Cel Mai Bun Televizor OLED

Cel mai bun televizor OLED

Modificat la 04 mai 2022
Articol evaluat de 25 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să alegi un televizor cu tehnologie OLED?

Dacă ești în căutarea unui televizor cu siguranță îți dorești ceva elegant, cu o imagine foarte bună, culori mai intense, dar și o rezoluție mai mare, de aceea varianta OLED trebuie luată în considerare. Televizoarele cu această tehnologie au doar diagonale mari, începând cu aproximativ 140 cm. Nu s-ar fi meritat să se fabrice un OLED cu diagonala de 80 de cm pentru că nu te-ai fi bucurat de avantajele lui în totalitate.

Chiar dacă prețul acestui tip de televizor ajunge la sume de multe ori foarte mari, nici o altă tehnologie sau televizor nu îți va oferi experiență și plăcerea unui OLED. Atașându-i un sistem home cinema vei face propriul cinema la tine acasă.

Pe lângă toate aceste avantaje enumerate ținem să amintim și eleganța de care dă dovadă aspectul unui OLED, e foarte greu de imaginat la ce evoluție au ajuns televizoarele, dacă acum zeci de ani toate erau parcă niște cutii negre și urâte, acum toate au un aspect deosebit, o calitate foarte bună a imaginii și mai ales sunt foarte subțiri.

Cel mai bun televizor OLED

Cel mai bun

Televizor Smart OLED, LG OLED55A13LA, 139 cm, Ultra HD 4K

 • Conectivitate bună
 • Performant
 • Instalare rapidă
 • Durabil
 • Modern
Verifică prețul

Televizor Smart OLED, LG OLED55A13LA, 139 cm, Ultra HD 4K. Televizorul OLED LG este o adevarată bijuterie. Pixelii auto-luminați au evoluat pentru a permite o calitate și mai spectaculoasă a imaginii și o întreagă gamă de posibilități de design, iar cele mai recente tehnologii și inovații ajută la obținerea unor imagini de o calitate uimitoare și impecabile. Tot ceea ce îți place la un televizor, îmbunătățit la maxim. Când vine vorba de calitatea imaginii, televizorul OLED câștigă detașat în fața celui LED.

la buget

* Prezentare video mai jos

Televizor Panasonic TX-55HZ980E, 139 cm, Smart, 4K Ultra HD, OLED

 • 4K Ultra HD
 • Ecran OLED
 • Sunet dolby
 • Contrast puternic
 • Bluetooth
Verifică prețul

Unul din cele mai performante și arătoase TV cu ecran care înglobează tehnologia OLED cu pixeli iluminați individual. Deoarece elementele negre ale imaginii nu sunt iluminate, rezultatul este o profunzime a imaginii și un contrast aproape perfect. La care se adaugă standardul HDR10+ și Dolby Vision IQ fac din acest smartTv unul extraordinar. Aceasta imagine clară este completată de un sunet pe măsură cu un câmp sonor 3D de excepție marca Dolby Atmos. Accesul în aplicații se realizează facil datorită celor mai noi caracteristici din domeniul procesoarelor.

Premium

* Prezentare video mai jos

Televizor LG OLED77CX3LA, 195 cm, Smart, 4K Ultra HD, OLED

 • Simplu de instalat
 • Greutate redusă
 • Tehnologie avansată
 • Meniu simplu
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Transformă-ți televizorul cu tehnologia cea mai inteligentă. Controlează-ți televizorul și dispozitivele inteligente la domiciliu cu o comandă simplă. Utilizează Wizard Google integrat și Amazon Alexa și facilitează-ți viața. Când urmărești un film, televizorul va optimiza automat imaginea pentru a obține efectul real de mișcare. Vei obține o captură completă a ideilor și experienței filmului. Urmărește toate filmele preferate la standardul de cinema și simte tot ceea ce actorul experimentează în toate filmele.

Televizor Philips 55OLED706/12, 139 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, OLED, clasa G. Oricare ar fi conținutul care îți place, acest televizor OLED îi dă viață. Imaginea frumoasă, realistă, cu detalii bogate, se combină cu lumina unică Ambilight Philips pentru a face din seara de filme un eveniment memorabil. Iar fiecare sesiune de gaming te transportă în altă lume. Procesorul Philips P5 cu AI oferă o imagine atât de realistă încât ai impresia că poți păși dincolo de ecran. Un algoritm AI cu invatare profundă procesează imaginile într-un mod similar cu creierul uman.

Televizor LG OLED65BX3LB, 164 cm, Smart, 4K Ultra HD, OLED

 • Sistem operare performant
 • Aplicații instalate
 • Panel OLED
 • 4K Ultra HD
 • Sunet performant
Verifică prețul

Televizorul OLED LG este cu adevarat unic cu tehnologia sa de pixeli care poate emite lumina de unul singur. Împreună, peste 100 de milioane de subpixeluri iluminate independent creează un alt nivel de televiziune. Te bucuri de cel mai profund negru, de cele mai bogate culori și de cea mai reală calitate a imaginii. Procesorul puternic de a 3-a generație α7 asigură o vizualizare și o experiență spectaculoase, îmbunătățind sursele de imagine și sunet. Cu un asistent Google încorporat și Amazon Alexa, televizorul OLED LG îți face viața mult mai ușoară.

Televizor OLED Sony Bravia 139 cm (55) XR55A83JAEP, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

 • Conectivitate rapidă
 • Ușor de montat
 • Design modern
 • Sunet clar
 • Culori vibrante
Verifică prețul

Cinematograful ajunge la tine acasă și nu mai ești nevoit să depui vreun efort sau să plătești suplimentar pentru a viziona filmele preferate. Acest televizor îți va oferi o experiență unică, memorabilă, spectaculoasă prin care vei viziona canalele favorite la cea mai înaltă calitate atât în ceea ce privește imaginea clară și culorile vibrante, dar și cu privire la sunetul extraordinar. Funcția de fluidizare oferită de procesorul XR creează imagini 4K fluide și naturale, fără striații care de obicei apar la alte televizoare.

Reducere! Televizor OLED LG 139 cm (55) OLED55BX3LB, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

 • Tehnologie cu auto iluminare
 • Procesor puternic
 • Asistent Google și Alexa încorporate
 • Atmosferă sonoră captivantă
 • Compatibilitate NVIDIA G-SYNC
Verifică prețul

Acesta este primul televizor care oferă compatibilitate NVIDIA G Sync, OLED LG este ideală pentru configurația jocului. Toate jocurile de pe computerul tău vor fi mai clare, mult mai fluide, fără întreruperi, întârzieri și mai puține intermitente. Când urmărești sportul preferat, evită imaginea neclară (imaginea Blur) cu orice preț. Acum, prin funcția OLED MOTION PRO, poți vizualiza mișcarea rapidă și subtilă a fiecărui jucător fără Blur. Cu ajutorul LG OLED, nu mai trebuie să îți faci griji cu privire la claritatea imaginii.

Întrebări frecvente despre televizoarele OLED

Care sunt beneficiile televizoarelor OLED?

Pixelii televizoarelor sunt iluminați independent însemnând că fiecare dintre ei pot primesc curent electric în mod independent. Spre deosebire de televizoarele LCD, televizoarele OLED nu necesită iluminare suplimentară.

Care sunt dezavantajele televizoarelor OLED?

Televizoarele cu tehnologia OLED sunt mult mai scumpe față de celelalte tipuri de televizoare însă și calitatea imaginii este mult mai bună, încă un avantaj al acestor televizoare reprezintă faptul că sunt foarte subțiri. Față de celelalte tipuri de televizoare, cele OLED au o durată de viață mult mai scurtă.

De ce televizoarele OLED sunt așa scumpe?

Deoarece fabricarea lor este mult mai complexă și implică mai multe materiale față de televizoarele LCD sau LED. Chiar dacă nu au o durată de viață foarte mare, totuși sunt foarte apreciate pentru calitatea imaginii, dar și pentru aspect.

Cum mărești durata de funcționare a unui televizor OLED?

Cel mai important și recomandat sfat este să nu le țineți în bătaia soarelui deoarece sunt foarte sensibile, dar nici nu vizualizați conținut static. La o vizualizare normală de știri, filme, televizorul va rezista mai mult.

Merită sau nu cumpărat un OLED?

În funcție de bugetul pe care ești dispus să-l dai pe un televizor noi considerăm că exista atât avantaje cât și dezavantaje. Niciodată un LCD sau un LED nu va avea calitatea imaginii pe care un OLED o are.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Antenă de Interior HDTV
Cea mai bună antenă de interior HDTV

Scapă de cablurile TV de prin casă și alege o antenă de interior care îți va transmite semnalul TV către un număr nelimitat de televizoare.

Cel Mai Bun Televizor Curbat Pentru Living Room
Cel mai bun televizor curbat pentru living

Acum poți avea și tu acasă un televizor similar ecranelor de cinema, adică de formă curbată. Un astfel de televizor îți dă impresia de scufundare în acțiunea filmului.

Cea Mai Bună Hotă Pentru Insulă
Cea mai bună hotă pentru blat tip insulă

Design-ul modern al bucătăriei cu insulă are nevoie și de o hotă pe măsură. Află cum să alegi hota potrivită pentru insulă și la ce aspecte să fii atent/ă înainte de achiziție.

Cel Mai Bun Aspirator cu Filtrare prin Apă
Cel mai bun aspirator cu filtrare prin apă

Cauți un aspirator care garantat nu-ți umple casa pe praf? Echipate cu filtre HEPA și cu rezervor de apă, aceste aspiratoare filtrează 100% aerul eliminat de praf și alte impurități.

Cea Mai Bună Hotă Retractabilă (Telescopică)
Cea mai bună hotă retractabilă (telescopică)

Cu suprafața lor dublă de extragere a mirosului, hotele telescopice sunt cele mai eficiente din gama celor încorporabile. Află mai exact care sunt cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe