De ce ai nevoie de o geantă de umăr pentru transportul câinelui?

Atunci când călătorești sau când ai de mers la medicul veterinar cu animalul tău de companie, transportul acestuia poate deveni un aspect ce îți dă bătăi de cap. Atunci când animăluțul este bolnav, nu vei putea să îl pui să meargă pe picioare la veterinar. Iar atunci când vei dori să îl iei cu tine în călătorii peste hotare, va fi necesar să îl ocrotești de orice pericol din mijloacele de transport în comun, mai ales în avion. Nu este ușor să alegi cea mai bună variantă de transport, iar dacă animăluțul a intrat de curând în familia ta, probabil îți este greu să alegi ce este mai bun pentru el. Dacă varianta unei cuști pentru transport nu îți surâde, află că pe piață există o varietate mare de genți de transport pentru animale, multi mai confortabile si mai chic.

Din multitudinea de variante, ar putea să îți fie greu să găsești cea mai bună geantă de transport pentru animale. De asemenea, trebuie să fii atent să faci echilibrul dintre siguranță, confort și normele de transport impuse de lege în privința transportului animalelor, atât pentru tine ca utilizator cât și pentru el.

Modele cool de genți de umăr pentru câini de talie mică

1. Geanta Ferplast BEST CHOICE

Geanta Ferplast pentru transport, model Atlas Malibu Verde/Maro, cu dimensiunile de 33 x 21 x 24 cm asigură transportul animalelor mici, cu greutatea maximă suportată de 5 kg. Necuvântătoarele din viața utilizatorului se bucură de condiții maxime de siguranță și confort, cu ajutorul sistemului de aerisire cu care este prevăzută geanta, împreună cu lesa internă. Materialele textile sunt de înaltă calitate, astfel produsul este durabil fiind ușor de întreținut datorită materialului lavabil și impermeabil.

2. Rucsac LA BUGET

Geantă de umăr pentru transportat animale de companie, realizată dintr-un material respirabil, asigurând astfel maximul de confort și siguranță la transport. Designul simplist face din această geantă, un accesoriu chic și ușor de asortat. Asigura transportul cainilor de talie mica si al pisicilor. Impermeabil, rezistent – material textil de inalta calitate Lavabil- se curata usor,spalare 30 grade. Acces facil in interior – deschidere mare a rucsacului datorita sistemului de inchidere/deschidere. Dimensiuni: 28 x 18 x 29 cm

3. Geanta lux PREMIUM

Geanta voiaj de lux din țesătură de bumbac tip blugi, ideală pentru călătoriile cu stil în care doriți să vă luați cu dvs. animalul de companie în condiții de maximă siguranță și confort. Geanta este prevăzută cu interior mat moale și burete detașabil din bumbac, lesă de securitate și buzunar interior. Mărimea genții este medie. Acest articol este, de asemenea, înfrumusețată de un papion sofisticat, din piele ecologică, aplicat pe buzunarul exterior. Greutatea maximă asigurată este de 3 kilograme.

4. Geanta de transport animale Trixie Viktoria, 50x26x29 cm, Albastru

Această geantă pentru transport cu dimensiunile 50x26x29 cm este potrivită pentru câini și pisici de talie mică și medie și suportă o greutate maximă de 9 kg. Este confecționată din microfibră, are umplutură din spumă ceea ce face ca transportul animalului tău de cmpanie să fie foarte confortabil. Are un buzunar lateral pentru a depozita jucăria preferată sau diferite accesorii necesare plimbării. Ca sistem de siguranță geanta are o lesă scurtă care prinsă de animăluț îl va împiedica să sară din ea.

5. Geanta de transport pentru caini Pasadena

Geanta de transport pentru câini, modelul Pasadena 45x30x30 cm, este prevăzută cu fermoar, iar deschizătura laterală oferă vizibilitate animăluțului, asigurând astfel un confort sporit și un sentiment de siguranță. Acest produs este ideal și recomandat pentru momentele când vreți să vă transportați animăluțul în vacanțe, la veterinar ori pentru alte drumuri care necesită o geantă de transport. Caracteristicile produsului constau în dimensiunile încăpătoare, 45x30x30 cm, mânerele rezistente și fermoarul care oferă accesibilitate ușoară.

6. Geanta Transport With-me Winter Animal Print Multicolor, 43 x 21 x 27 cm

Această geantă este recomandată pentru câini și pisici de talie mică cu o greutate de până la 8 kg. Este perfecta pentru sezonul rece de toamnă-iarnă având căptușeală din bumbac și blăniță moale ce poate fi spălată la 30 grade. Geanta este rezistentă, realizată din spumă de cauciuc, foarte rezistentă, confortabilă dar și foarte atractivă. Se ajustează cu ușurință, bretelele fiind reglabile, poate fi folosită atât ca geantă de mână cât și de umăr. Geanta conține o minilesă cu carabiniera ce poate fi atașată la zgarda animăluțului, împiedicându-l să sară din geantă.

7. Geanta de transport animale, pliabila, perfecta pentru caini sau pisici de talie mica, Bej, DOTY

Geanta de transport Doty este alegerea potrivită pentru animalul dvs. de companie având o mulțime de găuri în partea de sus a genții, care o ventilație maximă. Confortul său este asigurat de garnitură moale și plasa respirabilă. Geantă pliabilă și portabilă care ajuta la economisirea spațiului, iar materialul impermeabil face ușoară curățarea în interior sau în exterior, alături de cele cinci piciorușe pe partea inferioară a suportului pentru a-l feri de locurile murdare sau umede atunci când l-ați pus jos. Designul este unul confortabil pentru transport, având o curea de umăr cu presiune redusă, iar construcția din materialele durabile Oxford menține animalul de companie în siguranță.

8. Geanta Transport Trixie Theo, 22x26x41 cm, Marinar

Geanta Trixie Theo pentru transport, de dimensiunile de 22x26x41 cm asigură transportul animalelor mici, cu greutatea maximă suportată de 5 kg. Necuvântătoarele din viața utilizatorului se bucură de condiții maxime de siguranță și confort, cu ajutorul sistemului de aerisire cu care este prevăzută geanta, împreună cu lesă internă. Geanta este confecționată din poliester de înaltă calitate, astfel produsul este durabil, iar pentru confortul stăpânului, are și o curea de umăr reglabilă și detașabilă. Designul genții este de tip marinăresc.


Întrebări despre gențile de umăr pentru câini de talie mică

Are sistem de ventilație?

Bineînțeles că gențile pentru transportarea câinilor de talie mică trebuie să fie prevăzute cu sistem de aerisire/ventilație, pentru siguranța în timpul transportului. De aceea, aceste articole sunt prevăzute cu plasă ce permite trecerea constantă a unui debit de aer, asigurând totodată și vizibilitatea cățelușului, care se poate bucura de plimbare.

Se poate plia?

Pe piața actuală, majoritatea genților de umăr pentru câini de talie mică sunt fie din material textil, fie din spumă de cauciuc. Bineînțeles, cele din material textil nu prezintă nici o piedică în a fi pliate sau împăturate. În schimb, cele din spumă de cauciuc pot cauza unele probleme în acest sens. Fiind un material moale, de regulă, poate fi pliat dar acesta nu va rămâne în această formă.

Din ce fel de materiale sunt fabricate?

Cele mai frecvente materiale utilizate (materialul de bază și cele auxiliare) pentru confecționarea genților de umăr pentru câinii de talie mică sunt cele textile - naturale și sintetice. În această manieră, gențile sunt confortabile pentru căței, dar și pentru stăpân, în timpul transportului. Totodată, se pliază și se curăță facil, ori de câte ori este necesar.

Este ușor de curățat?

Majoritatea genților de umăr pentru câini de talie mică sunt produse în două variante: spumă de cauciuc sau material textil. Cele din material textil pot fi spălate fie de mână, fie în mașină la 30 de grade, iar cele din spumă de cauciuc pot fi ușor curățate cu un burete sau o lavetă umedă.

Există spații de depozitare suplimentare?

Majoritatea genților de umăr pentru câini de talie mică vin cu cel puțin un buzunar și una sau două lese de siguranță (fie pentru zgardă, fie pentru ham). Există desigur modele cu mai multe buzunare sau spații de stocare suplimentare, dar acestea se găsesc de regulă la gențile din material textil.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe