De ce e importantă o lampă de veghe specială pentru bebeluși?

Dacă cel mic doarme singur, sau chiar cu tine, este posibil ca pentru a se simți cât mai bine, să aibă nevoie de o lampă de veghe. Cei mici se pot speria dacă este întuneric în camera în care dorm, de aceea, au nevoie de o lumină de veghe pentru a avea un somn odihnitor și a se simți în siguranță. În plus, o astfel de lampă, te poate ajuta și pe tine să-ți supraveghezi copilul. O lampă de veghe emană o lumină echilibrată care este suficient de puternică astfel încât să poți dormi cu ea aprinsă, dar te va ajuta și atunci când vei vrea să-ți supraveghezi copilul. Nu doar atât, lampa de veghe poate să fie și un obiect distractiv pentru cel mic.

Există foarte multe modele, în diverse forme (de albinuțe, personaje Disney) și culor, dar și lămpi de veghe care pot cânta muzică, sau pot face diverse proiecții. Lămpile care pot proiecta constelații stelare, sau cele care au cântece de leagăn sau sunete din natură, vor crea o ambianță foarte liniștitoare. Aceste aparate pot funcționa cu ajutorul bateriilor sau conectate la priză.

Cea mai bună veioză pentru bebeluși

1. MyMagicStarlight PREMIUM

Lampa de veghe cu muzică și proiecție de stele MyMagicStarlight. Un somn echilibrat este deosebit de important pentru dezvoltarea fizică și mentală a copiilor. Dar, după o zi plină de evenimente, teama de intuneric poate întârzia somnul micilor aventurieri. MyMagicStarlight de la REER este concepută astel încât să poată fi folosită în mod optim noaptea. Oferă proiecție luminoasă de cer înstelat pe tavan, cu schimbare de culoare, continuă sau ajustabilă variat. Are intrare audio AUX pentru conectarea unui MP3 player, smartphone sau calculator, pentru a asculta cântecele favorite sau cărtile audio (cablu AUX inclus).

Video MyMagicStarlight

2. BO Jungle BEST CHOICE

Introduceți 3 baterii AA sau conectați dispozitivul la sursa de curent alternativ folosind adaptorul, apoi apăsați butonul luminos ON/OFF pentru a porni proiecția și lumina nopții. Dispozitivul va proiecta un cer înstelat în diferite culori pe tavan. Apăsați din nou butonul ON/OFF pentru a auzi cântece de leagăn liniștitoare, sunete naturale sau sunetul bătăilor inimii. Apăsați butonul de volum o dată sau de mai multe ori pentru a selecta volumul dorit. Prin apăsarea butonului de selectare a sunetului puteți selecta tipul de sunet pe care îl doriți auzi.

3. Smart VAVA LED LA BUGET

Fabricată din materiale de calitate, lampa are un aspect plăcut și este 100% sigură pentru bebelușul dvs. Cu modul "☼", lumina caldă este reglabilă cu o atingere lungă; o atingere dublă dezactivează/activează modul de așteptare și luminează ușor noaptea în modul lumină nocturnă. Modul RGB are 8 culori catifelate, iar funcția de memorie este concepută pentru a relua de la ultima setare. Bateria durează până la 100 de ore cu o singură încărcare; Indicatorul LED clipește roșu când bateria este descărcată, iar timerul de 1 oră din partea de jos ajută la economisirea energiei.

Video Smart VAVA LED

4. Lampa de veghe ursulet Nanan Tato 25 cm 1902

Lampa de veghe ursuleț Nanan Tato care luminează este un ursuleț de pluș dulce, învelit complet în bumbac pur 100%. Pe burtă este un comutator rotund, iar odată atins, emană o lumină liniștitoare. Indispensabil pentru copil înainte și în timpul cântecului de leagăn, îi face să se simtă în siguranță în compania micului lor prieten. Lumina încălzește jucăria de pluș, astfel încât bebelușul să poată dormi îmbrățișat de către ursulețul său luminat. Lampa are un mecanism simplu cu sistem de siguranță din plastic.

5. Worlds Apart - Amicul meu Cat Boy PJ Masks

Această minunată lampa de veghe pentru copii, amicul meu PJ Masks Catboy este o soluție salvatoare 2 în 1 pentru orice sperieturi nocturne pe care cel mic le întâmpină. După cum știm cu toții, super-eroii PJ Mask se îndreaptă spre noapte pentru a salva ziua, deci care alt personaj poate mai bine să-l supravegheze pe micuțul tău când doarme decât Catboy? Catboy se aprinde magic când copilul tău îl ridică, când este așezat din nou, face lumina de noapte perfectă pentru a-l ghida pe cel mic în țara viselor!

6. Proiector sau lampa de veghe muzicala Iepurasul Ruby

Ruby este un proiector de jucărie de pluș special creat pentru a-l ajuta pe micuțul tău să se liniștească prin proiecții înstelate calmante și melodii relaxante. Cu stelele și lunile care luminează tavanul cu un spectacol senin în 4 tonalități de culoare, lumina de noapte îl va menține pe cel mic fericit cu cele trei moduri: sunet de ritm cardiac, melodii naturiste sau muzică de lounge. Odată ce micuțul a adormit, cronometrul de închidere automată va opri muzica după 15 și proiecția după 30 de minute, lăsându-l pe cel mic să doarmă liniștit.

7. Lampa de Veghe Squeezy

Lampa de veghe Squeezy emite o lumină subtilă, astfel încât să puteți urmări micuțul fără a-l trezi. Lampa este fabricată din silicon moale la atingere și sigură pentru a fi așezată în pătuțul copilului sau pentru a merge la culcare cu ea. Fiind practică, lampa de veghe are o durată de viață a bateriei de 200 de ore: cu temporizatorul încorporat, Squeezy se va opri automat după 10 minute sau 30 de minute și se poate încărca prin ajutorul cablului micro-USB inclus. Squeezy este tovarășul senzorial ideal pentru a călători.

8. Lampa de Veghe Minnie 2 in 1

Acestă lampă de veghe Minnie Mouse funcționează atât ca o lumină de noapte, cât și ca o lanternă, ajutând la stabilirea independenței copilului dumneavoastră la culcare. Pur și simplu ridicați-o pe Minnie pentru a activa funcția de lanternă și, deoarece funcționează pe baterie, poate fi luată cu dvs. oriunde ați merge. Când ați terminat de folosit ca lanterna, așezați-o pe Minnie și ea va da o strălucire liniștitoare care se estompează după zece minute. Lampa este concepută pentru a fi potrivită pentru copii.


Întrebări despre lămpile de veghe pentru bebeluși

Lampa de veghe pentru bebeluși funcționează cu baterii?

Lampa de veghe pentru bebeluși, în funcție de cât de complexă este aceasta și ce funcții extra are, poate funcționa cu baterii sau/și direct de la priză. Cu cât aceasta este mai complexă, de exemplu, dacă are proiector incorporat, este posibil să fie nevoie să fie conectată la priză.

Lampa de veghe pentru bebeluși doar emană lumină sau are și alte funcții?

Unele lămpi de veghe pentru bebeluși au și alte funcții cum ar fi cântecele de leagăn. Sunt cele mai cumpărate mai ales dacă au forme diferite de animale sau insecte, copiii le adoră. Lămpile simpatice cu pinguini sunt și ele la mare căutare, pot fi folosite și cu baterii.

Lampa de veghe pentru bebeluși asigură o atmosferă liniștitoare pentru cel mic?

O lampă de veghe pentru copii reprezintă o soluție bună pentru camera copilului, în special atunci când acesta este la vârste fragede. Diverse studii au arătat că bebelușii sunt mai liniștiți atunci când in camera lor exista o lampă de veghe, care emană o lumină plăcută, odihnitoare.

Ce modele de lămpi de veghe pentru bebeluși există (culori, forme)?

Lămpile de veghe pentru bebeluși se vând sub diferite forme și culori. De la lămpi sub forma unor animale sau insecte precum pinguinii, albinele, care înveselesc copiii mai ales dacă au și cântece de leagăn, până la acele lămpi colorate în roșu, galben, roz și multe alte culori.

Lampa de veghe pentru bebeluși se poate opri automat sau va funcționa toată noaptea?

Lămpile de veghe sunt sigur de utilizat pe parcursul întregii nopți, asigurând un somn liniștit pentru bebeluși și copii. Cele mai multe au opțiunea de a putea seta intensitatea luminii, așa că poți seta lampa la intensitatea dorită, în funcție de preferințe.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe