Cea Mai Bună Lampă De Veghe pentru Bebeluși

Lampă de veghe pentru bebeluși

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 133 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce e importantă o lampă de veghe specială pentru bebeluși?

Dacă cel mic doarme singur, sau chiar cu tine, este posibil ca pentru a se simți cât mai bine, să aibă nevoie de o lampă de veghe. Cei mici se pot speria dacă este întuneric în camera în care dorm, de aceea, au nevoie de o lumină de veghe pentru a avea un somn odihnitor și a se simți în siguranță. În plus, o astfel de lampă, te poate ajuta și pe tine să-ți supraveghezi copilul. O lampă de veghe emană o lumină echilibrată care este suficient de puternică astfel încât să poți dormi cu ea aprinsă, dar te va ajuta și atunci când vei vrea să-ți supraveghezi copilul. Nu doar atât, lampa de veghe poate să fie și un obiect distractiv pentru cel mic.

Există foarte multe modele, în diverse forme (de albinuțe, personaje Disney) și culor, dar și lămpi de veghe care pot cânta muzică, sau pot face diverse proiecții. Lămpile care pot proiecta constelații stelare, sau cele care au cântece de leagăn sau sunete din natură, vor crea o ambianță foarte liniștitoare. Aceste aparate pot funcționa cu ajutorul bateriilor sau conectate la priză.

Cea mai bună veioză pentru bebeluși

la buget

Rabalux 5410 - LED RGB Lampă copii BALOO LED/0,4W pinguin

Are un bec inclus și dispune de tehnologia LED. Prețul este unul mai mult decât accesibil, iar calitatea este destul de ridicată. Este realizată din plastic și este destul de rezistentă. Cel mic o va adora și nu va mai dori să se despartă de ea. Te asigurăm de asta! Nu vei regreta investiția realizată niciodată! .
Verifică prețul

Dacă ai un copil căruia îi este frică să doarmă cu lumina stinsă, ai la dispoziție o lampă pentru copii extrem de simpatică în formă de pinguin pe care o va adora. Poți schimba culoarea cu o simplă atingere.

Cel mai bun

BO Jungle

Dispozitivul va proiecta un cer înstelat în diferite culori pe tavan. Apăsați din nou butonul ON/OFF pentru a auzi cântece de leagăn liniștitoare, sunete naturale sau sunetul bătăilor inimii. Apăsați butonul de volum o dată sau de mai multe ori pentru a selecta volumul dorit. Prin apăsarea butonului de selectare a sunetului puteți selecta tipul de sunet pe care îl doriți auzi.
Verifică prețul

Introduceți 3 baterii AA sau conectați dispozitivul la sursa de curent alternativ folosind adaptorul, apoi apăsați butonul luminos ON/OFF pentru a porni proiecția și lumina nopții.

Premium

* Prezentare video mai jos

MyMagicStarlight

Dar, după o zi plină de evenimente, teama de intuneric poate întârzia somnul micilor aventurieri. MyMagicStarlight de la REER este concepută astel încât să poată fi folosită în mod optim noaptea. Oferă proiecție luminoasă de cer înstelat pe tavan, cu schimbare de culoare, continuă sau ajustabilă variat. Are intrare audio AUX pentru conectarea unui MP3 player, smartphone sau calculator, pentru a asculta cântecele favorite sau cărtile audio (cablu AUX inclus).
Verifică prețul

Lampa de veghe cu muzică și proiecție de stele MyMagicStarlight. Un somn echilibrat este deosebit de important pentru dezvoltarea fizică și mentală a copiilor.

Lampa de veghe ursulet Nanan Tato 25 cm 1902

Indispensabil pentru copil înainte și în timpul cântecului de leagăn, îi face să se simtă în siguranță în compania micului lor prieten. Lumina încălzește jucăria de pluș, astfel încât bebelușul să poată dormi îmbrățișat de către ursulețul său luminat. Lampa are un mecanism simplu cu sistem de siguranță din plastic. .
Verifică prețul

Lampa de veghe ursuleț Nanan Tato care luminează este un ursuleț de pluș dulce, învelit complet în bumbac pur 100%. Pe burtă este un comutator rotund, iar odată atins, emană o lumină liniștitoare.

LED Veioză de noapte copii 2,5W/230V ursuleț alb

Este fabricată dintr-un plastic foarte rezistent cu un format micuț și elegant, fiind ușor de depozitat, fără prea mari bătăi de cap. Are o greutate redusă și un buton de on/off, având o lumină albă, naturală nu jenează la ochi. Poate fi alimentată prin cablu usb și are un consum redus de energie și o eficiență sporită chiar și în cele mai întunecate nopți. .
Verifică prețul

Veioza cu led pentru noapte, în formă de ursuleț este ideală pentru micuțul tău, făcându-i nopțile mai frumoase și alungând visele neplăcute.

Proiector sau lampa de veghe muzicala Iepurasul Ruby

Cu stelele și lunile care luminează tavanul cu un spectacol senin în 4 tonalități de culoare, lumina de noapte îl va menține pe cel mic fericit cu cele trei moduri: sunet de ritm cardiac, melodii naturiste sau muzică de lounge. Odată ce micuțul a adormit, cronometrul de închidere automată va opri muzica după 15 și proiecția după 30 de minute, lăsându-l pe cel mic să doarmă liniștit. .
Verifică prețul

Ruby este un proiector de jucărie de pluș special creat pentru a-l ajuta pe micuțul tău să se liniștească prin proiecții înstelate calmante și melodii relaxante.

Întrebări despre lămpile de veghe pentru bebeluși

Lampa de veghe pentru bebeluși funcționează cu baterii?

Lampa de veghe pentru bebeluși, în funcție de cât de complexă este aceasta și ce funcții extra are, poate funcționa cu baterii sau/și direct de la priză. Cu cât aceasta este mai complexă, de exemplu, dacă are proiector incorporat, este posibil să fie nevoie să fie conectată la priză.

Lampa de veghe pentru bebeluși doar emană lumină sau are și alte funcții?

Unele lămpi de veghe pentru bebeluși au și alte funcții cum ar fi cântecele de leagăn. Sunt cele mai cumpărate mai ales dacă au forme diferite de animale sau insecte, copiii le adoră. Lămpile simpatice cu pinguini sunt și ele la mare căutare, pot fi folosite și cu baterii.

Lampa de veghe pentru bebeluși asigură o atmosferă liniștitoare pentru cel mic?

O lampă de veghe pentru copii reprezintă o soluție bună pentru camera copilului, în special atunci când acesta este la vârste fragede. Diverse studii au arătat că bebelușii sunt mai liniștiți atunci când in camera lor exista o lampă de veghe, care emană o lumină plăcută, odihnitoare.

Ce modele de lămpi de veghe pentru bebeluși există (culori, forme)?

Lămpile de veghe pentru bebeluși se vând sub diferite forme și culori. De la lămpi sub forma unor animale sau insecte precum pinguinii, albinele, care înveselesc copiii mai ales dacă au și cântece de leagăn, până la acele lămpi colorate în roșu, galben, roz și multe alte culori.

Lampa de veghe pentru bebeluși se poate opri automat sau va funcționa toată noaptea?

Lămpile de veghe sunt sigur de utilizat pe parcursul întregii nopți, asigurând un somn liniștit pentru bebeluși și copii. Cele mai multe au opțiunea de a putea seta intensitatea luminii, așa că poți seta lampa la intensitatea dorită, în funcție de preferințe.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Încălzitor Rapid Pentru Biberoane
Cel mai bun încălzitor rapid pentru biberoane

Scapă de apa pusă pe aragaz și apoi răcită la chiuvetă până la temperatura optimă. Viteza de preparare a biberonului este esențială atunci când pe copil îl apucă foamea și plânsul în miezul nopții.

Cel Mai Bun Țarc de Joacă Gonflabil pentru Bebeluși
Țarcuri de joacă gonflabile pentru bebeluși

Cumpără-i copilului tău un loc de joacă sigur, educativ și modern. Țarcul gonflabil poate fi montat rapid în living sau chiar în camera copilului și îl poate proteja de propria neatenție.

Cel Mai Bun Termos Pentru Mâncare Solidă
Cel mai bun termos pentru mâncare solidă

Ai început diversificarea și vrei o opțiune să poți păstra mâncarea caldă atunci când pleci la plimbare? Un termos pentru mâncare solidă îți va fi foarte util.

Cea mai bună Cădiță cu Termometru pentru Bebeluși
Cele mai bune cădițe pentru bebeluși cu termometru

Vrei să fii sigură că apa de băiță are tot timpul temperatura potrivită? O cădiță cu termometru integrat aduce tehnologia în viața ta și îți face viața mai ușoară.

Cel Mai Bun Antemergător Pentru Bebeluși
Cel mai bun antemergător pentru bebeluși

Antemergătorul este un ajutor de nădejde pentru orice bebeluș care începe să facă primii pași. Din lemn sau plastic și cu sisteme de protecție integrate, poți cumpăra cu încredere un antemergător.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe