De ce copilul t─âu are nevoie de un ghiozdan Herlitz?

Ghiozdanele Herlitz sunt recunoscute mondial datorit─â atât vechimii pe pia┼úa de rechizite (peste 100 de ani de produc┼úie) cât ┼či pentru tehnologiile inovatoare pe care le ofer─â. Majoritatea ghiozdanelor au un design modern, axat pe copiii din clasele primare. Nu doar design-ul este inovativ cât ┼či materialele folosite. Sistemul ErgoActive, care permite ajustarea curelelor ┼či a spatelui, ajut─â reglarea ghiozdanului într-o manier─â ideal─â raportat─â la m─ârimea copilului t─âu! Unul dintre aceste avantaje reprezint─â faptul c─â atât ghiozdanul cât ┼či copilul t─âu vor cre┼čte simultan!

În plus, cureaua de ╚Öold deta╚Öabil─â mut─â o parte din greutate de pe umeri c─âtre zona de mijloc a corpului. Cureaua toracal─â si cele de umeri, ajustabile în 2 puncte, asigur─â comfortul ideal la purtare. Materialul, de regul─â, este de tip polyester, iar majoritatea modelelor prezint─â ┼či o band─â reflectorizant─â 3MTM Scotchlight, în diferite culori neon, asigurând astfel buna vizibilitate a ghiozdanului Motion herlitz in dum spre ┼čcoal─â!

8 modele de ghiozdane Herlitz pentru fete ╚Öi b─âie╚Ťi

1. Herlitz Motion Butterfly

Ghiozdan Herlitz Motion Butterfly, dimensiuni 20 x 28 x 40 cm, este ideal pentru copilul t─âu! Acest produs este de tip ergonomic, spatele ghiozdanului av├ónd o pern─â din spum─â cu memorie, bretelele sunt ajustabile, ├«nchiderea este de tip magnetic─â ╚Öi automat─â! Baza este contruit─â dintr-un plastic tare care p─âstreaz─â forma ghiozdanului, materialul din care este contruit este un amestec de poliester cu naylon, iar inser╚Ťiile din materiale reflectorizante asigur─â siguran╚Ťa copilului t─âu pe timp de noapte.

Video Herlitz Motion Butterfly
Op╚Ťiuni cheie
 • Ghiozdan ergonomic
 • Banda reflectorizant─â 3M
 • ├Änchidere magnetic─â
 • Bretele ajustabile
 • Accesorii incluse: penar + sac sport + suport greutate extra

2. Herlitz Motion Soccer PREMIUM

Setul include: ghiozdan + penar ce con╚Ťine 17 piese + geant─â sport + suport mape/dosare. Ghiozdanul Herlitz Motion Plus are o carcas─â u╚Öor rigid─â care ajut─â la p─âstrarea formei ├«n timp, iar baza este dintr-un material tare pentru a oferi soliditatea ╚Öi stabilitate. Sistemul ergoACtive permite ajustarea ├«n trepte, astfel, pe m─âsur─â ce copilul t─âu cre╚Öte, ghiozdanul se poate ajusta ├«n func╚Ťie de corpul ╚Öi dimensiunile acestuia. Sistemul de ├«nchidere este de tip magnetic ╚Öi automat ÔÇŁSmart LockÔÇŁ, iar curelele de um─âr sunt buretate ╚Öi ajustabile.

Op╚Ťiuni cheie
 • Ghiozdan ergonomic cu bretele ajustabile
 • Produs recomandat de Societatea Rom├ón─â de Pediatrie
 • Band─â reflectorizant─â 3M
 • Setul con╚Ťine: ghiozdan + penar 17 piese + geant─â sport + suport mape/dosare
 • Design atractiv: Soccer Edition

3. Herlitz Motion Hearts BEST CHOICE

Setul Herlitz vine la pachet cu un ghiozdan + penar echipat cu 16 piese + penar etui ╚Öi o geant─â sport! Ghiozdanul are dimensiunile 20 x 28 x 41 cm, prezint─â o pern─â pentru spate care este ergonomic─â ╚Öi este din spum─â cu memorie, sistemul ergoActive de reglare pe ├«n─âl╚Ťime (care se ajusteaz─â pe m─âsur─â ce copilul t─âu cre╚Öte), sistem de ├«nchidere automat magnetic, curea de piept ╚Öi ╚Öold c─âptu╚Öit─â, band─â reflectorizant─â 3M, baz─â din plastic tare ce protejeaz─â la umezeal─â, iar materialul din care este realizat, poliesterul, face ca ghiozdanul s─â fie aproape indestructibil.

Op╚Ťiuni cheie
 • Ghiozdan ergonomic cu bretele ajustabile
 • Inser╚Ťii din material reflectorizant 3M
 • Material: poliester/nylon rezistent la frecare/rupere
 • Produs ecologic: f─âr─â coloran╚Ťi azoici, cadmiu, PCP, aditivi de ├«nmuiere etc
 • Imprimeu atractiv ╚Öi de calitate

4. Softbag Unicorn Night LA BUGET

Ghiozdanul Herlitz Mini Softbag Unicorn Night este un model extrem de atractiv pentru cei mici! Pe l├óng─â design-ul s─âu, acest produs are spatele ergonomic ┼či cu aerisire, iar curelele de um─âr sunt ajustabile. Materialul din care este confec┼úionat prezint─â p─âr┼úi reflectorizante (3M Sctchlite) pentru a se putea distinge ├«n intuneric. Compartimentul principal este de tip ├«nchidere Velcro┬«, restul buzunarelor fiind cu ├«nchidere prin fermoar, band─â elastic─â sau scai. Dimensiunile sunt 26x24x14 cm, volum 6,5L ┼či c├ónt─âre┼čte aproximativ 280 grame.

Op╚Ťiuni cheie
 • Dimensiuni: 14 x 26 x 24 cm
 • Design: Multicolor + imprimeu unicorn
 • Curele um─âr: Ajustabile
 • Greutate: Aprox. 280 g
 • Volum: 6.5 L

Alegerea ghiozdanului potrivit pentru copilul t─âu

Volumul

Volumul este foarte important ├«n alegerea unui ghiozdan deoarece acesta reprezint─â spa╚Ťiul final pe care o s─â il ai la dispozi╚Ťie dup─â achizi╚Ťionarea unui ghiozdan. Cu c├ót volumul este mai mare, cu at├ót po╚Ťi ad─âuga mai multe caiete sau alte obiecte necesare!

Compartimentarea

Compartimentarea ghiozdanului este un criteriu important, permi╚Ť├ónd organizarea corespunz─âtoare. Un ghizdan compartimentat corespunz─âtor nu doar c─â ├«nseamn─â mai pu╚Ťin de lucru la preg─âtirea acestuia, ├«ns─â contribuie ╚Öi la educarea celui mic, ├«n acest sens - va ╚Ötii de unde ├«╚Öi ia pachetul la momentul pr├ónzului, care este locul articolelor sportive, locul c─âr╚Ťilor etc.

Pasiunile copilului

La alegerea unui ghiozdan, ╚Ťine cont ╚Öi de preferin╚Ťele copilului t─âu. Gama de ghiozdane este extrem de diversificat─â, incluz├ónd modele cu personajele/tematica desenelor animate preferate. Dac─â nu a dezvoltat o pasiune pentru un film, orienteaz─â-te c─âtre culorile pe care ╚Ötii c─â le prefer─â, selecteaz─â modelele cele mai sigure ╚Öi apoi, alege╚Ťi ├«mpreun─â.

Sisteme ergonomice ╚Öi de siguran╚Ť─â

Designul ╚Öi ergonomia acestuia trebuie s─â reprezinte unul dintre criteriile primordiale ├«n func╚Ťie de care te vei ghida. Verific─â atent stabilitatea bretelelor (materialul din care sunt confec╚Ťionate), sistem de fixare, reglaj, precum ╚Öi alte accesorii incluse - curea pentru torace deta╚Öabil─â, curea pentru ╚Öolduri c─âptu╚Öit─â.

5. Ghiozdan Herlitz Motion Horses

Acest model are 41x28x20 cm, este confec╚Ťionat din Poliester, iar datorit─â sistemului ergoActive este ergonomic ╚Öi permite spatelui s─â respire. Sistemul de bretele spate este 100% reglabil, cureaua pentru torace este deta╚Öabil─â, cureaua pentru ╚Öold este c─âptu╚Öit─â ╚Öi foarte comod─â, iar materialul reflectorizant 3M permite o vizibilitate crescut─â noaptea. Volumul este de 18L, iar ├«nchiderea automat─â magnetic─â ├«l face u╚Öor de folosit. Setul con╚Ťine: penar echipat 17 piese + geant─â sport + suport plastic pentru greutate suplimentar─â.

Op╚Ťiuni cheie
 • Design ergonomic
 • Sistem reglabil pentru bretele ╚Öi curea pentru torace deta╚Öabil─â
 • ├Änchidere magnetic─â automat─â
 • Echipat cu penar (con╚Ťine 17 piese)
 • Incluse accesorii utile (geanta sport; suport plastic pentru greutate suplimentara)

6. Herlitz Motion Motion Jet

Ghiozdanul Herlitz, 41 x 28 x 20 cm, are un design versatil care este potrivit at├ót pentru clasele primare c├ót ╚Öi cele secundare, destinat fetelor c├ót ╚Öi b─âie╚Ťilor! Bretelele sunt ajustabile, ├«nchiderea este magnetic─â ╚Öi automatic─â, are buzunare laterale cu fermoar c├ót ╚Öi un buzunar secret ├«n clapet─â, cureaua pentru torace este deta╚Öabil─â, cureaua pentru ╚Öolduri este c─âptu╚Öit─â, prezint─â o band─â dintr-un material reflectorizant 3M, insign─â de cauciuc 3D, baz─â din plastic stabila, volum 18L, model Jet.

Op╚Ťiuni cheie
 • Dimensiune: 41x28x20 cm
 • Ghiozdan: unisex
 • Material: 100% poliester
 • ├Änchidere: magnetic─â
 • Recomandat pentru: clasele secundare/primare

7. Set scoala Herlitz LOOP PLUS RAINBOW FAIRY- Ghiozdan ergonomic

Herlitz este recunoscut datorit─â vechii, 100 de ani pe pia╚Ťa rechizitelor ╚Öcolare, c├ót ╚Öi a calit─â╚Ťii oferite! Ghiozdanele Herlitz sunt ergonomice, baretele put├ónd fi reglate ├«n nenum─ârate moduri. Ghiozdanul are dimensiunile 37 x 38 x 22 cm, spatele este ergonomic ╚Öi cu aerizire, materialul folosit este de tip sintetic Polistiren 100% ╚Öi con╚Ťine ╚Öi o band─â reflectorizant─â. Setul este recomandat fetelor ╚Öi cuprinde un ghiozdan + sac sport cu ventila╚Ťie + etui rotund + penar 16 piese model Midi Lucky star.

Op╚Ťiuni cheie
 • Design ÔÇŁRainbow FairyÔÇŁ atractiv pentru cei mici
 • Vine la pachet cu penar, penar etui ╚Öi sac ├«nc─âl╚Ť─âminte
 • Rucsacul con╚Ťine aplica╚Ťii din material reflectorizant 3M
 • Spate ergonomic cu sistem de aerisire
 • Baretele se pot regla

8. Ghiozdan Herlitz Motion Green Dino

Brandul Herlitz, cu o tradi┼úie de 100 de ani, aduce nou ghiozdanul Herlitz Motion Green Dino! Acest model prezint─â un design viu, colorat ┼či atractiv! Este destinat pentru b─âie┼úi, pre┼čscolari ┼či clasele primare. Materialul din care este confec┼úionat este de tip poliester, foarte durabil ┼či rezistent ├«n timp! Design-ul este unul ergonomic, cu spatele ┼či bra┼úele care se pot ajusta, iar dimensiunile sunt 20 x 28 x 41 cm. ├Än ceea ce prive╚Öte siguran╚Ťa, acest model prezint─â o band─â reflectorizant─â din material (3MTM Scotchlight TM).

Op╚Ťiuni cheie
 • Dimensiuni: 20x28x41 cm
 • Pentru: b─âie╚Ťi
 • Recomandat pentru: pre╚Öcolari/clasele secundare
 • Culoare: multicolor + imprimeu
 • Material: 100% Poliester + inser╚Ťii reflectorizante

Întrebări și răspunsuri despre ghiozdanele Herlitz

Ce sisteme de siguran╚Ť─â au ghiozdanele Herlitz?

Prezint─â o banda reflectorizant─â 3M care ajut─â la vizibilitatea pe timp de noapte, spatele este de tip ergonomic ╚Öi con╚Ťine un sistem brevetat de aerisire, ├«nchiderea este magnetic─â ╚Öi automat─â, baza materialului este din material impermeabil ╚Öi antialunecare.

Cum aleg m─ârimea potrivit─â de ghiozdan?

C├ónd vine vorba despre m─ârimea potrivit─â de ghiozdan, vestea bun─â este c─â cele mai multe branduri adaug─â ├«n descriere ╚Öi clasele/v├órstele pentru care sunt potrivite, ╚Ťin├ónd cont de c─âr╚Ťile, caietele ╚Öi alte rechizite necesare la ╚Öcoal─â. ├Än mod evident, este preferabil s─â alegi un ghiozdan ╚Öi lu├ónd ├«n considerare ├«n─âl╚Ťimea/greutatea copilului care ├«l va purta.

Ghiozdanele Herlitz sunt rezistente la ploaie?

Ghiozdanele Herlitz sunt rezistente la ploaie deoarece sunt f─âcute din nylon ╚Öi/sau polistiren. Cu toate acestea, ├«n func╚Ťie de durata la care este expus ghiozdanul, acesta, ├«n cele din urm─â, se poate uda, dac─â este ╚Ťinut o perioad─â lung─â ├«n ploaie.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

C─âutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Po╚Ťi lucra de oriunde ai acces la internet.
Afl─â mai multe