Cea Mai Bună Cameră Auto MIO - Top / Ghid / Păreri

Cele mai bune camere video auto MIO (8 modele testate)

Modificat la 04 martie 2022
Articol evaluat de 57 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce ai nevoie de o cameră video auto MIO?

Situațiile de pe șosele sunt diferite și este mai bine să călătorim împreună cu un martor electronic - o cameră video Mio. Pentru a face alegerea potrivită, trebuie să ții cont de unele criterii. Iată două criterii principale recomandate de Mio:

Calitatea video
Un standard pentru fotografierea de înaltă calitate - rezoluția FullHD, vă permite să înregistrați imaginea a ceea ce s-a întâmplat identificând participanții, situația traficului, condițiile de trafic, numerele de mașini etc.
Găsirea unui înregistrator cu aceste caracteristici nu este o problemă. Este mult mai important să alegeți un dispozitiv cu optică de înaltă calitate, care să garanteze o imagine clară nu numai în condiții ideale, ci și în timpul nopții, la amurg, în ploaie sau în zăpadă.

Modulul GPS
Datorită prezenței modulului GPS, recorder-ul dobândește capacitatea de a efectua funcțiile unui detector radar. Modulul urmărește mișcarea vehiculului și verifică coordonatele radarului de poliție.
Printre modelele Mio ieftine, cele două cerințe corespund cel mai bine la - MiVue C330 și MiVue C325.

Recomandări camere video marca MIO

la buget

* Prezentare video mai jos

Mio MiVue C312 Camera Auto Full HD

 • Calitate video superioară
 • Ușor de instalat
 • Simplu de utilizat
 • Dotată cu card de memorie
 • Senzori anti-coliziune
Verifică prețul

A fi conducător auto presupune o mulțime de responsabilități și de o atenție sporită pentru orice detaliu. De aceea, îți venim, în ajutor, cu camera video auto “MIO MiVue”, care îți va oferi detaliile și informațiile necesare doar cu un click. Această cameră deține o calitate înaltă a pozelor și a înregistrărilor video, chiar și în condiții de luminozitate redusă, fiind perfectă de utilizat în continuu. De-asemenea, design-ul modern și faptul că aceasta este compactă, oferă posibilitatea instalării, într-un mod cât mai ușor.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Mio MiVue 788

 • Afișează notificările de pe telefon
 • Avertisment camere de supraveghere trafic
 • Urmărire GPS
 • Alertă împotriva obosirii
 • Alertă părăsire bandă
Verifică prețul

Dispozitivul cu ecran tactil, gestionezi și reglezi totul convenabil chiar și în timp ce conduci, arată destul de elegant. Calitatea de construcție este bună, lentile Sony. Simplu de utilizat și de încredere. Ecranul tactil funcționează bine, chiar și cu mănuși. Meniul de setări este simplu și convenabil, il poti utiliza chiar si fără instrucțiuni. Wi-Fi-ul și Bluetooth funcționează perfect, apelurile și mesajele sunt vizibile pe ecran, clipurile video pot fi vizionate pe telefon. Actualizare ușoară a bazei de date a camerei.

Premium

* Prezentare video mai jos

Camera auto Quad HD cu DVR si GPS Mio MiVue 751 MIVUE751, Quad HD, 30 FPS

 • Dotată cu sistem de urmărire GPS
 • Înregistrare video de înaltă calitate
 • Sistem avertizare anti-coliziune
 • Unghi larg de vizualizare
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Având în vedere numarul tot mai mare de accidente și de înșelătorii prin accidente, este mai important ca oricând să te protejezi în calitate de șofer. MiVue 751 a fost proiectată pentru a te proteja în cazul în care alți șoferi nu o vor face. MiVue 751 este echipată cu caracteristici de siguranță instalate în prealabil, ca să fii în siguranță pe șosea. Sisteme inovatoare integrate de asistență pentru conducatorul auto, incluzând Sistemul de avertizare în caz de coliziune frontală (Forward Collision Warning System), Sistemul de avertizare în caz de părăsire involuntară a benzii de rulare (Lane Departure Warning System) și Sistemul de alertă împotriva oboselii (Fatigue Alert), sunt integrate, pentru a putea conduce în siguranță și fără incidente.


* Prezentare video mai jos

Mio MiVue C335 Full HD

 • Tip cameră: single, FHD
 • Rezoluție: 1920x1080, cu unghi de filmare de 130°
 • Display: LED LCD, 2"
 • Conectivitate: MicroUSB
 • Dimensini: 62.2mm x 51mm
Verifică prețul

Camera Mio MiVue C335 este echipată cu o matrice cu rezoluție Full HD și optică de sticlă cu un filtru infraroșu. Din acest motiv, poate crea o imagine foarte clară și detaliată în orice situație. Dimensiuni compacte, carcasă din plastic de înaltă calitate. Suportul nu este voluminos. Ambalat bine. În ceea ce privește dimensiunea fișierului - o înregistrare de 5 minute ajunge la 310 - 360 MB. Conține un card pentru 8 GB, suficient pentru aproximativ 1,5 ore dar îi poți adaugă un microSD de până la 128GB.


* Prezentare video mai jos

Mio MiVue731 GPS

 • Cameră: single, FHD
 • Rezoluție video: 1920 x 1080
 • Unghi de filmare: 130°
 • Display: 2.7"
 • Capacitate maximă de memorie card SD: 128 Gb
Verifică prețul

MiVue 731 are în dotare sisteme inovatoare integrate de asistență pentru conducătorul auto, pentru că tu să poți fi liniștit în timpul călătoriei tale.  Acesta include: -sistemul de avertizare în caz de părăsire involuntară a benzii de rulare (Lane Departure Warning System) -sistemul de avertizare în caz de coliziune frontală (Forward Collision Warning System) -sistemul de avertizare împotriva oboselii (Fatigue Alert). Modul parcare: cu cea mai nouă tehnologie de detectare a mișcării, MiVue 731 se activează și înregistrează automat atunci când detectează mișcare lângă partea din față a vehiculului. Astfel se pot colecta dovezi chiar și atunci când nu ești în mașină.

Camera video auto MIO MiVue 795, Senzor Sony, 2.5K QHD 2560 x 1600P, GPS, Night Vision , ADAS, Senzor G, unghi vizualizare 150 grade

 • Cameră video auto modernă
 • Redă calitate superioară a pozelor
 • Ușor de utilizat
 • Posedă GPS încorporat
 • Compactă și sigură pentru orice mașină
Verifică prețul

Ca șofer, trebuie să fii, mereu, atent, chiar și la cele mai mici detalii. Cu această ocazie, îți vine în ajutor, camera video auto “MIO MiVue”, care datorită funcțiilor complexe îți va fi ca un prieten la drum. Să începem cu faptul că deține o calitate înaltă pentru poze și video, chiar și în condiții de noapte sau de vizibilitate redusă, iar GPS-ul încorporat redă exact poziția mașinii. Totodată, înregistrarea permanentă, chiar și când mașina e parcată, oferă un grad înalt de siguranță și dovezi clare, în orice situație.

Întrebări frecvente despre camerele auto MIO

Cum mă ajuta opțiunea de GPS pe o cameră auto?

Funcția de GPS presupune înregistrarea automată a informațiilor tale de călătorie, inclusiv viteză, altitudinea, longitudinea, latitudinea și direcție de deplasare pe filmulețele create. Modulul GPS este incorporat doar în anumite modele de camere auto.

Cum pot avea acces la înregistrările de pe o cameră video auto?

Camerele auto MIO vin prevăzute cu un slot în care cardul SD va fi introdus de tine în prealabil. Odată stocate înregistrarile pe cardul inserat, acesta se îndepărtează și se conectează la un adaptor, pe care cel mai probabil l-ai primit odată cu SD cardul. Unele modele de laptopuri/PC-uri sunt deja prevăzute cu slot pentru card, iar conectivitatea se va face direct (acesta fiind procesat ca un stick de memorie). Dacă nu ai deja un adaptor, acesta poate fi achiziționat separat. O altă modalitate de conectare este cea directă, prin intermediul cablului USB inclus în pachet, pe care îl inserați în portul din camerei și în PC/laptop.

Pot camerele auto MIO să înregistreze cu motorul mașinii oprit?

Depinde de modelul pe care îl alegi. Majoritatea camerelor auto nu vor putea înregistra decât după ce a fost pornit motorul. Există însă și modele de camere care sunt prevăzute cu modul de declanșare a filmării în cazul unui impact, pe parcursul staționării.

Câte ore de filmare păstrează o cameră auto?

În primul rând trebuie să știi că filmările nu sunt salvate în camera ci pe un card de memorie. Ca orice suport de memorare, acesta poate fi mai mici sau mai încăpător, în funcție de buget. Un card de 32GB poate păstra până la 6 ore de filmare Full HD.

Cu ce fel de carduri de memorie funcționează camerele auto MIO?

Cele mai întâlnite tipuri de carduri de memorie folosite pentru camerele video auto sunt cele miniSD și microSD. Cumpărate separat, cel mai probabil pachetul va include și adaptoare specifice în așa fel încât materialul video să poată fi vizionat pe orice model de laptop.

Alegerea unei camere video pentru mașina ta

Conectivitate

Conectivitatea e reprezentată de modalitatea prin care tu vei descărca filmulețele de pe cardul SD. Unele modele au o conectivitate de tip Wi-Fi inclusă cu ajutorul căreia îți vei conecta smartphone-ul direct la cameră. La modelele fără Wi-Fi, copierea se va face cu un adaptor.

Unghi de filmare

Unghiurile de filmare sunt specifice fiecărui model de cameră auto. Unele modele cu un preț mai ridicat pot avea unghiurile de filmare mai mari (140- 150°) și pot oferi mai multe detalii (numărul de înmatriculare a mai multor mașini sau unghiuri diferite ale mașinii parcate).

Display

În funcție de preț, display-urile sunt diferite pentru fiecare model de cameră auto. Așadar, pentru a avea parte de cea mai bună experiență, display-ul ar trebui să fie între 2 inch- 2.3 inch. Totuși la fel ca oricare caracteristică și aceasta depinde de utilizator.

Calitate înregistrare

În ceea ce privește camera auto, un criteriu de selecție, unanim acceptat ca fiind foarte important, îl reprezintă calitatea cu care sunt realizate video-urile. Mai colorat, cu mai mulți pixeli, cu un unghi mai larg sau o cameră simplă - sunt caracteristicile care definesc și impun prețul unui produs. Îți dorești o cameră mai bună, poate va costa puțin mai mult, însă ar trebui cel puțin să filmeze FHD (pentru a-ți permite să vizualizez clipurile filmate inclusiv pe timp de noapte), să dispună de un unghi larg (130-150 grade) și să aibă un display decent (~2.3").

Rezoluția foto

Rezoluția foto reprezintă pentru mulți șoferi criteriul decisiv în alegerea unei camere auto. În funcție de preț și model aceasta poate varia, preferându-se însă 1920 x 1080 Full HD în 30 cps, întrucât oferă o imagine clară inclusiv pe timp de noapte.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Saltea Gonflabilă pentru Dormitul în Mașină
Cea mai bună saltea gonflabilă pentru dormitul în mașină

Salteaua gonflabilă auto se instalează foarte rapid peste bancheta din spate a mașinii și-ți permite să ai un somn confortabil. Este bună ca variantă de rezervă în caz că nu te simți în siguranță la cort sau este nevoie să dormi în mașină.

Cea Mai Bună Mașină de Polish Auto - Orbitală
Cea mai bună mașină de polish auto orbitală

Vrei să-ți păstrezi mașina îngrijită și îți face plăcere să ai grijă personal de ea? Mașina de polish auto este aparatul care nu trebuie să-ți lipsească din garaj.

Cel mai bun Scaun Înălțător de Mașină pentru Copii
Scaun înălțător de copii pentru mașină

Copilul a făcut peste 3 ani și nu-i mai e confortabil statul în scaunul auto? Cu ajutorul unui scaun înălțător pentru copii, el poate fi asigurat cu centurile de siguranță standard ale mașinii.

Cel Mai Bun Invertor Auto 12v - 220v
Cel mai bun invertor auto 12v 220v

Vrei să-ți încarci laptopul în mașină sau ai nevoie de o priză normală pentru alte aparate? Ai nevoie de un invertor auto care poate scoate 220v din bateria mașinii.

Cel Mai Bun Scuter de Oraș de 49cmc - Condus cu Permis Auto
Scutere de 49cmc care pot fi conduse cu permis auto (cat. B)

Vrei să fii mai iute prin oraș și îți place ideea de a merge pe un scuter? Modelele de 49cmc pot fi conduse foarte ușor de oricine are permis categ. A1, A sau B și au un preț foarte accesibil. Verifică aici.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe