Cel Mai Bun Uscător de Rufe

Cel mai bun uscător pentru rufe

Modificat la 20 octombrie 2021
Articol evaluat de 123 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu

Viața e mai ușoară cu un uscător automat în casă

Cu siguranță una din cele mai consumatoare de timp activități din viața unei familii este cea de întreținere a hainelor. Ca să speli, să usuci și să calci hainele pentru întreaga familie poate fi extrem de solicitant. Majoritatea dintre noi nu au timp să spele și să calce hainele curate în aceeași zi, așa că un uscător vine să ușureze mult viața atunci când vine vorba de călcat.

Majoritatea uscătoarelor vin cu posibilitatea de a selecta temperatura și timpul de uscare tocmai pentru a elimina cutele și pentru a nu fi nevoit să depui mult efort pentru a călca un obiect vestimentar. Mai mult, există programe de stoarcere parțială a cămășilor de exemplu. În felul acesta ele rămân puțin umede tocmai in ideea de a le călca cu ușurință. Deși ai putea gândi că e doar un consumator de spațiu sau energie electrică în plus în casă, e posibil ca acest uscător care este chiar economic, să fie exact ceea ce ai nevoie ca să stabilești un flux de lucru eficient iar organizarea în casă să fie sub control, fără efort suplimentar.

Uscătoare Bosch și Beko recomandate

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Beko DPY8506GXB1

 • Capacitate cuvă 118L și 8KG capacitate încărcare
 • Clasă energetică A+++ dintr-o gama de la A+++ la D
 • Nivel zgomot: 64 dB
 • Programare temporizată
 • 16 programe de spălare
Verifică prețul

Uscătorul este prevăzut cu pompă de căldură care are rolul de conserva și recircula aerul și astfel se economisește energie. Multitudinea de programe de uscare adaptate nevoiii de întreținere a țesăturilor fac ca acest uscător să ușureze treaba într-o gospodărie unde se spală mult. Uscătorul este silențios, economic, spațios și beneficiază de elemente de siguranță pentru copiii. De asemenea senzorii de uscare și posibilitatea de programare temporizată fac din uscător alegerea potrivită în cazul unei familii active.

la buget

Uscator de rufe Beko DU9139TA, Condensare, 9 kg, Clasa B, Aquawave, Optisense, Alb

 • Usucă perfect și omogen chiar și țesăturile groase
 • Are program outdoor pentru articolele vestimentare sportive sintetice sau din bumbac
 • Designul special al cuvei permite o mișcare fluidă a rufelor
 • Tehnologia optisense optimizează etapa de uscare, prin intermediul senzorilor de temperatură și umiditate
 • Are program de uscare rapidă
Verifică prețul

Produsul oferă uscare perfectă și omogenă chiar și pentru țesăturile groase, care sunt mai dificil de uscat prin programele obișnuite, în special de-a lungul tivurilor, unde grosimea pânzei este mult mai mare. Programul Jeans este ideal pentru uscarea blugilor și a hainelor de tip polar. Conceput pentru pasionații de activități în aer liber, programul este recomandat pentru articolele vestimentare sportive sintetice sau din bumbac. Prin designul special al cuvei, tehnologia Aquawave creează condiții optime și eficiente de uscare, fără mișcări ce ar putea afecta țesătura.

Premium

* Prezentare video mai jos

Uscator de rufe Bosch WTR87TW0BY, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A+++

 • Curățarea ușoară a filtrului de condensare
 • Uscare delicată a țesăturilor se face cu ajutorul senzorilor de umiditate
 • Are un design anti-vibrație
 • Are sistem de siguranță pentru copii
 • Are afișaj cu LED
Verifică prețul

Uscătorul de rufe cu condensare și pompă de căldură de la Bosch, WTR87TW0BY are o capacitate de 8 kg și o eficienţă energetică A+++. Cu un consum de energie de 176.0 kWh/an (care depinde de modul de utilizare al aparatului) este ideal pentru orice locuință. Uscătorul dispune de o serie de programe standard: bumbac, îngrijire ușoară, cât și de unele speciale: bumbac, cămăși / bluze, delicate, prosoape, mixt, program Super Quick 40 minute, îmbrăcăminte sport, sintetice și din lână. Are tamburul din inox cu volum mare şi structură specială pentru protecţia ţesăturilor.

Uscator de rufe Sharp KD-GHB8S7GW2, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A++, Display LCD, Alb

 • Rapid și econom
 • Dotat cu senzori de umiditate
 • Funcționalitate sporită
 • Iluminare interioară
 • Regim auto-șifonare
Verifică prețul

Uscătorul de rufe Sharp este ustensila necesară fiecărei gospodării. Aceasta economisește și optimizează timpul tău. Dotat cu o tehnologie inovativă de 15 programe de funcționare și un design special pentru a preveni uzura îmbrăcăminții, reprezintă un beneficiu semnificativ al produsului. Mai dispune și de o stabilitate și regim silențios de funcționare datorită structurii și dimensiunii ergonomice. Este echipat cu sistem de securitate, încuietoare pentru copii, ce îl clasifică a fi fiind și fiabil.

Uscator de rufe Bosch WTR87TW0BY, 8 kg, 15 programe, Clasa A+++, AutoDry Technology, Alb

 • Capacitate mare de încărcare
 • Funcționalitate sporită
 • Ergonomic și compact
 • Fiabil
 • Clasă de eficiență energetică avansată
Verifică prețul

Uscătorul de rufe Bosch este alternativa perfectă pentru uscarea și întreținerea rufelor într-o stare perfectă într-un timp optim cu minim efort. Clasa de eficiență energetică este una avansată ce optimizează timpul de lucru al mașinii, astfel efectuându-și lucrul în timp util și cu utilitate sporită. Design-ul deosebit și dimensiunile sale îl fac practic în utilizare și comod în stocare. Uscătorul de rufe este o investiție potrivită, fiind un produs practic prin multitudinea funcționalității acestuia.

Uscator de rufe Fram FHPD-V8T2BKA++, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A++, Display LED, Iluminare cuva, Start intarziat, Anti-sifonare, Negru

 • Capacitate de încărcare sporită
 • Program anti-șifonare
 • Zgomot redus
 • Ergonomic cu design practic
 • Fiabil
Verifică prețul

Uscătorul de rufe Fram este alegerea potrivită pentru activitățile casnice. Acesta garantează uscarea și întreținerea optimă a hainelor, într-un timp util cu resurse reduse. Dotat cu un sistem inovativ și având 15 programe, se descurcă cu orice provocare. Dispune de sistem de autoblocare și protecție pentru copii, ce îl face un aparat sigur și fiabil. De asemenea datorita clasei de eficiență energetică avansată, această se descurcă cu obiectivele sale în timp record și economisește energia și efortul tău.

Uscator de rufe Beko DH8444RXM, Pompa de caldura, 8 kg, 16 programe, Clasa A , Gri

 • Eficiență la condensare Clasa A
 • Capacitate de încărcare 8 KG
 • Programare temporizată
 • Tehnologii: Optisense, Aquawave și Eco Gentle - Heat Pump
 • 16 programe diferite de spălare
Verifică prețul

Uscătorul vine cu 16 programe menite să acopere toate nevoile familiei. De la țesături rezistente, colorate la materiale delicate ce au nevoie de atenție specială, uscătorul poate fi programat și setat foarte ușor în funcție de nevoi. În plus designul actual se îmbină cu utilitatea. Poate fi integrat cu ușurință în spațiul casei fiind de dimensiuni medii și totuși extrem de încăpător având o capacitate de încărcare de 8 kg. Uscătorul este silențios și face parte din clasa de valoare energetică A++.

Uscator de rufe Beko DS8440SXW, Pompa de caldura, 8 kg, 15 programe, Clasa A++, Eco Gentle, Optisense, Aquawave, Alb

 • Sistem inovator
 • Funcționare optimă
 • Design special
 • Motor puternic și rezistent
 • Practic în utilizare
Verifică prețul

Uscătorul de rufe Beko este un produs ce nu trebuie să lipsească din casa ta! Datorită sistemului tehnologic prevăzut cu senzori de temperatură și umiditate, ajută la economisirea timpului și optimizează etapa de uscare. Are o capacitate sporită de 8 kg și dispune de 15 programe ce îl fac practic în utilizare, iar dimensiunile ergonomice avantajează amplasarea lui optimă în casă. Regimul auto-șifonare mai reprezintă un avantaj care vă economisește din timp și energie, care mai previne și încurcarea hainelor.

Întrebări despre uscătoarele de rufe Bosch și Beko

Chiar ies hainele din uscător gata de purtat?

Datorită programelor personalizabile în funcție de tipul de țesătură și grosimea materialului uscătorul de rufe știe exact cum să trateze hainele în așa mod încât ele pot fi gata de purtat. Plus că există opțiunea antișifonare ce se activează automat dacă rufele nu sunt scoase din uscător după terminarea programului.

În cât timp de funcționare se usucă hainele?

În funcție de tehnologia folosită, de necesitățile de curătare sau de tipul de țesătură pe care vrei să îl usuci majoritatea modelelor din gamă pot usca hainele într-un timp de 30 până la 60 de minute. Totul este să setezi corect programul, temperatura și tipul de țesătură cu care ai de-a face.

Ce se întâmplă cu scamele rămase în urma procesului de frecare?

Scamele sunt colectate într-un spațiu special construit pentru a nu strica întreg ansamblu de piese. Nu doar scamele ci și eventualele corpuri străine, gen nasturi, ce se pot rupe in procesul de uscare sunt adunate spre a fi aruncate sau refolosite in funcție de caz.

Criterii de alegere a unui uscător de rufe

Programe uscare

Uscarea hainelor te ajută să câștigi timp și spațiu suplimentar dacă alegi o mașină de spălat cu programe de uscare. Uscarea articolelor de îmbrăcăminte are loc cu grijă, astfel încât țesăturile să nu fie afectate, iar hainele să fie uscate și gata de purtat!

Nivelul de zgomot

Când folosești un produs electrocasnic destul de des, vrei ca acesta să fie economic, fiabil dar și silențios. Dacă ai o familie mare și activă și speli rufe săptămânal atunci e important să nu simți zgomotul produs de uscătorul sau mașina de spălat rufe în continuu.

Clasa energetică

Clasa energentică din care face parte un produs electrocasnic este foarte importantă mai ales dacă ne dorim să adoptăm un stil de viață sustenabil. Faptul că putem economisi timp și energie electrică dar și să protejăm mediul este un aspect important de care trebuie să ținem cont mai ales la un uscător pe care îl folosim frecvent.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Afumătoare Electrică pentru Acasă
Cea mai bună afumătoare electrică pentru acasă

Îți place să-ți pregătești singur/ă carnea afumată? Cu o afumătoare electrică ai garanția unui preparat fără substanțe nocive și poți regăsi gustul afumătorii de la bunici de la țară.

Cel Mai Bun Aparat de Aer Condiționat Portabil
Aparate de aer condiționat mobile care nu necesita instalare

Ai nevoie de un aer condiționat care nu necesită instalare și poate fi mutat unde vrei în locuință? Eficiența este identică cu a unui aparat convențional. Vezi cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Sobă De Gătit pe Lemne
Cea mai bună sobă de gătit pe lemne

Utilitățile întârzie și cauți o metodă rapidă și ieftină de a încălzi o încăpere? O sobă pe lemne cu plită și cuptor este alegerea ideală.

Cele mai bune Hote Retractabile (design și eficiență)
Cele mai bune hote retractabile (telescopice)

Cu suprafața lor dublă de extragere a mirosului, hotele telescopice sunt cele mai eficiente din gama celor încorporabile. Află mai exact care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Cuptor Încorporabil Electric cu Rotiso
Cuptoare încorporabile electrice cu rotisor

Cuptoarele Electrice cu Rotisor inclus te ajută să-ți gătești foarte ușor rețetele tale preferate. Vezi care sunt cele mai bune modele recomandate.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe