Ai un model nou de iPhone sau Samsung? De ce să alegi un încărcător wireless rapid.

Dacă ai un model nou de iPhone sau Samsung ai avantajul de a-l putea încărca rapid cu ajutorul unui dispozitiv wireless. Acesta folosește tehnologia pentru a încărca smartphone-ul printr-o simplă atingere, fără a mai fi nevoie de cabluri. Chiar dacă acestea nu vor dispărea de tot, întrucât are nevoie de alimentare la curent, are dimensiuni reduse, un design plăcut și este dotat cu funcția fast charge. E un produs ce folosește tehnologia Qi și care e simplu de integrat oriunde. În plus, bateriile actuale de tip litiu-ion preferă să fie încărcate frecvent pentru intervale scurte de timp.

Este foarte probabil să ajungi să folosești un încărcător wireless, în cele câteva minute la birou, timp în care nu îți folosești telefonul. Acesta se va încărca cât de des vrei tu și va spori durata de viață a bateriei. Mai mult, acesta funcționează și atunci când telefonul este în husă iar cu ajutorul tehnologiei de protejare împotriva supraîncărcării ai siguranța că telefonul tău este OK chiar dacă uiți să îl iei de la încărcat.

Modele bune de încărcătoare rapide wireless Qi

1. Baseus Dual BEST CHOICE

Încărcătorul Dual Wireless 10W de la Baseus are un design elegant, ce permite încărcarea a două dispozitive compatibile QI (încărcare wireless) în același timp! Trebuie doar să așezați dispozitivele pe stand și încărcarea pornește. Este realizat din materiale de calitate ce nu permit alunecarea telefonului: aliaj de zinc pe margini și plastic de calitate pe suprafața unde este așezat telefonul. La baza încărcătorului se află un material ce îngreunează alunecarea acestuia de pe suprafețele lucioase.

Video Baseus Dual

2. Spigen LA BUGET

Încarcatorul QI Wireless are încărcare rapidă prin inducție, design simplu de mici dimensiuni, indicator LED și interfață microUSB. Încarcă și prin huse de protecție cu condiția să nu fie mai groase de 8 mm și are protecții multiple pentru a nu afecta bateria dispozitivului. Vine la pachet cu cablu microUSB de 1.5 m. Este realizat din materiale de calitate ce nu permit alunecarea telefonului. Dispune de un sistem inteligent ce identifică dispozitivul de încărcat și adaptează puterea astfel încât încărcarea să se realizeze cât mai rapid și în siguranță.

Video Spigen

3. Nomad din piele PREMIUM

Stația de încărcare combină design-ul elegant și modern cu un hub puternic de încărcare Wireless și a fost concepută ca fiind o experiență premium și personalizată pentru proprietarii de Apple Watch și iPhone. A fost proiectată pentru Apple Watch Series 5 și este compatibilă cu toate versiunile anterioare de Apple Watch. Standul integrat permite adăugarea propriului încărcător magnetic și, în plus, este compatibil cu modul de noapte ca să vezi cu usurință ora, data și alarma. Suprafața din piele este captușită, are indicatori LED de încărcare și senzor de lumină ambientală.

4. Incarcator Wireless Slim Pad Fast Charge Negru

În câteva minute la birou, timp în care nu îți folosești telefonul, sau în pauza de masă, acesta se va încărca cât de des vrei tu. Asta va spori durata de viață a bateriei pentru că acest încărcator wireless poate fii utilizat pentru dispozitive multiple. Suportul wireless acceptă Qi standard WPC și include portul de intrare tip C, astfel încât poți alimenta o gama largă de dispozitive cu un singur încărcător. Dispozitivul este foarte simplu de utilizat, tot ce ai de făcut pentru a începe procesul de încărcare este să plasezi telefonul pe încărcător, la fel cu l-ai pune pe masă.

5. Stand incarcare Samsung QI Wireless Black

Încărcătorul wireless pentru telefon este printre cele mai recente încercări de renunțare la cabluri. Un produs original de calitate premium, cum ne-a obișnuit Samsung cu fiecare produs lansat. Stand-ul de încărcare QI Wireless original Samsung folosește tehnologie fără fir (inducție) pentru a încărca telefonele compatibile, la o viteză maximă, datorită tehnologiei Wireless de încărcare 2.0.
Pornire în modul vertical sau orizontal, de accea nu este nevoie să te oprești din ceea ce faci, atunci când nivelul bateriei dispozitivului tău este scazut.
Cu un design elegant stația indică modul de încărcare prin LED-ul automat și își menține temperatura constantă prin intermediul ventilatorului.

6. Incarcator wireless CHOETECH Dual, 5 bobine, 5 W/7.5 W/10 W, Disipare caldura, Cablu USB-C inclus, Negru

În curând cablurile vor deveni ușor, ușor istorie. Până atunci însă, privim cu entuziasm orice dispozitiv electronic care acum are atributul wireless în denumire. Acest încărcătorul wireless este dotat cu 5 bobine pentru protecție sporită și oferă o suprafață mai mare de încărcare decât un dispozitiv asemănător. Practic poți să amplasezi telefonul mobil în orice poziție vrei și el se va încărcă fără probleme, nu este necesară o aliniere perfectă, ca la alte dispozitive de genul acesta. Nu este nevoie să îndepărtezi carcasa de protecție a telefonului mobil atunci când dorești încărcarea, dar nu trebuie să fie confecționată din metal.

7. Belkin 5W QI Wireless Charging Pad

Încărcătorul wireless QI Charging Pad de la Belkin oferă comoditate în utilizare folosind câmpuri electromagnetice pentru încărcarea dispozitivelor compatibile. Se așează telefonul sau alt dispozitiv QI pe pad și încărcarea începe, fără cabluri, pur și simplu. Belkin 5W QI Wireless Charging Pad este conceput pentru a fi compatibil QI putând fi utilizat în siguranță pentru încărrcarea completă a telefoanelor, tabletelor și a altor dispozitive cu tehnologia QI. Are un design compact, potrivindu-se cu ușurință într-un buzunar sau o geantă. Ocupă un spațiu mic pe birou, iar design-ul elegant se potriveste oricărui mediu, acasă sau la serviciu. Pachetul include și un cablu microUSB Belkin care poate fi utiizat și separat pentru încărcarea dispozitivelor cu mufă microUSB.

8. Incarcator aluminiu wireless Fast Charging 10W, charging pad pentru iPhoneX, 8/8plus and iPhone X, Samsung S9, S8, S7 - Roze, Cadou Incarcator retea fast charge cu procesor Qualcomm 3.0A

Încărcător wireless FAST charge, 10W pentru Iphone 8, Iphone X, Samsung sau orice alt tip de telefon care dispune de încărcare via wireless. Aparatul este confecționat dintr-un material premium care ajută la disiparea excelentă a căldurii. Acest încărcător wireless poate să fie folosit și cu telefoane care nu dispun de acest tip de încărcare, dacă se cumpără un receiver wireless special pentru acest lucru. În cutie găsiți următoarele: Dispozitivul de încărcare wirless, cablu USB și încărcător rețea fast charge.


Întrebări despre încărcătoarele wireless Qi

Se poate folosi dacă telefonul are husă?

Încărcătoarele wireless Qi pot fi folosite pentru încărcarea bateriilor telefoanelor mobile chiar dacă acestea au husă, datorită tehnologiei avansate de transfer prin inducție, cu condiția ca husele să nu fie mai groase de 5mm și să nu fie din metal.

Se livrează cu adaptor pentru priză?

Deși rolul lor este de a încărca noile modele de smartphone fără ca acestea să fie conectate la dispozitiv ci doar prin simpla atingere, încărcătoarele wireless QI au nevoie de alimentare așa că acestea se livrează împreună cu adaptorul pentru priză.

Se oprește singur după încărcarea completă a telefonului?

Funcția de protecție a telefonului la supra-sarcină de rețea protejează telefonul de supraîncălzire. Încărcarea se oprește automat atunci când bateria a ajuns la un nivel de încărcare maxim, așadar nu aveți de ce să va faceți griji. Timpul de încărcare e mult mai scurt comparativ cu încărcătoarele clasice.

Protejează telefonul împotriva supraîncălzirii?

Aceste încărcătoare protejează telefonul împotriva supraîncălzirii, dispun de tehnologie Qi, iluminare cu LED, 1 x SmartCharge, și se potrivesc pentru Samsung S8, Galaxy S8 Plus, iPhone 8 și iPhone X. Încărcarea se oprește automat când bateria a ajuns la un nivel de încărcare maxim.

Dispune de un led de avertizare?

Incărcătoarele wireless QI au un design modern, atractiv care dispune de un LED de avertizare care te anunță dacă ai poziționat corect smartphone-ul și acesta se încarcă sau nu, dar și când bateria este încărcată suficient, pentru a evita deteriorarea acesteia.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe