Cel Mai Bun Încălzitor Electric Vertical pentru Terasă

Încălzitoare electrice verticale pentru terasă

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 119 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să-ți cumperi un încălzitor de terasă electric?

Un încălzitor pentru terasă este o soluție foarte bună pentru a încălzi orice spațiu exterior atât domestic cât și comercial. Gama variată de oferte de pe piață oferă soluții pentru multiple suprafețe și configurații putând să ofere căldură atmosferei sau obiectelor aflate la distanțe chiar și până la câțiva zeci de metri. Așadar dacă ai o curte în care îți place să îți petreci timpul, mai ales în sezonul cald atunci această investiție te poate ține afară chiar și când serile sunt mai răcoroase. Poți alege soluția cea mai avantajoasă și eficientă pentru tine, întrucât există modele cu alimentare electrică, cu gaz propan, cu gaz natural, lemne sau chiar cu infraroșu.

Mai mult, în funcție de configurația spațiului exterior poți alege modele care se montează în tavan, podea sau de sine stătător. Majoritatea sunt modele portabile, ceea ce înseamnă că le vei putea deplasa acolo unde ai nevoie de căldură. De asemenea, le poți depozita ușor, atunci când nu mai ai nevoie de ele sau când vrei să le cureți.

Cele mai bune încălzitoare electrice pentru terasă

Cel mai bun

Veito CH1800XE

 • Căldură degajată instant
 • Raze infrarosii precum razele solare
 • Senzație plăcuta de confort fara consum de oxigen
 • Ideale și pentru uz rezidențial
 • Extraordinar de eficiente
 • Sunt potrivite pentru apartamente
Verifică prețul

Căldura degajată instant de încălzitorul Veito este dată de razele infraroșii precum cele solare, astfel oferă o senzație plăcuta de confort fară consum de oxigen. Este ideal atât pentru uz rezidențial și exterior, pentru apartamente, balcoane, case, cabane, vile. La interior încălzeste spații mari ( 25-30mp) foarte repede cu un consum redus. Eficient energetic, consum de aproximativ 1leu pentru ora de funcționare . Având corpul din aluminiu ușor și mânerul de mână incorporat, acesta poate fi ușor transportat oriunde vă doriți. Puteți seta puterea de încălzire la două niveluri diferite folosind butonul de pe dispozitiv. Înălțimea reglabilă oferă confort și versatilitate, și se poate monta și pe orizontală.

la buget

Outsunny Lampa Sistem de Incalzire pentru Extern 2000W Negru 180-210cm

 • Tehnologie avansată de încălzire
 • Asamblare și funcționare simplă
 • Durată de viață lungă
 • Înălțime reglabilă
 • Design modern și simplu
Verifică prețul

Tehnologie avansată de încălzire: prin adaptarea a 3 tuburi de ardere cu halogen ca element de încălzire, încălzitorul produce căldură instantanee în câteva secunde. Trei setări de încălzire: 650W / 1300W / 2000W, pot încălzi până la 25 m² de suprafață. Funcționare simplă și asamblare: comutator de comutare, înălțime reglabilă a stâlpului și Unghiul de căldură reglabil face încălzitorul mai practic și mai intuitiv. Este necesară doar asamblarea parțială. Utilizare prelungită: potrivită pentru utilizare în interior și exterior cu nivel de protecție IP34, permite o utilizare durabilă cu consum redus. Sigur: sistem anti-basculare pentru securitate mai mare. Sigur și ecologic, nu produce mirosuri, substanțe chimice sau vapori.

Premium

Sole

 • Design modern
 • Căldură instant
 • Consum mic de energie
 • Joc de lumini cu Led
 • Rezistent la umezeală și vânt
Verifică prețul

Acest încălzitor se alimentează electric și poate fi montat pe terasă, în grădină foișoare, în baruri sau restaurante. Este rezistent la vânt, praf și umezeală. Acesta poate încălzi o suprafață de până la 9m pătrați are o capacitate de încălzire de 1.8 kWh și poate fi folosit inclusiv noaptea când oferă un joc de lumini cu ajutorul celor 3 seturi de lumini LED (30W – 0,2A), 6500K (x3), lumen 1000 (x3). Are un design clasic, suprafața de masă din lemn fiind vopsită în alb sau natural pentru a se putea încadra ușor oricărui stil.

Heat Guru Plus încălzitor

 • Cronometru cu oprire automată
 • Încălzitor cu infraroșu
 • Dispozitiv rotativ integrat
 • Încălzitor de carbon cu tehnologie IR 
 • Putere termică de 2000 W
Verifică prețul

Totul pentru o căldură plăcută: încălzitorul Blumfeldt Heat Guru Plus pentru terasă și balcon aduce temperaturi plăcute tuturor celor cărora le place să petreacă timp în aer liber pe vremea rece. Poate fi reglat la niveluri de încălzire joase, medii și ridicate. Datorită dispozitivului rotativ integrat, încălzitorul are, de asemenea, o oscilație orizontală de 60° comutabilă, pentru a oferi căldură pentru mulți în același timp. Radiația eficientă este asigurată de un încălzitor de carbon cu tehnologie IR ComfortHeat și o putere termică de 2000 W. Cronometrul permite, de asemenea, oprirea automată în intervalul de la o oră la 9 ore. Încălzitorul cu infraroșu poate fi pornit folosind butoanele mobile, cu afișaj digital, precum și cu telecomanda inclusă. Datorită clasei de protecție IP44, radiatorul cu construcție din aliaj de aluminiu anodizat este protejat împotriva stropirii și scurgerii apei și este ideal pentru utilizarea în aer liber. Datorită dimensiunii sale compacte și a greutății mici, dispozitivul este foarte mobil și poate fi folosit oriunde este necesar.

Heat Guru Plus încălzitor

 • Putere mare de căldură
 • Zgomot redus la utilizare
 • Design modern și compact
 • Produs de înaltă calitate
 • Durată de viață lungă
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de încălzire la terasă sau ai o afacere cu mese afară, vei avea nevoie de un produs care să încălzească "atmosfera". Acest încălzitor pe bază de energie electrică este ideal pentru afacerile din domeniul HoReCa în timpul pandemiei, dar mai ales în perioada rece când oamenii nu se mai înghesuie să stea la mese. Ai la dispoziție o setare individuală cu ajutorul unui cronometru cu oprire automată între o oră și 9 ore. Căldura se va răspândi peste tot cu ajutorul oscilației orizontale de 60 de grade.

Incalzitor cu lampa infrarosu Varma 3000W IP 20 - VTOW30FM

 • Consum de energie redus
 • Produs de înaltă calitate
 • Tehnologie modernă
 • Zgomot redus la utilizare
 • Instalare ușoară
Verifică prețul

Acest produs te ajută să încălzești o încăpere cu ajutorul unei lămpi ce funcționează cu raze infraroșii. Este un produs ideal pentru încălzirea teraselor și a altor spații din domeniul HoReCa: cafenele, restaurante, cabinete, etc. Este cel mai practic mod de optimizare a căldurii pentru spațiile deschise pe timp de iarnă. Sunt de asemenea, o soluție ideală de încălzire pe timp de iarnă a oricărui spațiu de interior care nu are un sistem complex de încălzire. Va încălzi direct corpurile, nu aerul.

Întrebări despre încălzitoarele electrice pentru terasă

Se poate monta pe perete?

Dacă îți dorești o sursă de încălzire care nu necesită schimbări importante în locuința ta poți lua în calcul achiziționarea unui încălzitor electric. Acesta trebuie să fie doar conectat la priză, îi setezi puterea dorită și poate fi montat pe perete încăperii pe care dorești să o încălzești.

Cât de repede încălzește zona?

În funcție de puterea și modelul încălzitorului electric ales, vei putea petrece timp pe terasa ta într-un timp relativ scurt. Perioada de încălzire este influențată și de temperatura de afară și spațiul de care dispui pe terasa pe care dorești să o încălzești.

Care este puterea calorică?

Ai o terasă de care vrei să te bucuri chiar și atunci când temperaturile sunt scăzute? Folosește un încălzitor electric pentru terasă. Puterea calorică a unui astfel de încălzitor este, de regulă, de 2kW, suficientă pentru a încălzi o terasă de dimensiuni reduse.

Emană fum sau miros ?

Încălzitoare electrice de terasă nu produc mirosuri, fum, radiații ultraviolete, sau gaze poluante și funcționează fără zgomot. Nu produc efect de seră și convertesc peste 90% din energia consumată în căldură. Se pot folosi în deplină siguranță atât în interior cât și în exterior.

Se poate porni/opri de la distanță?

Încălzitoarele electrice pentru terasă pot fi oprite de la distanță, cu ajutorul telecomenzii incluse în pachet, sunt practice, sunt ușor de folosit, au design inovator, funcționează în orice anotimp, și ne aduc confortul din interior la exterior. Nu produc mirosuri, radiații ultraviolete, sau gaze poluante și funcționează fără zgomot.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Compostor Ecologic de Grădină
Compostor ecologic de grădină

Tranformă resturile menajere în compost pe care-l poți folosi ca îngrășământ natural pentru grădina ta. Cumpără un container de compost ecologic.

Cea Mai Bună Motopompă Pentru Apă Murdară
Cea mai bună motopompă pentru apă murdară

Vrei să scoți apa care băltește sau chiar să irigi grădina cu apa dintr-un râu sau lac din apropiere? Motopompa te va ajuta să faci acest lucru nefiind nevoie să ai curent electric în apropiere.

Cel Mai Bun Grătar pe Gaz de Terasă / Grădină
Cel mai bun grătar pe gaz cu reglarea temperaturii

Vrei să fii recunoscut drept un bun grătaragiu? Daca da, ai nevoie de echipament de calitate. Am pregătit pentru tine lista cu cele mai bune grătare pe bază de gaz.

Cel mai bun Distrugător de Buruieni - Perie / Arzător
Cel mai bun aparat de distrus buruienile din gospodărie

Te-ai săturat să smulgi cu mâna buruienile care apar prin curte sau grădină? Recent au apărut pe piață aparate automate sau semi-automate care te pot ajuta să distrugi buruienile mai rapid și cu mai puțin efort.

Cea Mai Bună Mini Drujbă Cu Acumulator
Cea mai bună mini drujbă cu acumulator

Cauți o drujbă cu baterie cu ajutorul căreia să poți de exemplu curăța pomii primăvara? Alege o mini drujbă puternică și cu acumulator inclus.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe