Cele Mai Bune Genunchiere Pentru Bebeluși

Cele mai bune genunchiere pentru bebeluși

Modificat la 17 martie 2022
Articol evaluat de 28 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-i cumperi bebelușului genunchiere de protecție?

Genunchierele pentru bebeluși au apărut din necesitatea pe care cei mici o au în dezvoltarea lor de a reuși să meargă de-a bușilea fără să alunece, dar și din dorința foarte mare a părinților de a-i proteja de cât mai multe pericole existente. Cu ajutorul genunchierelor cel mic va reuși să se coordoneze mult mai bine și cu siguranță va fi mult mai stăpân pe sine în mișcările pe care își dorește să le facă.

De cele mai multe ori, cei mici nu realizează că pot merge în patru labe și se târăsc pentru că așa le este mai ușor, însă dacă au aceste genunchiere, vor prinde foarte repede încrederea că pot ajunge mult mai repede în locul dorit. Chiar și atunci când micuțul tău mai crește poate purta aceste genunchiere, întrucât în cazul căzăturilor, genunchii vor fi perfect protejați, iar loviturile amortizate, astfel că cel mic se va ridica imediat, fără a plânge sau a fi supărat că îl doare ceva. Genunchierele pot fi folosite cu succes atât la interior, cât și la exterior, la joacă în parc, atunci când cei mici folosesc tricicleta.

Cele mai bune genunchiere pentru bebeluși

Cel mai bun

Genunchiere din bumbac pentru bebelusi, culoare verde cu alb, marime unica 14cm

Rolul lor este de a proteja pielea delicată a bebelușului, o lasă să respire dar mai ales îl ajută să avanseze cu ușurință. Acesta nu va aluneca pe suprafețe netede precum gresia sau parchetul. Mărimea este unică deci se potrivesc foarte bine oricărei conformații ale genunchiului bebelușului, au lungimea de 14 cm și sunt 80% bumbac, poliamidă și elastan.
Verifică prețul

Genunchierele textile cu pernute, antialunecare sunt recomandate pentru bebelușii de peste 6 luni care încep să meargă de-a bușilea, se joacă si explorează.

la buget

Genunchiere cu silicon pentru bebelusi

Ca să vii în ajutorul micuțului tău, îi poți achiziționa o pereche de genunchiere cu silicon. Chiar dacă nu va putea verbaliza, micuțul tău va aprecia din plin noile accesorii. Mărimea este universală, astfel încât poate fi folosită de orice bebeluș până la vârsta de un an. Genunchierele sunt realizate în cea mai mare parte din bumbac, dar mai conțin și poliamidă și elastan.
Verifică prețul

Există o perioadă, în viața oricărui bebeluș, când începe să se deplaseze. Mai întâi se va târî, pentru ca ulterior să experimenteze mersul de-a bușilea.

Premium

Genunchiere reglabile gri Sevibaby

Genunchierele reglabile de la Sevibaby sunt fabricate cu atenție, din materiale de înaltă calitate ce asigură o protecție completă, atât pielii micuțului tău, cât și hăinuțelor, pentru a nu se deteriora. Vârsta recomandată pentru începerea utilizării acestora este de la 5 luni în sus.
Verifică prețul

Cu toții știm că în primii ani de viață ai micuțului tău, acesta are foarte multă energie, mai ales când începe să meargă de-a bușilea. Este important să îi protejezi genunchii pentru a nu se accidenta pe suprafețele dure.

Sevi Baby - Genunchiere reglabile, Albastru

Deosebit de utile când copilul merge de-a busilea, protejează pielea delicată a bebelușului, pentru a nu crea traume sau cicatrici pentru mult timp. Vârsta recomandată pentru utilizarea genunchierilor este de 5+ luni. Mărime acestora este unică, lungime este de 10 cm, astfel este protejată o parte mare a piciorușelor. Materiale: 80%Bumbac, Poliamida, Elasta.
Verifică prețul

Sevi Baby - Genunchiere reglabile, Albastru. Genunchiere textile cu pernuțe antialunecare, pentru siguranța copilului și protecția genunchilor lui.

Genunchiere bebelusi pentru patrupedie Culori Pastelate, antialunecare, bumbac, bleu, mediLOGIC

Pentru liniștea ta au fost special gândite genunchiere pentru patrupedie. Confecționate din bumbac, cu protecții antialunecare din silicon pentru genunchi, genunchierele de la mediLOGIC vin într-o varietate mare de culori. Genunchierele pentru bebeluși sunt lavabile la mașina de spălat.
Verifică prețul

Micuțul tău curajos a început deja explorarea tuturor cotloanelor din camera de zi și, oricât ți-ai dori să îi încurajezi explorările îți este teamă pentru siguranța sa, căci oricând se poate lovi, zgâria ori aluneca.

Genunchiere pentru bebelusi Sevi Baby Albastru

Vârsta recomandată pentru genunchiere este de 5+ luni. Mărimea acestora etse unică, lungimea de 10 cm. Aceste genunchiere sunt executate din 80% bumbac și 20\\5 elastan, fiind extrem de ecologice și naturale pentru micuâul tău. Aceste genunchiere sunt o soluâie extraordinară pentru copilul tău.
Verifică prețul

Genunchiere pentru bebeluși Sevi Baby Albastru. Genunchiere textile cu pernuțe, antialunecare care sunt extrem de sigure și comode în purtare. Deosebit de utile când bebelușul merge de-a busilea, protejează pielea delicată a bebelușului.

Genunchiere de protectie pentru copii BabyJem Pink

Cu toții știm că ce mici au energie pe tot parcursul zilei și sunt obișnuiți să alerge peste tot, de aceea este bine să îi protejezi genunchii în cazul în care acesta cade pe o suprafață dură, precum asfalt sau beton. Genunchierele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, menite să protejeze pielea micuțului tău, mai ales în perioada în care merge de-a bușilea.
Verifică prețul

Dacă vrei ca micuțul tău să fie protejat în permanență de suprafețele dure și să evite accidentările, atunci genunchierele de protecție de la BabyJem Pink sunt soluția perfectă.

Întrebări frecvente despre genunchierele pentru bebelușui

Genunchierele pentru bebeluși sunt confortabile?

Desigur. Genunchierele sunt special concepute astfel încât să nu incomodeze bebelușul și să nu strângă piciorul. Sunt prevăzute cu un elastic moale, pe care cel mic nici nu îl va simți atunci când va păși. De asemenea, nici nu vor aluneca, astfel că indiferent de poziția copilului, genunchierele vor sta la locul lor.

Genunchierele pentru bebeluși pot fi ajustate pentru mărimea piciorului?

Nu în modul clasic în care există un sistem de prindere și ajustare, însă da, cu siguranță genunchierele pentru bebeluși vor fi potrivite indiferent de mărimea piciorului bebelușului tău pentru că sunt prevăzute cu un elastic moale, care nu incomodează.

Genunchierele pentru bebeluși de deteriorează ușor?

Genunchierele pentru bebeluși sunt rezistente și nu se deteriorează, fiind realizate cu grijă din materiale de înaltă calitate. Se întrețin foarte ușor și se spală manual sau chiar și la mașina de spălat. Nu vor intra la apă și nu își vor modifica aspectul.

Până la ce vârstă se pot folosi genunchierele pentru bebeluși?

Vârsta până la care se pot folosi genunchierele pentru bebeluși variază și depinde foarte mult și de cel mic pentru că sigur îți vei da seama singură când acestea nu mai sunt necesare. Sunt părinți care folosesc cu succes genunchierele chiar și la copilași de doi ani.

Cum se prind genunchierele pentru bebeluși?

Genunchierele pentru bebeluși se introduc pur și simplu pe piciorul bebelușului și la fel de ușor se dau și jos, la nevoie. Fiind confecționate din materiale de înaltă calitate, nu alunecă și nu își modifică forma și aspectul de-a lungul timpului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat De Sunete Albe Pentru Bebeluși
Cel mai bun aparat de sunete albe pentru bebeluși

În loc să folosești telefonul pentru a pune melodii de adormit copii de pe Youtube, cumpără un aparat dedicat sunetelor albe care au o baterie de lungă durată și zeci de melodii disponibile.

Cea Mai Bună Lampă De Veghe pentru Bebeluși
Lampă de veghe pentru bebeluși

Vrei ca bebelușul tău să adoarmă rapid? Veiozele pentru bebeluși pe lângă lumina caldă specială vin și cu sunete care-l vor face să adoarmă în doar câteva minute.

Cea Mai Bună Oglindă Retrovizoare Pentru Bebeluși
Cea mai bună oglindă retrovizoare pentru bebeluși

Vrei să-ți poți supraveghea bebelușul în timp ce mergi singur/ă cu el în mașină? Oglinda retrovizoare te va ajuta să-l supraveghezi de la volan în timp ce el stă în scoică.

Cel Mai Bun Antemergător Pentru Bebeluși
Cel mai bun antemergător pentru bebeluși

Antemergătorul este un ajutor de nădejde pentru orice bebeluș care începe să facă primii pași. Din lemn sau plastic și cu sisteme de protecție integrate, poți cumpăra cu încredere un antemergător.

Cel Mai Bun Încălzitor Rapid Pentru Biberoane
Cel mai bun încălzitor rapid pentru biberoane

Scapă de apa pusă pe aragaz și apoi răcită la chiuvetă până la temperatura optimă. Viteza de preparare a biberonului este esențială atunci când pe copil îl apucă foamea și plânsul în miezul nopții.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe