Cele Mai Bune Căști de Gaming Wireless

Cele mai bune căști de gaming wireless

Modificat la 12 august 2021
Articol evaluat de 38 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să alegi o pereche de căști wireless pentru gaming?

Atunci când ești pasionat de gaming, ai nevoie de cele mai comode și calitative gadget-uri, pentru ca activitatea ta să fie una relaxantă și plăcută pentru tine. În acest sens, îți vin în ajutor căștile wireless, special dezvoltate pentru gaming. Acestea oferind un sunet calitativ, îți permite să te cufunzi în lumea jocurilor ore în șir, având liberă mișcare și manevrare, fără a avea grijă de vreun cablu.

Sunetul surround, filtrele vocale și iluminatul avansat îți redau atmosfera perfectă și confortabilă de a te simți tu însuși, de a-ți elibera emoțiile, de a arăta, asculta și juca cu mai mult stil ca niciodată. Tehnologia fără fir oferă zeci de ore de viață a bateriei și câțiva metri buni de libertate wireless fiabilă.

De-asemenea, majoritatea căștilor wireless, pentru gaming, sunt concepute a avea drept caracteristică specifică o greutate relativ redusă, pentru ca tu să te poți bucura de comoditate și de ore bube de jocuri, fără a simți disconfort sau durere și oboseală în zona urechilor.

Cele mai bune căști wireless de gaming

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Casti gaming wireless Logitech G733, ultrausoare, Lightsync RGB, Negru

 • Design modern
 • Calitate ridicată a sunetului
 • Greutate redusă
 • Fără fir
 • Dotate cu microfon
Verifică prețul

Căștile destinate gaming-ului de la Logitech dispun de wireless pentru conectare și au o greutate extrem de redusă. Sunt prevăzute cu lumini, aproximativ 16,8 M culori, doua zone pentru a personaliza iluminarea, deci au un design extrem de plăcut și de atractiv. Spuma cu memorie cu doua straturi se potrivește ușor cu capul și contururile din jurul fetei. Reduce punctele de stres și oferă un confort mai durabil pentru acele sesiuni lungi de joc. Banda de susținere a curelei de suspensie, moale și reglabilă, asigură o potrivire perfectă.

la buget

* Prezentare video mai jos

Casti gaming wireless Razer Nari Essential, surround THX, Negru

 • Design modern
 • Greutate redusă
 • Dotate cu microfon
 • Rată crescută de răspuns
 • Ușor de instalat
Verifică prețul

Căștile de gaming wireless Razer Nari Essential sunt perfecte pentru gamerii înfocați. Acestea dispun de o tehnologie imersivă, care este completată de caracteristici confortabile, oferindu-vă o experiență de neuitat în lumea jocurilor timp de ore fără efort. Tehnologia căștilor este THX Spatial Audio. care depășește sunetul surround obișnuit prin simularea sunetului într-o sferă 360 °. Au un design plăcut,moale, care nu te vor deranja în timpul purtării lor. Sunt ușoare, iar un beneficiu este faptul că sunt wireless și te poți deplasa cum dorești fără niciun impediment.

Premium

* Prezentare video mai jos

Casti Gaming ASUS ROG Strix Fusion 700

 • Design modern și atractiv
 • Aplicație mobilă dedicată
 • Control tactil la nivelul căștilor
 • Milioane de combinații de culori
 • Sunet realist în jocuri
Verifică prețul

ROG Strix Fusion 700 este o cască de jocuri care oferă conectivitate versatilă. Utilizează USB 2.0 pentru jocuri cu fir pe computer, PlayStation 4 sau Nintendo Switch și Bluetooth 4.2 pentru apeluri telefonice fără fir sau pentru a asculta muzica preferată. Surround virtual 7.1 personalizat, dezvoltat cu Bongiovi Acoustic, oferă gamerilor o precizie inedită, fiindideală pentru jocurile FPS precum PUBG și Overwatch. Adaugă propriul stil cu iluminare Aura RGB personalizabilă și peste 16,8 milioane de combinații de culori.

Casti wireless Sony Pulse 3D, PlayStation 5

 • Tehnologie Wireless
 • Comode
 • Sunet 3D
 • Design elegant
 • Dotat cu microfon
Verifică prețul

Căștile wireless Sony Pulse 3D, compatibile cu PlayStation 5, sunt construite pentru o nouă generație de gaming pentru că oferă un sunte fin complet tridimensional pentru consolele PS5™. Designul elegant, împreună cu materialele confortabile și a formei cupelor pentru urechi, dar și cu o bandă pentru fixare pe cap îmbunătățite complimentează consola PS5 și experiențele trăite de gamer în acele momente esențiale. Datorită acumulatoarelor de bună calitate te poți bucura de până la 12 ore de joc fără fir, cu ajutorul bateriei reincarcabile incorporate.

Casti Gaming HyperX Cloud Flight

 • Design modern și plăcut
 • Durată mare de viață a bateriei
 • Microfon detașabil și comod
 • Sunet plăcut
 • Instalare ușoară și rapidă
Verifică prețul

Datorită conexiunii wireless solidă, de nivel de gaming, duratei de viață a bateriei este de 30 de ore și a confortului clasic HyperX, căștile Cloud Flight permit să te joci neîntrerupt, pentru un timp îndelungat. Designul cu cupe închise te va introduce în mijlocul acțiunii, iar glisorul din oțel durabil și construcția de înaltă calitate garantează rezistență la utilizarea zilnică. Conexiunea wireless solidă și durata de viață a bateriei de 30 de ore îți vor permite să te jocuri pe PC o perioadă mai lungă.

Dacă ai nevoie de o pereche de căști stereo de calitate, tocmai le-ai găsit. Logitech este un brand renumit pentru produsele și echipamentele sale de calitate. Aceste căști stereo funcționează prin tehnologia wireless plus, dar pot fi conectate și prin USB sau bluetooth. De asemenea, modul de încărcare este wireless. La prețul pe care îl au este un produs de înaltă calitate și vin la pachet cu o durabilitate extinsă față de alte produse. Folosește aceste căști atunci când spațiul tău de lucru este zgomotos.

Întrebări frecvente despre căștile de gaming wireless

Cât de rezistente sunt căștile de gaming?

Căștile de gaming sunt printre cele mai rezistente tipuri de căști de pe piață căștilor pentru calculator sau laptop. Au fost create pentru a oferi o experiență de sunet deosebită gamerilor și acest lucru pe termen lung. Dacă ai grijă de ele, nu le trântești când pierzi un joc și mai ales, ești foarte atent la firele lor și la difuzoare, le poți folosi cu încredere ani buni.

Ce preț au căștile de gaming?

Căștile de gaming au prețuri variate în funcție de tehnologia pe care o folosesc sau de caracteristicile oferite. De regulă prețurile încep de la 100 lei și pot ajunge până la 1500 lei. Depinde doar de tine ce buget ai de oferit.

Ce avantaje îți oferă căștile de gaming?

De departe, căștile de gaming îți oferă cea mai înaltă calitate a sunetului din întregul domeniu al căștilor pentru laptopuri și calculatoare. Mai mult, ele anulează sunetul din exterior pentru a te putea concentra pe jocul în care ai intrat.

Care sunt cele mai apreciate branduri de căști de gaming?

Cele mai apreciate branduri de căști de gaming sunt cele de la Logitech, ASUS ROG.

Ce diametru au difuzoarele căștilor de gaming?

În funcție de model pot avea un diametru de 50-53 mm.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cei mai buni Ochelari cu Protecție PC (Mărci de Calitate)
Cei mai buni ochelari de protecție de calculator fără dioptrii

Stai mult în fața calculatorului? Protejează-ți ochii cu ochelarii speciali de filtrat lumina albastră (ochelari protecție calculator). Vezi care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Mouse Pad cu Iluminare RGB
Cel mai bun mouse pad cu iluminare RGB

Cauți un mouse profesional de gaming pentru biroul tău? Alege unul cu iluminare RGB pentru un aspect SF și pentru o folosire confortabilă în camere întunecate.

Cele Mai Bune Căști cu Anulare Zgomot
Căști cu opțiunea de anulare a zgomotului

Vrei să fii sigur că atunci când îți pui căștile nu ești deranjat de zgomotul exterior? Căștile cu anulare zgomot folosesc o tehnologie modernă de care te poți bucura și tu.

Cel Mai Bun PC de Gaming
Cel mai bun PC de gaming

Vrei un calculator care să-ți permită să te joci orice joc nou apărut? Alege un PC puternic, configurat în special pentru gaming.

Cel Mai Bun Volan cu Pedale și Schimbător de PC
Cel mai bun volan cu pedale și schimbător pentru PC

Îți plac jocurile cu mașini pe calculator și cauți un set de volan cu pedale și schimbător cât mai realist? Află care sunt cele mai bune branduri și modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe