Cea Mai Bună Bormașină cu Acumulator pentru Zidărie și Lemn

Cele mai bune bormașini cu acumulator pentru zidărie și lemn

Modificat la 25 iulie 2021
Articol evaluat de 82 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce ai nevoie de o bormașină cu acumulator la tine acasă?

Indiferent că locuiești la casă sau apartament, o bormașină nu trebuie să lipsească din nicio trusă de scule. Utilitatea se vede mai ales când ai de făcut o renovare în casă, o reparație a unui obiect de mobilier sau, de ce nu, chiar o construcție nouă. Cu ajutorul acestei unelte operațiunile precum înfiletarea sau găurirea se fac mai ușor și, foarte important, în siguranță datorită sistemelor inteligente. Iar alegerea unei bormașini cu acumulator este esențială mai ales dacă știm că avem de lucru în zone unde avem acces greu sau, nu avem o sursă de curent la îndemână.

Înainte bormașinile se produceau numai pe bază de alimentare la priză, însă acum că și aria de folosire s-a extins, tehnologia permite portabilitate extinsă prin montarea de acumulatori. Beneficiile sunt mai multe însă. O poți încărca oricând, acumulatorul este proiectat să reziste multiplelor încărcări și chiar unor cicluri incomplete, o poți lua oriunde fiind ușoară și ergonomică, dar destul de puternică să execute mai multe tipuri de lucrări.

Cele mai apreciate bormașini pentru zidărie și lemn

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Bosch EasyDrill

 • Tehnologie modernă
 • Acumulator puternic
 • Formă compactă
 • Sistem de reglare a turației
 • Tehnologie Led pentru luminozitate
Verifică prețul

Mașina de găurit și înșurubat, bormașina, cu acumulator Bosch EasyDrill este construită cu tehnologie de ultimă oră, respectiv Syneon Chip, astfel energia este dirijată inteligent pentru putere optimă și rezistență maximă. Efectul de memorie a acumulatorului dispare, bateria nu se autodescarcă, întotdeauna gata de utilizare datorită tehnologiei acumulatorilor litiu-ion; Mașina are o forma compactă datorită tehnologiei acumulatorilor litiu-ion iar sistem electronic Bosch de reglare a turație „Accelerare“ de la 0 la maximum, prin intermediul comutatorului cu buton o face foarte versatilă.

la buget

* Prezentare video mai jos

Heinner ACM

 • Mandrină rapidă
 • Torsiune maximă ridicată
 • Lumina de lucru de tip led
 • Mâner ergonomic și cauciucat
 • Angrenaj metalic
Verifică prețul

Mașina este destinată operațiunilor de găurire și înșurubare în lemn și metal. Deși funcționează pe bază de acumulator, aceasta este suficient de puternică, având o putere de 14.4V și 1400 de rotații pe minut. Aparatul beneficiazâ de 18+1 trepte de torsiune, cu torsiune maximă de 32 Nm. Mandrina rapidă de 10 mm permite un schimb facil al accesoriilor și asigură o prindere confortabilă și sigură. Un alt avantaj este LED-ul ce luminează zona de lucru și care datorită tehnologiei consumă foarte putină energie.

Masina de gaurit si insurubat (bormasina) cu acumulator 18V 1.5Ah Li-Ion Steinhaus, PRO-CD18 , 30Nm, 2 trepte 400/1400 RPM, mandrina rapida 13mm, 13 accesorii, cutie plastic

 • 13 accesorii
 • Acumulator rezistent
 • Led pentru baterie
 • Led pentru mărirea suprafeței de lucru
 • Mâner softgrid, foarte ușor de manevrat
Verifică prețul

Mașina aceasta nu m-a dezamăgit niciodată. O folosesc în principal la montat și demontat dulapuri. Bateria, adică un acumulator de 18 V Li-Ion, cu care a venit este foarte rezistentă și de încredere și nu mi se pare că trebuie lasată la încărcat atât de mult precum alte mașini. Controlul electronic al turației permite selectarea vitezei optime de lucru. Mandrina rapidă permite schimbarea ușoară a accesoriilor iar angrenajul metalic este perfect pentru o durabilitate ridicată. Modelul este compact și ușor pentru o manevrabilitate ridicată , având un mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare.

Masina de gaurit si insurubat (bormasina) cu acumulator Einhell TC-CD 18-2 Li, 18 V, 1.5 Ah, 1250 RPM acumulator incarcator

 • Două trepte de viteză
 • Design compact și ergonomic
 • Led puternic pentru iluminat
 • Blocarea automata a axului
 • Multiple trepte de torsiune
Verifică prețul

Bormașina este destinată operațiunilor de găurire și înșurubare pe suprafețe precum lemn, beton și piatră, dar și pentru strângerea sau slăbirea șuruburilor. Unealta este puternică, are 2 trepte de viteză, 18+1 trepte cuplu de torsiune și mandrină cu un singur manșon pentru schimbul rapid de accesorii. În plus, bormașina are iluminare a suprafeței de lucru cu LED, este subțire și are cauciuc antialunecare pentru o mai bună manevrabilitate dar și blocaj automat de ax pentru siguranța utilizării.

Masina de gaurit si insurubat (bormasina) cu 2 acumulatori 14.4V 1.3Ah Li-Ion Steinhaus Start, PRO-CD144-2B, 15Nm, 550 RPM, mandrina rapida 10mm, 7 accesorii, cutie plastic

 • Acumulator rezistent de lungă durată
 • Confort sporit la utilizare
 • Lumină incorporată
 • Funcție înșurubare/deșurubare
 • Indicator led baterie
Verifică prețul

Fie că îți dorești să construiești, să îmbunătațești sau să repari, această mașină de găurit Steinhaus este alături de tine. Tehnologia Li-Ion folosită pentru fabricarea acumulatorului îți permite să folosești mașina de găurit și înșurubat cu acumulator Li-Ion Steinhaus chiar și după mai multe săptămâni de la încărcarea acumulatorului. Designul compact și mânerul softgrip simplifică utilizarea și controlul pe toată durata utilizării. Mașina dispune de o treaptă de turație, care permite înșurubarea la turație mare. Comutatorul pentru sens rotire permite atât înșurubarea cât și deșurubarea.

Masina de gaurit si insurubat (bormasina) fara fir Einhell TC-CD 12 Li, 12 V, 1 acumulator , 1050 RPM, 2 viteze

 • Fără fir
 • Încărcare rapidă într-o oră
 • Scurtă și ușoară
 • Design ergonomic
 • Sens rotație stânga și dreapta
Verifică prețul

Bormașina se încarcă într-o oră, are 1050 rotații pe minut, un cuplu maxim de 20Nm, 2 viteze și rotație în ambele sensuri. Aparatul are un design ergonomic, angrenaje din metal robust dar are și avantajul de a avea mandrină detașabilă, datorită modalității directe de atașare a biților ceea ce o face mică, scurtă și ușor de transportat. Ca greutate are puțin peste 1 kg, este rezistentă și foarte confortabilă în timpul lucrului. Poate face față cu succes oricăror treburi casnice de reparații sau construcții ușoare.

Premium

* Prezentare video mai jos

Bosch GSR 18-2-LI Plus

 • Design ergonomic și compact
 • Mandrină din metal și rapidă
 • Acumulator de ultimă generație
 • Indicator al nivelului de încărcare al bateriei
 • Șurubare și deșurubare
Verifică prețul

Mașina face parte din categoria celor de 18 V, cu un design mult mai compact și ergonomic. Are o durată mare de viață a acumulatorului și îl protejează împotriva suprasolicitării, supraîncălzirii și descărcării complete. Beneficiază de cuplu optimizat pentru înfiletare și găurire rapidă datorită angrenajului planetar în 2 trepte. În plus are iluminare cu LED a zonei de lucru și tehnologie care reduce consumul de energie. Pentru un plus de siguranță motorul are oprire automată în caz de pericol.

Alegerea unei mașini de găurit (bormașină)

Suprafața care poate fi găurită

O mașină de găurit cu acumulator este cea mai potrivită pentru aplicațiile de fixare sau găurire în materiale diverse, mai puțin dure, în timp ce mașinile cu fir și cu percuție se pot utiliza pentru dăltuirea în zidarie sau cărămidă. O mașină de găurit cu percuție este necesară mai ales în proiectele profesionale.

Viteza de rotație

Viteza de rotație în cazul unei bormașini este importantă atunci când avem mult de lucru și puțin timp la dispoziție dar mai ales când avem de-a face cu o suprafață de lucru rezistentă. Așadar cu cât viteza este mai mare cu atât se scurtează și eficientizează operațiunea.

Durata acumulatorului

Atunci când ai nevoie de o mașină de găurit cu acumulator, este importantă durata de funcționare a acestuia. Acumulatorul trebuie să fie de putere mare pentru a te ajuta să termini proiectul în timp util, fără pauze de încărcare și mai ales să finalizezi proiectul dintr-o singură încărcare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Menghină de Banc
Cea mai bună menghină de banc

Un atelier nu este complet fără o menghină de banc. Aceasta este utilă la o mulțime de activități, îți ușurează munca și crește calitatea muncii.

Cea Mai Bună Trusă de Scule Completă - Utilă Acasă
Truse de scule utile și necesare în fiecare casă

Te-ai mutat recent la casă și vrei ca un posibil incident să nu te prindă nepregătit? Ai nevoie de o trusă de scule bine echipată care te poate scoate din micile încurcături ale statului la casă.

Cel Mai Bun Fierăstrău Circular cu Masă
Cel mai bun fierastrău circular cu masă

Vrei o metodă profesionistă de a tăia lemnul precis și fără trepidații? Alege un fierăstrău circular cu masă inclusă.

Cea Mai Bună Șurubelniță Electrică cu Impact
Cea mai bună surubelniță electrică cu impact

O șurubelniță electrică cu impact te va ajuta să scoți mai ușor șuruburile înțepenite care nu pot fi scoase cu o mașină de înșurubat clasică. Alege acest tip de model, diferența de preț fiind foarte mică.

Cel Mai Bun Capsator Electric de Mochetă / Tapițerie
Cel mai bun capsator electric pentru mochetă și tapițerie

Ai nevoie de un capsator electric care să te ajute în activitatea de zi cu zi? Poate ești montator de mochetă sau tapițer și cauți cel mai bun capsator electric.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe