Cel mai bun Generator de Ozon (Dezinfectare + Eliminare Mirosuri)

Generator de ozon pentru dezinfectare și eliminare mirosuri

Modificat la 27 aprilie 2022
Articol evaluat de 63 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu

De ce să-ți cumperi un generator de ozon pentru acasă?

Ozonul este o minune a naturii. În atmosferă, ozonul, protejează planeta noastră de radiațiile dăunătoare ultraviolete. În apropiere de pământ, ozonul purifică și sanitizează aerul pe care îl respirăm, apa pe care o bem și hrana pe care o mâncăm. De mult folosit în terapiile medicale, ozonul a demonstrat că este un bactericid, anti-viral și anti-mucegai remarcabil.

Ozonul oxidează sau dezinfectează, iar apoi se descompune în oxigen. Generatoarele de ozon reduc mirosul de mucegai, animale de companie, carne stricată, fum de țigară, transpirație, și elimină mirosurile din stația de climatizare a autoturismelor.

Generatoarele de ozon sunt dispozitive de diferite dimensiuni, care absorb aerul dintr-o încăpere și îl purifică, trecându-l prin niște filtre și mecanisme speciale, transformând oxigenul în ozon, cel mai puternic dezinfectant (de 600 de ori mai puternic decât clorul). Aceste aparate purifică aerul, elimină mucegaiuri, bacterii și mirosuri neplăcute din camere, autoturisme personale și chiar bucătarii profesionale.

Cel mai bun generator de ozon

Premium

Woods BL100

 • Consum de energie redus;
 • Are un cronometru care permite stabilirea duratei de funcționare;
 • Dezinfectează și elimină mirosul neplăcut din casă sau mașină;
 • Poate fi conectat la bricheta autoturismului (accesoriu opțional);
 • Are o carcasă rezistentă;
 • Are un mâner de transport ergonomic.
Verifică prețul

Generatorul de ozon este un dispozitiv mic, portabil de reabilitare. Îndepărtează eficient mirosurile de nicotină, umiditate, animale și mucegai. Este potrivit pentru remedierea mirosurilor în vehicule de înmormântare, subsoluri, toalete, încăperi de gunoi și alte locuri cu mirosuri neplăcute. Produce ozon, o formă specială de oxigen care este uneori numită oxigen activ (O3). Ozonul este un agent oxidant puternic care acționează asupra materiei organice, inclusiv mirosuri, microbi și mucegaiuri în aer, prin a le neutraliza, ajutând la reducerea agenților patogeni din aer.

Cel mai bun

Purificator de aer

 • Are șase funcții de filtrare a aerului;
 • Filtrează eficient mirosurile de mâncare, fumul de țigară, praful, virusurile și bacteriile;
 • Are sistem de filtrare HEPA;
 • Poate fi utilizat în mod suplimentar ca un difuzor de aromă;
 • Motorul are 3 turații.
Verifică prețul

Filtrul de aer curăță aerul de respirație, are grijă de un climat interior sănătos și un sistem imunitar puternic. Acesta filtrează eficient mirosurile de mâncare, fumul de țigară, praful, virușii și bacteriile. Sistemul de filtrare HEPA elimină polenul, fumul și particule din aer. Ionizatorul susține sistemul imunitar prin creșterea numărului de anioni. În mod alternativ, utilizând sterilizarea UV filtrează, previne prietenos și convenabil gripa. Klarstein Tramontana poate fi utilizat în mod suplimentar ca un difuzor de aromă. Uleiurile esențiale curg ușor și au un efect liniștitor asupra organismului și sporesc concentrația.

la buget

Generator Ozon Cecotec TotalPure 3000 Smart pentru aer, apa alimente, 10W, 600mg/h, temporizator digital

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Rezistență crescută
 • Greutate redusă
 • Simplu de instalat
 • Consum redus de energie
Verifică prețul

Te ajutăm să scapi de viruși și bacterii în propria casă cu ajutoul unui generator de ozon. Acest instrument este util mai ales când ai copii pentru a-i știi în siguranță. Este un electronic smart pe care îl poți controla de pe telefon. Îl poți folosi atât pentru aer, cât și pentru apă. Funcționează cu ajutorul unui temporizator digital și îl poți achiziționa la un preț accesibil. Cu un design modern, este foarte ușor de folosit de către oricine. Are dimensiuni reduse și poate fi montat chiar pe un perete.

Generator Ozon HE141 7g

 • Concentrația de ozon emisă poate fi ajustată de la 3,5 grame per ora la 7 grame de ozon per oră
 • Carcasă din oțel inoxidabil și mâner fix de foarte bună calitate
 • Calitate ridicată a componentelor electronice și a plăcuțelor de ozon
 • Prefiltru pentru particule mari
 • Timer ușor de folosit.
Verifică prețul

Un generator special de ozon cu un nou design al orificiului de ieșire, astfel încât ozonul să poată fi dezobstruat în interiorul oricărei poziții. Design portabil, robust cu mâner portabil și corp metalic. Pentru rezultate optime, adaugă o bucată de bumbac filtrant la orificiul de admisie al ventilatorului din spatele acestuia. Acest lucru poate îmbunătăți calitatea aerului, poate îmbunătăți eficiența purificării, dar și pentru a îmbunătăți durata de viață a generatorului. Te poți bucura apoi de aer proaspăt.

Generator de ozon OzonFix Home 2, dedicat pentru detoxifiere apa, legume, fructe, peste, carne si purificare aer.

 • Rezistență crescută
 • Ușor de transportat
 • Greutate redusă
 • Fiabil
 • Nu ocupă mult spațiu
Verifică prețul

Dacă vrei o viață mai sănătoasă ai nevoie de mai mult ozon în viața ta. Noi îți oferim noul generator de ozon numit OzonFix Home 2 care folosește tehnologia OTC Tube prin intermediul efectului corona pentru a genera ozon. Poate fi folosit pentru casă, mașină sau chiar bucătărie. Acest aparat te ajută să ai doze și concetrații de ozon mai ridicate prin intermediul tuturor tehnologiile de producere a ozonului existente. De asemenea, trebuie menționat că a fost produs în românia și corespunde Standardului de calitate europeană.

Generator de Ozon Reincarcabil InnovaGoods, pentru dezinfectare și curățare aer, casă, birou, călătorii, 2 programe, suprafață 25 mp. Un generator portabil și reincarcabil de ozon care dezinfectează și curăță aerul, menținând un mediu fără germeni și fără mirosuri. Acest ozonizator de aer este deosebit de eficient în spații închise și mici, cum ar fi dormitoare, dulapuri, magazii, dulapuri pentru pantofi, debarale, băi, mașini, frigidere etc. Un mod ușor și economic de a reîmprospata aerul în spații mici.

Întrebări despre generatoarele de ozon

Cât curent electric consumă?

Consumul de curent diferă de la model, la model, însă consumul mediu al modelelor dedicate utilizatorilor casnici este între 80-180 W/ora, echivalent unui bec clasic, incandescent. Putem spune că aceste generatoare de ozon, nu întrebuințează foarte mult curent electric.

Din ce material este carcasa?

Carcasele generatoarelor de ozon pot fi făcute dintr-o varietate de aliaje metalice și nemetalice, cele mai scumpe fiind cele din inox, însă variantele foarte accesibile ca pret sunt facute din plastic tare sau aluminiu. Deși look-ul produsului are importanță, o mult mai mare considerație trebuie avută în ceea ce priveste tehnologia de generare a ozonului.

Cât ozon produce?

Capacitatea de producere a ozonului este elementul fundamental al oricărui generator de acest fel. Aparatele de uz casnic produc câteva grame de ozon pe ora, în timp ce aparatele profesionale, sunt mai performante, Diferența constă în tehnologia de transformare a oxigenului folosită de fiecare model, astfel că pentru un randament bun, aparatul trebuie să producă 2-3g de ozon pe oră într-un spațiu mediu de 9mp.

Pentru ce dimensiuni de încăperi este potrivit?

Specialiștii spun că cele mai rentabile generatoare sunt cele care folosesc tehnologia de descărcare electrică pentru a transforma oxigenul în ozon, care este și cea mai folosită în aparatele de acest gen de pe piață. Astfel că un aparat mediu, ce consumă 100 W/h, poate să împrospăteze aerul într-o cameră, de 24 mp, în doar 20 minute.

Este zgomotos?

Pentru un aparat ce consumă 100W pe oră, deci aproximativ cât un bec incandescent, te ajută să scapi de mirosul neplăcut, viruși, bacterii, pesticide și mucegaiuri. Generează până la 60dB, fiind deci un dispozitiv silențios, care nu te va deranja și este ușor de folosit.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bune Răcitor de Vinuri pentru Acasă
Vitrine și răcitoare de vinuri pentru acasă

Îți dorești propria ta vinotecă acasă? Primul pas e să-ți cumperi un fridiger sau o vitrină în care să-ți păstrezi vinurile la termperatura potrivită. Am găsit pentru tine cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Aerotermă cu Termostat
Cea mai bună aerotermă cu termostat

Cauți o metodă de a încălzi camera atunci când este frig dar totuși prea cald pentru a porni centrala? Aerotermele cu termostat permit alegerea unui grad de confort care este păstrat automat.

Cea Mai Bună Sobă De Gătit pe Lemne
Cea mai bună sobă de gătit pe lemne

Utilitățile întârzie și cauți o metodă rapidă și ieftină de a încălzi o încăpere? O sobă pe lemne cu plită și cuptor este alegerea ideală.

Cel Mai Bun Frigider Tip Minibar
Cel mai bun frigider tip minibar

Îți dorești un minibar în cameră de unde te poți servi rapid cu apă, suc sau bere? Eficiente energetic și plăcute ca aspect, aceste minifrigidere se pot integra cu ușurință în casa ta.

Cel Mai Bun Suport Pe Roți Pentru Frigider / Aragaz
Cel mai bun suport pe roți pentru frigider / aragaz

Cauți o variantă ușoară de a putea muta electrocasnicele grele precum frigiderul sau aragazul? Pune-le pe un suport pe roți și vei putea să faci curat mult mai ușor în locurile greu accesibile.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe