Cel Mai Bun Televizor Curbat Pentru Living Room

Cel mai bun televizor curbat pentru living

Modificat la 14 martie 2021
Articol evaluat de 22 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

De ce să-ți cumperi un televizor curbat pentru living room?

Televizoarele curbate sunt ideale pentru living, deoarece au un display și dimensiuni generoase, oferind avantajul unei experiențe vizuale de o calitate superioară, de care utilizatorii se pot bucura împreună cu familia sau cu prietenii. Televizoarele curbate pot fi integrate în locuințele moderne, sofisticat amenajate, au o adâncime intensificată, un câmp vizual mare, un contrast bun și o distanță de vizualizare uniformă.

Designul smart tv-urilor curbate se definește prin aspecte minimaliste ale ecranului curved și eleganța și grația ramei subțiri, metalice. Diferențele dintre un televizor cu ecran plat și unul cu ecran curbat sunt destul de vizibile, mai ales în ceea ce privește contrastul, culorile și datorită acelui ușor efect 3D.

Un alt avantaj al televizorului cu display tip curved este faptul că rămâne mai ușor în câmpul vizual în cazul în care vizionezi un film de la o distanță mai mică (cam cum se întâmplă de altfel în majoritatea livingroom-urilor unde acestea sunt amplasate).

Cel mai bun televizor curbat pentru living

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Televizor Samsung curbat 55TU8372, 138 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED

 • Design modern
 • Ultrasubțire
 • Greutate redusă
 • Uşor de instalat
 • Calitate ridicată a imaginii
Verifică prețul

Acest tv are o imagine 4K UHD care depășește rezoluția FHD având cu de 4 ori mai multi pixeli, oferind privirii tale imaginile clare și bogate în detalii. Experiența ta de vizionare se va îmbina cu munca, prin fucția Remote Access, astfel că televizorul îți va permite să redai, fără cablu, ecranul computerului, sau a telefonului mobil smart, pe ecranul televizorului. Poți chiar, să intri în computerul de la birou, sau laptopul din altă cameră, pentru a accesa fișiere sau pentru a lucra pe documente, utilizând Microsoft Office 365 - totul din confortul canapelei tale.

la buget

Televizor LED Samsung Smart TV Curbat 49RU7302 Seria RU7302 123cm negru 4K UHD HDR

 • Dotat cu tehnologie inteligentă
 • Fabricat din materiale rezistente
 • Diagonală mare
 • Calitate ridicată a imaginii
 • Culori vii
Verifică prețul

Aspectul armonios al acestui televizor curbat Samsung îți va capta atenția și îți va oferi o notă de eleganță camerei tale. Calitatea imaginiilor 4K, care te vor impresiona, fiind posibile printr-un singur procesor care prelucreaza culoarea, optimizează raportul de contrast ridicat și controlează funcția HDR. Samsung UHD TV și cu ajutorul aplicației SmartThings îți oferă controlul inteligent al casei tale cu televizorul. Astfel încât să poți aprinde luminile, să verifici ce se afla în interiorul frigiderului tău și chiar să utilizezi aspiratorul.

Premium

Televizor LED Samsung UE65NU7302, 165 cm (65), Ultra HD 4K, Smart TV, Ecran curbat, WiFi, CI+

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Greutate redusă
 • Calitate ridicată a imaginii
 • Diagonală mare
 • Simplu de instalat
Verifică prețul

Fie că vrei să te uiți la meci, fie că vrei să urmărești seară de seară serialul preferat, televizorul LED de la Samsung este ideal pentru tine. Are o diagonală de 165 cm, dotat cu ecran curbat, pentru a te duce în mijlocul acțiunii, format video ultraHD, 4K, iar calitatea sunetului este extrem de avansată. Are sistem de montare pe perete și are o greutate de 25.4kg, plus un consum redus de energie. în plus este dotst cu telecomandă ce răspunde instant la comenzi și un meniu accesibil oricui, indiferent de vârstă.

Televizor Samsung curbat 65TU8372, 163 cm, Smart, 4K Ultra HD LED

 • Tehnologie avansată
 • Greutate redusă
 • Meniu simplu
 • Calitate ridicată a imaginii
 • Sistem audio de înaltă calitate
Verifică prețul

Cu o gamă mai largă de culori imaginea se tranformă în realitatea ta. Crystal Display asigură optimizarea culorilor, astfel încât să poți observa orice detaliu subtil. Calitatea imaginiilor care te impresionează, este posibilă printr-un singur procesor care prelucrează culoarea, optimizează raportul de contrast ridicat și controlează funcția HDR. 4K UHD depășește rezoluția FHD având cu de 4 ori mai mulți pixeli, oferind privirii tale imaginile clare și bogate în detalii. Experiența ta de vizionare se îmbină cu realitatea din scenă.

Criterii de alegere a unui televizor curbat

Dimensiunea ecranului

Diagonala televizorului trebuie să fie determinată de distanța dintre privitor și ecran. Recomandarea este ca distanța să fie de 2,5 ori diagonală ecranului. De exemplu, dacă pentru un televizor de 65 inch, este recomandabil să fie cel puțin 4m între canapea și ecran.

Calitatea imaginii

Alături de dimensiunea ecranului, calitatea imaginii este printre primele lucruri care ne vin în minte atunci când ne propunem să alegem un televizor. Însă, pe cât e de importantă, pe atât de dificil e de evaluat. De aceea trebuie să dăm atenție specificațiilor tehnice impuse de producători.

Tehnologia ecranului

Tehnologiile de actualitate sunt LED sau OLED: Cele LED au un unghi bun de vizibilitate, au durată de viață destul de mare și consum decent, iar OLED înseamnă un consum mai mic de energie, luminozitate mai bună, un unghi de vizualizare mai bun și un panou incredibil de subțire.

Cât de Smart îl vrei

E normal să-ți doreșți un SmartTV cu multiple funcții care să-ți faciliteze conexiunea la net, conținutul online, aplicații sau jocuri, site-uril de socializare, etc. Odată cu apariția sistemelor de operare pentru televizoare, funcțiile smart s-au dezvoltat și au devenit un ”must have” al modelelor de top.

Conectivitatea

Trebuie să urmărești dacă TV-ul dorit are următoarele mufe: HDMI (ca să poți conecta mai multe device-uri la el), USB (pentru conținut de pe suporturi externe), RJ45 pentru conexiune la internet. Ar mai fi de luat în calcul mufele pentru ieșirile audio-video, pentru boxe sau căști, etc.

Întrebări frecvente despre televizoarele curbate

Ce rezoluție oferă un televizor cu ecran curbat?

Acesta este un detaliu demn de luat în calcul deoarece de el depinde calitatea imaginii redate de dispozitivul cumpărat. Pe modelele curbate sunt des întâlnite rezoluții Full HD sau Ultra HD/4K. Cele mai bune modele sunt cele Full HD cu caracteristici de ultimă generație.

Cum alegi dimensiunea televizorului cu ecran curbat?

Cu cât diagonala televizorului smart este mai mare cu atât mai mult se impune achiziționarea unui model cu ecran curbat. Merită menționat însă că aceași formulă se aplică și în cazul televizoarelor 3D sau cu rezoluții mari precum Full HD-ul sau 4K-ul.

Care este avantajul unui ecran curbat?

Ecranul curbat oferă o vedere panoramică excelentă, care te învăluie și va aduce în interiorul imaginii. Ecranul este curbat la unghiul potrivit pentru a oferi distanța optimă de vizionare în camera ta de zi. De asemenea, ecranul cu o curbură ușoară oferă o vizionare uniformă și echilibrată, în toate zonele sale.

De ce să aleg un ecran curbat cu diagonală mai mare?

În primul rând, îmbunătățirile pe care le aduce curbura ecranului experienței tale de vizionare sunt cel mai bine percepute atunci când diagonala ecranului depaseste 150-160cm. Desigur ca nu zice nimeni să nu-ți iei un tv cu diagonala mai mică insă faptul că are ecran curbat nu o să fie sezizabil ca și avantaje.

Care sunt caracteristicile importante ale TV-urilor curbate?

Indiferent de modelul pe care îl cumperi acesta trebuie să aibă o conectivitate bună, deoarece iî vei folosi, cel mai probabil, la mai multe activități. Așadar, un astfel de TV trebuie să aibă, printre altele, porturi HDMI (precum un laptop sau un smartphone), porturi USB și ieșire audio. În privința conectării la Internet, acesta trebuie să dispună de WiFi și port Ethernet.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Stick TV Media Player
Cel mai bun stick TV media player

Vrei să te uiți la Netflix sau Youtube pe televizor dar nu ai un TV Smart? Cu ajutorul stick-ului media player îți poți transforma televizorul clasic într-unul smart.

Cel Mai Bun Suport Pe Roți Pentru Frigider / Aragaz
Cel mai bun suport pe roți pentru frigider / aragaz

Cauți o variantă ușoară de a putea muta electrocasnicele grele precum frigiderul sau aragazul? Pune-le pe un suport pe roți și vei putea să faci curat mult mai ușor în locurile greu accesibile.

Cel Mai Bun Televizor de Bucătărie
Cel mai bun televizor de bucătărie

Îți place să asculți știrile atunci când ai de treabă în bucătărie? Televizoarele de bucătărie au o mărime potrivită spațiilor mai mici și uneori un sistem de prindere dedicat acestei zone speciale.

Cel Mai Bune Răcitor de Vinuri pentru Acasă
Vitrine și răcitoare de vinuri pentru acasă

Îți dorești propria ta vinotecă acasă? Primul pas e să-ți cumperi un fridiger sau o vitrină în care să-ți păstrezi vinurile la termperatura potrivită. Am găsit pentru tine cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Cuptor cu Microunde Încorporabil
Cel mai bun cuptor cu microunde încorporabil

Îți plac electrocasnicele încorporate? Alege un cuptor cu microunde încorporat de calitate și nu vei avea griji pentru o perioadă îndelungată de timp.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe