Cel Mai Bun Kit de Roboți Educativi pentru Copii

Kit-uri roboți educativi pentru copii

Modificat la 20 octombrie 2021
Articol evaluat de 134 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să-i cumperi copilului un kit educativ de robotică?

Un kit educativ de robotică poate să devină companionul de joacă ideal pentru copilul tău! Acesta va învăța cum se construiește un roboțel și cum funcționează acesta. Funcțiile de Explore (explorare a mediului înconjurător al robotului) dar și cea de Follow Me (unde copilul tău va fi urmat îndeaproape de roboțel) vor face din acest cadou unul memorabil dar și practic. Unele modele au inclusiv funcții vocale, lumini și tot felul de moduri de a interacționa cu cei din jur. Copilul tău se va familiariza cu noțiuni matematice, de inginerie, logică și va trebui să și monteze robotul, singur sau cu ajutorul tău.

Dacă sună complicat, nu te speria, realitatea este că un kit educativ de robotică are mai multe trepte de dificultate, acestea fiind împărțite pe categorii destinate începătorilor, persoanelor intermediare și pentru avansați. Totul este ușor de înțeles și de urmat, dacă se citesc și se respectă indicațiile kit-ului care vor fi incluse în pachetul comandat. Atât tu cât și copilul tău o să vă distrați cu un kit educativ de robotică!

Modele bune de kit-uri de roboți educativi pentru copii

Cel mai bun

Kit robot educativ Abilix Krypton 0, 17 in 1, senzori inclusi, programabil

 • Senzori incluși;
 • Programabil;
 • Distractiv;
 • Inovativ;
 • Rezistent.
Verifică prețul

Robotul educativ Abilix Krypton îi ajută pe tineri, dar și pe copii, să învețe despre știință și inginerie în această era a tehnologiei în care ne aflăm. Pentru că acest robot deține instrucțiuni clare, precise și intuitive de construire și programare incluse, poate fi folosit începând cu frumoasa vârstă de 6 ani și prezintă interes chiar și pentru studenți. Copiii vor deprinde încă de mici competențe esențiale ale viitorului, cum ar fi: gândirea logică, cooperarea, creativitatea, rezolvarea problemelor.

la buget

Masina 4 x 4

 • Dezvoltă îndemânarea
 • Contribuie la dezvoltarea unei gândiri ecologice
 • Motor pe bază de apă sărată
 • Funcționează pe bază de energie alternativă
 • Componente ecologice
Verifică prețul

Îți plac cursele de mașini și îți dorești mereu să deții cea mai puternică mașina cu un consum minim? Noi iți putem oferi o mașină 4 x 4 care trebuie mai întâi asamblată. Motorul mașinii poate fi asamblat fie plat, fie în V, iar înălțimea vehiculului poate fi ajustată în funcție de preferințe. Mașina funcționează prin adăugarea de apă sărată pe foițele de magneziu. Prin adăugarea a 4-5 picături de apă, mașina va merge aproximativ 15 minute. Foițele de magneziu pot fi folosite de mai multe ori, iar după uzare, acestea pot fi înlocuite. Toate componentele acestei mașini sunt ecologice, putând fi aruncate fără a polua mediul.

Premium

Robot Humanoid H3S, Alb, Aluminiu, 16 servomotoare, Neasamblat

 • Materiale de calitate folosite;
 • Durabil;
 • Util și practic;
 • Distractiv;
 • Multe funcții incluse.
Verifică prețul

Robotul Humanoid H3S este practic cea mai bună dovadă de performanță și eficiență în domeniul tehnologiei moderne. În primul rând, îl poți controla chiar și de la distanță, folosind doar telefonul mobil, avantaj extrem de convenabil și confortabil. Are o precizie mare în acțiunile sale, întrucât se utilizează servomotoare digitale. Robotul este extrem de flexibil, dansează, cântă și va fi o încântare pentru întreaga familie, de la mic la mare. Este ușor de utilizat, iar pachetul include toate accesoriile necesare instalării.

Kit 12in1 constructie - Solar Powered Robot Hydraulic

 • Alimentarea cu energie solară
 • Ușor de asamblat
 • Roboței interactivi
 • Dotat cu cutie de viteză mecanică și transmisie hidraulică
 • Consum redus la 0 de energie electrică
Verifică prețul

Set de construcții hidraulice robotizate, alimentate cu energie solară. Îl construiești, îl modelezi, îl controlezi. Nu sunt necesare baterii, deoarece toate modelele sunt alimentate cu ajutorul energiei solare. Acest kit cu roboți are inclusiv o cutie de viteze mecanică și transmisie hidraulică. Setul conține 212 de piese, cu acestea se pot asambla 12 roboți diferiți, cum ar fi: Monkey, Master and Dog, Pterosaurs, T-Rex, Elephant, Crocodile, Ostrich, Scorpion, Forklift, Obstacle Avoiding Rover, Excavator and Buggy Car.

Robot inteligent Testoasa pentru Arduino Robot STEAM, V3, KS-0464

 • Programabil;
 • Ușor de asamblat;
 • Versatil;
 • Durabil;
 • Ușor de folosit.
Verifică prețul

Acest robot distractiv și performant totodată va reuși să dea dovadă de eficiență la îndeplinirea multiplelor funcții precum: evitarea obstacolelor, control la distanță prin infraroșu sau chiar și prin Bluetooth, urmărire ultrasonică etc. Pachetul este complet, toate accesoriile sunt incluse și de altfel manualul de utilizare vă descrie cum se instalează și montează. Motorul este confecționat din metal, iar acest robot va fi extrem de durabil și rezistent. Este versatil și ușor de folosit la nevoie.

Kit Robot Tobbie cu inteligenta artificiala Kit Robot Tobbie cu inteligenta artificiala

 • Potrivit pentru copii
 • Educațional
 • Design atractiv
 • Ușor de asamblat conform instrucțiunilor
 • Transmite emoții prin semnale luminoase
Verifică prețul

Tobbie este un roboței interactiv cu inteligență artificială. Are un senzor cu infraroșu care poate fi setat pe două moduri diferite: Follow me (să te urmărească) și Explore (de a explora spațiul din jur). Pe lângă interactivitatea sa, principala distracție este să îl construiești! Roboțelul se asamblează foarte ușor urmând instrucțiunile din pachet. Are 6 picioare care conferă stabilitate, 16 cm înălțime și este un partener de joacă ideal! Acest kit este o jucărie STEM care îmbină noțiuni de știință, tehnologie, inginerie și matematică, copilul tău putând să învețe noțiuni din toate aceste domenii.

Întrebări despre kit-urile de robotică educative pentru copii

Cat de greu se construiesc robotii dintr-un kit de robotică?

Kit-urile educative de robotică pentru copiii pot avea mai multe tipuri de dificultate. Acestea pot fi adresate începătorilor, persoanelor intermediare ori avansate. Chiar și așa, respectând manualul și instrucțiunile oferite, un kit de robotică nu este foarte greu de construit.

Roboții dintr-un kit de robotică funcționează cu energie solară sau convențională?

Pe piață există o multitudine de opțiuni de kit-uri în baza cărora poți construi roboți educativi pentru copiii. Aceștia pot funcționa cu energie solara sau de la un bec puternic, cu energie convențională (având o baterie internă) sau chiar și cu baterii.

De la ce vârstă se pot juca copiii cu un kit de robotică?

În funcție de dificultatea kit-ului și asamblarea acestuia, există nivele diferite de greutate: începător, intermediar și avansat. În general, vărsta minimă indicată este de la 10 ani în sus, însă vârsta nu este mereu un indicator al inteligenței, putând să cumperi kit-ul chiar mai devreme.

Câți roboți se pot construi cu un kit de robotică?

Există diverse tipuri de kit-uri de robotică educativă pentru copiii. Unele kit-uri au o singura jucărie / robot care poate fi construit din piesele puse la dispoziție. Alte kit-uri oferă o gamă mai ridicată, copilul tău putând construi mai mulți roboți.

Cum se asamblează un kit de robotică?

Un kit de robotică se asamblează foarte ușor, urmând instrucțiunile din pachet. Există mai multe tipuri de dificultate, adaptate pentru diverse vârste ale copiilor, asigurând astfel o trecere progresivă de la un nivel de începător, spre intermediar și avansat.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Mini Aparat Foto pentru Copii
Mini aparate foto pentru copii, distractive și educative

Vrei să-i dai o activitate utilă copilului în casă? Un mini aparat foto digital e jucăria perfectă. Cine știe, poate ajunge fotograf de profesie?

Cea Mai Bună Mașinuță cu Telecomandă Copii
Cea mai bună mașinuță cu telecomandă pentru copii

Cumpără-i copilului tău o jucărie care îi dezvoltă coordonarea și reflexele. O mașinuță cu telecomandă poate fi cadoul perfect pentru orice copil de peste 2 ani.

Cel Mai Bun Set de LEGO Pentru Copii 1 - 3 Ani
Cel mai bun set de LEGO pentru copii 1 - 3 ani

Dezvoltă-i creativitatea și motricitatea copilului tău cu ajutorul unui set LEGO de construcție. Cu forme și mecanisme speciale pentru copii de 1-3 ani, setul LEGO poate fi cadoul ideal.

Cel Mai Bun Balansoar Căluț pentru Copii
Cel mai bun balansoar tip căluț pentru copii

Cauți să faci un cadou inedit sau o metodă de a-i oferi bucurie copilului? Cumpără-i un balansoar tip căluț cu sunete și alte activități distractive.

Cea Mai Bună Bucătărie de Jucărie pentru Copii
Cea mai bună bucătărie de jucărie pentru copii

Fă-i cadou copilului o jucărie educativă și distractivă. În bucătăria de jucărie poate învăța cum funcționează anumite aparate și ustensile evitând astfel viitoare accidente.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe