Cel Mai Bun Kit de Roboți Educativi pentru Copii

Kit-uri roboți educativi pentru copii

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 134 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să-i cumperi copilului un kit educativ de robotică?

Un kit educativ de robotică poate să devină companionul de joacă ideal pentru copilul tău! Acesta va învăța cum se construiește un roboțel și cum funcționează acesta. Funcțiile de Explore (explorare a mediului înconjurător al robotului) dar și cea de Follow Me (unde copilul tău va fi urmat îndeaproape de roboțel) vor face din acest cadou unul memorabil dar și practic. Unele modele au inclusiv funcții vocale, lumini și tot felul de moduri de a interacționa cu cei din jur. Copilul tău se va familiariza cu noțiuni matematice, de inginerie, logică și va trebui să și monteze robotul, singur sau cu ajutorul tău.

Dacă sună complicat, nu te speria, realitatea este că un kit educativ de robotică are mai multe trepte de dificultate, acestea fiind împărțite pe categorii destinate începătorilor, persoanelor intermediare și pentru avansați. Totul este ușor de înțeles și de urmat, dacă se citesc și se respectă indicațiile kit-ului care vor fi incluse în pachetul comandat. Atât tu cât și copilul tău o să vă distrați cu un kit educativ de robotică!

Modele bune de kit-uri de roboți educativi pentru copii

Cel mai bun

Mini tank

 • Potrivit pentru copii
 • Educațional
 • Poate fi personalizat în funcție de utilizator
 • Utilizare extinsă datorită bateriilor
 • Design atractiv
Verifică prețul

Robotul Arduino Rob2 este un sistem de dezvoltare al aplicațiilor de învățare bazat pe microcontrolerul Arduino. Are funcții divese cum ar fi evitarea obstacolelor cu ajutorul ultrasunetelor și poate fi comandat de la distanță prin Bluetooth. De asemenea, poate fi extins cu module de circuit extern pentru a avea și alte funcții. Acest kit este conceput pentru a vă ajuta să învățați dezvoltările pe baza Arduino. Produsul este dezasamblat, el trebuie asamblat de copil, și funcționează cu acumulatori care nu sunt incluși.

la buget

Masina 4 x 4

 • Dezvoltă îndemânarea
 • Contribuie la dezvoltarea unei gândiri ecologice
 • Motor pe bază de apă sărată
 • Funcționează pe bază de energie alternativă
 • Componente ecologice
Verifică prețul

Îți plac cursele de mașini și îți dorești mereu să deții cea mai puternică mașina cu un consum minim? Noi iți putem oferi o mașină 4 x 4 care trebuie mai întâi asamblată. Motorul mașinii poate fi asamblat fie plat, fie în V, iar înălțimea vehiculului poate fi ajustată în funcție de preferințe. Mașina funcționează prin adăugarea de apă sărată pe foițele de magneziu. Prin adăugarea a 4-5 picături de apă, mașina va merge aproximativ 15 minute. Foițele de magneziu pot fi folosite de mai multe ori, iar după uzare, acestea pot fi înlocuite. Toate componentele acestei mașini sunt ecologice, putând fi aruncate fără a polua mediul.

Premium

* Prezentare video mai jos

MAKEBLOCK Kit Robot Ultimate Educativ 10in1 Cu Bluetooth 90040 Albastru

 • 10 în 1
 • Bluetooth
 • Ușor de folosit
 • Ușor de manevrat
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Ai la dispoziție un kit robot pentru cel mic, jucărie care îi va dezvolta imaginația și creativitate. A fost construit din 10 în 1 pentru ca, cel mic să își exerseze imaginația și îndemânarea. De asemenea, are funcția Bluetooth și poate fi controlat de la distanță. Brandul care ți-l oferă este Makeblock. Culoarea este albastru. Acest produs este ușor de folosit și ușor de dezasamblat, dar și de asamblat. Cea mai tare jucărie acum disponibilă pentru copilul tău. Este momentul să îi oferi un cadou!

Kit 12in1 constructie - Solar Powered Robot Hydraulic

 • Alimentarea cu energie solară
 • Ușor de asamblat
 • Roboței interactivi
 • Dotat cu cutie de viteză mecanică și transmisie hidraulică
 • Consum redus la 0 de energie electrică
Verifică prețul

Set de construcții hidraulice robotizate, alimentate cu energie solară. Îl construiești, îl modelezi, îl controlezi. Nu sunt necesare baterii, deoarece toate modelele sunt alimentate cu ajutorul energiei solare. Acest kit cu roboți are inclusiv o cutie de viteze mecanică și transmisie hidraulică. Setul conține 212 de piese, cu acestea se pot asambla 12 roboți diferiți, cum ar fi: Monkey, Master and Dog, Pterosaurs, T-Rex, Elephant, Crocodile, Ostrich, Scorpion, Forklift, Obstacle Avoiding Rover, Excavator and Buggy Car.

Kit Robot Tobbie cu inteligenta artificiala Kit Robot Tobbie cu inteligenta artificiala

 • Potrivit pentru copii
 • Educațional
 • Design atractiv
 • Ușor de asamblat conform instrucțiunilor
 • Transmite emoții prin semnale luminoase
Verifică prețul

Tobbie este un roboței interactiv cu inteligență artificială. Are un senzor cu infraroșu care poate fi setat pe două moduri diferite: Follow me (să te urmărească) și Explore (de a explora spațiul din jur). Pe lângă interactivitatea sa, principala distracție este să îl construiești! Roboțelul se asamblează foarte ușor urmând instrucțiunile din pachet. Are 6 picioare care conferă stabilitate, 16 cm înălțime și este un partener de joacă ideal! Acest kit este o jucărie STEM care îmbină noțiuni de știință, tehnologie, inginerie și matematică, copilul tău putând să învețe noțiuni din toate aceste domenii.


* Prezentare video mai jos

Robot HighTech Xiaomi Mi Robot Builder Rover

 • Utilizare ușoară, atât pentru adulți, cât și pentru copii
 • Se poate personaliza în funcție de dorințele utilizatorului
 • Material non-toxic
 • Conectivitate wireless
 • Modul unic de programare grafică simplificat
Verifică prețul

Poate fi cea mai interesantă jucărie cu care copilul tău se poate juca împreună cu prietenii, sau cu tine. Xiaomi MI Robot Builder Rover se compune din 1086 piese lego, conține 6 tipuri diferite de angrenaje, componente de acționare a șuruburilor, arbore cardanic, sașiu etc. Toate aceste componente iți permit să construiești robotul în 3 moduri standard : rover, tank sau bulldozer, cu structuri sofisticate de transmisie mecanică, dar și să inventezi modelele tale originale. Este realizat din materiale ecologice, non-toxice, sunt sigure pentru utilizare și are certificare RoHS.

Întrebări despre kit-urile de robotică educative pentru copii

Cat de greu se construiesc robotii dintr-un kit de robotică?

Kit-urile educative de robotică pentru copiii pot avea mai multe tipuri de dificultate. Acestea pot fi adresate începătorilor, persoanelor intermediare ori avansate. Chiar și așa, respectând manualul și instrucțiunile oferite, un kit de robotică nu este foarte greu de construit.

Roboții dintr-un kit de robotică funcționează cu energie solară sau convențională?

Pe piață există o multitudine de opțiuni de kit-uri în baza cărora poți construi roboți educativi pentru copiii. Aceștia pot funcționa cu energie solara sau de la un bec puternic, cu energie convențională (având o baterie internă) sau chiar și cu baterii.

De la ce vârstă se pot juca copiii cu un kit de robotică?

În funcție de dificultatea kit-ului și asamblarea acestuia, există nivele diferite de greutate: începător, intermediar și avansat. În general, vărsta minimă indicată este de la 10 ani în sus, însă vârsta nu este mereu un indicator al inteligenței, putând să cumperi kit-ul chiar mai devreme.

Câți roboți se pot construi cu un kit de robotică?

Există diverse tipuri de kit-uri de robotică educativă pentru copiii. Unele kit-uri au o singura jucărie / robot care poate fi construit din piesele puse la dispoziție. Alte kit-uri oferă o gamă mai ridicată, copilul tău putând construi mai mulți roboți.

Cum se asamblează un kit de robotică?

Un kit de robotică se asamblează foarte ușor, urmând instrucțiunile din pachet. Există mai multe tipuri de dificultate, adaptate pentru diverse vârste ale copiilor, asigurând astfel o trecere progresivă de la un nivel de începător, spre intermediar și avansat.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Set de Arcuri cu Săgeți Profesionale pentru Copii
Seturi de arcuri cu săgeți profesionale pentru copii

Îți dorești ca copilul tău să se dezvolte sportiv și sănătos? Tirul cu arcul cu săgeți este un sport complex care îi poate antrena coordonarea, acuitatea vizuală și forța.

Cel Mai Bun Set de Trenuleț Electric pentru Copii
Cel mai bun set circuit trenuleț electric pentru copii

Copilului tău îi plac trenurile? Fă-i o surpriză și cumpără-i un tren electric de jucărie cu șine și alte accesorii.

Cea Mai Bună Mașină Electrică pentru Copii
Mașini electrice mari pentru copii mici

Ia-i copilului o jucărie modernă care-i poate însufla pasiunea pentru mașini. Oferă-i educație rutieră de mic copil punându-l să conducă o mașină electrică.

Cea Mai Bună Pistă Curse de Mașini Pentru Copii
Cea mai bună pistă de curse de mașini pentru copii

Vrei să-i faci un cadou inedit copilului tau pasionat de mașini? Alege o pistă de curse cu care se poate juca singur dar și cu prietenii care vin în vizită.

Cea Mai Bună Mașinuță cu Telecomandă Copii
Cea mai bună mașinuță cu telecomandă pentru copii

Cumpără-i copilului tău o jucărie care îi dezvoltă coordonarea și reflexele. O mașinuță cu telecomandă poate fi cadoul perfect pentru orice copil de peste 2 ani.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe