Cea mai bună Brichetă Zippo. Cadoul ideal.

Cele mai bune brichete Zippo - ideale pentru cadou

Modificat la 17 octombrie 2021
Articol evaluat de 75 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să faci cadou o brichetă Zippo de calitate?

Vrei să faci un cadou memorabil dar nu ai idee exact ce ai putea cumpăra? Există mai multe cadouri universale din care poți alege astfel încât să nu dai greș, însă o brichetă Zippo poate să fie cadoul ideal! Zippo este o brichetă reîncărcabilă, construită din metal în general (sau alte aliaje ori chiar argint), creată de Zippo Manufacturing Company. Acest brand are un istoric bogat, de la apariția primei brichete Zippo, în 1932, au fost fabricate peste 400 de milioane de brichete, în zeci de mii de modele.

Acestea sunt adesea colecționate de către persoane din întreaga lume, Zippo Manufacturing Company estimând numărul colecționarilor la peste 4 milioane doar în Statele Unite. Așadar, norocosul posesor de brichetă Zippo, pe care i-o poți face cadou, va intra într-un club exclusivist, plus, va fi invidiat de aproape toată lumea. Bricheta este și anti-vânt, iar o dată ce folosești genul ăsta de brichetă, te vei îndrăgosti pe loc, iar brichetele clasice ți se vor părea banale, ba chiar greu de folosit.

Brichete originale Zippo

Premium

* Prezentare video mai jos

Clasic

Astfel, o să vă puteți încrede că vă va ajuta la aprinderea focului chiar și în perioadele umede sau vântoase. Bricheta este ambalată într-o cutie ecologică de cadou. Bricheta se livrează fără benzină în interior, fiind necesară achiziționarea acesteia separat. Acest model este recomandat pentru pescari, canoiști sau pasionații de camping.
Verifică prețul

Brichetă originală Zippo pe benzină, în nuanță crom, poate reprezenta un cadou ideal! Bricheta de la marca deja consacrată, Zippo, nu vă va lăsa niciodată la greu.

Bricheta Zippo Iced Paisley Gray Dusk

Faptul că bricheta antivânt Zippo a rămas practic neschimbată de secole încoace, timp de aproape un secol, este o dovadă a atractivității acesteia pentru milioane de utilizatori și colecționari. Brichetele Zippo prezintă câteva caracteristici comune, dar care le diferențiază față de alte mărci: au o dimensiune și formă standard, sunt realizate din materiale ușoare, antivânt, reîncărcabile și Made in USA. Bricheta se vinde fără combustibil.
Verifică prețul

Brichetă clasică antivant Zippo, cu un design atemporal pe un fond fumuriu neregulat Gray Dusk.

Bricheta Zippo Spectrum Logo

Faptul că bricheta antivant Zippo a rămas practic neschimbată timp de peste 75 de ani, este o dovada clară a atractivității acesteia pentru milioane de utilizatori și colecționari. Brichetele Zippo sunt realizate din materiale ușoare, sunt antivânt, reîncărcabile și pot reprezinta cadoul ideal!.
Verifică prețul

Brichetă clasică antivant Zippo, culoare spectrum, aspect cameleonic, finisaj lucios, cu logo-ul brandului. Acest model de brichetă Zippo a fost introdus în linia de producție, pentru prima dată, în anul 2002.

Întrebări despre brichetele Zippo

Cât de des trebuie reîncărcată o brichetă Zippo?

Brichetele Zippo se reîncarcă în funcție de cât de mult fumezi dar și cât de des folosești bricheta. Pentru o utilizare medie unde folosești și aprinzi bricheta de 10-15x pe zi, aceasta se poate încarca undeva la 4-7 zile. Dacă bricheta este folosită mai puțin, aceasta va dura și mai mult.

Modelele de brichetă Zippo sunt unisex?

Există modele de brichete Zippo atât unisex dar și modele dedicate pentru femei sau bărbați. Deoarece Zippo este un brand cu o vechime foarte mare, în toți acești ani de existență, Zippo a produs zeci de mii de modele variate, pentru toate gusturile!

De unde pot cumpăra fitil, piatră sau fluid Zippo?

Utilizatorii brichetelor Zippo nu vor avea niciodată probleme cu achiziționarea consumabilelor - găsești facil atât fitilul, piatra, cât și fluidul Zippo, în magazinele online specializate sau care comercializează produse din toate categoriile. Atunci când cauți aceste consumabile, urmărește și ofertele - poți găsi pachete care conțin mai multe rezerve de lichid, fie pachete care conțin piatră, fitil și fluid Zippo, la prețuri avantajoase.

Sunt brichetele Zippo scumpe?

Brichetele Zippo au un preț raportat la calitate și durabilitate. Sunt într-adevăr mai scumpe decât cele de plastic sau de metal prezente pe piață, însă aceste brichete sunt de o calitate superioară și se pot reîncarcă oricând, fiind un accesoriu mereu la modă.

Trebuie folosită doar benzină Zippo?

Zippo recomandă folosirea de fluid Zippo pentru brichetele pe care le produc. Există alternative de la diverse brand-uri pe care le poți folosi, însă prețurile sunt asemănătoare cu benzina Zippo, de aceea, este indicat să respecți recomandarea producătorului și să folosești fluid Zippo pentru brichete.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Portofel Cu Protecție Carduri RFID
Cel mai bun portofel cu protecție carduri RFID

Protejează-ți cardurile contactless împotriva hacking-ului păstrându-le într-un portofel cu protecție sporită la scanare în zonele aglomerate precum piețe sau mijloace de transport în comun.

Cel Mai Bun Skateboard Electric cu Telecomandă
Cel mai bun skateboard electric cu telecomandă

Ai fost fan al skateboard-ului când erai mai tânăr dar acum nu mai ești dispus să faci același efort? Alege un skateboard electric căruia îi poți controla viteza din telecomandă.

Cel Mai Bun Coniac de Colecție. Stil și Rafinament.
Coniacuri de colecție pentru domnii care apreciază calitatea

Îți plac băuturile fine și vrei să deguști unele dintre cele mai bune coniacuri din lume? Îți prezentăm câteva sticle de coniac de colecție care pot fi cumpărate din România.

Cel Mai Bune Răcitor de Vinuri pentru Acasă
Vitrine și răcitoare de vinuri pentru acasă

Îți dorești propria ta vinotecă acasă? Primul pas e să-ți cumperi un fridiger sau o vitrină în care să-ți păstrezi vinurile la termperatura potrivită. Am găsit pentru tine cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Whisky de Colecție. Disponibil Online.
Whisky-uri de colecție pentru domnii rafinați

Cauți un cadou inedit pentru un domn rafinat sau vrei să deguști unele dintre cele mai bune whisky-uri din lume? Te ajutăm să alegi cel mai bun whisky de colecție.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe