Cel Mai Bun Uscător De Mâini Cu Senzor

Cel mai bun uscător de mâini cu senzor

Modificat la 10 iunie 2021
Articol evaluat de 37 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să-ți instalezi un uscător de mâini cu senzor?

Uscătorul de mâini poate fi utilizat cu succes atât în cadrul firmei, cât și în locuință, fiind un mod mult mai igienic de a-ți usca mâinile față de prosop, care odată umezit favorizează creșterea bacteriană. Totodată, acest aparat este și mai prietenos pentru mediul înconjurător, scăzând cantitatea de șervețele de hârtie consumată.

Cel mai bun uscător de mâini este cea mai populară soluție de acest gen, dar și cea mai eficientă. Pe piață există o mulțime de modele diferite de uscătoare de mâini, caracteristicile acestora fiind destul de diverse. Așadar, pentru a alege modelul potrivit este necesar să ții cont de mai multe lucruri. Un astfel de uscător de mâini poate avea un preț de aproximativ 300 de lei, însă modelele rezistente și mai performante tind să coste ceva mai mult (cum sunt cele de la Trendys), calitatea fiind pe măsura prețului.

Aparatele cu senzor detectează atunci când cineva așează mână sub aparat și pornesc în mod automat, oprindu-se imediat după ce mâna este retrasă. Prin urmare, aceste modele nu doar că sunt foarte ușor de folosit, și economisesc și curent electric.

Cel mai bun uscător de mâini cu senzor

Cel mai bun

Uscator senzor TRENDY S carcasa ABS negru 1100 W

 • Dotat cu tehnologie avansată
 • Greutate redusă
 • Performanță crescută
 • Compact
 • Consum redus de energie
Verifică prețul

Dacă te-ai săturat de metoda tradițională de a te șterge cu prosoape de hârtie după ce te speli pe mâini, atunci uscătorul de mâini de la TRENDY este perfect pentru tine. Este dotat cu senzori de mișcare la partea de jos, ce îl face să pornească atunci când îți așezi mâinile sub el. Este prevăzut cu rezistență electrică ce ajută la încălzirea aerului eliberat, pentru o uscare rapidă a mâinilor. Are o putere de 1100W ce eliberează aerul cu o viteză de 45m/sec și asigură o uscare a mâinilor în doar 15 secunde.

la buget

Uscator maini cu senzor 1800w Clasic carcasa plastic TRENDY S

 • Design modern
 • Dimensiuni reduse
 • Ușor de instalat
 • Consum redus de energie
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Uscătorul pentru mâini de la TRENDY este perfect pentru baia ta și are ca rol înlocuirea tradiționalelor prosoape de hârtie. Este dotat cu motor puternic de 1800W ce asigură o uscare completă într-o perioadă scurtă. Este suficient să-ți fixezi mâinile în dreptul senzorului de mișcare și acesta va începe să sufle aer și îți va usca mâinile complet în numai 15 secunde. Carcasa acestuia este fabricată din plastic ABS, extrem de rezistent la șocuri. Are un consum redus de energie și nivel redus al decibelilor.

Premium

* Prezentare video mai jos

Uscator maini Dyson AB14 gri 1600W

 • Dotat cu tehnologie inteligentă
 • Funcție duală
 • Consum redus de energie
 • Eficiență crescută
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Cu toții știm că după ce te-ai spălat pe mâini, nu este prea comodă utilizarea prosoapelor de hârtie deoarece acestea se pot dezintegra și îți vor rămâne pe mâini. În plus, acestea se termină destul de repede și au costuri destul de mari. De aceea, uscătorul pentru mâini de la DYSON vă vine în ajutor, pentru a vă scuti de timpul și efortul pierdut. Este dotat cu motor puternic ce atinge 88000 rotații/minut și produce un debit de aer de 37l/sec. Are un consum redus de energie și este extrem de silențios.

Uscator maini 1100 W Dual-Flow Mediclinics m14a-dual

 • Design modern
 • Putere crescută
 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Ușor de instalat
 • Compact
Verifică prețul

Uscătorul pentru mâini de la DUALFLOW PLUS este ideal pentru baia ta, de fiecare dată când te speli pe mâini. Are funcție duală, ceea ce înseamnă că îți poți usca ambele mâini în același timp. Este doar suficient să-ți fixezi mâinile în interior și acesta va porni automat datorită senzorului de mișcare. Este dotat cu motor fiabil ce asigură o uscare rapidă, în doar 8 secunde și cu o viteză de 410 km/oră. Are un consum redus de energie și este destul de silențios în comparație cu uscătoarele tradiționale.

Uscator maini senzor JetSmart , TRENDYS, 2000W uscare rapida aer cald rece, negru mat

 • Tehnologie inteligentă
 • Dotat cu motor puternic
 • Performanță crescută
 • Consum redus de energie
 • Simplu de instalat
Verifică prețul

Uscătorul pentru mâini de la TRENDY\'S este accesoriul perfect în baia ta, pentru a te salva de timpul pierdut pentru a te șterge cu prosoape de hârtie și a te ajuta să economisești bani. Are capacitatea de a-ți usca ambele mâini simultan pentru a te ajuta să economisești timp prețios. Este dotat cu senzor de mișcare ce îl ajută să pornească îndată ce ți-ai așezat mâinile în interiorul acestuia. Are o putere nominală de 2000W ce ajută la o uscare rapidă, fie cu aer rece, fie cu aer cald, datorită rezistenței din dotare.

Uscator maini inox satinat Meco HDS250 2500W

 • Design modern
 • Rezistență sporită
 • Consum redus de energie
 • Dotat cu tehnologie inteligentă
 • Simplu de instalat
Verifică prețul

Uscătorul pentru mâini de la MECO este fabricat cu carcasă din inox rezistent și antibacterian ce face față tuturor provocărilor. Este dotat cu motor puternic de 2500W ce asigură o uscare rapidă, datorită aerului pe care îl produce, cât și căldurii. Este de o calitate superioară și are o durată de viață de aproximativ 10 ani. Are un consum redus de energie și este destul de silențios, în comparație cu celelalte din gama sa. Renunță la prosoapele de hârtie care îți dau bătăi de cap și costă prea mult.


* Prezentare video mai jos

Uscator maini satinat Jet Meco HD80 1600W

 • Motor puternic
 • Tehnologie inteligentă
 • Consum redus de energie
 • Simplu de instalat
 • Compact
Verifică prețul

Dacă și tu urăști să folosești hartie de șters pe mâini după ce te-ai spălat, atunci uscătorul pentru mâini de la MECO este ideal pentru tine. Este dotat cu motor puternic ce are un cost de funcționare redus și o eficiență sporită. Are o durată de viață de aproximativ 10 ani și o greutate de numai 8,6 kg ce facilitează instalarea rapidă a acestuia. Odată ce îți introduci mâinile în interiorul acestuia, începe să sufle aer cu o viteză de 110m/oră și îți usucă mâinile în aproximativ 8 secunde, iar după ce îți retragi mâinile, se oprește instant.

Întrebări frecvente despre uscătoarele de mâini cu senzor

Când este util un uscător de mâini cu senzor?

Uscătorul de mâini cu senzor este un dispozitiv care își dovedește utilitatea în absolut orice spațiu public, de la toaleta grădiniței sau a școlii și până la toaletele din baruri, supermarketuri, clădiri de birouri sau restaurante.

Cât consumă uscătoarele de mâini cu senzor?

Cele mai multe uscătoare de mâini cu senzor au un consum de 0.03 kWh pentru fiecare utilizare. Este o valoare excelentă, care te ajută să economisești o mulțime de bani, în comparație cu prosoapele de hârtie.

În cât timp usucă mâinile uscătoarele de mâini cu senzor?

Cele mai multe uscătoare de mâini cu senzor sunt super rapide, mai rapide decât dacă te-ai șterge pe mâini temeinic cu un prosop de hârtie. 10 – 15 secunde sunt suficiente pentru a avea mâinile complet uscate.

Uscătoarele de mâini cu senzor sunt rezistente?

Aceste dispozitive sunt concepute să facă față unei utilizări intense, existând chiar și modele proiectate și construite astfel încât să reziste cu bine la posibile acte de vandalism. Dacă vei folosi aparatul în locuința ta, te vei bucura de el pentru multă vreme.

Uscătoarele de mâini cu senzor au nevoie de mentenanță?

Uscătorul de mâini cu senzor este permanent la locul său, gata să fie folosit, cu condiția conectării la o sursă de energie electrică. Nu este nevoie să îl realimentezi cu nimic, să îl dezinfectezi, să îl umpli sau să îi faci orice altceva.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea mai bună Cădiță cu Termometru pentru Bebeluși
Cele mai bune cădițe pentru bebeluși cu termometru

Vrei să fii sigură că apa de băiță are tot timpul temperatura potrivită? O cădiță cu termometru integrat aduce tehnologia în viața ta și îți face viața mai ușoară.

Cel Mai Bun Panou Solar pentru Apă Caldă
Panouri solare pentru apă caldă tot timpul anului

Ai o locuință într-o zonă mai izolată dar îți dorești condiții de oraș? Panourile solare îți oferă apă caldă cu costuri zero în orice perioadă a anului. Vezi cele mai bune modele de panouri solare.

Cel Mai Bun Dulap De Baie Cu Oglindă
Cel mai bun dulap de baie cu oglindă

Îți place stilul minimalist în baie sau ai un spațiu destul de limitat? Cel mai simplu lucru pe care-l poți face e să-ți instalezi un dulap de baie cu oglindă încorporată.

Cea Mai Bună Cabină De Duș Cu Hidromasaj
Cea mai bună cabină de duș cu hidromasaj

Transformă-ți dușul în oaza ta de relaxare. Hidromasaj, muzică, lumini ambientale, toate acestea le poți avea cu ajutorul unei cabine de duș performante.

Cel Mai Bun Coș Pentru Rufe
Cel mai bun coș pentru rufe

Organizează-ți spațiul în baie cumpărând un coș de rufe. Poți alege modele cu mai multe compartimente, pentru albe, negre sau pentru hainele bebelușului.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe