?Ghiozdane Vans - modele noi

Ghiozdane Vans pentru un început de an școlar în trend

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 139 ori:
Pagină realizată de:
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

Ce modele de rucsaci Vans se poartă în acest sezon?

Produsele din gama Vans si Vans ”OFF THE WALL” sunt cele mai căutate în 2019. Se poartă atât culorile uni, cât și combinațiile duo (culori închise versus deschise) și nu în ultimul rând, cele cu imprimeuri și print-uri. Este important ca atunci când vrei să faci o achiziție, să faci un riguros proces de research! Nu doar design-ul ghiozdanului trebuie luat în calcul cât și elementele sale practice.

Este bine să îți pui o serie de întrebări care te pot ajuta să te decizi asupra unui produs, de exemplu: Ghiozdanul conține un compartiment dedicat pentru laptop sau tabletă? Bretelele sunt ajustabile? Câte compartimente sau buzunare ai la dispoziție? Sistemul de închidere este prin fermoar sau alt sistem? Dimensiunea rucsacului este potrivită pentru nevoile tale (de exemplu: laptop de dimensiuni mari)? Materialul este în general din Poliester 100%, însă, textura este una fină sau rugoasă? Produsul are mâner de prindere în partea superioară? Conține buzunare exteriore pentru telefon sau iPod?

Ghiozdane Vans din ultima colecție

Premium

Scurry Rucksack

Avantajele constau în faptul că produsul se poate curăța ușor dar și că este mult mai rezistent. Diagonala genții este de 51 cm, lungimea maximă a beretelor este de 85 cm, greutatea este scăzută (650 grame) și prezintă un compartiment principal (securizat prin sistem de prindere cu clapă) + 3 buzunare plate.
Verifică prețul

Rucsacul Vans Scurry Rucksack Argan Oil, din colecția Fall-Winter 2019, se remarcă printr-un design deosebit, culorile dominante fiind maro-ul și negru, complementate de un material textil 100% Poliester.

Cel mai bun

Classic New

Toate compartimentele se închid cu ajutorul fermoarelor metalice, lungimea curelelor este ajustabilă, iar dimensiunile sunt: adâncime 12 cm, înălțime 42 cm, lătime bază 32 cm. Logo-ul VANS este amplasat central pe rucsac, în interior, gravat pe fermoare dar și pe curele. .
Verifică prețul

Racsac din colecția Vans, model cu un compartiment principal și unul secundar (de tip ”pouch”), este confecționat dintr-un material sintetic, moale, de culoare neagră, 100% din Poliester, rezistent în timp dar și ușor de curățat.

la buget

Vans Off the Wall

Acest model prezintă un compartiment central dar și unul secundar de tip ”pouch”, ambele fiind închise cu ajutorul fermoarelor metalice foarte rezistente. Materialele textile folosite sunt de tip sintetic, 100% Poliester, ceea ce înseamnă că sunt rezistente în timp dar și ușor de curățat. Dimensiunile rucsacului sunt: adâncime 10 cm, înălțime 42 cm, lățimea la bază 30 cm.
Verifică prețul

Rucsacul din colecția VANS ”OFF THE WALL” este deosebit din punct de vedere al designului, culorile predominante fiind nuanțele de roz și negru dintr-un imprimeu cool și modern.

Ranger Backpack

Dimensiunile măsoară 24 / 31 x 41 x 17 cm, iar greutatea este de doar 504 grame. Lungimea braţelor este de 87 cm, prezintă 2 buzunare care se închid cu fermoare metalice, iar materialul folosit este unul de tip sintetic, foarte rezistent, durabil în timp dar şi uşor de curăţat!.
Verifică prețul

Rucsacul Vans "OFF THE WALL", din gama Vans Fall / Winter 2019 / Q3 se remarcă prin modelul floral deosebit şi culorile închise folosite! Diagonala genţii este de 51 cm, fiind perfectă pentru un laptop cu această diagonală.

Old Skool Plus

Materialul este de tip textil, foarte rezistent şi rezistent în timp, fermoarele sunt metalice, greutatea ghiozdanului este de 700 grame, iar dimensiunile sunt 24 / 32,5 x 44 x 15 cm. Prezintă un buzunar frontal de tip "pouch" (cu fermoar) + un compartiment central care se închide prin 2 fermoare. Logo-ul VANS este prezent în stânga central, în interiorul ghizdanului dar şi inscripţionat pe fermoare.
Verifică prețul

Rucsacul VANS "OFF THE WALL" Old Skool Plus Argan Oil se remarcă prin dualismul culorilor folosite.

Realm Plus

Rucsacul prezintă un compartiment exterior care se închide prin fermoar, iar compartimentul principal este accesat foarte uşor graţie celor 2 fermoare principale. Acest model prezintă logo-ul Vans atât central amplasat pe ghiozdan cât şi pe fermoare, unde este inscripţionat.
Verifică prețul

Rucsacul Vans Realm Plus - Plecak este un model foarte versatil şi fashion. Culorile predominante gri vs maro asigură un contrast foarte plăcut, iar materialele sunt de tip premium (imitaţie de piele + material textil foarte rezistent).

Old Skool III

Lungimea maximă a bretelelor este de 88 cm, conţine un compartiment central şi unul secundar (cel din faţă), amandouă fiind cu închidere cu fermoare metalice. În interiorul compartimentului central există şi un loc dedicat pentru 4 stilouri sau pixuri. Acest model este disponibil şi pe alte culori.
Verifică prețul

Modelul Old Skool este realizat dintr-un material rezistent, de culoare galbenă, măsoară 24/32,5 x 44 x 15 cm şi cântăreşte 700 grame.

Realm Backpack

Rucsacul Vans "OFF THE WALL", colecţia Vans Fall/Winter 2019 este disponibil în 4 culori, toate la acelaşi preţ! Din punct de vedere al greutăţii, acesta este foarte uşor, la 342 grame, conţine un buzunar special pentru laptop, 2 buzunare cu închidere cu fermoar, un buzunar plat şi loc pentru 4 stilouri sau pixuri. Diagonala genţii este de 52. 2 cm, lungimea maximă a bretelelor este de 90 cm, iar dimensiunile sunt 21/31 x 42 x 11 cm. Materialul din care este realizat este de tip textil, uşor de curăţat şi rezistent, iar fermoarele metalice sunt foarte solide. .
Verifică prețul

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Vitrine și răcitoare de vinuri pentru acasă

Îți dorești propria ta vinotecă acasă? Primul pas e să-ți cumperi un fridiger sau o vitrină în care să-ți păstrezi vinurile la termperatura potrivită. Am găsit pentru tine cele mai bune modele.

Cel mai bun decantor de vin

Savurează vinul acasă în mod corect cu ajutorul unui decantor. Acesta permite aerisirea vinului în timpul scurgerii în pahare și în acest fel vei putea simți gustul și aroma originală.

Șampanii franțuzești de colecție. Ideale pentru un cadou premium.

Șampania franțuzească poate fi cadoul ideal pentru o ocazie deosebita. Află care sunt cele mai bune șampanii de colecție pe care le poți cumpăra online cu livrare gratuită.

Cel mai bun set de trollere de călătorie

Ți s-a întâmplat să-ți rămână spațiu în bagaj sau să nu-ți încapă tot ce ai vrut să iei cu tine? Seturile de trollere îți oferă multiple variante din care poți alege.

Cel mai bun humidor pentru trabucuri

Humidorul este necesar pentru a păstra trabucurile proaspete pentru o perioadă mai mare de timp. Un humidor poate fi cadoul ideal pentru un pasionat de trabucuri.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe