De ce e bine să ai un compresor auto cu conectare la brichetă?

Faptul de a circula cu anvelopele dezumflate poate duce la uzarea mai rapidă a cauciucului, dar și la un consum mai mare de carburant și alte probleme. Pentru a putea să circuli corect cu mașina, ai nevoie ca anvelopele să fie în stare impecabilă, asta însemnând că este necesar ca acestea să fie bine umflate, iar presiunea aerului să fie una bună. Nu trebuie să cumperi multe scule pentru această întreținere auto ci un compresor auto portabil cu alimentare de la bricheta mașinii este perfect. Acest aparat îți verifică presiunea, deci are funcția de manometru, are un ecran îndeajuns de mare pentru afișarea nivelului de aer și la nevoie poți să-l folosești pe post de lanternă.

Un model mai complex îl reprezintă cel 2in1, redresor auto cu funcție de compresor, deoarece un astfel de aparat are puterea și de a reîncărca bateria auto. Ai astfel două unelte foarte importante pentru orice șofer într-un singur obiect, ceea ce te ajută să economisești mult spațiu.
Un compresor auto reduce nu doar timpul pe care l-ai petrece încercând să umfli o roată de mașină cu o pompă manuală, ci și efortul pe care trebuie să îl depui.

Modele bune de compresoare cu alimentare 12V

1. AEG KD BEST CHOICE

Compact și cu un design modern, cu funcționare automatizată acest compresor include și o lanternă cu LED. Funcționarea automată îți dă posibilitatea setării presiunii dorite, iar când aceasta este atinsă compresorul se va opri automat. În plus are compartiment integrat pentru managementul cablurilor. Capacitatea este de max. 7 bar/100 psi. Lungimea cablului 2.8m, sursa de lumină este formată din 3 LED-uri și are display digital. Panoul de comandă este mecanic, are oprire automată dar și buton On/Off.

Video AEG KD

2. Camion, SUV 4x4 PREMIUM

Compresorul are structură metalică, răcire ușoară și umflă rapid o anvelopă, în doar 1,5 minute. Se alimentează la bateria auto de 12 V și dispune de adaptori pentru mingi, saltele gonflabile, sau roți de bicicletă. Are de asemenea un cablu de alimentare cu lungimea de 3 m și un furtun aer de 1 m, pentru a ajunge în orice colț al mașinii. Manometrul de înaltă precizie asigură vizualizarea permanentă a presiunii pneurilor, are buton On/Off, lanternă încorporată și cutie specială din plastic pentru depozitare.

3. Procraft LK190 LA BUGET

Procraft LK190 este un compresor cu utilizare multiplă - așa că îl poți folosi pentru mașină, motocicletă, bicicletă, pentru bărcile realizate din PVC și pentru umflarea saltelelor. Este facil de folosit, fiind prevăzut cu adaptor pentru conectarea la brichetă, fiind potrivit pentru a-l transporta constat cu tine, în mașină. Pachetul de achiziție include și adaptoare pentru pomparea diferitelor obiecte. Raportul calitate-preț este excelent, panoul de comandă este mecanic, debitul de aer este de 35l/oră.

Video Procraft LK190

4. COMPRESOR AUTO 12V HEAVY DUTY

Compresorul Sealey AUTO 12V HEAVY DUTY este un compresor cu 2 cilindri, potrivit pentru a umfla anvelopele mașinilor, dar și pe cele a autovehiculelor comerciale și autoutilitarelor. Lungimea cablului de alimentare este de 3 metri, ce dispune de cleme pentru utilizarea facilă pe baterie (12V), În pachetul livrat vei găsi și geantă de stocare, precum și furtun de înaltă presiune (1,5 m), cu manometru, incluzând și adaptoare pentru produse gonflabile. Presiunea maximă este 100 PSI, putând pompa timp de 10 minute încontinuu.

Video COMPRESOR AUTO 12V HEAVY DUTY

5. Compresor auto cu debit mare 35L/min alimentare la mufa auto 12V Manometru verificator presiune anvelope

Acest pachet auto conține compresor pentru umflat roțile și un manometru pentru verificat presiunea. Are un volum mare de aer pompat de maxim 35L/min. Are structură metalică, cu piston și cilindru metalic. În plus pachetul vine și cu adaptori pentru mingi, saltele gonflabile sau roți pentru bicicletă așa că poate fi luat oriunde cu ajutorul borsetei. Are cablu electric de alimentare de 3 m și furtun aer de 1 m. Alimentarea se face la bricheta auto de 12 V și are întrerupător, iar panoul de comandă este mecanic.

6. Compresor auto Profesional 2 cilindri Valuci auto 12V compresor

Compresorul auto este un model profesional, cu 2 cilindri și este recomandat pentru folosirea la orice autoturism. Are carcasă din aliaj cu aripioare pentru dispersarea căldurii. Voltajul maxim este de 13.8 iar amperajul maxim 25A. Presiunea maximă de lucru este 150 PSI iar presiunea maximă de repornire: 200 PSI. Durata maximă a ciclului de funcționare este de 40 min. Compresorul se alimentează la priză de Alimentare 12 - 14 V DC. Are debit de aer 85 l/minut, cilindrii din oțel inoxidabil, furtun spirală de 6,5 metri și protecție la suprasarcină.

7. Compresor auto profesional cu display digital Cartrend

Compresorul "Profi" cu alimetare la 12 V direct de la bricheta mașinii cu presiune maximă de 10 bar, dispune de o capacitate maximă de pompare de 22 litri / min. Este dotat cu funcția auto-stop, care poate fi accesată cu ajutorul display-ului digital, unde se poate seta presiunea dorită de umflare. Compresorul este prevăzut cu o lanternă cu 4 LED-uri albe de putere 120 Watt care funcționează de asemnea cu alimentare la 12 V. Această lanternă poate funcționa independent de funcția de compresor. Cablurile de alimentare și cel de umflare sunt incorporate pentru depozitare în carcasa compresorului.


Întrebări despre compresoarele auto cu alimentare la brichetă

Cât este de compact ?

Compresorul auto este util pentru umflarea cauciucurilor, bărcilor, saltelelor pneumatice, sau mingiilor tale. Din punct de vedere al spațiului, este mic, compact și ușor de pus în trusa mașinii tale. Greutatea de 1.5 kg îl face ușor de depozitat și transportat.

Are lanternă inclusă ?

În funcție de model și prețul aferent, compresoarele auto cu alimentare la brichetă pot avea diferite funcții pe care alte tipuri de compresoare nu le au. Unele produse prezintă și această funcție de iluminare (lanternă led) pentru a ușura utilizarea pe timp de noapte.

Care este nivelul de zgomot ?

Compresoarele auto standard cu alimentare la brichetă au un nivel de zgomot destul de ridicat. Acesta se situează între un minim de 90 de decibeli și un maxim de 115 decibeli. Acesta este motivul pentru care este recomandat să fie folosite în spații deschise.

Care este presiunea maximă de umflare ?

Compresoarele auto standard cu alimentare la brichetă au o putere de încărcare de 250-260psi (16-17 bari). Modelele avansate au putere mai mare și debite mai mari de pana la 35l/min. De exemplu o anvelopă de mașină este umflată în maxim 5 minute (>30PSI).

Are opțiunea de auto-oprire ?

Compresoarele auto cu alimentare la brichetă sunt o investiție durabilă, sunt ușor de depozitat și de manevrat. Vei învăța să le utilizezi în scurt timp, de la prima probă. În ceea ce privește funcțiile utile, compresoarele practice pot fi programate pentru a se opri automat atunci când ajung la presiunea setată.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe