Cea Mai Bună Lampă De Veghe pentru Bebeluși

Lampă de veghe pentru bebeluși

Modificat la 08 decembrie 2021
Articol evaluat de 133 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce e importantă o lampă de veghe specială pentru bebeluși?

Dacă cel mic doarme singur, sau chiar cu tine, este posibil ca pentru a se simți cât mai bine, să aibă nevoie de o lampă de veghe. Cei mici se pot speria dacă este întuneric în camera în care dorm, de aceea, au nevoie de o lumină de veghe pentru a avea un somn odihnitor și a se simți în siguranță. În plus, o astfel de lampă, te poate ajuta și pe tine să-ți supraveghezi copilul. O lampă de veghe emană o lumină echilibrată care este suficient de puternică astfel încât să poți dormi cu ea aprinsă, dar te va ajuta și atunci când vei vrea să-ți supraveghezi copilul. Nu doar atât, lampa de veghe poate să fie și un obiect distractiv pentru cel mic.

Există foarte multe modele, în diverse forme (de albinuțe, personaje Disney) și culor, dar și lămpi de veghe care pot cânta muzică, sau pot face diverse proiecții. Lămpile care pot proiecta constelații stelare, sau cele care au cântece de leagăn sau sunete din natură, vor crea o ambianță foarte liniștitoare. Aceste aparate pot funcționa cu ajutorul bateriilor sau conectate la priză.

Cea mai bună veioză pentru bebeluși

la buget

Rabalux 5410 - LED RGB Lampă copii BALOO LED/0,4W pinguin

Are un bec inclus și dispune de tehnologia LED. Prețul este unul mai mult decât accesibil, iar calitatea este destul de ridicată. Este realizată din plastic și este destul de rezistentă. Cel mic o va adora și nu va mai dori să se despartă de ea. Te asigurăm de asta! Nu vei regreta investiția realizată niciodată! .
Verifică prețul

Dacă ai un copil căruia îi este frică să doarmă cu lumina stinsă, ai la dispoziție o lampă pentru copii extrem de simpatică în formă de pinguin pe care o va adora. Poți schimba culoarea cu o simplă atingere.

la buget

Lampa de veghe plus Chipolino Koala

Lampa de veghe Chipolino Koala are formă de ursuleț și este ușor de instalat deasupra pătuțului celui mic, pentru a-l veghea întreaga noapte. Aceasta este dotată și cu temporizator și mai mult decât atât, aceasta redă 12 melodii și sunete liniștitoare din natura pentru a menține o stare de liniște.
Verifică prețul

Fiecare dintre noi ar trebui să știe că nou-născuții au nevoie de lumină pe tot parcursul nopții, deoarece aceștia nu sunt obișnuiți cu întunericul și acest lucru ar putea să îi sperie și să înceapă să plângă.

Premium

* Prezentare video mai jos

MyMagicStarlight

Dar, după o zi plină de evenimente, teama de intuneric poate întârzia somnul micilor aventurieri. MyMagicStarlight de la REER este concepută astel încât să poată fi folosită în mod optim noaptea. Oferă proiecție luminoasă de cer înstelat pe tavan, cu schimbare de culoare, continuă sau ajustabilă variat. Are intrare audio AUX pentru conectarea unui MP3 player, smartphone sau calculator, pentru a asculta cântecele favorite sau cărtile audio (cablu AUX inclus).
Verifică prețul

Lampa de veghe cu muzică și proiecție de stele MyMagicStarlight. Un somn echilibrat este deosebit de important pentru dezvoltarea fizică și mentală a copiilor.

Lampa de veghe ursulet Nanan Tato 25 cm 1902

Indispensabil pentru copil înainte și în timpul cântecului de leagăn, îi face să se simtă în siguranță în compania micului lor prieten. Lumina încălzește jucăria de pluș, astfel încât bebelușul să poată dormi îmbrățișat de către ursulețul său luminat. Lampa are un mecanism simplu cu sistem de siguranță din plastic. .
Verifică prețul

Lampa de veghe ursuleț Nanan Tato care luminează este un ursuleț de pluș dulce, învelit complet în bumbac pur 100%. Pe burtă este un comutator rotund, iar odată atins, emană o lumină liniștitoare.

LED Veioză de noapte copii 2,5W/230V ursuleț alb

Este fabricată dintr-un plastic foarte rezistent cu un format micuț și elegant, fiind ușor de depozitat, fără prea mari bătăi de cap. Are o greutate redusă și un buton de on/off, având o lumină albă, naturală nu jenează la ochi. Poate fi alimentată prin cablu usb și are un consum redus de energie și o eficiență sporită chiar și în cele mai întunecate nopți. .
Verifică prețul

Veioza cu led pentru noapte, în formă de ursuleț este ideală pentru micuțul tău, făcându-i nopțile mai frumoase și alungând visele neplăcute.

Proiector sau lampa de veghe muzicala Iepurasul Ruby

Cu stelele și lunile care luminează tavanul cu un spectacol senin în 4 tonalități de culoare, lumina de noapte îl va menține pe cel mic fericit cu cele trei moduri: sunet de ritm cardiac, melodii naturiste sau muzică de lounge. Odată ce micuțul a adormit, cronometrul de închidere automată va opri muzica după 15 și proiecția după 30 de minute, lăsându-l pe cel mic să doarmă liniștit. .
Verifică prețul

Ruby este un proiector de jucărie de pluș special creat pentru a-l ajuta pe micuțul tău să se liniștească prin proiecții înstelate calmante și melodii relaxante.

Întrebări despre lămpile de veghe pentru bebeluși

Lampa de veghe pentru bebeluși funcționează cu baterii?

Lampa de veghe pentru bebeluși, în funcție de cât de complexă este aceasta și ce funcții extra are, poate funcționa cu baterii sau/și direct de la priză. Cu cât aceasta este mai complexă, de exemplu, dacă are proiector incorporat, este posibil să fie nevoie să fie conectată la priză.

Lampa de veghe pentru bebeluși doar emană lumină sau are și alte funcții?

Unele lămpi de veghe pentru bebeluși au și alte funcții cum ar fi cântecele de leagăn. Sunt cele mai cumpărate mai ales dacă au forme diferite de animale sau insecte, copiii le adoră. Lămpile simpatice cu pinguini sunt și ele la mare căutare, pot fi folosite și cu baterii.

Lampa de veghe pentru bebeluși asigură o atmosferă liniștitoare pentru cel mic?

O lampă de veghe pentru copii reprezintă o soluție bună pentru camera copilului, în special atunci când acesta este la vârste fragede. Diverse studii au arătat că bebelușii sunt mai liniștiți atunci când in camera lor exista o lampă de veghe, care emană o lumină plăcută, odihnitoare.

Ce modele de lămpi de veghe pentru bebeluși există (culori, forme)?

Lămpile de veghe pentru bebeluși se vând sub diferite forme și culori. De la lămpi sub forma unor animale sau insecte precum pinguinii, albinele, care înveselesc copiii mai ales dacă au și cântece de leagăn, până la acele lămpi colorate în roșu, galben, roz și multe alte culori.

Lampa de veghe pentru bebeluși se poate opri automat sau va funcționa toată noaptea?

Lămpile de veghe sunt sigur de utilizat pe parcursul întregii nopți, asigurând un somn liniștit pentru bebeluși și copii. Cele mai multe au opțiunea de a putea seta intensitatea luminii, așa că poți seta lampa la intensitatea dorită, în funcție de preferințe.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Cremă De Protecție Solară Pentru Copii Și Bebeluși
Cea mai bună cremă de protecție solară pentru copii și bebeluși

Mergi pentru prima dată la mare cu bebelușul? Protejează-l de soare folosind creme de protecție solară special create pentru pielea sensibilă a bebelușilor.

Cel Mai Bun Sterilizator Pentru Biberoane
Cel mai bun sterilizator pentru biberoane

Acum poți steriliza biberoanele cu o simplă apăsare de buton. Scapă de încălzitul apei pe aragaz și fierberea biberoanelor.

Cel Mai Bun Marsupiu din Bumbac 100% Pentru Copii
Marsupii ergonomice pentru bebe din bumbac 100%

Marsupiile din bumbac 100% te ajută să poți face plimbări lungi prin parc cu bebelușul tău la piept. Bumbacul ajută ca puiul să stea cât mai confortabil posibil. Vezi modele de calitate.

Cea Mai Bună Pompă de Sân Manuală
Cea mai bună pompă manuală de sân

Folosește o pompă de sân manuală pentru a putea avea lapte păstrat pentru zilele în care vrei să dormi mai mult sau ai treabă prin oraș.

Cel mai bun Rucsac Pentru Transportul Copiilor pe Munte
Rucsac pentru transportul copiilor pe munte

Te-ai hotărât să mergi pe munte pentru prima dată cu copilul? Felicitări, ești un părinte model. Rucsacele de transport al copiilor pe munte sunt un accesoriu care nu trebuie să-ți lipsească din bagaj.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe