Cel Mai Bun Televizor OLED

Cel mai bun televizor OLED

Modificat la 12 august 2021
Articol evaluat de 25 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să alegi un televizor cu tehnologie OLED?

Dacă ești în căutarea unui televizor cu siguranță îți dorești ceva elegant, cu o imagine foarte bună, culori mai intense, dar și o rezoluție mai mare, de aceea varianta OLED trebuie luată în considerare. Televizoarele cu această tehnologie au doar diagonale mari, începând cu aproximativ 140 cm. Nu s-ar fi meritat să se fabrice un OLED cu diagonala de 80 de cm pentru că nu te-ai fi bucurat de avantajele lui în totalitate.

Chiar dacă prețul acestui tip de televizor ajunge la sume de multe ori foarte mari, nici o altă tehnologie sau televizor nu îți va oferi experiență și plăcerea unui OLED. Atașându-i un sistem home cinema vei face propriul cinema la tine acasă.

Pe lângă toate aceste avantaje enumerate ținem să amintim și eleganța de care dă dovadă aspectul unui OLED, e foarte greu de imaginat la ce evoluție au ajuns televizoarele, dacă acum zeci de ani toate erau parcă niște cutii negre și urâte, acum toate au un aspect deosebit, o calitate foarte bună a imaginii și mai ales sunt foarte subțiri.

Cel mai bun televizor OLED

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Televizor Smart OLED, Sony Bravia KD-55A8, 139 cm, Ultra HD 4K, Android

 • Calitate ridicată a imaginii
 • Tehnologie avansată
 • Consum redus de energie
 • Greutate redusă
 • Ușor de instalat
Verifică prețul

Un procesor puternic într-un SmartTv foarte frumos cu detalii premium. De la prima atingere acest televizor OLED 4K creează o imagine OLED superbă în armonie totală cu sunetul. Totul de pe un aparat cu design uimitor dintr-un singur panou ale cărui culori și contrast devin mai reale. Cred că cea mai frumoasă caracteristică este accea că orice tip de conținut poate fi convertit la rezolutie 4K realistă cu functiile Sony unice. X1™ Ultimate, de doua ori mai rapid ca X1™ Extreme, care analizează exact și procesează datele.

la buget

* Prezentare video mai jos

Televizor Panasonic TX-55HZ980E, 139 cm, Smart, 4K Ultra HD, OLED

 • 4K Ultra HD
 • Ecran OLED
 • Sunet dolby
 • Contrast puternic
 • Bluetooth
Verifică prețul

Unul din cele mai performante și arătoase TV cu ecran care înglobează tehnologia OLED cu pixeli iluminați individual. Deoarece elementele negre ale imaginii nu sunt iluminate, rezultatul este o profunzime a imaginii și un contrast aproape perfect. La care se adaugă standardul HDR10+ și Dolby Vision IQ fac din acest smartTv unul extraordinar. Aceasta imagine clară este completată de un sunet pe măsură cu un câmp sonor 3D de excepție marca Dolby Atmos. Accesul în aplicații se realizează facil datorită celor mai noi caracteristici din domeniul procesoarelor.

Premium

* Prezentare video mai jos

Televizor LG OLED77CX3LA, 195 cm, Smart, 4K Ultra HD, OLED

 • Simplu de instalat
 • Greutate redusă
 • Tehnologie avansată
 • Meniu simplu
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Transformă-ți televizorul cu tehnologia cea mai inteligentă. Controlează-ți televizorul și dispozitivele inteligente la domiciliu cu o comandă simplă. Utilizează Wizard Google integrat și Amazon Alexa și facilitează-ți viața. Când urmărești un film, televizorul va optimiza automat imaginea pentru a obține efectul real de mișcare. Vei obține o captură completă a ideilor și experienței filmului. Urmărește toate filmele preferate la standardul de cinema și simte tot ceea ce actorul experimentează în toate filmele.

Televizor LG OLED65BX3LB, 164 cm, Smart, 4K Ultra HD, OLED

 • Sistem operare performant
 • Aplicații instalate
 • Panel OLED
 • 4K Ultra HD
 • Sunet performant
Verifică prețul

Televizorul OLED LG este cu adevarat unic cu tehnologia sa de pixeli care poate emite lumina de unul singur. Împreună, peste 100 de milioane de subpixeluri iluminate independent creează un alt nivel de televiziune. Te bucuri de cel mai profund negru, de cele mai bogate culori și de cea mai reală calitate a imaginii. Procesorul puternic de a 3-a generație α7 asigură o vizualizare și o experiență spectaculoase, îmbunătățind sursele de imagine și sunet. Cu un asistent Google încorporat și Amazon Alexa, televizorul OLED LG îți face viața mult mai ușoară.

Serile la televizor sunt plăcerile noastre mici după o zi grea de muncă. De ce să nu ne bucurăm de ele la un ecran de 139 cm cu un procesor de imagine foarte puternic așa cum ni-l oferă televizorul OLED Sony BRAVIA. Acesta își setează inteligent luminozitatea, detaliile și culorile, ție nu îți rămâne decât să te delectezi. Două elemente de acționare și două subwoofere puternice vă vor transpune imediat într-o sală de concerte, iar tehnologia Dolby Vision de care dispune îți va oferi o experiență ca la cinema. Televizorul OLED Sony BRAVIA te va încânta prin rapiditatea de a viziona filmele preferate prin funcția de comandă vocală avansată, care îți va reduce din timpul de căutare.

Reducere! Televizor OLED LG 139 cm (55) OLED55BX3LB, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

 • Tehnologie cu auto iluminare
 • Procesor puternic
 • Asistent Google și Alexa încorporate
 • Atmosferă sonoră captivantă
 • Compatibilitate NVIDIA G-SYNC
Verifică prețul

Acesta este primul televizor care oferă compatibilitate NVIDIA G Sync, OLED LG este ideală pentru configurația jocului. Toate jocurile de pe computerul tău vor fi mai clare, mult mai fluide, fără întreruperi, întârzieri și mai puține intermitente. Când urmărești sportul preferat, evită imaginea neclară (imaginea Blur) cu orice preț. Acum, prin funcția OLED MOTION PRO, poți vizualiza mișcarea rapidă și subtilă a fiecărui jucător fără Blur. Cu ajutorul LG OLED, nu mai trebuie să îți faci griji cu privire la claritatea imaginii.

Televizor Philips 55OLED855/12, 139 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, OLED

 • Claritate a imaginii
 • Diagonală mare
 • Tehnologie inteligentă
 • Calitate ridicată a imaginii
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Datorită compatibilității cu sunetul și cu formatele video Dolby premium, conținutul HDR pe care îl urmărești va arăta și va suna glorios și realist. Fie că este vorba despre cel mai nou serial online sau de un set de discuri Blu-Ray, te vei bucura de contrast, luminozitate și culoare care reflectă intențiile inițiale ale regizorului. Și asculți un sunet spațios cu claritate, detalii și profunzime exact ca la cinema. Cu Philips Ambilight, leduri inteligente, fiecare moment este trăit mai intens.

Întrebări frecvente despre televizoarele OLED

Care sunt beneficiile televizoarelor OLED?

Pixelii televizoarelor sunt iluminați independent însemnând că fiecare dintre ei pot primesc curent electric în mod independent. Spre deosebire de televizoarele LCD, televizoarele OLED nu necesită iluminare suplimentară.

Care sunt dezavantajele televizoarelor OLED?

Televizoarele cu tehnologia OLED sunt mult mai scumpe față de celelalte tipuri de televizoare însă și calitatea imaginii este mult mai bună, încă un avantaj al acestor televizoare reprezintă faptul că sunt foarte subțiri. Față de celelalte tipuri de televizoare, cele OLED au o durată de viață mult mai scurtă.

De ce televizoarele OLED sunt așa scumpe?

Deoarece fabricarea lor este mult mai complexă și implică mai multe materiale față de televizoarele LCD sau LED. Chiar dacă nu au o durată de viață foarte mare, totuși sunt foarte apreciate pentru calitatea imaginii, dar și pentru aspect.

Cum mărești durata de funcționare a unui televizor OLED?

Cel mai important și recomandat sfat este să nu le țineți în bătaia soarelui deoarece sunt foarte sensibile, dar nici nu vizualizați conținut static. La o vizualizare normală de știri, filme, televizorul va rezista mai mult.

Merită sau nu cumpărat un OLED?

În funcție de bugetul pe care ești dispus să-l dai pe un televizor noi considerăm că exista atât avantaje cât și dezavantaje. Niciodată un LCD sau un LED nu va avea calitatea imaginii pe care un OLED o are.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Sobă De Gătit pe Lemne
Cea mai bună sobă de gătit pe lemne

Utilitățile întârzie și cauți o metodă rapidă și ieftină de a încălzi o încăpere? O sobă pe lemne cu plită și cuptor este alegerea ideală.

Cea Mai Bună Plită Încorporabilă pe Gaz
Cea mai bună plită încorporabilă pe gaz

Te-ai hotărât să renunți la aragazul clasic dar îți dorești totuși să poți găti la gaz? O plită încorporabilă pe gaz este alegerea mai elegantă și versatilă pentru bucătăria ta.

Cel Mai Bun Dezumidificator cu Funcție Uscare Rufe
Cel mai bun dezumidificator cu funcție de uscare rufe

Usuci de obicei rufele în casă și din cauza asta se creează condens și umiditate? Alege un dezumidificator cu funcție de uscare rufe și vei scăpa de condens și de posibilitatea de a apărea igrasia și mucegaiul.

Cel Mai Bun Suport Tv De Tavan
Cel mai bun suport TV de tavan

Te-ai hotărât să agăți televizorul de tavan? Alege un suport TV de tavan de calitate pentru a elimina orice risc atât pentru sănătatea ta cât și pentru protejarea investiției în TV.

Cel Mai Bun Convector Electric de Perete
Cel mai bun convector electric de perete

Ai nevoie de o metodă de încălzire temporară sau suplimentară și nu vrei să investeșți mii de lei în sisteme complexe? Convectorul electric este practic un calorifer electric montat pe perete pe care-l pornești doar atunci când ai nevoie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe