Despre epilarea IPL cu produse Philips

Lumina Intens─â Pulsat─â (IPL) este o tehnologie utilizat─â înc─â din anul 1997 pentru îndep─ârtarea p─ârului nedorit.
Cum func╚Ťioneaz─â? Dup─â ce lumina este atras─â de pigmentul firului de p─âr, r─âd─âcinile firelor de p─âr se înc─âlzesc, fiind astfel inhibat─â cre┼čterea acestora.

În urma testelor efectuate cu epilatoarele IPL marca Philips, s-a observat o reducere de pân─â la 92% a p─ârului dup─â doar 4 tratamente efectuate la distan┼ú─â de dou─â s─âpt─âmâni. Pentru a men╚Ťine aceste rezultate pe termen lung, realizeaz─â ╚Öedin╚Ťe de între╚Ťinere o dat─â la 1-2 luni. Dup─â primele 12 tratamente, pielea se va men╚Ťine fin─â pân─â la 6 luni.

Te bucuri de o piele fin─â, f─âr─â p─âr, pân─â la 6 luni dup─â 12 tratamente, cu o reducere de pân─â la 92% a cre┼čterii p─ârului dup─â doar 3 tratamente. Tehnologia profesional─â Lumea IPL previne în mod sigur cre┼čterea p─ârului sub piele.

Un astfel de tratament realizat la un salon specializat cost─â aproximativ 6051 ron pentru întreg corpul (bikini, axil─â ╚Öi picioare) pe perioada unui an, pe când un aparat Philips IPL poate fi folosit u╚Öor, la un pre╚Ť avantajos.

Recomand─âri epilatoare IPL Philips

1. Lumea SC1998/00 BEST CHOICE

Epilatorul Philips IPL ac╚Ťioneaz─â cu pulsa╚Ťiile delicate direct la r─âd─âcinile firelor de p─âr, cu scopul de a-l reduce gradual. Tratamentul poate fi efectuat direct la tine acas─â, rezultatele estimate fiind: reducerea cu minim 85% dup─â numai 3 tratamente. Repetarea tratamentului nu doar c─â te scap─â de p─ârul inestetic, dar î╚Ťi las─â ╚Öi pielea catifelat─â. Senzorul integrat pentru detectarea nuan╚Ťei pielii se opre╚Öte automat dac─â identific─â un ton prea închis, astfel c─â Philips IPL Lumea este sigur de folosit, eficient, chiar ╚Öi în zonele sensibile.

Video Lumea SC1998/00
Op╚Ťiuni cheie
 • Cu tehnologia de lumin─â intens pulsat─â (IPL)
 • Utilizare simpl─â/de uz casnic
 • Utilizare pentru piele uscat─â
 • Cu senzor de nuan╚Ť─â al pielii ╚Öi filtru UV

2. Lumea Prestige BRI956/00 PREMIUM

Noua genera╚Ťie de epilatoare IPL Philips permite epilarea pe termen lung, chiar ├«n confortul locuin╚Ťei tale. Dispozitivul poate fi folosit cu sau f─âr─â fir, asigur├ónd astfel flexibilitatea oper─ârii, respectiv precizia epil─ârii, cu rezultate dovedite clinic: p├ón─â la 6 luni piele epilat─â, aprox. 78% reducere a p─ârului de pe picioare, dup─â circa 12 tratamente. Este u╚Öor de utilizat, eficient ╚Öi prime╚Öti un set de accesorii proiectate pentru epilarea ├«n diferite zone: fa╚Ť─â, corp, inghinal─â, axilar─â. Raport calitate-pre╚Ť excelent, f─âr─â costuri ascunse.

Op╚Ťiuni cheie
 • Tip utilizare: uz casnic
 • Utilizare: piele uscat─â
 • Alimentare: cu/fara fir
 • Func╚Ťii: lumin─â intens pulsatil─â
 • Num─âr impulsuri IPL: 250.000

3. Lumea IPL SC1995/00 LA BUGET

Epilatorul Philips Lumea IPL SC1995/00 este un aparat de epilat ce folose╚Öte tehnologia de epilare cu lumin─â intens pulsat─â. Datorit─â faptului c─â lampa acestui aparat con╚Ťine peste 250000 de pulsa╚Ťii, acesta poate fi folosit minim 5 ani. Aparatul de epilat Philips SC1995/00 este eficient atunci c├ónd este folosit pe corp, m├óini, picioare, axil─â ╚Öi zona inghinal─â. Acest aparat de epilat nu este eficient daca p─ârul tau este ro╚Öcat, blond deschis sau gri-alb, sau dac─â ai pielea foarte ├«nchis─â la culoare.

Op╚Ťiuni cheie
 • Tip utilizare: profesional
 • Utilizare: piele uscat─â
 • Alimentare: cu fir
 • Func╚Ťii: 5 trepte de viteze
 • Num─âr impulsuri IPL: 250.000

4. Epilator IPL Philips Lumea SC1997/00

În centrul fotoepilatorului Philips Lumea este o tehnologie intensiv─â de lumin─â pulsat─â (IPL), care este utilizat─â pentru a îndep─ârta p─ârul facial (zona de deasupra buzei superioare, b─ârbiei) ╚Öi a corpului, cum ar fi picioarele, bra╚Ťele, în zona axilar─â ╚Öi bikini. Philips Lumea este un sistem complet care este gata de utilizare imediat dup─â ce a fost scos din ambalaj. Mai mult, nu necesit─â înlocuirea l─âmpii pe întreaga perioad─â de utilizare, precum ╚Öi utilizarea gelurilor în timpul sesiunilor de epilare.

Op╚Ťiuni cheie
 • Tip utilizare: uz casnic
 • Tip piele: uscat
 • Functie: lumin─â intens pulsat─â
 • Func╚Ťii: 5 trepte de viteze
 • Num─âr impulsuri IPL: >250.000

Criterii de alegere a unui epilator IPL Philips

Zona corporal─â

Tehnologia inovatoare IPL (Lumin─â Intens Pulsat─â) este derivat─â din tehnologia utilizat─â ├«n saloanele profesionale de frumuse┼úe, care ├«ncetine╚Öte cre╚Öterea firului de p─âr. Epilatoarele ofer─â un tratament specializat pe corp (picioare, bra┼úe, abdomen) ┼či fa┼ú─â (buza superioar─â, b─ârbie). Pot fi folosite ┼či ├«n zona inghinal─â ┼či cea axilar─â.

Tip alimentare

Majoritatea epilatoarelor Philips IPL sunt alimentate la re╚Ťea, ├«ns─â modelele mai avansate permit utilizarea f─âr─â fir (cu acumulator). De╚Öi ambele variante de epilatoare sunt eficiente, facil de utilizat, achizi╚Ťionarea unuia ce permite ambele tipuri de alimentare este avantajoas─â, permi╚Ť├ónd mobilitatea manevr─ârii.

Num─âr impulsuri IPL

L─âmpile anumitor aparate IPL nu pot fi ├«nlocuite, astfel c─â trebuie s─â ai grija la alegerea aparatului. Num─ârul de impulsuri luminoase oferit de fiecare lamp─â va fi unul limitat, cuprins de regul─â ├«ntre 100000 ╚Öi 300000. ├Än mod firesc, o lamp─â cu durata mai mare de via╚Ť─â va determina un pre╚Ť mai ridicat.

Piele umed─â / uscat─â

Modalitatea de func╚Ťionare (piele umed─â/uscat─â) reprezint─â un criteriu important ├«n alegerea produsului dorit de tine. Raportat la opiniile clien╚Ťilor, o eficien╚Ť─â ridicat─â o ofer─â epilatoarele cu func╚Ťie IPL, care sunt destinate a fi utilizate pe pielea uscat─â.

5. Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00

Lumea Philips direc╚Ťioneaz─â o lumin─â u╚Öoar─â, pulsatoare c─âtre r─âd─âcina p─ârului, stimulând tranzi╚Ťia foliculului de p─âr la faza de repaus. Ca urmare, cre╚Öterea p─ârului corpului este redus─â treptat. Cu proceduri obi╚Önuite, pielea se men╚Ťine catifelat─â pentru o lung─â perioad─â de timp. Procedura de prevenire a re-cre╚Öterii p─ârului este sigur─â ╚Öi nu provoac─â dureri, chiar ╚Öi în zone sensibile. Ca ╚Öi alte solu╚Ťii bazate pe tehnologia IPL, Philips Lumea nu este potrivit pentru îndep─ârtarea p─ârului gri, brun ╚Öi ro╚Öu, precum ╚Öi pentru pielea foarte închis─â.

Op╚Ťiuni cheie
 • 1 treapt─â de vitez─â
 • Senzor de nuan╚Ť─â a pielii
 • Durat─â de aplicare ce variaz─â de la 2.5 min - 4 min
 • Aplicare prin glisare si pulsa╚Ťie
 • Func╚Ťie pentru zonele curbate

6. Epilator IPL Philips BRI861/00

Philips Lumea Essential BRI863 este un epilator cu l─âmpi durabile care nu trebuie ├«nlocuite, ceea ce te va ajuta s─â elimini permanent p─ârul ├«n exces. El ├«╚Ťi ofer─â ├«ngrijire profesional─â la domiciliu. Lucr├ónd pe tehnologia expunerii intensive a luminii, acest model trateaz─â cu grij─â pielea: dup─â procedur─â, nu apar irita╚Ťii. Tehnologia SmartSkin cu senzor special, detecteaz─â automat nuan╚Ťa zonei tratate a corpului. Puterea luminii se regleaz─â prin ap─âsarea unui singur buton, astfelt alegi modul optim pentru ╚Ťine.

Op╚Ťiuni cheie
 • Alimentare la re╚Ťea
 • 200.000 de pulsa╚Ťii
 • Cu senzor pentru piele
 • Utilizare simpl─â/uz casnic
 • Func╚Ťionare silen╚Ťioas─â

7. Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI950/00

Epilatorul IPL Philips Lumea Prestige BRI950/00 este un aparat de epilat care se bazeaz─â pe tehnologia IPL (lumin─â intens pulsat─â) folosit─â ├«n combina╚Ťie cu accesorii diferite adaptate pentru fiecare zon─â a corpului. Senzorul SmartSkin, cu care este dotat aparatul de epilat, ├«╚Ťi recomand─â set─ârile ideale pentru tipul t─âu de piele. Dac─â este nevoie, po╚Ťi corecta manual set─ârile. Philips Lumea Prestige are un sistem special de proiec╚Ťie, care previne emisia accidental─â de impulsuri luminoase, oferind astfel o protec╚Ťie suplimentar─â pentru ochi.

Op╚Ťiuni cheie
 • Epilator IPL cu lumin─â intens pulsat─â
 • Pentru uz casnic
 • Destinat pentru func╚Ťionare pe piele uscat─â
 • 250.000 impulsuri IPL
 • Alimentare prin acumulator sau direct la re╚Ťea

8. Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI953/00

Tehnologia IPL revolu╚Ťioneaz─â procedura de epilare, put├ónd fi folosit─â acas─â, f─âr─â program─âri ╚Öi costuri extinse achitate saloanelor de cosmetic─â. Te vei bucura de piele fin─â, epilat─â cu p├ón─â la 78% (pe picioare, dup─â aprox.12 tratamente), iar pentru restul zonelor (axilar─â, inghinal─â ╚Öi pe fa╚Ť─â) te vei folosi de accesoriile incluse ├«n pachetul Philips IPL. Tratamentul se realizeaz─â facil, rapid, cu rezultate imediate, care dureaz─â p├ón─â la 6 luni, iar pentru men╚Ťinerea acestora, trebuie doar s─â repe╚Ťi o dat─â la 4-8 s─âpt─âm├óni procedura.

Op╚Ťiuni cheie
 • Epilator cu tehnologie IPL
 • Utilizare zilnic─â/uz casnic
 • Pentru piele uscat─â
 • 250.000 impulsuri
 • Operabilitate cu sau f─âr─â fir

Întrebări despre epilarea IPL

Cât durează epilarea pe picioare cu epilator IPL?

├Än func╚Ťie de tipul de fir ╚Öi consisten╚Ť─â, epilatul poate dura diferit. Po╚Ťi epila ambele gambe ├«n aproximativ 8,5 minute datorit─â accesoriilor aferente (date ob╚Ťinute la utilizarea epilatorului ├«n cea mai ├«nalt─â treapt─â de energie). Clien╚Ťii au raportat o durat─â medie de p├ón─â la 20 minute.

Pot trece cu lumina pulsant─â peste zonele cu cicatrici?

Tehnologia cu pulsa╚Ťii ac╚Ťioneaz─â ├«n profunzimea pielii, la baza firului de p─âr. Aten╚Ťie sporit─â trebuie acordat─â cicatricile nou instituite, care prezint─â risc de s├óngerare. De asemeni, dac─â ai utilizat ╚Öi apar modific─âri ale zonei, se recomand─â s─â consul╚Ťi un medic.

Trebuie s─â port ochelari speciali de protec╚Ťie ├«n timpul folosirii aparatului IPL?

Nu este necesară purtarea ochelarilor Anti-UV la utilizarea unui aparat IPL deoarece senzorii de contact cu pielea asigură declanșarea dispozitivului doar în momentul în care acesta este în contact cu pielea, iar lumina vizibilă din timpul tratamentului nu prezintă absolut niciun pericol.

Se poate folosi epilatorul IPL în timpul sarcinii?

Cele mai sensibile zone de epilat, ├«n perioada sarcinii, sunt zona axilar─â ╚Öi cea inghinal─â, ├«ns─â nu exist─â suficiente studii care s─â confirme 100% siguran╚Ťa utiliz─ârii tehnologiei de epilare IPL. Prin urmare, este preferabil ca epilarea IPL s─â fie stopat─â pe perioada celor 9 luni de sarcin─â.

C├óte pulsa╚Ťii se "consum─â" la un epilat complet pe tot corpul?

La un epilat complet pe tot corpul se consum─â aproximativ 500 de pulsa┼úii luminoase. Aparatele de epilat pot avea chiar si c├óteva sute de mii de pulsa╚Ťii, ceea ce ├«nseamn─â c─â pot fi folosite ani ├«n ╚Öir. Partea negativ─â la unele aparate este imposibilitatea ├«nlocuirii l─âmpii.

Se poate folosi epilarea cu IPL pe fa╚Ť─â?

Da. Dac─â este men╚Ťionat acest lucru de c─âtre produc─âtor. Tehnologia prin pulsa╚Ťii permite utilizarea epilatorului ├«n zone diferite ale corpului, f─âr─â a te expune riscului infec╚Ťios. A╚Öadar, dac─â nu este men╚Ťionat, nu utiliza produsul ├«n toate zonele dorite.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

C─âutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Po╚Ťi lucra de oriunde ai acces la internet.
Afl─â mai multe