Cel Mai Bun Compresor Auto 12V (la brichetă)

Compresoare auto cu conectare la priza de bricheta (12V)

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 104 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce e bine să ai un compresor auto cu conectare la brichetă?

Faptul de a circula cu anvelopele dezumflate poate duce la uzarea mai rapidă a cauciucului, dar și la un consum mai mare de carburant și alte probleme. Pentru a putea să circuli corect cu mașina, ai nevoie ca anvelopele să fie în stare impecabilă, asta însemnând că este necesar ca acestea să fie bine umflate, iar presiunea aerului să fie una bună. Nu trebuie să cumperi multe scule pentru această întreținere auto ci un compresor auto portabil cu alimentare de la bricheta mașinii este perfect. Acest aparat îți verifică presiunea, deci are funcția de manometru, are un ecran îndeajuns de mare pentru afișarea nivelului de aer și la nevoie poți să-l folosești pe post de lanternă.

Un model mai complex îl reprezintă cel 2in1, redresor auto cu funcție de compresor, deoarece un astfel de aparat are puterea și de a reîncărca bateria auto. Ai astfel două unelte foarte importante pentru orice șofer într-un singur obiect, ceea ce te ajută să economisești mult spațiu.
Un compresor auto reduce nu doar timpul pe care l-ai petrece încercând să umfli o roată de mașină cu o pompă manuală, ci și efortul pe care trebuie să îl depui.

Modele bune de compresoare cu alimentare 12V

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

AEG KD

Funcționarea automată îți dă posibilitatea setării presiunii dorite, iar când aceasta este atinsă compresorul se va opri automat. În plus are compartiment integrat pentru managementul cablurilor. Capacitatea este de max. 7 bar/100 psi. Lungimea cablului 2. 8m, sursa de lumină este formată din 3 LED-uri și are display digital. Panoul de comandă este mecanic, are oprire automată dar și buton On/Off. .
Verifică prețul

Compact și cu un design modern, cu funcționare automatizată acest compresor include și o lanternă cu LED.

Premium

* Prezentare video mai jos

Compresor auto Xiaomi Mi Portable Electric , 2000 mAh, microUSB, 0.5 Kg

 • Compresorul aer digital portabil Xiaomi vine cu o serie de opțiuni prestabilite.
 • Are afisaj digital pentru a-ți permite să selectezi opțiunile prestabilite.
 • Folosit pentru a verifica presiunea anvelopelor tale.
 • Poate fi presurizat până la 150 psi.
 • Are o baterie de 2000mAh, suficientă pentru a umple 8 roti de bicicletă.
Verifică prețul

Compresorul aer digital portabil Xiaomi vine cu o serie de opțiuni prestabilite. Doar selectezi obiectul pe care vrei să-l umfli-minge, roți mașină, roți bicicletă etc. și compresorul aer digital portabil Xiaomi va umfla automat, oprindu-se la valoarea presetată. Compresorul aer digital portabil Xiaomi are afișaj digital pentru a-ți permite să selectezi opțiunile prestabilite și să verifici în timp real stadiul umplerii cu aer. Poți folosi Compresorul aer digital portabil Xiaomi pentru a verifica presiunea anvelopelor tale. Valorile vor fi afișate pe displayul digital.

la buget

* Prezentare video mai jos

Procraft LK190

Este facil de folosit, fiind prevăzut cu adaptor pentru conectarea la brichetă, fiind potrivit pentru a-l transporta constat cu tine, în mașină. Pachetul de achiziție include și adaptoare pentru pomparea diferitelor obiecte. Raportul calitate-preț este excelent, panoul de comandă este mecanic, debitul de aer este de 35l/oră. .
Verifică prețul

Procraft LK190 este un compresor cu utilizare multiplă - așa că îl poți folosi pentru mașină, motocicletă, bicicletă, pentru bărcile realizate din PVC și pentru umflarea saltelelor.

Compresor auto profesional cu display digital Cartrend

Este dotat cu funcția auto-stop, care poate fi accesată cu ajutorul display-ului digital, unde se poate seta presiunea dorită de umflare. Compresorul este prevăzut cu o lanternă cu 4 LED-uri albe de putere 120 Watt care funcționează de asemnea cu alimentare la 12 V. Această lanternă poate funcționa independent de funcția de compresor. Cablurile de alimentare și cel de umflare sunt incorporate pentru depozitare în carcasa compresorului.
Verifică prețul

Compresorul "Profi" cu alimetare la 12 V direct de la bricheta mașinii cu presiune maximă de 10 bar, dispune de o capacitate maximă de pompare de 22 litri / min.

Compresor Non Stop 3 in 1 12V

 • Design modern
 • Ușor de utilizat
 • Ușor de transportat
 • Calitate ridicată
 • Raport calitate pret superioară
Verifică prețul

Compresorul cu alimentare la priză 12V, presiune 4 bar/60 psi, manometru de înaltă precizie, 4 adaptoare speciale are iluminare tip lanterna și flash-uri pentru situații de urgență. Timpul de umflare pentru o anvelopă 205 70R15 este de aproximativ 9 minute. Este ideal pentru autoturisme, biciclete, camping, etc. Prevăzut cu spațiu de depozitare pentru furtun, adaptoare, cablu. Această pompă de aer electrică are un regim de exploatare ușor, adaptat utilizatorului casnic, pentru situații de urgență în care este imposibilă repararea anvelopei într-un centru autorizat! Nu este un produs cu regim de exploatare profesional sau industrial.

Compresor auto portabil 18bar

 • Ușor de depozitat
 • Alimentat la 12V
 • Dotat cu barometru
 • Cablu lung
 • Ușor de utilizat
Verifică prețul

Mini-compresorul poate reprezenta un ajutor rapid pentru mașină, produse camping, sport și pentru domeniul casnic. Se racordează la priza de la bricheta, 12V și este dotat cu manometru pana la 18 Bari. Compresorul are cablu alimentare de 3 metri, furtunul de aer de aproximativ 75 cm și 3 adaptori diferiți. Furtunul de aer este prevăzut în mod suplimentar cu o supapă cu blocare rapidă pentru funcționare comodă și se poate folosi într-un mod versatil împreună cu cele 3 adaptoare auxiliare furnizate (mingi pentru apă, saltea pneumatică și adaptoare pentru minge).

Compresor auto PNI CPA700 dublu piston si kit reparatie anvelope, 12V, 25A

 • Este util pentru umflarea cauciucurilor, bărcilor, saltelelor pneumatice, mingilor, etc.
 • Se alimentează la bateria mașinii 12 V DC cu ajutorul cleștilor.
 • Cleștii sunt incluși în pachet, cu mufa de brichetă.
 • Nu se alimentează direct la mufa de brichetă auto.
 • Amperajul necesar este mult mai mare decat poate da mufa de brichetă auto.
Verifică prețul

Produs special pentru cazuri de urgență, pentru a permite călătoria până la o unitate service dedicată. Se folosește pentru perforații cu diametrul de max. 6 mm și doar pentru perforații apărute pe calea de rulare. Setul conține trei șnururi speciale din cauciuc, cu ajutorul cărora se obturează perforatiile; prin metodă de obturare și cu ajutorul presiunii din anvelope, perforațiile vor fi etanșate suficient de bine, astfel încât să se poată continua călătoria în siguranță până la prima vulcanizare. Compresorul de 12 V este ideal pentru umflarea anvelopelor vehiculelor. Are o capacitate de 40 l/min, astfel umflarea roții durează doar 3 minute. Este potrivit și pentru biciclete, mingi, saltele de aer, bărci gonflabile etc.

Întrebări despre compresoarele auto cu alimentare la brichetă

Cât este de compact ?

Compresorul auto este util pentru umflarea cauciucurilor, bărcilor, saltelelor pneumatice, sau mingiilor tale. Din punct de vedere al spațiului, este mic, compact și ușor de pus în trusa mașinii tale. Greutatea de 1.5 kg îl face ușor de depozitat și transportat.

Are lanternă inclusă ?

În funcție de model și prețul aferent, compresoarele auto cu alimentare la brichetă pot avea diferite funcții pe care alte tipuri de compresoare nu le au. Unele produse prezintă și această funcție de iluminare (lanternă led) pentru a ușura utilizarea pe timp de noapte.

Care este nivelul de zgomot ?

Compresoarele auto standard cu alimentare la brichetă au un nivel de zgomot destul de ridicat. Acesta se situează între un minim de 90 de decibeli și un maxim de 115 decibeli. Acesta este motivul pentru care este recomandat să fie folosite în spații deschise.

Care este presiunea maximă de umflare ?

Compresoarele auto standard cu alimentare la brichetă au o putere de încărcare de 250-260psi (16-17 bari). Modelele avansate au putere mai mare și debite mai mari de pana la 35l/min. De exemplu o anvelopă de mașină este umflată în maxim 5 minute (>30PSI).

Are opțiunea de auto-oprire ?

Compresoarele auto cu alimentare la brichetă sunt o investiție durabilă, sunt ușor de depozitat și de manevrat. Vei învăța să le utilizezi în scurt timp, de la prima probă. În ceea ce privește funcțiile utile, compresoarele practice pot fi programate pentru a se opri automat atunci când ajung la presiunea setată.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cele mai bune scaune auto pentru copii cu rotație 360 grade

Aceste scaune cu rotire se pot folosi din primele zile de viață ale copilului și până la vârste de 8-10 ani. Din punct de vedere financiar e cea mai bună alegere pe care o poți face. Vezi ce modele îți recomandăm.

Cea mai bună saltea gonflabilă pentru dormitul în mașină

Salteaua gonflabilă auto se instalează foarte rapid peste bancheta din spate a mașinii și-ți permite să ai un somn confortabil. Este bună ca variantă de rezervă în caz că nu te simți în siguranță la cort sau este nevoie să dormi în mașină.

Cel mai bun troliu auto cu telecomandă

Un troliu te poate ajuta să ieși cu ușurință din situații neplăcute sau te poate ajuta să-i ajuta să-i ajuți pe alții la nevoie. Se montează rapid și este foarte ușor de folosit.

Cel mai bun invertor auto 12v 220v

Vrei să-ți încarci laptopul în mașină sau ai nevoie de o priză normală pentru alte aparate? Ai nevoie de un invertor auto care poate scoate 220v din bateria mașinii.

Cel mai bun sistem de comunicare moto

Pleci la drum lung pe motocicletă cu pasager și vrei să puteți comunica verbal nu prin semne? Un sistem de comunicare moto bun îți permite să vorbești cu un ton normal cu pasagerul din spate.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe