Cele Mai Bune Ghete De Kangoo Jumps

Cele mai bune ghete de Kangoo Jumps

Modificat la 09 ianuarie 2022
Articol evaluat de 20 ori:
Pagină realizată de:
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu

De ce să-ți cumperi propriile ghete de Kangoo Jumps?

Orice formă de mișcare este binevenită. Studiile au demonstrat de nenumărate ori că este extrem de important să facem sport zilnic, pentru minim 30 de minute. Chiar și la televizor auzim acest lucru de multe ori pe zi. Ce te faci atunci când nu prea mai găsești entuziasm în a repeta aceleași exerciții clasice de aerobic, fitness sau pilates? Simplu. Îți cumperi o pereche de ghete Kangoo Jumps, care vor face ca acea jumătate de oră de sport pe zi să fie ușor prelungită până la o oră!

Este un sport distractiv, care îmbunătățește postura, circulația, musculatura, te tonifiază și te umple de energie și bună dispoziție. Ghetele nu pun presiune pe articulații, nu te forțează și practic, imediat de cum le vei încălța vei simți acea minunată senzație de plutire. Nu îți rămâne decât să dai drumul la muzică tare și să te miști în ritmul ales de tine. Vei vedea rezultate încă de la primele ședințe și vei vedea că este cea mai bună investiție în sănătate pe care o poți face! Toate prietenele tale vor dori să le aibă!

Cele mai bune ghete de Kangoo Jumps

Cel mai bun

Ghete Kangoo Jumps, Miaomiaolong, Rosu/ Gri, L, 36-38

Aceste ghete sunt special destinate băieților care doresc să își mențină energia, vitalitatea și forma corpului în parametri optimi! Materialele de cea mai bună calitate folosite la realizarea lor, duc la o rezistență și durabilitate crescută. FIe că urmezi un program bine structurat de fitness, le folosești pentru aerobic și cardio sau pur și simplu pentru a te distra, corpul tău se va tonifia foarte frumos, într-un timp scurt. Caloriile arse cu ajutorul acestor ghete sunt mult mai multe decât în exercițiile fizice făcute în același interval de timp.
Verifică prețul

la buget

Ghete pentru sarit Kangoo Jumps, marimea L (36-38), ajuta la tonifiere si elimina celulita

Sunt special concepute pentru cele mai moderne de tipuri de exerciții de aerobic, sunt eficiente și distractive, atât pentru profesioniști cât și pentru începători. Ghetele sunt prevăzute cu un înveliș tare și rezistent și cu o căptușeală confortabilă, detașabilă, ce poate fi spălată în mașina de spălat, la o temperatură de maxim 30 de grade Celsius. Ghetele au clapete de strângere reglabile, pentru o ajustare facilă pe picior.
Verifică prețul

Aceste ghete pentru sărit Kangoo Jumps ajută la tonifiere și elimină celulita.

Premium

* Prezentare video mai jos

Ghete pentru sarit AEROWER, Jumper1 XTRA HARD S, marime 36-37

Ghete pentru sărit AEROWER, Jumper1 XTRA HARD reprezintă un nou tip de ghete pentru sărit, revoluționare cu o calitate superioară, dedicate atât pentru cei profesioniști cât și pentru cei începători, cu care se pot face exerciții în aer liber, în sălile de fitness sau acasă pentru reabilitare, recuperare, dans, tonifiere sau slăbit. Acest tip de sport poate fi practicat atât individual folosind antrenamentele online de pe site, cât și cu antrenor personal specializat. Sunt dedicate persoanelor cu greutatea corporală cuprinsă între 110-160kg.
Verifică prețul

Ghete pentru sarit AEROWER, Jumper1 LIGHT S, POLLEN

Aceste ghete au fost concepută pentru persoana cărui greutate este cuprinsă în intervalul 30-45 de kg. Pentru a putea obține un rezultat optim și dorit, arcurile trebuie adaptate în funcție de greutatea fizică, tăind benzile necesare. Pachetul conține 4 tălpi, 2 arcuri multiband, 2 ghete și o cheie imbus.
Verifică prețul

Ghetele pentru sărit AEROWER, Jumper1 LIGHT S, POLLEN au o calitate superioară și pot fi folosite atât de către profesioniști, cât și de către începători. Mărimea ghetelor corespunde mărimi 36-37 la picior.

Întrebări frecvente despre Kangoo Jumps

Este nevoie de pregătire specială înainte de a folosi ghetele Kangoo Jumps?

Ghetele Kangoo Jumps sunt un echipament sportiv și, ca orice astfel de echipament este necesară o minimă pregătire înainte de a le folosi. Totuși, exercițiile realizate cu aceste ghete necesită, in primul rând echilibru și mai apoi pricepere.

Ghetele Kangoo Jumps sunt recomandate chiar și copiilor?

Ghetele Kangoo Jumps pot fi folosite de către adulți și copii, deopotrivă. Cu precizarea că nu sunt recomandate copiilor vu vârsta mai mică de 5 ani. Chiar vei putea observa că cei mici învață mult mai repede și vor ajunge foarte repede să facă giumbușlucuri pe ele.

Ghetele Kangoo Jumps au nevoie de întreținere sau îngrijire specială?

Ghetele Kangoo Jumps nu au nevoie de întreținere sau îngrijire specială. Nu necesită lubrifiere sau alt tip de mentenanță. Tot ce trebuie să faci este să le încalți și să treci la treabă. Pentru depunerile de praf poți folosi o lavetă de bumbac.

Se pot schimba arcurile ghetelor Kangoo Jumps?

Da. Arcurile ghetelor Kangoo Jumps sunt considerate consumabile și trebuie tratate ca atare. În funcție de producător, fiecare pereche de arcuri are o durată de viață, exprimată în ore de funcționare. Când acele ore se consumă, arcurile trebuie înlocuite.

Ghetele Kangoo Jumps au mărimi universale?

Nu. Poți considera ghetele Kangoo Jumps ca fiind încălțări obișnuite. Astfel trebuie să îți comanzi perechea potrivită pentru tine în funcție de cât porți la picior. Cel mai bine ar fi să probezi perechea înainte de a o achiziționa.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea mai bună Țintă de Darts pentru Acasă
Cea mai bună țintă de darts pentru acasă

Vrei să-ți petreci timpul cu prietenii într-un mod amuzant și sportiv? Cumpără-ți o țintă de darts pentru acasă și vă puteți juca oricând aveți chef.

Cele mai bune Coșuri de Baschet pentru Curtea Casei
Coșuri de baschet bune de pus în curtea casei

Vrei să ai propriul tău loc de antrenament pentru baschet direct în curtea casei? Te poți juca împreună cu copilul sau copilul își poate chema prietenii pentru o partidă bună de mișcare.

Cel Mai Bun Suport de Schiuri Pentru Bare Transversale
Cel mai bun suport de schiuri pentru bare transversale

Investește într-un suport de schiuri pentru mașină performant și sigur care se poate monta cu ușurință pe barele transversale deja existente ale mașinii.

Cea Mai Bună Bancă De Abdomene Pentru Acasă
Băncuțe pliabile pentru abdomene acasă

Îți place fitness-ul acasă mai mult decât la sală? Băncuța pliabilă pentru abdomen este aparatul care nu trebuie să-ți lipsească din micul tău gym improvizat. Nu ocupă mult spațiu și te ajută pentru a lucra mai multe grupe musculare.

Cea Mai Bună Platformă cu Vibrații Anticelulită
Cea mai bună platformă cu vibrații anticelulită

Cumpără cel mai modern aparat cu vibrații care te ajută să ai rezultate mai bune pentru exercițiile de tonifiere și de eliminare a celulitei.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe