Cea Mai Bună Bormașină cu Acumulator pentru Zidărie și Lemn

Cele mai bune bormașini cu acumulator pentru zidărie și lemn

Modificat la 29 aprilie 2022
Articol evaluat de 82 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce ai nevoie de o bormașină cu acumulator la tine acasă?

Indiferent că locuiești la casă sau apartament, o bormașină nu trebuie să lipsească din nicio trusă de scule. Utilitatea se vede mai ales când ai de făcut o renovare în casă, o reparație a unui obiect de mobilier sau, de ce nu, chiar o construcție nouă. Cu ajutorul acestei unelte operațiunile precum înfiletarea sau găurirea se fac mai ușor și, foarte important, în siguranță datorită sistemelor inteligente. Iar alegerea unei bormașini cu acumulator este esențială mai ales dacă știm că avem de lucru în zone unde avem acces greu sau, nu avem o sursă de curent la îndemână.

Înainte bormașinile se produceau numai pe bază de alimentare la priză, însă acum că și aria de folosire s-a extins, tehnologia permite portabilitate extinsă prin montarea de acumulatori. Beneficiile sunt mai multe însă. O poți încărca oricând, acumulatorul este proiectat să reziste multiplelor încărcări și chiar unor cicluri incomplete, o poți lua oriunde fiind ușoară și ergonomică, dar destul de puternică să execute mai multe tipuri de lucrări.

Cele mai apreciate bormașini pentru zidărie și lemn

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Bosch EasyDrill

 • Tehnologie modernă
 • Acumulator puternic
 • Formă compactă
 • Sistem de reglare a turației
 • Tehnologie Led pentru luminozitate
Verifică prețul

Mașina de găurit și înșurubat, bormașina, cu acumulator Bosch EasyDrill este construită cu tehnologie de ultimă oră, respectiv Syneon Chip, astfel energia este dirijată inteligent pentru putere optimă și rezistență maximă. Efectul de memorie a acumulatorului dispare, bateria nu se autodescarcă, întotdeauna gata de utilizare datorită tehnologiei acumulatorilor litiu-ion; Mașina are o forma compactă datorită tehnologiei acumulatorilor litiu-ion iar sistem electronic Bosch de reglare a turație „Accelerare“ de la 0 la maximum, prin intermediul comutatorului cu buton o face foarte versatilă.

la buget

* Prezentare video mai jos

Heinner ACM

 • Mandrină rapidă
 • Torsiune maximă ridicată
 • Lumina de lucru de tip led
 • Mâner ergonomic și cauciucat
 • Angrenaj metalic
Verifică prețul

Mașina este destinată operațiunilor de găurire și înșurubare în lemn și metal. Deși funcționează pe bază de acumulator, aceasta este suficient de puternică, având o putere de 14.4V și 1400 de rotații pe minut. Aparatul beneficiazâ de 18+1 trepte de torsiune, cu torsiune maximă de 32 Nm. Mandrina rapidă de 10 mm permite un schimb facil al accesoriilor și asigură o prindere confortabilă și sigură. Un alt avantaj este LED-ul ce luminează zona de lucru și care datorită tehnologiei consumă foarte putină energie.

Masina de gaurit si insurubat (bormasina) cu acumulator Einhell TC-CD 18-2 Li, 18 V, 1.5 Ah, 1250 RPM acumulator incarcator

 • Două trepte de viteză
 • Design compact și ergonomic
 • Led puternic pentru iluminat
 • Blocarea automata a axului
 • Multiple trepte de torsiune
Verifică prețul

Bormașina este destinată operațiunilor de găurire și înșurubare pe suprafețe precum lemn, beton și piatră, dar și pentru strângerea sau slăbirea șuruburilor. Unealta este puternică, are 2 trepte de viteză, 18+1 trepte cuplu de torsiune și mandrină cu un singur manșon pentru schimbul rapid de accesorii. În plus, bormașina are iluminare a suprafeței de lucru cu LED, este subțire și are cauciuc antialunecare pentru o mai bună manevrabilitate dar și blocaj automat de ax pentru siguranța utilizării.

Cele mai bune bormașini cu acumulator pentru zidărie și lemn

Mergi direct în magazinul tău preferat.

emag.ro eurounelte.ro mathaus.ro evomag.ro badabum.ro cel.ro vexio.ro

Masina de gaurit si insurubat (bormasina) cu 2 acumulatori 14.4V 1.3Ah Li-Ion Steinhaus Start, PRO-CD144-2B, 15Nm, 550 RPM, mandrina rapida 10mm, 7 accesorii, cutie plastic

 • Acumulator rezistent de lungă durată
 • Confort sporit la utilizare
 • Lumină incorporată
 • Funcție înșurubare/deșurubare
 • Indicator led baterie
Verifică prețul

Fie că îți dorești să construiești, să îmbunătațești sau să repari, această mașină de găurit Steinhaus este alături de tine. Tehnologia Li-Ion folosită pentru fabricarea acumulatorului îți permite să folosești mașina de găurit și înșurubat cu acumulator Li-Ion Steinhaus chiar și după mai multe săptămâni de la încărcarea acumulatorului. Designul compact și mânerul softgrip simplifică utilizarea și controlul pe toată durata utilizării. Mașina dispune de o treaptă de turație, care permite înșurubarea la turație mare. Comutatorul pentru sens rotire permite atât înșurubarea cât și deșurubarea.

Masina de gaurit si insurubat (bormasina) fara fir Einhell TC-CD 12 Li, 12 V, 1 acumulator , 1050 RPM, 2 viteze

 • Fără fir
 • Încărcare rapidă într-o oră
 • Scurtă și ușoară
 • Design ergonomic
 • Sens rotație stânga și dreapta
Verifică prețul

Bormașina se încarcă într-o oră, are 1050 rotații pe minut, un cuplu maxim de 20Nm, 2 viteze și rotație în ambele sensuri. Aparatul are un design ergonomic, angrenaje din metal robust dar are și avantajul de a avea mandrină detașabilă, datorită modalității directe de atașare a biților ceea ce o face mică, scurtă și ușor de transportat. Ca greutate are puțin peste 1 kg, este rezistentă și foarte confortabilă în timpul lucrului. Poate face față cu succes oricăror treburi casnice de reparații sau construcții ușoare.

Premium

Masina de gaurit, insurubat (bormasina), cu 2 acumulatori 2 Ah, incarcator, 18 V Li-ion, geanta, mandrina 2-13 mm, Graphite Energy

 • Funcție de control al vitezei.
 • Funcție de schimbare a direcției de rotație.
 • LED-ul se aprinde automat și luminează locul de muncă.
 • Mâner ergonomic acoperit cu material antiderapant.
 • Realizată din materiale de înaltă calitate.
Verifică prețul

Mașina de găurit are două viteze și funcționează cu acumulatorul Li-Ion GRAPHITE Energy + 18 V. Aceasta are funcția de control al vitezei, dar și pentru schimbare a direcției de rotație. Bormașina prezintă un certificat CE prin care se garantează respectarea standardelor europene de siguranță. Prezintă un LED automatic care se aprinde și luminează locul de lucru și un mâner ergonomic acoperit cu material antiderapant. Bormașina poate fi folosită pentru proiecte diversificate de lucru, depinzând de accesoriile folosite.

Bormasina cu acumulator cu percutie Detoolz DZ-SE128, (2 acumulatori), 18V, 1.3 Ah Li-ion, mandrina 10mm

 • Mai puțin zgomot
 • Ușor de manevrat
 • Mâner ergonomic
 • Led pentru luminarea zonei de lucru
 • 2 trepte de viteză
Verifică prețul

Bormașina DeToolz prezintă o putere de 18V, fiind special concepută pentru găurirea în lemn și metal. Aceasta are o torsiune maximă de 29 Nm și 18+1 trepte de torsiune, fiind ajutorul de nădejde pentru fiecare gospodărie. Mandrina acesteia rapidă, de 10mm permite utilizatorului o prindere confortabilă și un control mai bun. Aceasta are 2 acumulatori Li-Ion cu încărcare rapidă, 2 trepte de viteză, mandrină rapidă cu blocarea axului. Prezintă și un LED pentru luminarea zonei de lucru. Mânerul este ergonomic, aderent și are și o clemă pentru prindere la curea.

Bormasina cu acumulator cu percutie Total TIDLI2002, 20V, 2.0Ah, 0-1500RPM

 • Comutatorul pentru sens rotire permite atât înșurubarea, cât și deșurubarea.
 • Are un design compact.
 • Are un LED incorporat care mărește vizibilitatea suprafeței de lucru.
 • Este dotată cu LED-uri care semnalează nivelul de încărcare al bateriei.
 • Are două locuri pentru acumulator.
Verifică prețul

Această bormașină cu acumulator de la Total este perfectă în orice gospodărie. Bormașină este echipată pentru a face față tuturor provocărilor, având o viteză în gol de până la 1500 rpm și o forță maximă de 45 Nm. Mandrină acestei bormașini este compatibilă cu burghie de până la 10 mm. În pachet vei găsi 2 acumulatori, un încărcător rapid (1 oră), bormașina, un set de burghie și o geantă de transport. Fiind echipată și cu funcție de percuție vei putea folosi această bormașină și pentru a găurii beton.

Alegerea unei mașini de găurit (bormașină)

Suprafața care poate fi găurită

O mașină de găurit cu acumulator este cea mai potrivită pentru aplicațiile de fixare sau găurire în materiale diverse, mai puțin dure, în timp ce mașinile cu fir și cu percuție se pot utiliza pentru dăltuirea în zidarie sau cărămidă. O mașină de găurit cu percuție este necesară mai ales în proiectele profesionale.

Viteza de rotație

Viteza de rotație în cazul unei bormașini este importantă atunci când avem mult de lucru și puțin timp la dispoziție dar mai ales când avem de-a face cu o suprafață de lucru rezistentă. Așadar cu cât viteza este mai mare cu atât se scurtează și eficientizează operațiunea.

Durata acumulatorului

Atunci când ai nevoie de o mașină de găurit cu acumulator, este importantă durata de funcționare a acestuia. Acumulatorul trebuie să fie de putere mare pentru a te ajuta să termini proiectul în timp util, fără pauze de încărcare și mai ales să finalizezi proiectul dintr-o singură încărcare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat de Sudură Monofazat cu Arc Electric
Aparat de sudură monofazat cu arc electric

Îți place să meșterești diverse lucruri prin curte și cauți un aparat de sudură pentru mici lucrări? Aparatul de sudură monofazat poate fi folosit la o priză normală (220).

Cea Mai Bună Rindea Electrică Pentru Lemn
Cea mai bună rindea electrică pentru lemn

Îți place să lucrezi cu lemnul? O rindea electrică cu acumulator sau fără te ajută sa-ți finisezi mini proiectele pe care le faci în atelier într-un mod foarte rapid.

Cel Mai Bun Polizor Unghiular Cu Acumulator
Cel mai bun polizor unghiular cu acumulator

Polizorul unghiular cu acumulator îți oferă flexibilitate maximă în manevrare și îl poți folosi în locuri izolate/greu accesibile unde nu ai alimentare electrică.

Cel Mai Bun Fierăstrău Sabie Pe Acumulator
Fierăstrău tip sabie cu acumulator pentru gospodari

Îți place să meșterești în jurul casei și ai nevoie de un fierăstrău electric bun? Te ajutăm să alegi cel mai bun fierăstrău sabie cu acumulator.

Cel Mai Bun Set de Șurubelnițe de Precizie
Cel mai bun set de șurubelnițe de precizie

Dacă lucrezi în electronică sau pur și simplu îți place să faci mici reparații în casă, cu siguranță vei avea nevoie de o trusă de șurubelnițe de precizie. Le-am găsit pe cele mai mai bune.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

emag.ro eurounelte.ro mathaus.ro evomag.ro badabum.ro cel.ro vexio.ro