Cel Mai Bun Uscător de Rufe Beko și Bosch

Cele mai bune uscătoare pentru rufe (Bosch și Beko)

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 123 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu

Viața e mai ușoară cu un uscător automat în casă

Cu siguranță una din cele mai consumatoare de timp activități din viața unei familii este cea de întreținere a hainelor. Ca să speli, să usuci și să calci hainele pentru întreaga familie poate fi extrem de solicitant. Majoritatea dintre noi nu au timp să spele și să calce hainele curate în aceeași zi, așa că un uscător vine să ușureze mult viața atunci când vine vorba de călcat.

Majoritatea uscătoarelor vin cu posibilitatea de a selecta temperatura și timpul de uscare tocmai pentru a elimina cutele și pentru a nu fi nevoit să depui mult efort pentru a călca un obiect vestimentar. Mai mult, există programe de stoarcere parțială a cămășilor de exemplu. În felul acesta ele rămân puțin umede tocmai in ideea de a le călca cu ușurință. Deși ai putea gândi că e doar un consumator de spațiu sau energie electrică în plus în casă, e posibil ca acest uscător care este chiar economic, să fie exact ceea ce ai nevoie ca să stabilești un flux de lucru eficient iar organizarea în casă să fie sub control, fără efort suplimentar.

Uscătoare Bosch și Beko recomandate

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Beko DPY8506GXB1

 • Capacitate cuvă 118L și 8KG capacitate încărcare
 • Clasă energetică A+++ dintr-o gama de la A+++ la D
 • Nivel zgomot: 64 dB
 • Programare temporizată
 • 16 programe de spălare
Verifică prețul

Uscătorul este prevăzut cu pompă de căldură care are rolul de conserva și recircula aerul și astfel se economisește energie. Multitudinea de programe de uscare adaptate nevoiii de întreținere a țesăturilor fac ca acest uscător să ușureze treaba într-o gospodărie unde se spală mult. Uscătorul este silențios, economic, spațios și beneficiază de elemente de siguranță pentru copiii. De asemenea senzorii de uscare și posibilitatea de programare temporizată fac din uscător alegerea potrivită în cazul unei familii active.

la buget

Uscator de rufe Beko DU9139TA, Condensare, 9 kg, Clasa B, Aquawave, Optisense, Alb

 • Usucă perfect și omogen chiar și țesăturile groase
 • Are program outdoor pentru articolele vestimentare sportive sintetice sau din bumbac
 • Designul special al cuvei permite o mișcare fluidă a rufelor
 • Tehnologia optisense optimizează etapa de uscare, prin intermediul senzorilor de temperatură și umiditate
 • Are program de uscare rapidă
Verifică prețul

Produsul oferă uscare perfectă și omogenă chiar și pentru țesăturile groase, care sunt mai dificil de uscat prin programele obișnuite, în special de-a lungul tivurilor, unde grosimea pânzei este mult mai mare. Programul Jeans este ideal pentru uscarea blugilor și a hainelor de tip polar. Conceput pentru pasionații de activități în aer liber, programul este recomandat pentru articolele vestimentare sportive sintetice sau din bumbac. Prin designul special al cuvei, tehnologia Aquawave creează condiții optime și eficiente de uscare, fără mișcări ce ar putea afecta țesătura.

Premium

* Prezentare video mai jos

Uscator de rufe Bosch WTR87TW0BY, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A+++

 • Curățarea ușoară a filtrului de condensare
 • Uscare delicată a țesăturilor se face cu ajutorul senzorilor de umiditate
 • Are un design anti-vibrație
 • Are sistem de siguranță pentru copii
 • Are afișaj cu LED
Verifică prețul

Uscătorul de rufe cu condensare și pompă de căldură de la Bosch, WTR87TW0BY are o capacitate de 8 kg și o eficienţă energetică A+++. Cu un consum de energie de 176.0 kWh/an (care depinde de modul de utilizare al aparatului) este ideal pentru orice locuință. Uscătorul dispune de o serie de programe standard: bumbac, îngrijire ușoară, cât și de unele speciale: bumbac, cămăși / bluze, delicate, prosoape, mixt, program Super Quick 40 minute, îmbrăcăminte sport, sintetice și din lână. Are tamburul din inox cu volum mare şi structură specială pentru protecţia ţesăturilor.

Uscator de rufe Beko DS7433RX, Pompa de caldura, 7 kg, 16 programe, Clasa A++, Alb

 • Are o capacitate de încărcare de 7 kg
 • Deschiderea hubloului este pe partea dreaptă
 • Panoul de comandă este mecanic
 • Are program pentru uscarea blugilor și a hainelor de tip polar
 • Are program de uscare dedicat pentru a preveni deteriorarea cămășilor
Verifică prețul

Dacă vrei să scapi de corvoada întinsului rufelor uscătorul de rufe Beko DS7433RX cu pompă de căldură îți va fi de un real ajutor. Având o capacitate de 7 kg și fiind echipat cu cele mai noi tehnologii în domeniu, vei putea lua rufele din el și să le așezi direct pe rafturile șifonierului. Tehnologia uscătoarelor de rufe Beko prevăzute cu pompă de căldură te ajută să economisești energie. Eco Gentle Heat Pump permite conservarea aerului cald și recircularea sa, hainele fiind uscate la o temperatură redusă, astfel te vei bucura de culorile vii ale hainelor tale mai mult timp.

Uscator de rufe Beko DH8444RXM, Pompa de caldura, 8 kg, 16 programe, Clasa A , Gri

 • Eficiență la condensare Clasa A
 • Capacitate de încărcare 8 KG
 • Programare temporizată
 • Tehnologii: Optisense, Aquawave și Eco Gentle - Heat Pump
 • 16 programe diferite de spălare
Verifică prețul

Uscătorul vine cu 16 programe menite să acopere toate nevoile familiei. De la țesături rezistente, colorate la materiale delicate ce au nevoie de atenție specială, uscătorul poate fi programat și setat foarte ușor în funcție de nevoi. În plus designul actual se îmbină cu utilitatea. Poate fi integrat cu ușurință în spațiul casei fiind de dimensiuni medii și totuși extrem de încăpător având o capacitate de încărcare de 8 kg. Uscătorul este silențios și face parte din clasa de valoare energetică A++.

Uscator de rufe Beko DH9444RXWST, Pompa de caldura EcoGentle™, 9 kg, SteamTherapy, 16 programe, Clasa A , Alb

 • Clasă energetică A++ dintr-o gamă de la A+++ la D
 • Capacitate de încărcare 9 KG
 • Ajustare setabilă nivel de uscare
 • Child lock
 • 16 programe de funcționare
Verifică prețul

Produsul este conceput să usuce hainele fără să le șifoneze prea tare dar și să elimine mare parte din mirosurile neplăcute în foarte scurt timp. Tehnologia este implementată în toate cele 5 programe din care poți alege. Uscătorul este gândit să protejeze toate tipurile de țesături, să reducă timpul de uscare dar să crească durata de viață a hainelor și uscătorului. Mai mult decât funcția de uscare, aparatul oferă funcții adiționale de clătire și stoarcere, totul pentru a elimina aproximativ 99% din alergeni.

Uscator de rufe Bosch WTH85203BY, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A++, 15 programe, AutoDry, Alb

 • Filtrul de condensare se poate curăța ușor
 • Țesăturile se usucă delicat cu ajutorul senzorilor de umiditate
 • Are afişaj cu LED-uri uşor de utilizat
 • Rufele se usucă delicat şi uniform datorită tamburului cu structură unică
 • Structura unică a tamburului protejează ţesăturile
Verifică prețul

Uscătorul oferă o uscare foarte eficientă, cu curățarea ușoară a filtrului de condensare. Acesta are funcția de AutoDry: uscare delicată a ţesăturilor cu ajutorul senzorilor de umiditate ce determină cu exactitate gradul de uscare necesar. Prezintă afișaj cu LED-uri uşor de utilizat, cu comenzi tactile şi numeroase funcţii suplimentare, precum pornirea temporizată şi durata de timp rămasă. Sensitive Drying System: uscare delicată şi uniformă datorită tamburului cu structură unică. Sistemul SensitiveDrying: structura unică a tamburului protejează ţesăturile şi asigură rezultate de uscare remarcabile, fără a şifona rufele.

Întrebări despre uscătoarele de rufe Bosch și Beko

Chiar ies hainele din uscător gata de purtat?

Datorită programelor personalizabile în funcție de tipul de țesătură și grosimea materialului uscătorul de rufe știe exact cum să trateze hainele în așa mod încât ele pot fi gata de purtat. Plus că există opțiunea antișifonare ce se activează automat dacă rufele nu sunt scoase din uscător după terminarea programului.

În cât timp de funcționare se usucă hainele?

În funcție de tehnologia folosită, de necesitățile de curătare sau de tipul de țesătură pe care vrei să îl usuci majoritatea modelelor din gamă pot usca hainele într-un timp de 30 până la 60 de minute. Totul este să setezi corect programul, temperatura și tipul de țesătură cu care ai de-a face.

Ce se întâmplă cu scamele rămase în urma procesului de frecare?

Scamele sunt colectate într-un spațiu special construit pentru a nu strica întreg ansamblu de piese. Nu doar scamele ci și eventualele corpuri străine, gen nasturi, ce se pot rupe in procesul de uscare sunt adunate spre a fi aruncate sau refolosite in funcție de caz.

Criterii de alegere a unui uscător de rufe

Programe uscare

Uscarea hainelor te ajută să câștigi timp și spațiu suplimentar dacă alegi o mașină de spălat cu programe de uscare. Uscarea articolelor de îmbrăcăminte are loc cu grijă, astfel încât țesăturile să nu fie afectate, iar hainele să fie uscate și gata de purtat!

Nivelul de zgomot

Când folosești un produs electrocasnic destul de des, vrei ca acesta să fie economic, fiabil dar și silențios. Dacă ai o familie mare și activă și speli rufe săptămânal atunci e important să nu simți zgomotul produs de uscătorul sau mașina de spălat rufe în continuu.

Clasa energetică

Clasa energentică din care face parte un produs electrocasnic este foarte importantă mai ales dacă ne dorim să adoptăm un stil de viață sustenabil. Faptul că putem economisi timp și energie electrică dar și să protejăm mediul este un aspect important de care trebuie să ținem cont mai ales la un uscător pe care îl folosim frecvent.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Centrală pe Peleți cu Încărcare Automată
Cea mai bună centrală pe peleți cu încărcare automată

Acest tip de centrală este ideală dacă ești o persoană comodă și ai nenorocul să locuiești într-o zonă fără gaz curent. Încărcarea cu peleți se face automat dintr-un rezervor pe care trebuie să-l umpli o singură dată la câteva zile.

Cel Mai Bun Convector Electric de Perete
Cel mai bun convector electric de perete

Ai nevoie de o metodă de încălzire temporară sau suplimentară și nu vrei să investeșți mii de lei în sisteme complexe? Convectorul electric este practic un calorifer electric montat pe perete pe care-l pornești doar atunci când ai nevoie.

Cel Mai Bun Uscător de Rufe cu Pompă de Căldură
Uscător de rufe cu pompă de căldură

Cauți un uscător de rufe rapid și performant? Uscătoarele cu pompă de căldură sunt mai eficiente cu 50% față de cele în condensare pentru că recirculă încontinuu aerul deja încălzit.

Cel Mai Bune Răcitor de Vinuri pentru Acasă
Vitrine și răcitoare de vinuri pentru acasă

Îți dorești propria ta vinotecă acasă? Primul pas e să-ți cumperi un fridiger sau o vitrină în care să-ți păstrezi vinurile la termperatura potrivită. Am găsit pentru tine cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Plită Încorporabilă cu 4 Zone
Cea mai bună plită electrică încorporabilă cu 4 zone de gătit

Ai o familie numeroasă și cauți o plită electrică cu 4 zone de gătit? Alfă care sunt cele mai performante modele încorporabile.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe