De ce să-i iei copilului o mașină electrică pentru plimbare?

O mașină electrică pentru cel mic poate să fie cadoul perfect și de neuitat atât pentru băieți dar și pentru fete! Amintirile vor rămâne peste ani, momentele de neuitat fiind de neegalat, atât pentru părinți dar și pentru copii. E simplu, încarci bateriile, pui contactul pornești mașinuța, iar distracția poate începe! Viteză în linie dreaptă, viraje, frânări, manevre cu spatele, orice este posibil cu o mașinuță electrică. Orice ați face, distracția este asigurată. Dacă cel mic nu se descurcă prea bine ”la volan”, există mereu opțiunea controlului de la distanță, prin telecomanda inclusă.

Mașinuța va îndeplini visele copilului dumneavoastră de a fi un mic șofer cu mașină proprie. Siguranța copilului este pe primul loc, mașinuța fiind construită din materiale de calitate. Timpul de funcționare variază între câteva ore, în funcție de nivelul de încărcare a acesteia dar și de viteza și timpul folosirii. Mașinuțele electrice sunt concepute pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani.

Modele bune de mașini electrice pentru copii

1. Maserati BEST CHOICE

Mașinuța este o reproducere fidelă a faimosului Maserati Alfieri și este echipată cu volan electronic, scaun elegant tapițat cu piele, vopsea metalică, faruri față, mufă MP3 și USB, portiere cu posibilitate de deschidere, precum și suspensie cu arcuri pe toate cele patru roți. De asemenea, poate fi utilizată prin 2 moduri de control: de la distanță, în cazul în care părintele poate controla mașinuța cu ajutorul telecomenzii, sau manual, când copilul conduce singur cu ajutorul pedalei de accelerație și a volanului.

Video Maserati
Opțiuni cheie
 • Roți din cauciuc
 • Control la distanță
 • Mufă MP3 și USB
 • Scaun tapițat cu piele ecologică
 • Pornire la buton

2. Ford Ranger PREMIUM

Mașinuța Ford Ranger e cu siguranță un cadou ideal pentru micuțul dumenavoastră șofer. Aceasta vine dotată cu LED-uri luminoase, multiple funcții audio (Bluetooth, radio FM, card SD, USB, MP3, VIDEO, AUX), scaun din piele pentru două persoane, centură de siguranță și frână automată, suspensii spate, uși, haion și capotă funcționale, toate pentru a asigura distracția în siguranță maximă. De asemenea pentru un control sporit, Ford Ranger vine dotată cu o telecomandă pentru control parental care funcționează în regim prioritar față de comenzile manuale.

Opțiuni cheie
 • Mat Led-uri luminoase : LED frontal + partea de sus a farurilor, LED Stopuri
 • Funcții audio: Bluetooth, radio FM, card SD, USB, MP3, VIDEO, AUX Motor : 4 motoare 12 V 45 W (total 180 W) 4 WD comutare Siguranta : 1 centura de siguranta, frână automată
 • Alte caracteristici : Soft Start, mâner de transport
 • Dimensiunile produsului : 138,0 x 81,0 x 80,0 cm
 • Scaun din piele pentru două persoane

3. Mappy Nitro LA BUGET

Mașinuța electrică pentru copii Mappy Nitro îi va oferi copilului tău momente de neuitat alături de prietenii lui. E simplu, încarci bateriile, pui contactul, pornești mașinuța și distracția poate începe. Dacă cel mic nu se descurcă încă “la volan”, dumneavoastră aveți posibilitatea să controlați mașinuța prin telecomanda inclusă. Mașinuța Mappy Nitro este o decapotabilă sport clasică, dotată cu 2 motoare independente, pe fiecare roată din spate, butoane pe volan pentru claxon, melodii polifonice, intrare MP3 player cu control al volumului și lumini LED.

Opțiuni cheie
 • Masinuța electrică este o decapotabilă sport clasică
 • Este disponibilă în trei culori placute
 • Mașina este înzestrată cu 2 motoare independente puternice de 6V/380, câte unul pe fiecare roată spate
 • Este acționată cu ajutorul pedalei din podea, butoanelor de pe volan pentru claxon
 • Este echipată cu melodii polifonice, intrare MP3 player cu control al volumului și lumini cu LED-uri

4. Masinuta Electrica Chipolino Suv Audi Q7 Red

Mașinuța electrică Chipolino SUV Audi Q7 poate fi alegerea ideală pentu micuțul dumneavoastră, având posibilitatea ca micul șofer să ia primele lecții de condus. Este recomandată pentru copii de la 3 ani la 30 kg, are un design atractiv și o multitudine de caracteristici menite pentru a va distra copilașul. Mașinuța poate fi utilizată prin 2 moduri de control: de la distanță, în cazul în care părintele poate controla mașinuța cu ajutorul telecomenzii cu 4 funcții, sau manual, când copilul conduce singur cu ajutorul pedalei de accelerație și a volanului.

Opțiuni cheie
 • Poate fi operată manual (de către copil) și automat (cu telecomandă), de către părinți
 • Prevăzută cu o mufă auxiliară pentru conectarea la orice sursă MP3
 • Se încarcă în 10-12 ore, funcționează 1.5 ore
 • Roțile sunt prevăzute cu bandă de cauciuc și sunt silențioase
 • Recomandată pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani (până la 30 kg)

5. Vehicul Electric Mercedes-Benz S63 AMG 12V, TOYZ

Mercedes-Benz S63 AMG impresionează prin aspectul și performanțele premium, cu atenție la fiecare detaliu. Siguranța va fi asigurată de controlul de la distanță prin intermediul telecomenzii, oferind în același timp posibilități multiple de distracție: Copilul poate conduce independent sau îl puteți ajuta dumneavoastră cu telecomanda. Dotările constă în două trepte de viteză, lumini LED în față și în spate, schimbător de viteze cu litere luminate, volan cu claxon, butoane cu melodii, panou multimedia luminat cu intrări pentru MP3, USB sau MicroSD.

Opțiuni cheie
 • Două trepte de viteză
 • Lumini cu LED
 • Volan cu claxon
 • Intrări pentru MP3 player
 • Baterie de 12V 7Ah

6. Masinuta Electrica BMW X6 , Chipolino

Mașinuța Chipolino BMW X6 are un design atractiv și caracteristici menite pentru a vă distra copilașul, fiind astfel un cadou perfect pentru acesta.
Mașinuța este dotată cu bord iluminat, oglindă retrovizoare, roți silențioase, sunete cu volum reglabil și mufă MP3, toate pentru a asigura distracția maximă. Chipolino BMW X6 funcționează cu 2 trepte de viteză cuprinse între 3-5 km/h și oferă posibilitatea controlului prin telecomanda chiar și în momentul în care copilul o conduce, aceată având regim prioritar, pentru siguranța micuțului.

Opțiuni cheie
 • Centuri de siguranță
 • Telecomandă inclusă
 • Bord iluminat
 • Mufă MP3
 • Roți silențioase

7. Masinuta Electrica Chipolino Mini Cooper Hatch White

Mașinuța electrică Chipolino Mini Cooper Hatch reprezintă cadoul perfect pentru micuțul dumneavoastră, având astfel posibilitatea ca micul șofer să ia primele lecții de condus. Are un design atractiv și o multitudine de caracteristici menite pentru a va distra copilașul. Bancheta masinutei dispune și de centuri de siguranță oferindu-i celui mic tot confortul de care are nevoie pentru o plimbare în siguranță. Pentru o distracție și mai mare, mașina dispune de o mufă auxiliară la care se poate conecta orice sursă MP3.

Opțiuni cheie
 • Operare manuală și automată (cu telecomandă: 4 funcții - față, spate, stânga, dreapta)
 • Pentru sporirea distracției, este recomandată utilizarea mufei auxiliare pentru MP3
 • Timp de încărcare 10-12 ore (cu utilizare neîntreruptă de 1,5 ore)
 • Este silențioasă, grație roților prevăzute cu bandă de cauciuc
 • Poate fi folosită de copii cu până la 30 kg (de la +3 ani)

8. Masinuta Electrica Audi TTS Roadster, Rastar

Mașinuța electrică Audi TTS Roadster reprezintă cadoul perfect. Micuțul dumneavoastră are astfel posibilitatea să ia primele lecții de condus. De la distanță, în cazul în care părintele poate controla mașinuța cu ajutorul telecomenzii cu 4 funcții (înainte, înapoi, stangă, dreapta). Manualul disponibil se poate folosi când copilul conduce singur cu ajutorul pedalei de accelerație și al volanului. Bancheta mașinuței dispune și de centuri de siguranță oferindu-i celui mic tot confortul de care are nevoie pentru o plimbare. Are roti silențioase, prevăzute cu o bandă de cauciuc și faruri funcționale.

Opțiuni cheie
 • Masinuță electrică Audi TTS Roadster reprezintă cadoul perfect
 • Micutul dumneavoastră are astfel posibilitatea să ia primele lecții de condus
 • Două moduri de control
 • Roți silențioase
 • Faruri funcționale

Întrebări despre mașinile electrice pentru copii

Câte locuri are?

Vei alege modelul în funcție de preferințele copilului dar și de nivelul de siguranță urmărit. Astfel modelele care imită mașinile normale sunt cele mai sigure pentru că sunt mai joase și mai stabile și au un singur loc pentru copil, pe când camioanele au avantajul de a fi dotate cu mai multe locuri, astfel încât copilul poate avea la rândul lui mici pasageri alături.

Merge înainte și înapoi?

Mașinuțele electrice pentru copii pot merge atât înainte cât și înapoi, cu una sau mai multe viteze. Totuși există diferențe între modele, adaptate vârstei copilului dar și locului în care pot fi folosite, respectiv în interior sau afară, ori chiar pe teren accidentat.

Câte viteze are?

Mașinile electrice reprezintă pentru copii primul contact cu ideea de șofat, modelele prezente pe piață fiind extrem de confortabile și sigure, realizate într-un design actual. Criteriul vitezei reprezintă unul dintre criteriile de urmărit - cel mai frecvent vei găsi modele cu 1-2 viteze, în funcție de producător și model.

Poate fi controlatâ cu telecomanda?

Îi permite părintelui să controleze mașina de la distanță, independent de voința copilului. Vorbim despre mașinuțe performante cu motoare mai puternice și viteze mai mari, care satisfac nevoia de divertisment a copilului, însă de aceea este utilă și chiar necesară, o telecomandaă, mai ales când copiii sunt foarte mici.

Care este durata de viața a bateriei?

Elementele componente ale mașinilor electrice pentru copii sunt solide, fiind realizate din materiale durabile. Aceste modele funcționează cu baterii/acumulatori care se încarcă (aprox 7-12 ore, în funcție de model) și au autonomie 1-1,5 ore. Durata de viață a bateriei este determinată și de maniera în care sunt respectate recomandările de încărcare și utilizare.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe