Cel Mai Bun Compresor Auto 12V (la brichetă)

Compresoare auto cu conectare la priza de bricheta (12V)

Modificat la 21 octombrie 2021
Articol evaluat de 104 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce e bine să ai un compresor auto cu conectare la brichetă?

Faptul de a circula cu anvelopele dezumflate poate duce la uzarea mai rapidă a cauciucului, dar și la un consum mai mare de carburant și alte probleme. Pentru a putea să circuli corect cu mașina, ai nevoie ca anvelopele să fie în stare impecabilă, asta însemnând că este necesar ca acestea să fie bine umflate, iar presiunea aerului să fie una bună. Nu trebuie să cumperi multe scule pentru această întreținere auto ci un compresor auto portabil cu alimentare de la bricheta mașinii este perfect. Acest aparat îți verifică presiunea, deci are funcția de manometru, are un ecran îndeajuns de mare pentru afișarea nivelului de aer și la nevoie poți să-l folosești pe post de lanternă.

Un model mai complex îl reprezintă cel 2in1, redresor auto cu funcție de compresor, deoarece un astfel de aparat are puterea și de a reîncărca bateria auto. Ai astfel două unelte foarte importante pentru orice șofer într-un singur obiect, ceea ce te ajută să economisești mult spațiu.
Un compresor auto reduce nu doar timpul pe care l-ai petrece încercând să umfli o roată de mașină cu o pompă manuală, ci și efortul pe care trebuie să îl depui.

Modele bune de compresoare cu alimentare 12V

Cel mai bun

Compresor Auto Baseus Mini Black 10A 12V 3 m Negru crcqb01-01

 • Capacitate crescută
 • Simplu de transportat
 • Greutate redusă
 • Compact
 • Alimentare 12V
Verifică prețul

Compresorul auto de la BASEUS este accesoriul de nelipsit din mașina ta pentru a te ajuta în cazul în care te confrunți cu un cauciuc desumflat. Pompa electrică se alimentează la 12V, direct de la bricheta mașinii, având un cablu de 3m lungime. Are o putere nominală de 120W ce poate asigura o funcționare continuă de până la 30 de minute. Are o greutate și dimensiuni reduse și este simplu de instalat și utilizat. Datorită ledurilor din dotare, aceasta asigură utilizarea chiar și pe timpul nopții.

Premium

* Prezentare video mai jos

Compresor auto Xiaomi Mi Portable Electric , 2000 mAh, microUSB, 0.5 Kg

 • Compresorul aer digital portabil Xiaomi vine cu o serie de opțiuni prestabilite.
 • Are afisaj digital pentru a-ți permite să selectezi opțiunile prestabilite.
 • Folosit pentru a verifica presiunea anvelopelor tale.
 • Poate fi presurizat până la 150 psi.
 • Are o baterie de 2000mAh, suficientă pentru a umple 8 roti de bicicletă.
Verifică prețul

Compresorul aer digital portabil Xiaomi vine cu o serie de opțiuni prestabilite. Doar selectezi obiectul pe care vrei să-l umfli-minge, roți mașină, roți bicicletă etc. și compresorul aer digital portabil Xiaomi va umfla automat, oprindu-se la valoarea presetată. Compresorul aer digital portabil Xiaomi are afișaj digital pentru a-ți permite să selectezi opțiunile prestabilite și să verifici în timp real stadiul umplerii cu aer. Poți folosi Compresorul aer digital portabil Xiaomi pentru a verifica presiunea anvelopelor tale. Valorile vor fi afișate pe displayul digital.

la buget

* Prezentare video mai jos

Procraft LK190

 • Compact
 • Debit mare de aer
 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
 • Calitate crescută
Verifică prețul

Procraft LK190 este un compresor cu utilizare multiplă - așa că îl poți folosi pentru mașină, motocicletă, bicicletă, pentru bărcile realizate din PVC și pentru umflarea saltelelor. Este facil de folosit, fiind prevăzut cu adaptor pentru conectarea la brichetă, fiind potrivit pentru a-l transporta constat cu tine, în mașină. Pachetul de achiziție include și adaptoare pentru pomparea diferitelor obiecte. Raportul calitate-preț este excelent, panoul de comandă este mecanic, debitul de aer este de 35l/oră.

Compresor auto profesional cu display digital Cartrend

 • Capacitate crescută
 • Dimensiuni reduse
 • Simplu de utilizat
 • Alimentare 12V
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Compresorul "Profi" cu alimetare la 12 V direct de la bricheta mașinii cu presiune maximă de 10 bar, dispune de o capacitate maximă de pompare de 22 litri / min. Este dotat cu funcția auto-stop, care poate fi accesată cu ajutorul display-ului digital, unde se poate seta presiunea dorită de umflare. Compresorul este prevăzut cu o lanternă cu 4 LED-uri albe de putere 120 Watt care funcționează de asemnea cu alimentare la 12 V. Această lanternă poate funcționa independent de funcția de compresor. Cablurile de alimentare și cel de umflare sunt incorporate pentru depozitare în carcasa compresorului.

Compresor auto portabil 18bar

 • Ușor de depozitat
 • Alimentat la 12V
 • Dotat cu barometru
 • Cablu lung
 • Ușor de utilizat
Verifică prețul

Mini-compresorul poate reprezenta un ajutor rapid pentru mașină, produse camping, sport și pentru domeniul casnic. Se racordează la priza de la bricheta, 12V și este dotat cu manometru pana la 18 Bari. Compresorul are cablu alimentare de 3 metri, furtunul de aer de aproximativ 75 cm și 3 adaptori diferiți. Furtunul de aer este prevăzut în mod suplimentar cu o supapă cu blocare rapidă pentru funcționare comodă și se poate folosi într-un mod versatil împreună cu cele 3 adaptoare auxiliare furnizate (mingi pentru apă, saltea pneumatică și adaptoare pentru minge).

Compresor de aer portabil Livoo TEA259

 • Portabil
 • Ușor
 • Funcțional
 • Încărcare rapidă prin USB
 • Garanție 24 luni
Verifică prețul

Compresorul de aer Livoo TEA259 este un instrument portabil, ușor de folosit și eficient pentru a umfla anvelepele la bicicleta, mașina sau motocicleta ta. Acesta este dotat cu o baterie de 2000 mAh care poate fi ușor încărcată prin USB timp de 2 ore, ecran LCD și posibilitatea de alegere dintre 4 unități de măsură. Presiunea maximă este de 10,3 bar care este suficientă pentru uz casnic și necesitățile tale. Nu ezita să achiziționezi un astfel de compresor care cu siguranță va fi un instrument util.

Compresor AIRPOWER 180/08 Guede GUDE50077, 1100 W, 8 bar

 • Ușor de transportat
 • Cablu retractabil
 • Putere mare 1100 W
 • Presiune 8 bar
 • Accesorii incluse
Verifică prețul

Compresorul AIRPOWER 180/08 Guede GUDE50077 este un instrument portabil, ușor de transportat și de utilizat. Acesta are o putere de 1100 W și presiunea maximă de 8 bar. Dispozitivul este o soluție eficientă pentru uz casnic dar și pentru ingineri pentru a sufla în echipamente electrice, PC, aerografare, capsatoare, pentru umflare bile, anvelope. Acesta este dotat cu mâner, furtun de aer de 2,5 metri, compartiment pentru accesorii și pistol cu aer. Compresorul este o ustensilă accesibilă și utilă pentru gospodărie.

Întrebări despre compresoarele auto cu alimentare la brichetă

Cât este de compact ?

Compresorul auto este util pentru umflarea cauciucurilor, bărcilor, saltelelor pneumatice, sau mingiilor tale. Din punct de vedere al spațiului, este mic, compact și ușor de pus în trusa mașinii tale. Greutatea de 1.5 kg îl face ușor de depozitat și transportat.

Are lanternă inclusă ?

În funcție de model și prețul aferent, compresoarele auto cu alimentare la brichetă pot avea diferite funcții pe care alte tipuri de compresoare nu le au. Unele produse prezintă și această funcție de iluminare (lanternă led) pentru a ușura utilizarea pe timp de noapte.

Care este nivelul de zgomot ?

Compresoarele auto standard cu alimentare la brichetă au un nivel de zgomot destul de ridicat. Acesta se situează între un minim de 90 de decibeli și un maxim de 115 decibeli. Acesta este motivul pentru care este recomandat să fie folosite în spații deschise.

Care este presiunea maximă de umflare ?

Compresoarele auto standard cu alimentare la brichetă au o putere de încărcare de 250-260psi (16-17 bari). Modelele avansate au putere mai mare și debite mai mari de pana la 35l/min. De exemplu o anvelopă de mașină este umflată în maxim 5 minute (>30PSI).

Are opțiunea de auto-oprire ?

Compresoarele auto cu alimentare la brichetă sunt o investiție durabilă, sunt ușor de depozitat și de manevrat. Vei învăța să le utilizezi în scurt timp, de la prima probă. În ceea ce privește funcțiile utile, compresoarele practice pot fi programate pentru a se opri automat atunci când ajung la presiunea setată.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Scaun Auto De Copii cu Rotație 360 grade
Cele mai bune scaune auto pentru copii cu rotație 360 grade

Aceste scaune cu rotire se pot folosi din primele zile de viață ale copilului și până la vârste de 8-10 ani. Din punct de vedere financiar e cea mai bună alegere pe care o poți face. Vezi ce modele îți recomandăm.

Cel Mai Bun Starter Auto Portabil
Cel mai bun starter auto portabil

Ți s-a întâmplat să nu mai pornească mașina în zilele reci de iarnă? Cu ajutorul unui starter auto poți rezolva această problemă fără a apela la cineva să-ți dea curent.

Cea Mai Bună Cameră Auto MIO - Top / Ghid / Păreri
Cele mai bune camere video auto MIO (8 modele testate)

Review-uri comparative ale celor mai bune camere video pentru mașină marca MIO. Află avantajele și dezavantajele fiecărui model descoperite de către experții noștri.

Cea Mai Bună Cutie De Portbagaj Cu Montare Pe Plafon
Cea mai bună cutie de portbagaj cu montare pe plafon

Dublează-ți capacitatea de stocare a portbagajului cu ajutorul unei cutii cu montare pe plafonul mașinii. Au formă aerodinamică, sunt sigure și ușor de montat pe orice mașină cu bări transversale.

Cel Mai Bun Aspirator Auto Fără Cablu (cu Acumulator)
Cel mai bun aspirator auto de mână fără cablu, cu acumulator

Dacă ai avut până acum un aspirator auto cu cablu, probabil ști cât de enervant e să te încurci în cablu, să iasă din priză etc. Alege un aspirator auto cu acumulator.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe