Cel Mai Bun Suport Tv De Tavan

Cel mai bun suport TV de tavan

Modificat la 30 august 2021
Articol evaluat de 20 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce ai nevoie de un suport TV de tavan de calitate?

Prinderea televizoarelor pe perete este una din cele mai populare opțiuni de instalare a acestor echipamente electronice, indiferent de camera în care le vei plasa, însă suportul cu prindere pe tavan îți oferă o nouă dimensiune și un design modern. Designul locuințelor din prezent include și poziționarea aparatelor electronice și electrocasnice, iar majoritatea modelelor de televizoare au dimensiuni variabile și este nevoie de fixarea lor și montarea într-un spațiu potrivit din locuință, pentru a oferi familiei și prietenilor cea mai bună perspectiva asupra ecranului TV.

Un suport pentru TV, care are o prindere pe tavan, poate fi o idee excelentă atunci când nu dispui de suficient spațiu în încăpere. Un astfel de suport este foarte util dacă ai un ecran de tip LCD sau LED, de exemplu, cu o diagonală mai mare. Fiind atârnat direct din tavan, va fi mai confortabil de urmărit chiar și din pat, iar ecranul televizorului va fi protejat, deoarece nu va putea fi spart sau trântit pe jos de animale sau de copii. Televizoarele și ecranele LCD variază foarte mult în dimensiuni, deci întotdeauna trebuie să iei în calcul un suport pentru TV care se potrivește ecranului.

Cel mai bun suport TV de tavan

Cel mai bun

Suport Tavan Hama 118654, 19 - 46, 20 Kg (Negru)

 • Are sistemul Easy-Fix
 • Ajută la economisirea de spațiu
 • Asigură orientarea simplă şi continuă a aparatului TV
 • Suportă o greutate de 20 kg
 • Suportă televizoare cu diagonala cuprinsă între 19\"-46\"
Verifică prețul

Acest suport pentru TV, cu prindere pe tavan, poate fi soluția salvatoare atunci când nu dispui de suficient loc liber în cameră. Acesta e cu atât mai util, daca ai un aparat tip LED, de exemplu, cu o diagonală mai mare. De exemplu pe acest model poți instala un tv cu diagonală cuprinsă între 19 și 46 de inchi. Fiind atârnat, va fi mai confortabil de urmărit din poziția culcat, iar TV-ul va fi protejat, deoarece nu va putea fi răsturnat de animale sau de copii. Mai mult, sistemul Easy-Fix asigură orientarea simplă şi continuă a aparatului TV.

la buget

Suport TV de tavan CM222, reglabil, 15”-37, negru

 • Permite montarea pe tavan
 • Include un sistem de blocare
 • Pentru televizoare cu diagonale cuprinse între 15\"-37\"
 • Greutate suportată de 20 kg
 • Are mobilitate orizontală și verticală
Verifică prețul

Acest suport de tavan este ideal dacă vrei să așezi televizorul pe tavan pentru a ocupa cât mai puțin spațiu și a te uita la el cât mai confortabil. Tot mai multe persoane aleg să așeze televizorul altfel și nu mai renunță la această opțiune. Acest suport este reglabil, are culoarea neagră ceea ce îl face ușor de integrat în orice design. Dimensiunile sale sunt de 15 inchi până la 37 inchi. Este fabricat din metal de aceea este extrem de rezistent pe termen lung. Designul este unul modern și plăcut.

Premium

* Prezentare video mai jos

Suport TV de tavan motorizat Blackmount PLB-M0544, telecomanda inclusa

 • Telecomandă inclusă
 • Se poate monta pe tavan
 • Se poate plia
 • Pentru televizoare cu diagonale între 23\"-55\"
 • Suportă până la 30 kg
Verifică prețul

Gata cu riscul de a ține televizorul pe mobilă și a avea neplăceri în cazul în care ai copii mici sau animale de companie la tine în casă și l-ar putea dărâma. Suport TV de tavan motorizat de la BLACKMOUNT este potrivit pentru majoritatea televizoarelor cu diagonale cuprinse între 23 - 55 inch și asigură o bună fixare a acestora. Este dotat cu sistem de reglare a poziției televizorului de la distanță, cu ajutorul telecomandei cu care este dotat. Poate susține un televizor cu o greutate de până la 30kg.

Dacă te fascinează televizoarele suspendate de tavan, ai nevoie de suportul TV potrivit. Acest suport TV care se fixează pe tavan este produsul ideal. După sistemul de prindere, ai un produs ușor de instalat și folosit. Este ușor și poate susține o greutate de maxim 50 kg. Diametrul televizorului ideal pentru acest suport este de 37\" până la 70\", adică 94 cm, maxim 177 cm. La acest preț accesibil ai parte de un raport ridicat calitate - preț. Acest produs este rezistent și te vei bucura de el mult timp.

Suport TV / Monitor SBOX CPLB-28S 23 - 42 inch

 • Suportă montare pe tavan
 • Greutate suportată de 30 kg
 • Compatibil cu televizoare care au diagonala cuprinsă între 23\"-42\"
 • Se poate înclina până la 20 grade
 • Se poate roti până la 180 grade
Verifică prețul

Cel mai nou sistem prin care poți monta televizorul este un suport de televizor sau monitor pe care îl poți monta pe tavan. Astfel vei vedea mai bine orice program TV și mai mult, vei economisi spațiu. Nu mai ai nevoie de comodă sau alt tip de mobilier. Acest suport de TV este foarte ușor de instalat, dar mai ales de folosit. Nu ai nevoie de aptitudini speciale pentru a-l fixa pe perete sau tavan. Este fabricat pentru televizoare de 23 până la 42 inchi și este reglabil pe diverse mărimi ale televizorului.

Suport TV / Monitor SBOX CPLB-9441, 32 - 55 inch, negru

 • Ușor de folosit
 • Modern
 • Eficient
 • Ușor de reglat
 • Rotire la 360 grade
Verifică prețul

Ai nevoie de un suport sigur pentru televizorul tău? Ai chiar aici prezentat suportul tv/ Monitor SBOX CPLB-9441, care îți va deveni un lucru sigur și rezistent în casă, acesta este ușor de montat și demontat, așa că să nu-ți faci griji dacă nu ești încă hotărât cu locul televizorului tău în cameră. De asemenea, acest suport este reglabil și suportă o greutate maximă de 50 kg, compatibil cu LED, LCD, cât și cu plasmă. Suportul, totodată se poate roti la 360 de grade, cu ușurintă și flexibilitate.

Întrebări frecvente despre suporturile de TV de tavan

Care este greutatea maximă acceptată de suporturile TV de tavan?

Un suport TV de tavan poate susține destul de mult, adică 50 de kilograme, deci va fi destul de greu să îl suprasoliciți. Mai degrabă trebuie să fii atent la rezistența șuruburilor de prindere.

Cu ce fel de TV-uri sunt compatibile suporturile TV de tavan?

În ceea ce privește compatibilitatea VESA, suportă până la 400 x 400, iar diagonalele suportate sunt de la 81 de centimetri și până la 140 centimetri lungime.

Ce manevrabilitate au suporturile TV de tavan ?

După ce îl instalezi, vei putea roti televizorul de jur împrejur, la 360 de grade, iar înclinarea verticală maximă este de 15 grade în jos. Lungimea tijei telescopice variază de la 1050 la 1560 milimetri, prin urmare poți utiliza suportul atât în camere joase, cât și înalte.

Suporturile TV de tavan dispun de sistem de aranjare a cablurilor?

Mascarea firelor a devenit un element important pentru designul interior, în zilele noastre, iar managementul lor este din ce în ce mai întâlnit și la aceste acesorii video în mod special.

Cât este de ușor montarea suporturile TV de tavan?

La suporturile cu prindere în tavan, trebuie să găsești un punct de ancorare solid, pe plafonul camerei în care îl vei instala iar apoi trebuie să acorzi o atenție specială cablurilor, care trebuiesc ascunse.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Antenă de Interior HDTV
Cea mai bună antenă de interior HDTV

Scapă de cablurile TV de prin casă și alege o antenă de interior care îți va transmite semnalul TV către un număr nelimitat de televizoare.

Cel Mai Bun Stick TV Media Player
Cel mai bun stick TV media player

Vrei să te uiți la Netflix sau Youtube pe televizor dar nu ai un TV Smart? Cu ajutorul stick-ului media player îți poți transforma televizorul clasic într-unul smart.

Cel Mai Bun Televizor de Bucătărie
Cel mai bun televizor de bucătărie

Îți place să asculți știrile atunci când ai de treabă în bucătărie? Televizoarele de bucătărie au o mărime potrivită spațiilor mai mici și uneori un sistem de prindere dedicat acestei zone speciale.

Cauți un TV cu acces Netflix și Youtube? Vezi Modele
Televizoare cu acces Netflix și Youtube

Vrei să nu mai stai cu laptopul în brațe uitându-te la serialele tale preferate de pe Netflix? Ai nevoie de un televizor smart cu acces Netflix. Cu tehnologia 4K sau OLED personajele tale favorite se văd altfel. Trebuie să vezi ca să înțelegi.

Cel Mai Bun Televizor Curbat Pentru Living Room
Cel mai bun televizor curbat pentru living

Acum poți avea și tu acasă un televizor similar ecranelor de cinema, adică de formă curbată. Un astfel de televizor îți dă impresia de scufundare în acțiunea filmului.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe