Cel mai bun Generator de Ozon (Dezinfectare + Eliminare Mirosuri)

Generator de ozon pentru dezinfectare și eliminare mirosuri

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 63 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu

De ce să-ți cumperi un generator de ozon pentru acasă?

Ozonul este o minune a naturii. În atmosferă, ozonul, protejează planeta noastră de radiațiile dăunătoare ultraviolete. În apropiere de pământ, ozonul purifică și sanitizează aerul pe care îl respirăm, apa pe care o bem și hrana pe care o mâncăm. De mult folosit în terapiile medicale, ozonul a demonstrat că este un bactericid, anti-viral și anti-mucegai remarcabil.

Ozonul oxidează sau dezinfectează, iar apoi se descompune în oxigen. Generatoarele de ozon reduc mirosul de mucegai, animale de companie, carne stricată, fum de țigară, transpirație, și elimină mirosurile din stația de climatizare a autoturismelor.

Generatoarele de ozon sunt dispozitive de diferite dimensiuni, care absorb aerul dintr-o încăpere și îl purifică, trecându-l prin niște filtre și mecanisme speciale, transformând oxigenul în ozon, cel mai puternic dezinfectant (de 600 de ori mai puternic decât clorul). Aceste aparate purifică aerul, elimină mucegaiuri, bacterii și mirosuri neplăcute din camere, autoturisme personale și chiar bucătarii profesionale.

Cel mai bun generator de ozon

Premium

Woods BL100

 • Consum de energie redus;
 • Are un cronometru care permite stabilirea duratei de funcționare;
 • Dezinfectează și elimină mirosul neplăcut din casă sau mașină;
 • Poate fi conectat la bricheta autoturismului (accesoriu opțional);
 • Are o carcasă rezistentă;
 • Are un mâner de transport ergonomic.
Verifică prețul

Generatorul de ozon este un dispozitiv mic, portabil de reabilitare. Îndepărtează eficient mirosurile de nicotină, umiditate, animale și mucegai. Este potrivit pentru remedierea mirosurilor în vehicule de înmormântare, subsoluri, toalete, încăperi de gunoi și alte locuri cu mirosuri neplăcute. Produce ozon, o formă specială de oxigen care este uneori numită oxigen activ (O3). Ozonul este un agent oxidant puternic care acționează asupra materiei organice, inclusiv mirosuri, microbi și mucegaiuri în aer, prin a le neutraliza, ajutând la reducerea agenților patogeni din aer.

Cel mai bun

NERO-5000

 • Generează 5000 mg ozon pur pe oră, suficient pentru dezinfectarea unui spațiu de 124mp.
 • Timer rotativ ușor de folosit
 • Elimină virușii, bacteriile, mucegaiul, moleculele de miros neplăcut
 • Nu folosește nici un agent chimic, ozonul este produs din oxigenul din aer
 • Poate fi folosit cu ușurință și în cazul autoturismelor, trenurilor etc.
Verifică prețul

Generatorul ajută la îndepărtarea mirosului de fum, a mirosurilor animalelor de companie, a mirosului de gătit în bucătărie, a prafului sau a altor mirosuri puternice. Este cu panou de control simplificat care asigură un control ușor, un singur buton pentru a genera ozon, temporizator încorporat de până la 120 de minute pentru mai multă comoditate, consum redus și design de economisire a energiei. Are funcționare sigură, fiind ușor de utilizat și un mâner pliabil care permite să îl poți cu ușurință oriunde.

la buget

Purificator de aer

 • Are șase funcții de filtrare a aerului;
 • Filtrează eficient mirosurile de mâncare, fumul de țigară, praful, virusurile și bacteriile;
 • Are sistem de filtrare HEPA;
 • Poate fi utilizat în mod suplimentar ca un difuzor de aromă;
 • Motorul are 3 turații.
Verifică prețul

Filtrul de aer curăță aerul de respirație, are grijă de un climat interior sănătos și un sistem imunitar puternic. Acesta filtrează eficient mirosurile de mâncare, fumul de țigară, praful, virușii și bacteriile. Sistemul de filtrare HEPA elimină polenul, fumul și particule din aer. Ionizatorul susține sistemul imunitar prin creșterea numărului de anioni. În mod alternativ, utilizând sterilizarea UV filtrează, previne prietenos și convenabil gripa. Klarstein Tramontana poate fi utilizat în mod suplimentar ca un difuzor de aromă. Uleiurile esențiale curg ușor și au un efect liniștitor asupra organismului și sporesc concentrația.

Generator Ozon HE141 7g

 • Concentrația de ozon emisă poate fi ajustată de la 3,5 grame per ora la 7 grame de ozon per oră
 • Carcasă din oțel inoxidabil și mâner fix de foarte bună calitate
 • Calitate ridicată a componentelor electronice și a plăcuțelor de ozon
 • Prefiltru pentru particule mari
 • Timer ușor de folosit.
Verifică prețul

Un generator special de ozon cu un nou design al orificiului de ieșire, astfel încât ozonul să poată fi dezobstruat în interiorul oricărei poziții. Design portabil, robust cu mâner portabil și corp metalic. Pentru rezultate optime, adaugă o bucată de bumbac filtrant la orificiul de admisie al ventilatorului din spatele acestuia. Acest lucru poate îmbunătăți calitatea aerului, poate îmbunătăți eficiența purificării, dar și pentru a îmbunătăți durata de viață a generatorului. Te poți bucura apoi de aer proaspăt.

Generator ozon Profi, 15G, dezinfectant si sterilizare , purificator aer

 • Întreținere scăzută (fără filtre pentru curățare);
 • Design portabil (puteți utiliza generatorul de ozon practic oriunde - în casa, la birou sau în mașina);
 • Are un nivel scăzut de zgomot;
 • Prefiltru din oțel inoxidabil pe spatele unității pentru a îndepărta particulele mari;
 • Are cronometru pentru a putea stabili durata de funcționare.
Verifică prețul

Generator de ozon comercial/industrial cu întreținere redusă (fără filtre de curățat) și design portabil (compact și ușor, poate fi utilizat practic oriunde, în casă, birou, barcă, mașină). Elimină practic orice miros urât de mucegai, fum de țigară, mirosuri ale animalelor de companie, vopsele/vapori de curățare, praf, mirosuri de gătit și alți iritanți în aer. Ajută la eliminarea și întârzierea creșterii mucegaiului și a ciupercilor. Microsporum Canis este una dintre acele ciuperci care pot fi combătute cu generatorul de ozon.

Generator ozon profesional GOLD-6000 pentru dezinfectare pana la 155 mp

 • Generează 6000mg ozon pur pe oră, suficient pentru dezinfectarea unui spațiu de până la 155 mp
 • Timer rotativ ușor de folosit
 • Perfect și în cazul autobuzelor, trenurilor etc
 • Elimină total virușii, bacteriile, mucegaiul sau moleculele cu miros neplăcut
 • Nu folosește nici un agent chimic, ozonul este produs din oxigenul din aer.
Verifică prețul

Te-ai gândit măcar odată, la un purificator de aer sau la ”cât de curat este aerul în casa ta, în orașul unde stai?” Sigur niciodată! Specialiștii, care zilnic testează calitatea aerului, afirmă că normele admisibile sunt depășite în unele cazuri și de câteva ori. Și principala cauză a poluării este traficul aglomerat de pe străzi. La această problemă există și o soluție - putificatorul de aer! Principiul de funcționare este foarte simplu: aerul este atras înăuntru iar apoi trece printr-un filtru pe baza de cărbune și în final evacuat înapoi în cameră fiind gata de respirat. Purificatoarele mai noi, când sesizează că valoarea calității aerului s-a îmbunătățit intră într-un mod de hibernare / stand-by.

Întrebări despre generatoarele de ozon

Cât curent electric consumă?

Consumul de curent diferă de la model, la model, însă consumul mediu al modelelor dedicate utilizatorilor casnici este între 80-180 W/ora, echivalent unui bec clasic, incandescent. Putem spune că aceste generatoare de ozon, nu întrebuințează foarte mult curent electric.

Din ce material este carcasa?

Carcasele generatoarelor de ozon pot fi făcute dintr-o varietate de aliaje metalice și nemetalice, cele mai scumpe fiind cele din inox, însă variantele foarte accesibile ca pret sunt facute din plastic tare sau aluminiu. Deși look-ul produsului are importanță, o mult mai mare considerație trebuie avută în ceea ce priveste tehnologia de generare a ozonului.

Cât ozon produce?

Capacitatea de producere a ozonului este elementul fundamental al oricărui generator de acest fel. Aparatele de uz casnic produc câteva grame de ozon pe ora, în timp ce aparatele profesionale, sunt mai performante, Diferența constă în tehnologia de transformare a oxigenului folosită de fiecare model, astfel că pentru un randament bun, aparatul trebuie să producă 2-3g de ozon pe oră într-un spațiu mediu de 9mp.

Pentru ce dimensiuni de încăperi este potrivit?

Specialiștii spun că cele mai rentabile generatoare sunt cele care folosesc tehnologia de descărcare electrică pentru a transforma oxigenul în ozon, care este și cea mai folosită în aparatele de acest gen de pe piață. Astfel că un aparat mediu, ce consumă 100 W/h, poate să împrospăteze aerul într-o cameră, de 24 mp, în doar 20 minute.

Este zgomotos?

Pentru un aparat ce consumă 100W pe oră, deci aproximativ cât un bec incandescent, te ajută să scapi de mirosul neplăcut, viruși, bacterii, pesticide și mucegaiuri. Generează până la 60dB, fiind deci un dispozitiv silențios, care nu te va deranja și este ușor de folosit.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cele mai bune hote retractabile (telescopice)

Cu suprafața lor dublă de extragere a mirosului, hotele telescopice sunt cele mai eficiente din gama celor încorporabile. Află mai exact care sunt cele mai bune modele.

Aspirator de cenușă pentru sobe și șeminee

Te-ai săturat de mizeria din fața sobei sau a șemineului atunci când vrei să scoți cenușa? Ai nevoie de un aspirator special de cenușă care poate trage chiar și cărbunii încălziți.

Cel mai bun televizor OLED

OLED este ultima tehnologie în materie de televizoare și este disponibilă la un preț decent. Calitate și claritate sunt 2 cuvinte care descriu perfect televizoarele OLED.

Cea mai bună aerotermă cu termostat

Cauți o metodă de a încălzi camera atunci când este frig dar totuși prea cald pentru a porni centrala? Aerotermele cu termostat permit alegerea unui grad de confort care este păstrat automat.

Cel mai bun mop robot pentru gresie și pardoseală

Ai o locuință cu mult parchet și gresie și vrei să scapi de efortul de a da cu mopul? Mopul robot funcționează automat și este ajutorul tău 24 din 24 ștergând constant orice urmă de praf.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe