Kit-uri de Pescuit Sportiv Bune pentru Începători

Kit-uri de pescuit sportiv pentru începători

Modificat la 29 iulie 2021
Articol evaluat de 114 ori:
Pagină realizată de:
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon
Ricardo Costache
Ricardo Costache

Beneficiile mersului la pescuit

Pescuitul este un sport benefic atât pentru organism, minte dar și pentru suflet. Atâta timp cât el este practicat corect și nu dăunează mediului înconjurător și naturii, ai toate șansele să beneficiezi de experiențe pozitive și să cunoști oameni noi, care împărtășesc același hobby cu al tău. Pescuitul diminuează stresul acumulat din timpul perioadelor solicitante, de la serviciu, sau stresul cotidian, formează o legatură puternică corp, minte și suflet. Practicarea pescuitului scade tensiunea arterială, accelerează circulația sângelui și oferă corpului un confort necesar, după trăirile intense din timpul săptămânii.

Pescuitul este o abilitate transmisă de-a lungul generațiilor, de la părinți către copii, sau către nepoți. Petrecerea timpului cu familia, la pescuit, promovează sentimente de securitate și bunăstare, făcând din aceastâ activitate ceva demn de învățat. Și să nu uităm că pescuitul arde în medie 200 de calorii pe oră, plimbându-te pentru a testa diverse locuri, refacerea liniilor pentru undițe, scoaterea peștilor, toate acestea fiind activități importante în acest sport, activități, care pun inima și organismul în mișcare.

Kit-uri de pescuit bune pentru un începător

Cel mai bun

Set Pescuit

Setul conține o lansetă compusă, mulinetă Bauxit 2000 cu frână față, fir de nailon 25/100, iar cutia conține: 2 năluci RTC 90, 2 năluci flexibile premontate, 2 lungurițe #2, 5 viermi inelați artificiali, 1 linie montată cu pluta 4G, 1 agrafă și 1 vârtej. Lanseta este indicată pentru pescuitul sportiv. .
Verifică prețul

Acest set de perscuit pe fundul apei este adresat persoanelor începătoare. Undița are dimensiunea de 180 cm și este telescopică, este confecționată din fibră de sticlă și are 14 accesorii Brt-018.

la buget

Kit lanseta

Clasa de putere din care face parte este ”medium”, acțiunea ”moderată”, iar acșiunea de vârf este ”senzitivă”. Setul conține: geantă cu strat dublu, undită pescuit telescopică, mulinetă FD 5000, 100 m fir pescuit, cârlige, clopoțel și plumb. Setul este recomandat a fi folosit în: râuri, lacuri, rezervoare, pârâuri, iazuri etc. .
Verifică prețul

Set lansetă telescopică Lie Yuwang 2. 7 metri cu mulinetă FD 5000, fir pescuit și accesorii. Greutatea lansetei telescopice este de 197 grame, diametrul blank de 3 cm, iar materialul din care este confecționată este carbon.

Premium

Wind Blade

18mm/240m, 0. 20mm/200m, 0. 25mm/125m . LBS/YDS 5/219, 6/137, 8/96. Mulineta BigWasp Cb340, tambur mediu și cu 3 rulmenți Lbs/Yds 8/210, 10/155, 14/125 , Mm/M 0. 25mm/200m, 0,30mm/150m, 0,40mm/100m. Mulineta Cb440 din grafit, are 4 rulmenți și are un tambur mediu. Capacitate fir Mm/M 0. 25/200 , 0,30/150 , 0,40/100 Lbs/Yds 8/210, 10/155, 14/125. Setul conține și 3 x gute de la CoolAngel, Nylon Strong fishing line este de 100 metrii si are 0,30 mm 13,30 Kg + un juvelnic cu 3 inele!.
Verifică prețul

Set de pescuit care cuprinde următoarele: 3 x Lansete 2. 7m WindBlade 30-80g , 6 segmente. Mulineta BH200 este una dintr-un plastic foarte rezistent și are 3 rulmenți. Raportul de recuperare este de 5. 2:1. Capacitate fir: mm/M 0.

SET PESCUIT NIVEL ÎNCEPĂTOR UFISH 180 CAPERLAN

Cutia conține: 1x manual de utilizare, 2x năluci RTC 90, 2x năluci flexibile, premontate, 2x lingurițe #2, 5x viermi inelați artificiali, 1x linie montată cu plută 4G, 1x agrafă și 1x vârtej. Compoziția șașiului este 70. 00% Poliamidă 6. 6 (PA 6. 6 ), 30% Fibră de sticlă, iar main part-ul este construit 100. 00% din Fibră de sticlă. Garanția acestui produs este de 2 ani.
Verifică prețul

Set pentru pescuit, nivel ”începător”, UFISH 180 CAPERLAN. Setul conține: 1x Mulinetă Bauxit 2000 frână față, 1x Fir din nailon 25/100.

SET PESCUIT UFISH 350 CAPERLAN

Set-ul este compact, vă poate însoți peste tot, datorită dimensiunii reduse (de aprox. 60 cm), este ușor de utilizat, gata de folosit imediat, pentru că are firul gata montat, cutie completă și ghit de utilizare inclus! Șașiul este construit din 70% poliamidă + 30% fibră de sticlă, iar main part-ul este construit din fibră de sticlă (100%).
Verifică prețul

SET PESCUIT UFISH 350 CAPERLAN. Produs conceput pentru pescuit staționar (nivel începător). Kit-ul este compus dintr-o lansetă, o mulinetă, fir și set de accesorii (3 linii montate și năluci).

SET PESCUIT NIVEL ÎNCEPĂTOR UFISH 240 CAPERLAN

Cutia conține 1 manual de utilizare, 2 năluci Roach RTC 120, 1 nălucă flexibilă, premontată, albă, 1 linguriță #3, 5 viermi inelați artificiali, 1 linie montată cu plută 6g, 1 paragat 20g și 2 vârtejuri. Compoziția șașiului este de 70% poliamidp 6. 6 (PA 6. 6), 30. 00% Fibră de sticlă, iar main part-ul este construit 100% din fibră de sticlă. Garanția este de 2 ani.
Verifică prețul

Set de pescuit pentru nivel ”începător”, UFISH 240 Caperlan. Setul conține: 1x Lansetă compusă, 1x Mulinetă Bauxit 3000 frână față, 1x Fir din nailon 30/100.

Întrebări despre mersul la pescuit

De ce fel de mulinetă ai nevoie ?

Atunci când planifici să achiziționezi o mulinetă de pescuit, va trebui să ai în vedere locul în care este probabil să o folosești. De exemplu, ceea ce poate funcționa destul de bine pentru râuri sau lacuri poate să nu fie cea mai bună mulinetă de pescuit de pe o barcă sau dintre stânci.

Dimensiunea contează la lansetă ?

Lanseta se numără printre instrumentele de bază din arsenalul de pescuit, care îți garantează succesul, însă este nevoie să alegi dimensiunea/lungimea corecte, în funcție de tipul de pește pe care îl vei pescui. Mai mult, există recomandări de utilizare în funcție de tipul de pescuit: pescuit pe fundul bălții, pescuit la suprafață.

De unde îți procuri momeala ?

Dintre toate accesoriile pe care le vei lua la pescuit, când vine vorba despre momeală trebuie să acorzi atenție, chiar dacă ai multiple variante - atât în natură (râme, coropișnițe), chiar la tine în bucătărie (prepararea de mămăligă) sau în magazinele de specialitate (porumb cu diverse arome), dar și momeală artificială, pe care o găsești de asemenea în magazine. Dacă vrei să devii un pescar priceput, interesează-te despre tipul de momeală preferat de fiecare tip de pește și asigură-te că ai la tine momeala potrivită peștelui din apa în care vei pescui.

Este recomandat să ai o plasă pentru pești ?

Plasele pentru pescuit sunt extrem de utile atunci când ai decis să îți achiziționezi accesoriile de bază pentru a merge să pescuiești. Aceste plase sunt disponibilă într-o varietate de modele și dimensiuni, însă asigură-te că vei avea o plasă cu coadă la tine, te va ajuta să preiei peștele mai ușor din apă, atunci când l-ai prins.

Ai nevoie de un recipient special pentru peștii prinși ?

În întregul sistem de manipulare corectă a peștilor, recipientul este doar unul dintre factori. Diverse materiale de ambalare au limitările lor. Prin urmare, este important să alegi recipientul potrivit la momentul potrivit și să îl utilizezi în conformitate cu obiectivele stabilite.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Scaun De Pescuit
Cel mai bun scaun de pescuit

Pescuitul este în primul rând despre relaxare. Scaunul de pescuit este una dintre cele mai importante scule având în vedere că-ți vei petrece majoritatea timpului șezând. Investește într-unul de calitate.

Cea Mai Bună Baterie Externă Solară
Cea mai bună baterie externă solară

Scapă de grija consumului bateriei externe folosind energia solară. O lași la soare câteva ore și e deja încărcată gata de refolosire. Utilă la camping sau în drumeții.

Cea mai buna Barcă Gonflabilă pentru Pescuit
Cea mai buna barcă gonflabilă pentru pescuit

Te-ai săturat de stat pe mal și cauți o metodă nouă de a pescui? Pentru asta cel mai probabil ai nevoie de o barcă gonflabilă cu care să ieși direct pe lac/baraj. Uite care sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Rucsac De Pescuit
Cel mai bun rucsac de pescuit

Vrei să fii un pescar organizat care-și găsește rapid uneltele, momelile și altele necesare la pescuit? Cumpără-ți un rucsac de pescuit de calitate.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe