Cel Mai Bun Uscător de Rufe

Cel mai bun uscător pentru rufe

Modificat la 27 aprilie 2022
Articol evaluat de 123 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu

Viața e mai ușoară cu un uscător automat în casă

Cu siguranță una din cele mai consumatoare de timp activități din viața unei familii este cea de întreținere a hainelor. Ca să speli, să usuci și să calci hainele pentru întreaga familie poate fi extrem de solicitant. Majoritatea dintre noi nu au timp să spele și să calce hainele curate în aceeași zi, așa că un uscător vine să ușureze mult viața atunci când vine vorba de călcat.

Majoritatea uscătoarelor vin cu posibilitatea de a selecta temperatura și timpul de uscare tocmai pentru a elimina cutele și pentru a nu fi nevoit să depui mult efort pentru a călca un obiect vestimentar. Mai mult, există programe de stoarcere parțială a cămășilor de exemplu. În felul acesta ele rămân puțin umede tocmai in ideea de a le călca cu ușurință. Deși ai putea gândi că e doar un consumator de spațiu sau energie electrică în plus în casă, e posibil ca acest uscător care este chiar economic, să fie exact ceea ce ai nevoie ca să stabilești un flux de lucru eficient iar organizarea în casă să fie sub control, fără efort suplimentar.

Uscătoare Bosch și Beko recomandate

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Beko DPY8506GXB1

 • Capacitate cuvă 118L și 8KG capacitate încărcare
 • Clasă energetică A+++ dintr-o gama de la A+++ la D
 • Nivel zgomot: 64 dB
 • Programare temporizată
 • 16 programe de spălare
Verifică prețul

Uscătorul este prevăzut cu pompă de căldură care are rolul de conserva și recircula aerul și astfel se economisește energie. Multitudinea de programe de uscare adaptate nevoiii de întreținere a țesăturilor fac ca acest uscător să ușureze treaba într-o gospodărie unde se spală mult. Uscătorul este silențios, economic, spațios și beneficiază de elemente de siguranță pentru copiii. De asemenea senzorii de uscare și posibilitatea de programare temporizată fac din uscător alegerea potrivită în cazul unei familii active.

la buget

Uscator de rufe Beko DU9139TA, Condensare, 9 kg, Clasa B, Aquawave, Optisense, Alb

 • Usucă perfect și omogen chiar și țesăturile groase
 • Are program outdoor pentru articolele vestimentare sportive sintetice sau din bumbac
 • Designul special al cuvei permite o mișcare fluidă a rufelor
 • Tehnologia optisense optimizează etapa de uscare, prin intermediul senzorilor de temperatură și umiditate
 • Are program de uscare rapidă
Verifică prețul

Produsul oferă uscare perfectă și omogenă chiar și pentru țesăturile groase, care sunt mai dificil de uscat prin programele obișnuite, în special de-a lungul tivurilor, unde grosimea pânzei este mult mai mare. Programul Jeans este ideal pentru uscarea blugilor și a hainelor de tip polar. Conceput pentru pasionații de activități în aer liber, programul este recomandat pentru articolele vestimentare sportive sintetice sau din bumbac. Prin designul special al cuvei, tehnologia Aquawave creează condiții optime și eficiente de uscare, fără mișcări ce ar putea afecta țesătura.

Premium

Uscator de rufe Sharp KD-GHB8S7GW2, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A++, Display LCD, Alb

 • Rapid și econom
 • Dotat cu senzori de umiditate
 • Funcționalitate sporită
 • Iluminare interioară
 • Regim auto-șifonare
Verifică prețul

Uscătorul de rufe Sharp este ustensila necesară fiecărei gospodării. Aceasta economisește și optimizează timpul tău. Dotat cu o tehnologie inovativă de 15 programe de funcționare și un design special pentru a preveni uzura îmbrăcăminții, reprezintă un beneficiu semnificativ al produsului. Mai dispune și de o stabilitate și regim silențios de funcționare datorită structurii și dimensiunii ergonomice. Este echipat cu sistem de securitate, încuietoare pentru copii, ce îl clasifică a fi fiind și fiabil.

Uscator de rufe Fram FHPD-V8T2BKA++, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A++, Display LED, Iluminare cuva, Start intarziat, Anti-sifonare, Negru

 • Capacitate de încărcare sporită
 • Program anti-șifonare
 • Zgomot redus
 • Ergonomic cu design practic
 • Fiabil
Verifică prețul

Uscătorul de rufe Fram este alegerea potrivită pentru activitățile casnice. Acesta garantează uscarea și întreținerea optimă a hainelor, într-un timp util cu resurse reduse. Dotat cu un sistem inovativ și având 15 programe, se descurcă cu orice provocare. Dispune de sistem de autoblocare și protecție pentru copii, ce îl face un aparat sigur și fiabil. De asemenea datorita clasei de eficiență energetică avansată, această se descurcă cu obiectivele sale în timp record și economisește energia și efortul tău.

Uscator de rufe Bosch WTR87TW0BY, 8 kg, 15 programe, Clasa A+++, AutoDry Technology, Alb

 • Capacitate mare de încărcare
 • Funcționalitate sporită
 • Ergonomic și compact
 • Fiabil
 • Clasă de eficiență energetică avansată
Verifică prețul

Uscătorul de rufe Bosch este alternativa perfectă pentru uscarea și întreținerea rufelor într-o stare perfectă într-un timp optim cu minim efort. Clasa de eficiență energetică este una avansată ce optimizează timpul de lucru al mașinii, astfel efectuându-și lucrul în timp util și cu utilitate sporită. Design-ul deosebit și dimensiunile sale îl fac practic în utilizare și comod în stocare. Uscătorul de rufe este o investiție potrivită, fiind un produs practic prin multitudinea funcționalității acestuia.

Uscator de rufe Beko DS8440SXW, Pompa de caldura, 8 kg, 15 programe, Clasa A++, Eco Gentle, Optisense, Aquawave, Alb

 • Sistem inovator
 • Funcționare optimă
 • Design special
 • Motor puternic și rezistent
 • Practic în utilizare
Verifică prețul

Uscătorul de rufe Beko este un produs ce nu trebuie să lipsească din casa ta! Datorită sistemului tehnologic prevăzut cu senzori de temperatură și umiditate, ajută la economisirea timpului și optimizează etapa de uscare. Are o capacitate sporită de 8 kg și dispune de 15 programe ce îl fac practic în utilizare, iar dimensiunile ergonomice avantajează amplasarea lui optimă în casă. Regimul auto-șifonare mai reprezintă un avantaj care vă economisește din timp și energie, care mai previne și încurcarea hainelor.

Uscator de rufe Beko B3T41242, 7 kg, Clasa A+++, Pompa de caldura Eco Gentle, Aquawave, Optisense, Alb

 • Conservează aerul cald
 • Economisește energie
 • Practic și util
 • Universal
 • Eficient și sigur
Verifică prețul

Uscător de rufe Beko B3T41242, 7 kg, Clasa A , Pompă de caldură Eco Gentle, Aquawave, Optisense, Alb. Uscătoarele cu SteamCure îndepartează mirosurile și cutele nedorite, fără a fi nevoie de o spălare cu program complet. Aburul reimprospătează rufele, astfel încât tu să te bucuri de haine curate și proaspete. Bucură-te de senzația hainelor împrospătate! Tehnologia uscătoarelor de rufe Beko prevazute cu pompă de căldură te ajută să economisești energie, atsfel permite conservarea aerului cald și recircularea sa.

Întrebări despre uscătoarele de rufe Bosch și Beko

Chiar ies hainele din uscător gata de purtat?

Datorită programelor personalizabile în funcție de tipul de țesătură și grosimea materialului uscătorul de rufe știe exact cum să trateze hainele în așa mod încât ele pot fi gata de purtat. Plus că există opțiunea antișifonare ce se activează automat dacă rufele nu sunt scoase din uscător după terminarea programului.

În cât timp de funcționare se usucă hainele?

În funcție de tehnologia folosită, de necesitățile de curătare sau de tipul de țesătură pe care vrei să îl usuci majoritatea modelelor din gamă pot usca hainele într-un timp de 30 până la 60 de minute. Totul este să setezi corect programul, temperatura și tipul de țesătură cu care ai de-a face.

Ce se întâmplă cu scamele rămase în urma procesului de frecare?

Scamele sunt colectate într-un spațiu special construit pentru a nu strica întreg ansamblu de piese. Nu doar scamele ci și eventualele corpuri străine, gen nasturi, ce se pot rupe in procesul de uscare sunt adunate spre a fi aruncate sau refolosite in funcție de caz.

Criterii de alegere a unui uscător de rufe

Programe uscare

Uscarea hainelor te ajută să câștigi timp și spațiu suplimentar dacă alegi o mașină de spălat cu programe de uscare. Uscarea articolelor de îmbrăcăminte are loc cu grijă, astfel încât țesăturile să nu fie afectate, iar hainele să fie uscate și gata de purtat!

Nivelul de zgomot

Când folosești un produs electrocasnic destul de des, vrei ca acesta să fie economic, fiabil dar și silențios. Dacă ai o familie mare și activă și speli rufe săptămânal atunci e important să nu simți zgomotul produs de uscătorul sau mașina de spălat rufe în continuu.

Clasa energetică

Clasa energentică din care face parte un produs electrocasnic este foarte importantă mai ales dacă ne dorim să adoptăm un stil de viață sustenabil. Faptul că putem economisi timp și energie electrică dar și să protejăm mediul este un aspect important de care trebuie să ținem cont mai ales la un uscător pe care îl folosim frecvent.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bune Răcitor de Vinuri pentru Acasă
Vitrine și răcitoare de vinuri pentru acasă

Îți dorești propria ta vinotecă acasă? Primul pas e să-ți cumperi un fridiger sau o vitrină în care să-ți păstrezi vinurile la termperatura potrivită. Am găsit pentru tine cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Aparat de Aer Condiționat Portabil
Aparate de aer condiționat mobile care nu necesita instalare

Ai nevoie de un aer condiționat care nu necesită instalare și poate fi mutat unde vrei în locuință? Eficiența este identică cu a unui aparat convențional. Vezi cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Aparat de Aer Condiționat cu Încălzire
Cel mai bun aparat de aer condiționat cu funcție de încălzire

Un aer condiționat cu funcție de încălzire te poate ajuta să treci confortabil peste acele perioade din an dintre sezoane când nu este nici prea cald, nici prea frig.

Cel Mai Bun Frigider Side By Side
Cel mai bun frigider Side By Side

Frigiderul Side by Side este preferatul familiilor numeroase care au nevoie de mult spațiu de depozitare. Alege un model modern și cu consum mic de curent.

Cea Mai Bună Ladă Frigorifică cu Consum Redus (A+++)
Ladă frigorifică cu consum redus de curent

Știai că de-a lungul timpului e mai ieftin să cumperi o ladă frigorifică mai scumpă dar cu consum redus de curent? Află care sunt cele mai economice lazi frigorifice.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe