțel galvanizat și vopsit. Este ușor de montat și nu necesită ajutor de specialitate. Nivelul de securitate este unul crescut, iar raportul calitate-preț este unul excelent, demn de luat în seamă.
Verifică prețul

Suportul pentru 3 perechi de schiuri sau 2 snowboarduri se montează pe doua bare transversale cu secțiunea maximă de 40x40mm.

Premium

* Prezentare video mai jos

Suport schiuri Thule SnowPack pentru 4 perechi de schiuri

Suportul se poate regla pe înălțime pentru a preveni zgârierea pavilionului mașinii și este prevăzut cu un buton de deschidere extra-mare pentru a permite utilizarea cu mănușile de schi pe mâini. În cutie vei găsii tampoane de cauciuc pentru a nu zgâria schiurile în timpul transportului confectionat din aluminiu, cu un design aerodinamic.
Verifică prețul

Suportul de schiuri cu prindere pe bare transversale, de la Thule, are un design aerodinamic și capacitate de încărcare de până la patru perechi de schiuri, sau două snowboarduri, cu o lățime totală de încărcare de 50 cm.

Suport pentru 4 perechi schiuri cu prindere pe bare transversale - Cruz Ski Rack Dark 4

Este extrem de ușor de montat atât pe bare transversale de oțel, cu un profil rectangular de dimensiune maximă 32x22 mm, cât și pe barele din aluminiu cu ajutorul adaptorilor T. Toate accesoriile sunt incluse în kitul de montaj. Suportul este extrem de sigur și stabil și va fi investiția ideală pentru transportul skiurilor sau snowboardurilor.
Verifică prețul

Suportul de schiuri Cruz Ski Rack Dark este potrivit pentru 4 perechi de schiuri și va deveni un accesoriu minunat pentru întreaga ta familie în timpul sezonului rece.

Suport schi snowboard Menabo Silver Ice pe bare transversale 6 perechi ski / 4 snowboard

Nu există mod mai facil de a lua cu tine la munte aceste elemente cheie ale distracției. Montarea sa se realizează extrem de rapid și ușor, pe barele transversale. Setul include toate accesoriile necesare, nefiind nevoie de ajutor specializat. Este stabil și rezistent și este inclusiv dotat cu sistem anti-furt.
Verifică prețul

Suportul de sky Menabo Silver Ice va fi partenerul perfect pentru tine și familia ta pe timpul sezonului rece, asigurând transportarea a până la 6 perechi de sky sau 4 plăci de snowboard.

Întrebări frecvente despre suporturile de schiuri pe bare transversale

Care este diferența între suportul transversal și cel magnetic?

Diferența dintre cele două se referă în special la montaj. Barele transversale se montează ceva mai greu și e posibil să ai nevoie de ajutorul unei persoane de specialitate, însă sunt mai ieftine și oferă mai mult spațiu de depozitare. Suporturile magnetice de ski se montează și demontează mult mai ușor, fără a afecta în vreun fel siguranța.

Ce capacitate de depozitare are un suport de schi pe bare transversal?

Majoritatea modelelor oferă o capacitate de până la 4 perechi de schiuri sau 2 snowboard-uri. Totul depinde încă de ce capacitate ai nevoie pentru a transporta în siguranță toate echipamentele.

Unde poți monta un suport de schi pe bare transversal?

Majoritatea modelelor se instalează pe plafon, însă sunt suporturi ce se pot prinde de cârligul de tractare al mașinii. Cel mai important pentru siguranța ta și a celorlalți participanți la trafic este respectarea normelor de producție,m adică modul de prindere dar și limitarea vitezei.

Cum montez suportul de schi pe bare transversal?

Suporții pe bare vin cu două variante de prindere, cele tip T și cele tip U. Cei de tip T se atașează și se strâng pe partea superioară a barelor transversale. În cazul suporților cu prindere de tip U atașarea și strângerea pe barele auto se face prin exterior, cuprinzându-le. De aceea e bine să verifici că modelul barelor permite ca suportul să le cuprindă.

Cum aleg suportul de schi pe bare transversal?

Barele transversale, împreună cu suporturile de schiuri, fac legătura între mașină și schiuri de aceea suportul trebuie să fie de calitate pentru a putea transporta schiurile, în condiții de siguranță. Sunt bare transversale dedicate pentru fiecare marcă și model de autoturism în parte. Așadar e important să acorzi o atenție deosebită în alegerea calității acestora și a compatibilității cu mașina.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cei Mai Buni Ochelari de Ski
Cei mai buni ochelari de ski

Ochelarii de ski nu sunt opționali în echipamentul de ski. Aceștia te protejează de vânt, zăpadă sau lumina soarelui și fac parte din elementele de siguranță ale oricărui pasionat de ski.

Cea Mai Bună Masă de Ping Pong de Interior (Pliabilă)
Cea mai bună masă de ping pong pliabilă pentru interior

Îți place tenisul de masă și vrei să poți exersa cu prietenii chiar la tine acasă? Alege un model pliabil de interior. Ușor de montat și de întreținut la un preț accesibil.

Cea Mai Bună Husă de Protecție a Banchetei pentru Transport Câini
Huse pentru transportul câinelui pe bancheta mașinii

Câinele îți murdărește de obicei bancheta din spate a mașinii? Cu ajutorul unei huse de protecție compatibilă cu orice mașină poți scăpa rapid de acest neajuns.

Cel Mai Bun Încărcător Telefon Wireless Auto + Suport
Încărcător wireless de telefon pentru mașină sub formă de suport

Vrei să scapi de cabluri și să fii sigur că ai telefonul tot timpul încărcat în mașină? Încărcătoarele wireless auto vin sub formă de suport de telefon și sunt compatibilile cu majoritatea modelelor noi de smartphone.

Cel Mai Bun Set de Badminton (Fileu + Rachete + Fluturași)
Cel mai bun set de badminton complet

Badmintonul este un sport complex care te ajută atât la coordonare, anticipare și la tonifierea musculaturii. Vezi ce seturi complete de badminton poți cumpăra pentru folosire acasă sau în parc.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe