Cel Mai Bun USB Hub Type-C

Cel mai bun USB hub Type-C

Modificat la 20 decembrie 2021
Articol evaluat de 42 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să-ți cumperi un hub USB cu mufă type-c?

Uneori poate fi dificil să alegi cel mai bun hub USB-C, mai ales dacă nu ai foarte multe cunoștințe legate de o astfel de achiziție. Cele mai actuale laptopuri includ de obicei un port USB Type-C și unele dintre ele, au nevoie de restul.

Adevărul este că acest lucru are sens, deoarece posibilitățile oferite de această conexiune sunt cu adevărat largi. Un hub USB-C poate fi, de asemenea, util în multe circumstanțe, deoarece este compatibil cu toate dispozitivele cu un port USB-C, inclusiv tablete și PC-urile de birou, și de multe ori include și alte porturi, cum ar fi sloturile HDMI și pentru carduri de memorie.

Pe scurt, este un adaptor care conține mai multe porturi, toate putând fi utilizate simultan, dar ocupând un singur port pentru computer. Cu toate acestea, există și adaptoare, care au un singur port sau, în orice caz, mai puține porturi decât hub-urile, deci nu reprezintă o rezolvare. Aceste componente, huburile USB-C sunt proiectate pentru utilizarea atât de sisteme tip desktop cât și pentru laptopuri, pentru a fi transportate.

Cel mai bun hub USB type-c

Cel mai bun

Hub USB SSK SHU-C100 USB 3.0 Type-C to USB Type-C/4 Ports Hub Adapter

 • Modern
 • Ușor de folosit
 • Eficient
 • Atractiv
 • Preț accesibil
Verifică prețul

Fiecare familie se confruntă cu problema lipsei de încărcătoare pentru dispozitivele personale și este destul de neplăcut să rămâi fără încărcător în momentele importante. De aceea, acest hub USB a fost special conceput pentru astfel de situații și este destinat să elimine orice tip de risc de a rămâne fără baterie. Este dotat cu 4 porturi USB și 1 port USB-C, are dimensiuni și greutate redusă, putând fi luat peste tot cu tine. De acum poți sta pe internet liniștit sau poți juca jocurile favorite fără limite.

la buget

Hub USB Type-C 6 in 1 multiport 2 x USB 3.0 5Gbps, HDMI 4K 30Hz, Card reader TD si SD Card, USB Type-C PD 87W 3A, argintiu

 • Multiport 6 în 1
 • Asigură încărcare rapidă
 • Comod
 • Dimensiuni compacte
 • Carcasă rezistentă
Verifică prețul

Fii mereu conectat cu ajutorul hub-ului USB Type-C multiport cu interfață USB Type-C 3.1, atât la birou, acasă cât și în delegații. Hub-ul multiport are ca funcționalitate de bază transferul video prin portul HDMI mamă , cu un semnal maxim de 4K, la o frecventa de 30Hz, adică perfect pentru orice pasionat de calitate video. De asemenea, cele 2 porturi USB 3.0 sunt folosite pentru conectarea perifericelor precum și pentru transferul datelor cu viteze foarte mari, de până la 5GBP/sec. Dacă vrei să--ți încarci telefonul smart atunci acest produs este pentru tine, pentru că portul USB Type-C oferă 87W 3A.

Premium

Adaptor 8in1 HUB USB-C HDMI 4K SD Ethernet Gigabit , space gray

 • 3 x USB 3.0
 • 1 x Micro SD
 • 1x USB-C port
 • 1 x Gigabit Ethernet
 • 1 x SD card reader
Verifică prețul

Acest gadget este unul compact, motiv pentru care nu-ți va fi dificil să îl ai mereu la tine. Are forma dreptunghiulară, măsurând 92 x 22 x 32 mm și cântărește doar câteva grame. Este de culoare neagră și se conectează la computer prin intermediul unui cablu USB type C. Firul care face posibilă conexiunea măsoară 30 de cm, o valoare suficientă pentru cei care vor să aibă hubul cât mai aproape, fiind dotat cu multe opțiuni de conectare: 3 x USB 3.0, 1 x HDMI, 1 x USB Type C, 1 x SD, 1 x microSD, toate cu o rată de transfer foarte mare.

Hub USB SSK SHU-C100 USB 3.0 Type-C to USB Type-C/4 Ports Hub Adapter

 • Interfață sistem USB tip C
 • Fără alimentare separată
 • Garanție inclusă
 • 4 porturi disponibile
 • Dimensiuni reduse.
Verifică prețul

Ai nevoie de mai multe sloturi disponibile la calculatorul tău? A venit momentul să îți achiziționezi acest HUB cu 4 porturi. Hub-ul se poate conecta la calculator printr-un USB Type-C și are disponibile 4 sloturi de mare viteză USB 3.0 cu transfer de date de până la 5 GB/s. Un mare avantaj al acestui hub este faptul că îți poți și încărca telefonul mobil sau tableta cu el. Fiind ușor și de mici dimensiuni îl poți fie rezema de piciorul monitorului, fie chiar alipi de monitor astfel porturile sale îți vor fi la îndemână.

Hub USB 3.1 Type-C MinTech WC7367 8 in 1 USB-C HUB type c to HDM + USB 2 + PD charging + USB C / F + SD / TF + RJ4

 • 8 porturi disponibile
 • Port USB 3.0 cu viteza de până la 5 GB/s
 • Port USB 2.0 cu viteza de până la 480 MB/s
 • Cititor de carduri
 • Ieșire HDMI
Verifică prețul

Dacă vrei să conectezi mai multe periferice la notebook-ul tău, dar nu ai atâtea sloturi disponibile, este vremea să îți achiziționezi acest HUB 8 în 1. Hub-ul se poate conecta la calculator printr-un USB Type-C și are disponibile 8 sloturi diferite, și anume: 2 porturi de mare viteză USB 3.0 cu transfer de date de până la 5 GB/s, 1 port USB 2.0 cu transfer de date de până la 480 MB/s, un adaptor cu ieșire Video HDMI cu o rezoluție de până la 4K UHD (3840x2160 30Hz), un cititor de carduri, 1 port ethernet și 2 porturi de alimentare USB Type-C.

HUB 5 in 1 USB 3.1 Type-C la HDMI 4K 3 x USB 3.0 1 x USB3.1 pana la 5 Gbps HOPE R h51u31hhp

 • 1 port alimentare
 • Adaptor cu ieșire HDMI
 • Porturi USB
 • Versiune USB 3.0
 • Type-C
Verifică prețul

Dacă te-ai săturat să nu ai atâtea sloturi disponibile la calculatorul tău pe cât ai vrea, este vremea să îți achiziționezi acest HUB 5 în 1. Hub-ul se poate conecta la calculator printr-un USB Type-C și are disponibile 5 sloturi diferite, și anume: 3 porturi de mare viteză USB 3.0 cu transfer de date de până la 5 GB/s, un adaptor cu ieșire Video HDMI cu o rezoluție de până la 4K UHD (3840x2160 30Hz) și un port de alimentare USB Type-C. Un mare avantaj al acestui Hub este că este compatibil cu Nintendo Switch.

Adaptor multiport Trust USB-C

 • USB Type-C
 • Model universal
 • Port USB 3.1 ce oferă viteze mari
 • Compatibil cu USB 2.0 și 3.0
 • Lungime cablu 15 cm
Verifică prețul

Cu acest adaptor aveți multe posibilități. Extinzi numărul de porturi de pe laptop și conectezi cu mai multe dispozitive prin USB-C, HDMI, USB 3.1 ce oferă viteze de transfer de până la 5GBPS, poți extinde și ecranul Macbook-ului prin intermediul portului HDMI. Dispune de port de încărcare, încărcare ce se face automat în timp ce utilizezi porturile USB 3.1 și HDMI. Puterea de alimentare măsoară 60 W iar lungimea cablului măsoară 15 cm. Este ușor de utilizat și transportat, cântărind numai 30 de grame.

Întrebări frecvente despre hub-urile usb type-c

Sunt portabile ?

În funcție de model, aceastea pot fi mai mici, care intenționează să adauge utilitate, oferind opțiuni care lipsesc de obicei laptopurile, cum ar fi o ieșire HDMI compatibilă cu Full HD, fiind de altfel un model ideal pentru a-l purta mereu în rucsac, dar și mari cu 7-11 porturi, total diferite unele de altele.

Ce tipuri de porturi au ?

Pentru ca un astfel de accesoriu să fie ok, trebuie să aibă porturile de care ai tu nevoie. Există diverse modele pe piață, cu porturi ca: RJ-45, HDMI, MicroSD, USB-A, USB2 sau 3, Audio In și lista poate continua.

Care este tipul de alimentare?

Cu alimentare proprie, care sunt cele mai performante modele, deoarece, pe lângă faptul că permit atașarea unui număr mare de gadgeturi, are o viteză mare, sau fără alimentare proprie, aceste tipuri de aparate își iau energia necesară de la computer, cu ajutorul unui cablu, inclus în pachet.

Au caracteristici suplimentare ?

Anumite detalii pe care le poti intalni la aceste produse te pot convinge de faptul ca ai achizitionat cel mai bun hub USB, unele modele au LED-uri, altele au comutatoare de on/off, sau protecții la supraîncălzire.

Cu ce tehnologii de transfer sunt compatibile ?

Un Port USB tip-C poate suporta, de asemenea tehnologie Fulger 3, prin care poți gestiona transferuri de date de până la 40 Gbit / s, rezoluție foarte mare de 2K sau 4K, USB 3 cu viteze de 10 Gbit / s

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun SSD Extern de Capacitate Mare. Conectare USB
SSD Extern de capacitate mare cu conectare USB

Vrei să-ți păstrezi amintirile într-un loc mai sigur și mai ușor de accesat decât un hard clasic pe discuri? Un SSD de capacitate mare de 1 sau 2 terrabytes îți poate păstra în siguranță cele mai prețioase amintiri.

Cel Mai Bun Mouse Pad cu Iluminare RGB
Cel mai bun mouse pad cu iluminare RGB

Cauți un mouse profesional de gaming pentru biroul tău? Alege unul cu iluminare RGB pentru un aspect SF și pentru o folosire confortabilă în camere întunecate.

Cea Mai Bună Carcasă PC Middle Tower ATX
Cea mai bună carcasă PC middle tower ATX

Îți place să-ți creezi propriul computer din piese cumpărate separat? Alege o carcasă middle tower ATX și te vei asigură de compatibilitatea cu cele mai performante componente.

Cel Mai Bun Stand de Monitor Dual
Cel mai bun suport pentru monitoare dual

Tocmai ți-ai luat 2 monitoare și-ți dorești o varianta ușoară și rapidă de a le regla și poziționa pe birou? Suportul de tip braț pentru o pereche de monitoare te poate ajuta.

Cel Mai Bun Cooler de PC cu Răcire Lichidă
Cel mai bun cooler de PC cu răcire lichidă

Un computer performant are nevoie de o răcire pe măsură. Cooler-ele cu răcire lichidă se numără printre cele mai eficiente și mai silențioase tipuri de coolere.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe