Cel Mai Bun LEGO Technic - Mașini, Avioane, Tractoare etc.

LEGO-uri de construit mașini și utilaje pentru copii de 10 ani

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 88 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce un LEGO Technic e cadoul perfect pentru un copil de 10 ani

Creativitatea, distracția și calitatea sunt elementele esențiale ale fiecărui set LEGO. Un LEGO Technic este cadoul perfect pentru un copil de 10 ani pentru că acesta învață într-un mod interactiv cum funcționează o suspensie, o transmisie sau un diferențial.

Dacă cel mic este fanul mașinilor extreme, curselor de mare viteză sau utilajelor grele, cu ajutorul unui LEGO Technic acesta descoperă mecanisme complexe și construcții robuste făcute să reziste la orice joacă.

Nu în ultimul rând, are satisfacția de a deveni un constructor LEGO avansat cu unele dintre cele mai complexe seturi LEGO făcute vreodată! Dacă vrei să duci provocarea la un alt nivel, poți folosi și componente Power Functions pentru a-ți aduce creațiile la viață!

Din punct de vedere psihologic, construirea unui proiect LEGO împreună cu un adult stimulează în plus dezvoltarea limbajului, creativității, spiritului de organizare. Jocul LEGO ajută dezvoltarea imaginației, explorarea fomelor în trei dimensiuni sau evaluarea proporțiilor.

LEGO-uri de construit mașini, avioane, vapoare

Cel mai bun

LEGO Mașină de curse

 • Conține 579 de piese din plastic.
 • Are lungimea de 30 cm, lățimea de 13 cm și înălțimea de 9 cm.
 • Piesele îl ajută pe copil să construiască o mașină de curse multicoloră.
 • Stimulează concentrarea, logica, îndemânarea, inteligența, creativitatea și imaginația.
 • Dezvoltă simțul vizual.
Verifică prețul

Descoperă ingineria și designul inovator cu setul de model de mașină Chevrolet Corvette ZR1 LEGO Technic. Această replică vine cu o schemă de culori autentică portocaliu și negru și o serie de detalii realiste incluzând o aripa spate mare, 4 țevi de eșapament, și jante negre cu spițe și anvelope cu profil jos. Acționează direcția funcțională și manevrează vehiculul pentru a activa motorul V8 vizibil cu pistoane în mișcare. Reconstruiește acest model exclusiv 2 în 1 pentru a crea o puternică Mașină de curse.

la buget

LEGO Macara

 • Piese rezistente, din materiale calitative;
 • Potrivit pentru copii de diferite vârste;
 • Stimulează concentrarea și creativitatea;
 • Sporesc capacitatea de soluționare a problemelor;
 • Forma finală reprezintă o altă jucărie.
Verifică prețul

Grozava Macara LEGO Technic formată din 155 de piese duce provocarea la înălțime! Piesele LEGO Technic alcătuiesc până și cele mai complexe componente mecanice. Acest model solid 2-în-1 dedicat băieților peste 7 ani este plin de caracteristici realiste, inclusiv un mecanism detaliat de ridicare cu braț și cupă funcțională, 4 lumini avertizoare de pericol, 2 girofaruri și anvelope solide. Iar atunci când simți nevoia de încă o provocare distractivă de construcție, poți reconstrui Macaraua pentru a crea un super Camion de remorcare!

Premium

LEGO Technic - 4x4 X-treme Off-Roader 42099

 • Este acționat printr-un dispozitiv inteligent cu 3 ecrane alternative.
 • Trasează o direcție pe ecran și vezi cum mașina 4x4 execută manevra.
 • Suspensie înaltă independentă, roți mari și anvelope groase.
 • Smart Hub-ul are conectivitate Bluetooth Low Energy (BLE).
 • Buton de activare, senzor cu 6 axe și 4 porturi de conectivitate.
Verifică prețul

Ești gata să oferi copiilor posibilitatea de a-și duce experiența de joc la un nivel cu totul nou? Mașina de curse 4x4 off-road X-treme este echipată cu un Smart Hub cu trei motoare. Mașina are de asemenea, o suspensie extrem de independentă, roți cu anvelope mari și autocolante special concepute. Sistemul său complex de pinion este o introducere perfectă pentru producătorii de cărămizi LEGO în lumea ingineriei avansate și îi poate motiva să-și îmbunătățească timpul de reacție, abilitățile de gândire și abilitățile de rezolvare a problemelor.

LEGO Elicopter

 • Conține 325 de piese.
 • Este recomandat copiilor de peste 8 ani.
 • Modelul construit este unul realist.
 • Are o schemă de culori în roșu, alb și negru.
 • Deține caracteristici și funcții realiste.
Verifică prețul

Elicopterul de salvare LEGO Technic este creat pe o îmbinare de culori clasică: roșu, alb și negru. Acesta prezintă o mulțime de funcții realiste, cum ar fi: învârtirea rotoarelor, deschiderea ușilor laterale și din spate și acționarea troliului pentru coborârea tărgii de salvare. Creat pentru tinerii constructori LEGO în vârstă de peste 8 ani, prin montarea setului cei mici își pot dezvolta logica, inteligența și creativitatea. Reconstruiește acest set pentru a crea un Avion cu design fantezist.

LEGO Technic - Masina de raliuri Top Gear 42109

 • Design modern și atractiv
 • Deține telecomandă pentru control
 • Ușor de manevrat și instalat
 • Posedă zgomot redus la utilizare
 • Aplicație interactivă
Verifică prețul

Pune-ți abilitățile la încercare cu această minunată mașină de raliu cu treaptă superioară LEGO® Technic ™ (42109). În primul rând, te poți distra construind mașina de raliu, descoperind toate elementele care fac ca acest model Rally Car să funcționeze. Apoi, adrenalina se dezvoltă pe măsură ce încerci mișcări minunate, toate folosind aplicația LEGO Technic CONTROL +. Alimentată de un hub inteligent, aplicația permite mișcări super-precise, oferind combinații de joc fără sfârșit cu efecte sonore autentice.

LEGO Mașină Porsche 911

 • Supermașină LEGO
 • Dezvoltat în parteneriat cu Porsche
 • Detalii realiste
 • Componente complexe mecanice
 • Pentru constructorii experimentați LEGO
Verifică prețul

Setul LEGO Technic model mașină Porsche 911 RSR este dedicat băieților peste 10 ani pasionați de vehicule. Piesele (1580) alcătuiesc până și cele mai complexe componente mecanice, de la cutiile de viteze, motoare până la sistemele de direcție, ca în realitate. Macheta surprinde aspectul puternic și contururile emblematice ale modelului 911 RSR. Ușile modelului se deschid, iar cabina e plină de detalii realiste. Acest model uimitor vine cu un diferențial vizibil funcțional, suspensie independentă și un motor boxer cu șase cilindri.

LEGO Mașină de cascadorii

 • Vehicul motorizat 2 în 1
 • Dezvoltă inteligența și creativitatea
 • Design fantezist
 • Motor puternic
 • Ușor de montat și manevrat
Verifică prețul

Mașina de cascadorii Lego este, pe lângă un set de construcție, una dintre jucăriile complexe, cu design aparte, care poate fi manevrata cu telecomandă. Astfel, se numără printre cele mai adorate modele Lego: șenilele sunt inspirate de mașinile de cascadorii reale, prezentând aderență la sol și pinioane, utilizatorii putând să accelereze, să execute rotații, derapaje și diverse cascadorii. Setul de piese este conceput pentru experiența de construcție și exersarea abilităților de cascador, potrivit pentru copiii de peste 9 ani.

Întrebări despre seturile LEGO de construcție

În afară de setul LEGO mai trebuie să cumpăr ceva pentru a putea fi construit?

Setul Lego pe care l-ai ales conține absolut tot ce este necesar pentru crearea figurinei/jucăriei finale. De fapt, unul dintre cele mai mari avantaje ale seturilor Lego este faptul că piesele unui set Lego creat în anii 1960 poate fi combinat cu unul apărut în 2000 sau chiar cu unul de anul acesta.

Pare complicat, chiar e pentru copii de 10 ani?

Jocurile de construcție Lego sunt recunoscute pentru maniera de excepție în care sunt create, vârstele indicate fiind cele potrivite. Multe dintre modele sunt recomandate copiilor cu vârste diferite (8-11 / 10-16 ani), abilitățile cognitive fiind în dezvoltare. Astfel, oricât de complicat pare modelul de Lego ales, ai încredere în copilul tău!

Cât durează construcția unui LEGO Technic?

Seturile Lego depășesc funcția de construcție, fiind distractive și oferind plăcerea de a utiliza forma finală a pieselor (un robot, mașină, camion etc.). Construcția finală a acestora variază de la un copil la altul și de la o vârstă la alta, complexitatea (nr. piese) modelului ales, precum și de numărul persoanelor care participă la construcție.

Alegerea unui LEGO de construcție pentru un copil de 10 ani

Numărul de piese

Un set adresat unui copil de 10 ani va putea să includă piese de diferite dimensiuni (variind între 5-15 cm). În funcție de tipul de lego (machetă predefinită sau set universal de construcție), acestea pot conține un număr variat de piese (769-1376).

Abilitățile pe care le dezvoltă

Seturile de construcție Lego sunt ideale pentru evoluția armonioasă a copiilor, contribuind la dezvoltarea abilităților lingvistice, cele sociale, dezvoltă capacitățile orientare în spațiu, abilități motrice (coordonarea mâini-ochi) imaginația și creativitate.

Pasiunile copilului

Cu ajutorul unui LEGO, copiii își dezvoltă îndemânarea, concentrarea, inteligența, gândirea, creativitatea și atenția. Un LEGO Technic e perfect pentru un copil de 10 ani pentru că învață într-un mod interactiv cum poate crea de la zero vehiculul preferat.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Păpușă de Machiat / Coafat
Cea mai bună păpușă de machiat / coafat

Dacă nu vrei ca fetița ta să încerce să se machieze sau coafeze singură, cumpără-i o păpușă specială pe care își poate etala talentul artistic.

Cel Mai Bun Tractor cu Pedale și Remorcă Pentru Copii
Cel mai bun tractor cu pedale și remorcă pentru copii

Cumpără-i copilului tău o jucărie care îl dezvoltă fizic și emoționat într-un mod pozitiv. Tractorașul cu pedale este pentru acei copii cu abilități de meșteri și de joacă în natură.

Cea Mai Bună Păpușă Tip Bebeluș Interactiv
Cea mai bună păpușă tip bebeluș interactiv

Vrei să-ți pregătești fetița de venirea unui frățior sau să-i dezvolți instinctele materne? Bebelușul interactiv este jucăria perfectă pentru ea.

Cel Mai Bun Kit de Roboți Educativi pentru Copii
Kit-uri roboți educativi pentru copii

Oferă-i șansa de a-și dezvolta abilități esențiale pentru generația în care va trăi. Programare, mecanică, logică și multe altele pot fi învățate cu ajutorul unui kit de robotică educativ.

Cea Mai Bună Pistă Curse de Mașini Pentru Copii
Cea mai bună pistă de curse de mașini pentru copii

Vrei să-i faci un cadou inedit copilului tau pasionat de mașini? Alege o pistă de curse cu care se poate juca singur dar și cu prietenii care vin în vizită.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe