Cel Mai Bun Uscător De Mâini Cu Senzor

Cel mai bun uscător de mâini cu senzor

Modificat la 08 decembrie 2021
Articol evaluat de 37 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să-ți instalezi un uscător de mâini cu senzor?

Uscătorul de mâini poate fi utilizat cu succes atât în cadrul firmei, cât și în locuință, fiind un mod mult mai igienic de a-ți usca mâinile față de prosop, care odată umezit favorizează creșterea bacteriană. Totodată, acest aparat este și mai prietenos pentru mediul înconjurător, scăzând cantitatea de șervețele de hârtie consumată.

Cel mai bun uscător de mâini este cea mai populară soluție de acest gen, dar și cea mai eficientă. Pe piață există o mulțime de modele diferite de uscătoare de mâini, caracteristicile acestora fiind destul de diverse. Așadar, pentru a alege modelul potrivit este necesar să ții cont de mai multe lucruri. Un astfel de uscător de mâini poate avea un preț de aproximativ 300 de lei, însă modelele rezistente și mai performante tind să coste ceva mai mult (cum sunt cele de la Trendys), calitatea fiind pe măsura prețului.

Aparatele cu senzor detectează atunci când cineva așează mână sub aparat și pornesc în mod automat, oprindu-se imediat după ce mâna este retrasă. Prin urmare, aceste modele nu doar că sunt foarte ușor de folosit, și economisesc și curent electric.

Cel mai bun uscător de mâini cu senzor

Cel mai bun

Uscator de maini Esenia High Power ABS silver

 • Ușor în utilizare
 • Zgomot redus
 • Uscare rapidă
 • Motor fiabil
 • Design elegant
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de un uscător de mâini care să arate bine, dar să fie și eficient, tocmai l-ai găsit. Are un aspect modern și îl vezi destul de des în malluri și supermarketuri, dar îl poți monta și în firma ta sau oriunde ai dori tu. Acest uscător este dotat cu un motor puternic, eficient, care te va ajuta să îți usuci mâinile rapid cu minim de efort. De asemenea, îl poți folosi pentru a-ți usca părul și fața datorită accesoriilor sale. Materialul de plastic cromat îl face rezistent pe termen lung.

la buget

Uscator maini cu senzor 1800w Clasic carcasa plastic TRENDY S

 • Design modern
 • Dimensiuni reduse
 • Ușor de instalat
 • Consum redus de energie
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Uscătorul pentru mâini de la TRENDY este perfect pentru baia ta și are ca rol înlocuirea tradiționalelor prosoape de hârtie. Este dotat cu motor puternic de 1800W ce asigură o uscare completă într-o perioadă scurtă. Este suficient să-ți fixezi mâinile în dreptul senzorului de mișcare și acesta va începe să sufle aer și îți va usca mâinile complet în numai 15 secunde. Carcasa acestuia este fabricată din plastic ABS, extrem de rezistent la șocuri. Are un consum redus de energie și nivel redus al decibelilor.

Premium

* Prezentare video mai jos

Uscator maini Dyson AB14 gri 1600W

 • Dotat cu tehnologie inteligentă
 • Funcție duală
 • Consum redus de energie
 • Eficiență crescută
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Cu toții știm că după ce te-ai spălat pe mâini, nu este prea comodă utilizarea prosoapelor de hârtie deoarece acestea se pot dezintegra și îți vor rămâne pe mâini. În plus, acestea se termină destul de repede și au costuri destul de mari. De aceea, uscătorul pentru mâini de la DYSON vă vine în ajutor, pentru a vă scuti de timpul și efortul pierdut. Este dotat cu motor puternic ce atinge 88000 rotații/minut și produce un debit de aer de 37l/sec. Are un consum redus de energie și este extrem de silențios.

Uscator maini senzor 1800w aer cald rece TRENDY S

 • Material rezistent
 • Aspect modern
 • Putere ridicată
 • Fixare stabilă
 • Rapid
Verifică prețul

Uscător de mâini senzor 1800w aer cald rece TRENDY S este ideal pentru utilizarea zilnică în restaurante, hoteluri, spații publice, școli și alte instituții de învățământ. El îți va usca rapid mâinile, în jur de 13-16 secunde, cu aer cald și rece alternativ de până la 60 de grade Celsius, ceea ce îți va crea plăcere în utilizarea frecventă. Fixarea se face în 4 puncte pe perete, astfel fiind sigur și comod. Carcasă din inox cu aspect mat ce asigură protecție antivamndalism la acțiunile mecanice.

Uscator maini 1100 W Dual-Flow Mediclinics m14a-dual

 • Design modern
 • Putere crescută
 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Ușor de instalat
 • Compact
Verifică prețul

Uscătorul pentru mâini de la DUALFLOW PLUS este ideal pentru baia ta, de fiecare dată când te speli pe mâini. Are funcție duală, ceea ce înseamnă că îți poți usca ambele mâini în același timp. Este doar suficient să-ți fixezi mâinile în interior și acesta va porni automat datorită senzorului de mișcare. Este dotat cu motor fiabil ce asigură o uscare rapidă, în doar 8 secunde și cu o viteză de 410 km/oră. Are un consum redus de energie și este destul de silențios în comparație cu uscătoarele tradiționale.

Uscator maini inox satinat Meco HDS250 2500W

 • Design modern
 • Rezistență sporită
 • Consum redus de energie
 • Dotat cu tehnologie inteligentă
 • Simplu de instalat
Verifică prețul

Uscătorul pentru mâini de la MECO este fabricat cu carcasă din inox rezistent și antibacterian ce face față tuturor provocărilor. Este dotat cu motor puternic de 2500W ce asigură o uscare rapidă, datorită aerului pe care îl produce, cât și căldurii. Este de o calitate superioară și are o durată de viață de aproximativ 10 ani. Are un consum redus de energie și este destul de silențios, în comparație cu celelalte din gama sa. Renunță la prosoapele de hârtie care îți dau bătăi de cap și costă prea mult.


* Prezentare video mai jos

Uscator maini satinat Jet Meco HD80 1600W

 • Motor puternic
 • Tehnologie inteligentă
 • Consum redus de energie
 • Simplu de instalat
 • Compact
Verifică prețul

Dacă și tu urăști să folosești hartie de șters pe mâini după ce te-ai spălat, atunci uscătorul pentru mâini de la MECO este ideal pentru tine. Este dotat cu motor puternic ce are un cost de funcționare redus și o eficiență sporită. Are o durată de viață de aproximativ 10 ani și o greutate de numai 8,6 kg ce facilitează instalarea rapidă a acestuia. Odată ce îți introduci mâinile în interiorul acestuia, începe să sufle aer cu o viteză de 110m/oră și îți usucă mâinile în aproximativ 8 secunde, iar după ce îți retragi mâinile, se oprește instant.

Întrebări frecvente despre uscătoarele de mâini cu senzor

Când este util un uscător de mâini cu senzor?

Uscătorul de mâini cu senzor este un dispozitiv care își dovedește utilitatea în absolut orice spațiu public, de la toaleta grădiniței sau a școlii și până la toaletele din baruri, supermarketuri, clădiri de birouri sau restaurante.

Cât consumă uscătoarele de mâini cu senzor?

Cele mai multe uscătoare de mâini cu senzor au un consum de 0.03 kWh pentru fiecare utilizare. Este o valoare excelentă, care te ajută să economisești o mulțime de bani, în comparație cu prosoapele de hârtie.

În cât timp usucă mâinile uscătoarele de mâini cu senzor?

Cele mai multe uscătoare de mâini cu senzor sunt super rapide, mai rapide decât dacă te-ai șterge pe mâini temeinic cu un prosop de hârtie. 10 – 15 secunde sunt suficiente pentru a avea mâinile complet uscate.

Uscătoarele de mâini cu senzor sunt rezistente?

Aceste dispozitive sunt concepute să facă față unei utilizări intense, existând chiar și modele proiectate și construite astfel încât să reziste cu bine la posibile acte de vandalism. Dacă vei folosi aparatul în locuința ta, te vei bucura de el pentru multă vreme.

Uscătoarele de mâini cu senzor au nevoie de mentenanță?

Uscătorul de mâini cu senzor este permanent la locul său, gata să fie folosit, cu condiția conectării la o sursă de energie electrică. Nu este nevoie să îl realimentezi cu nimic, să îl dezinfectezi, să îl umpli sau să îi faci orice altceva.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Ventilator de Baie cu Extracție
Cel mai bun ventilator de baie (de extracție)

Chiar dacă ai deja un geam la baie, ventilatorul este recomandat în special pentru eliminarea mai rapidă a mirosurilor și a aburului. Plus că iarna nu e prea confortabil să deschizi geamul, nu?

Capace WC cu Funcție de Bideu - Montaj peste Vasul de Toaletă
Capace de WC cu funcție de bideu inclusă

Dacă nu ai spațiu necesar montării unui bideu clasic, capacele de WC cu funție de bideu inclusă e soluția. Se monteaza peste vasul de toaletă și se integrează natural în decorul băii tale.

Cea Mai Bună Aerotermă Pentru Baie
Cea mai bună aerotermă pentru baie

Îți dorești o metodă rapidă de a încălzi baia și de a usca prosoapele? Aerotermele electrice pentru baie sunt special create pentru a rezista în condiții de umiditate.

Cel Mai Bun Panel De Duș Cu Hidromasaj
Cel mai bun panel de duș cu hidromasaj

Crează-ți propria oază de relaxare acasă, chiar la duș. Alege un duș cu sistem de hidromasaj și în doar 5 minute te poți relaxa cu un masaj înainte de culcare.

Cea Mai Bună Cabină de Duș cu Uși Glisante
Cea mai bună cabină de duș cu uși glisante

Cabinele de duș cu uși glisante sunt cele mai potrivite pentru spațiile mici. Eficiente și sigure, cabinele de duș sunt potrivite în băile de dimensiuni mici.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe