Cel Mai Bun Epilator IPL Philips

Cele mai bune epilatoare IPL Philips disponibile online

Modificat la 14 august 2021
Articol evaluat de 120 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic

Despre epilarea IPL cu produse Philips

Lumina Intensă Pulsată (IPL) este o tehnologie utilizată încă din anul 1997 pentru îndepărtarea părului nedorit.
Cum funcționează? După ce lumina este atrasă de pigmentul firului de păr, rădăcinile firelor de păr se încălzesc, fiind astfel inhibată creşterea acestora.

În urma testelor efectuate cu epilatoarele IPL marca Philips, s-a observat o reducere de până la 92% a părului după doar 4 tratamente efectuate la distanţă de două săptămâni. Pentru a menține aceste rezultate pe termen lung, realizează ședințe de întreținere o dată la 1-2 luni. După primele 12 tratamente, pielea se va menține fină până la 6 luni.

Te bucuri de o piele fină, fără păr, până la 6 luni după 12 tratamente, cu o reducere de până la 92% a creşterii părului după doar 3 tratamente. Tehnologia profesională Lumea IPL previne în mod sigur creşterea părului sub piele.

Un astfel de tratament realizat la un salon specializat costă aproximativ 6051 ron pentru întreg corpul (bikini, axilă și picioare) pe perioada unui an, pe când un aparat Philips IPL poate fi folosit ușor, la un preț avantajos.

Recomandări epilatoare IPL Philips

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Lumea SC1998/00

 • Cu tehnologia de lumină intens pulsată (IPL)
 • Utilizare simplă/de uz casnic
 • Utilizare pentru piele uscată
 • Cu senzor de nuanță al pielii și filtru UV
Verifică prețul

Epilatorul Philips IPL acționează cu pulsațiile delicate direct la rădăcinile firelor de păr, cu scopul de a-l reduce gradual. Tratamentul poate fi efectuat direct la tine acasă, rezultatele estimate fiind: reducerea cu minim 85% după numai 3 tratamente. Repetarea tratamentului nu doar că te scapă de părul inestetic, dar îți lasă și pielea catifelată. Senzorul integrat pentru detectarea nuanței pielii se oprește automat dacă identifică un ton prea închis, astfel că Philips IPL Lumea este sigur de folosit, eficient, chiar și în zonele sensibile.

Premium

Lumea Prestige BRI956/00

 • Tip utilizare: uz casnic
 • Utilizare: piele uscată
 • Alimentare: cu/fara fir
 • Funcții: lumină intens pulsatilă
 • Număr impulsuri IPL: 250.000
Verifică prețul

Noua generație de epilatoare IPL Philips permite epilarea pe termen lung, chiar în confortul locuinței tale. Dispozitivul poate fi folosit cu sau fără fir, asigurând astfel flexibilitatea operării, respectiv precizia epilării, cu rezultate dovedite clinic: până la 6 luni piele epilată, aprox. 78% reducere a părului de pe picioare, după circa 12 tratamente. Este ușor de utilizat, eficient și primești un set de accesorii proiectate pentru epilarea în diferite zone: față, corp, inghinală, axilară. Raport calitate-preț excelent, fără costuri ascunse.

la buget

Lumea IPL SC1995/00

 • Tip utilizare: profesional
 • Utilizare: piele uscată
 • Alimentare: cu fir
 • Funcții: 5 trepte de viteze
 • Număr impulsuri IPL: 250.000
Verifică prețul

Epilatorul Philips Lumea IPL SC1995/00 este un aparat de epilat ce folosește tehnologia de epilare cu lumină intens pulsată. Datorită faptului că lampa acestui aparat conține peste 250000 de pulsații, acesta poate fi folosit minim 5 ani. Aparatul de epilat Philips SC1995/00 este eficient atunci când este folosit pe corp, mâini, picioare, axilă și zona inghinală. Acest aparat de epilat nu este eficient daca părul tau este roșcat, blond deschis sau gri-alb, sau dacă ai pielea foarte închisă la culoare.

Epilator IPL Philips Lumea SC1997/00

 • Tip utilizare: uz casnic
 • Tip piele: uscat
 • Functie: lumină intens pulsată
 • Funcții: 5 trepte de viteze
 • Număr impulsuri IPL: >250.000
Verifică prețul

În centrul fotoepilatorului Philips Lumea este o tehnologie intensivă de lumină pulsată (IPL), care este utilizată pentru a îndepărta părul facial (zona de deasupra buzei superioare, bărbiei) și a corpului, cum ar fi picioarele, brațele, în zona axilară și bikini. Philips Lumea este un sistem complet care este gata de utilizare imediat după ce a fost scos din ambalaj. Mai mult, nu necesită înlocuirea lămpii pe întreaga perioadă de utilizare, precum și utilizarea gelurilor în timpul sesiunilor de epilare.

Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00

 • 1 treaptă de viteză
 • Senzor de nuanță a pielii
 • Durată de aplicare ce variază de la 2.5 min - 4 min
 • Aplicare prin glisare si pulsație
 • Funcție pentru zonele curbate
Verifică prețul

Lumea Philips direcționează o lumină ușoară, pulsatoare către rădăcina părului, stimulând tranziția foliculului de păr la faza de repaus. Ca urmare, creșterea părului corpului este redusă treptat. Cu proceduri obișnuite, pielea se menține catifelată pentru o lungă perioadă de timp. Procedura de prevenire a re-creșterii părului este sigură și nu provoacă dureri, chiar și în zone sensibile. Ca și alte soluții bazate pe tehnologia IPL, Philips Lumea nu este potrivit pentru îndepărtarea părului gri, brun și roșu, precum și pentru pielea foarte închisă.

Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI950/00

 • Epilator IPL cu lumină intens pulsată
 • Pentru uz casnic
 • Destinat pentru funcționare pe piele uscată
 • 250.000 impulsuri IPL
 • Alimentare prin acumulator sau direct la rețea
Verifică prețul

Epilatorul IPL Philips Lumea Prestige BRI950/00 este un aparat de epilat care se bazează pe tehnologia IPL (lumină intens pulsată) folosită în combinație cu accesorii diferite adaptate pentru fiecare zonă a corpului. Senzorul SmartSkin, cu care este dotat aparatul de epilat, îți recomandă setările ideale pentru tipul tău de piele. Dacă este nevoie, poți corecta manual setările. Philips Lumea Prestige are un sistem special de proiecție, care previne emisia accidentală de impulsuri luminoase, oferind astfel o protecție suplimentară pentru ochi.

Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI953/00

 • Epilator cu tehnologie IPL
 • Utilizare zilnică/uz casnic
 • Pentru piele uscată
 • 250.000 impulsuri
 • Operabilitate cu sau fără fir
Verifică prețul

Tehnologia IPL revoluționează procedura de epilare, putând fi folosită acasă, fără programări și costuri extinse achitate saloanelor de cosmetică. Te vei bucura de piele fină, epilată cu până la 78% (pe picioare, după aprox.12 tratamente), iar pentru restul zonelor (axilară, inghinală și pe față) te vei folosi de accesoriile incluse în pachetul Philips IPL. Tratamentul se realizează facil, rapid, cu rezultate imediate, care durează până la 6 luni, iar pentru menținerea acestora, trebuie doar să repeți o dată la 4-8 săptămâni procedura.

Întrebări despre epilarea IPL

Cât durează epilarea pe picioare cu epilator IPL?

În funcție de tipul de fir și consistență, epilatul poate dura diferit. Poți epila ambele gambe în aproximativ 8,5 minute datorită accesoriilor aferente (date obținute la utilizarea epilatorului în cea mai înaltă treaptă de energie). Clienții au raportat o durată medie de până la 20 minute.

Pot trece cu lumina pulsantă peste zonele cu cicatrici?

Tehnologia cu pulsații acționează în profunzimea pielii, la baza firului de păr. Atenție sporită trebuie acordată cicatricile nou instituite, care prezintă risc de sângerare. De asemeni, dacă ai utilizat și apar modificări ale zonei, se recomandă să consulți un medic.

Trebuie să port ochelari speciali de protecție în timpul folosirii aparatului IPL?

Nu este necesară purtarea ochelarilor Anti-UV la utilizarea unui aparat IPL deoarece senzorii de contact cu pielea asigură declanșarea dispozitivului doar în momentul în care acesta este în contact cu pielea, iar lumina vizibilă din timpul tratamentului nu prezintă absolut niciun pericol.

Se poate folosi epilatorul IPL în timpul sarcinii?

Cele mai sensibile zone de epilat, în perioada sarcinii, sunt zona axilară și cea inghinală, însă nu există suficiente studii care să confirme 100% siguranța utilizării tehnologiei de epilare IPL. Prin urmare, este preferabil ca epilarea IPL să fie stopată pe perioada celor 9 luni de sarcină.

Câte pulsații se consumă la un epilat complet pe tot corpul?

La un epilat complet pe tot corpul se consumă aproximativ 500 de pulsaţii luminoase. Aparatele de epilat pot avea chiar si câteva sute de mii de pulsații, ceea ce înseamnă că pot fi folosite ani în șir. Partea negativă la unele aparate este imposibilitatea înlocuirii lămpii.

Se poate folosi epilarea cu IPL pe față?

Da. Dacă este menționat acest lucru de către producător. Tehnologia prin pulsații permite utilizarea epilatorului în zone diferite ale corpului, fără a te expune riscului infecțios. Așadar, dacă nu este menționat, nu utiliza produsul în toate zonele dorite.

Criterii de alegere a unui epilator IPL Philips

Zona corporală

Tehnologia inovatoare IPL (Lumină Intens Pulsată) este derivată din tehnologia utilizată în saloanele profesionale de frumuseţe, care încetinește creșterea firului de păr. Epilatoarele oferă un tratament specializat pe corp (picioare, braţe, abdomen) şi faţă (buza superioară, bărbie). Pot fi folosite şi în zona inghinală şi cea axilară.

Tip alimentare

Majoritatea epilatoarelor Philips IPL sunt alimentate la rețea, însă modelele mai avansate permit utilizarea fără fir (cu acumulator). Deși ambele variante de epilatoare sunt eficiente, facil de utilizat, achiziționarea unuia ce permite ambele tipuri de alimentare este avantajoasă, permițând mobilitatea manevrării.

Număr impulsuri IPL

Lămpile anumitor aparate IPL nu pot fi înlocuite, astfel că trebuie să ai grija la alegerea aparatului. Numărul de impulsuri luminoase oferit de fiecare lampă va fi unul limitat, cuprins de regulă între 100000 și 300000. În mod firesc, o lampă cu durata mai mare de viață va determina un preț mai ridicat.

Piele umedă / uscată

Modalitatea de funcționare (piele umedă/uscată) reprezintă un criteriu important în alegerea produsului dorit de tine. Raportat la opiniile clienților, o eficiență ridicată o oferă epilatoarele cu funcție IPL, care sunt destinate a fi utilizate pe pielea uscată.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Trimmer Pentru Nas Și Urechi
Cel mai bun trimmer pentru nas și urechi

Scapă rapid de firele de păr inestetice din nas și din urechi cu ajutorul unui trimmer. Află cum să alegi cel mai bun model disponibil pe piață.

Mașini Bune de Tuns pentru Bărbați Fără Fir (cu Acumulator)
Mașini de tuns părul cu acumulator, fără fir

Știai că în doar 2 luni îți poți recupera investiția într-o mașină de tuns? Vrei să te tunzi când vrei și cum vrei? O poți face dacă îți cumperi o mașină de tuns fără fir, pe acumulator.

Cea Mai Bună Perie de Demachiere și Curățare Facială
Perii de demachiere și curățare facială

Îți dorești un aparat modern care te poate ajuta la rutina ta de beauty respectiv îngrijirea feței? Află mai multe despre periile de demachere și curățare facială și cumpără cel mai bun model.

Cea Mai Bună Periuță Electrică Ultrasonică Adulți
Periuțe de dinți electrice sonice și ultrasonice de calitate

Profită de ultimele tehnologii disponibile pentru alegerea unei periuțe de dinți electrice. Periuțele ultrasonice vin cu programe personalizate și zeci de mii de rotații pe minut. În 2 minute ai terminat perierea.

Cea Mai Bună Saună Facială - Deschidere Pori
Cea mai bună saună facială pentru deschiderea porilor

Ai nevoie de o metodă modernă de a-ți deschide porii înainte de a aplica tratamente de înfrumusețare? Sauna facială este aparatul de care ai nevoie și pe care-l poți folosi singură acasă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe