Cea Mai Bună Mașină de Spălat Rufe - Beko

Mașini de spălat rufe BEKO - top modele eficiente

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 78 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe

Mașina de spălat haine BEKO - calitate la un preț avantajos

Inginerii Beko îți propun tehnologii moderne integrate în modelele mașinilor de spălat rufe, care conferă deopotrivă rezistență în timp și economie în utilizarea apei reci, curentului și detergentului. Toate acestea, evident, cu rezultate impecabile pentru orice tip de îmbrăcăminte, asigurate de funcții multiple disponibile pe orice model de mașină de spălat cu încărcare frontală Beko. Spre exemplu, există program special pentru hainele bebelușilor, pentru jeansi, bumbac sau lână.

Simplu de folosit grație programelor multiple, nu trebuie decât să spui mașinii ce dorești să faci: vrei să speli cămăși sau haine de lână, vrei să folosești balsam pentru un miros prospăt sau vrei un timp mai mic de uscare? Alegi programul potrivit și mașina îndepărtează murdăria, folosește centrifuga exact atât cât trebuie și folosește minimul de resurse grație unei clase energetice superioare. În plus, funcția Child Lock face imposibilă accesarea butoanelor mașinii de spalat rufe pe parcursul ciclului de spălare. Totul, pentru confortul tău!

Cele mai bune mașini de spălat rufe BEKO

la buget

Beko WRE7512XWW

 • Funcția Fast+ reduce durata de spălare la 50%
 • Programe multiple și variate de spălare
 • Child Lock blochează butoanele
 • Sistem automat de reglare al consumului de apă
 • Sistemul de control al balansului elimină zgomotul
Verifică prețul

O mașină de spălat reprezintă o reală necesitate însă dacă ne dorim calitate avem nevoie de ceva mai mult. Așa cum ne-au obișnuit cei de la Beko țin pasul cu inovația și propun Beko WRE7512XWW, mașina de spălat perfectă pentru o familie numeroasă și în același timp fiabilă si pentru o singură persoană. Tehnologia Fast+ ne permite utilizarea mașinii la jumătate din capacitatea având costuri totale generate reduse la jumătate. Cu toate că ar fi fost o posibilitate de eficientizare aproape perfectă, Beko a ales să spună pas detergentului pierdut la fiecare spălare, astfel a creat Aquafusion.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Beko WMY81483LMB1

 • Program destinat hainelor de bebeluși și pentru persoanele cu pielea sensibilă
 • Cuva cu design special, tehnologie Aquawave, care creează condiții optime de spălare a rufelor fără mișcări care pot afecta țesătura
 • Prin tehnologie ProSmartInverter se minimizează zgomotul și vibrațiile
 • Motorul beneficiează de o garanție de 10 ani
Verifică prețul

Mașina de spalat rufe Beko WMY81483LMB1 face parte din clasa energetică A+++, are o capacitate de 8 kg, 1400 de rotații pe minut și motor ProSmart Inverter. Tehnologia Aquawave asigură o curățare eficientă dar blandă, tehnologia Aquafusion reduce cantitatea de detergent pierdută la fiecare spălare, iar tehnologia OptiSense asigură consumul optim de apă și de energie necesare pentru fiecare spălare. Prezintă programe diverse, în funcție de nevoile tale: Baby Protect, Dark Care, sintetice sau bumbac.

Premium

Masina de spalat rufe Beko WTE10744XWAT, 1400 RPM, 10 Kg, AirTherapy, Motor ProSmart Inverter, Clasa A+++

 • Bazat pe tehnologie specifică
 • Zgomot redus la utilizare
 • Ușor de folosit și de programat
 • Produs de înaltă calitate
 • Durată lungă de viață
Verifică prețul

Hainele tale merită îngrijite și curățate cu multă grijă. Așadar, pentru acest lucru, îți poate veni în ajutor mașina de spălat rufe “Beko”, care este perfectă chiar și pentru cele mai delicate haine. Posedă funcția AddGarment, cu care poți adăuga orice articol, după începerea ciclului de spălare, în caz că ai uitat inițial să faci acest lucru. Deține un program special, denumit StainExpert, care poate elimina până la 24 de tipuri diferite de pete, cu grade de dificultate diverse, facilitând procesul de curățare.

Slim Beko WKY71233PTLYB3

 • Zgomot redus
 • Consum optim de apă si de energie
 • Clasa energetică A+++
 • Sistem electronic de control al balansului
 • Program Baby Protect
Verifică prețul

Mașina de spălat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3 face parte din clasa energetică A+++, are o capacitate de 7 kg, 1200 de rotații pe minut și mini LCD. Sistemul Aquafusion patentat de Beko valorifică la maximum consumul de apă, energie și detergent în timpul spălării. Programul Baby Protect este ideal pentru hainele bebelușilor, iar cel Dark Care este realizat special pentru hainele închise la culoare. Există și opțiunea Pet Hair Removal, care îndepărtează eficient părul de animale de pe haine și funcția Child Lock ce blochează accesarea butoanelor pe parcursul spălării.

Beko WTV8734XS0

 • Funcție de programare întârziată
 • 16 programe de spălare (diverse țesături, durate, funcții speciale)
 • Cuva spațioasă, permite spălarea lenjeriilor și altor țesături voluminoase
 • Funcționare silențioasă
 • Funcție de autocurățare (după circa 20 de cicluri spălare)
Verifică prețul

Adorăm momentele din viață în care copiii încep să meargă, să se joace si să pună mâncare pe ei. Toate aceste ipostaze sunt unice și pline de bucurie, chiar magice. Însă ceea ce adunăm în urma lor este o reală provocare, fiind necesară curățenia petelor de pe hainuțe, un lucru destul de complicat. Beko s-a gândit pentru noi la toate acestea și a conceput Beko WTV8734XS0, o mașină de spălat completă, cu un sistem creat și pentru cei mici. Prin sistemul Baby Protect hainele vor fi imaculate, mașina poate spăla în timp ce bebelușul tău se odihnește, fiind recunoscută pentru sunetul scăzut.

Beko WTV9744XW0

 • Curățare superioară a hainelor
 • Spălare silențioasă
 • Eficiență energetică
 • Consum optim de apă
 • Sistem electronic de control al balansului
Verifică prețul

Modelul de mașină de spălat rufe Beko WTV9744XW0 are eficiență energetică A+++ și este perfectă pentru familii! Cu încărcare frontală, are numeroase funcții cum ar fi sistem de reglare a consumului, afișare timp spălare rămas, sistem control exces apă sau nivel de murdărie. Are 16 programe de spălare, realizate special pentru fiecare nevoie a ta, printre care: jeans, dark care pentru haine închise la culoare, program pentru haine delicate, funcție antișifonare sau chiar și night mode - unde mașina rulează în liniște.

Beko Masina de spalat rufe WTV9744XW0, Premium Line, 9 kg, 1400 RPM, Motor ProSmart Inverter, Optisense, Clasa A+++, 60 cm

 • Design modern și atractiv
 • Produs de înaltă calitate
 • Durată lunga de utilizare
 • Ușor de montat
 • Bazat pe tehnologie specifică
Verifică prețul

Păstrarea și curățarea hainelor sunt un lucru important când vine vorba de garderoba ta, așadar, te invităm să descoperi mașina de spălat rufe “Beko”, care nu doar ți le va curăța, dar și le vor lăsa catifelate și mult mai pline de culoare. Programul încorporat StainExpert elimină până la 24 pete diferite, fiind foarte eficient când vine vorba de haine pătate. Cu funcția specială AddGarment, poți adăuga orice articol în orice moment, fiind flexibil de folosit, iar tehnologia specifică asigură o spălare silențioasă.

Masina de spalat rufe Beko WTV 7522 XCW, 1000 RPM, 7 kg, Clasa A+++

 • Design unic și plăcut
 • Bazat pe tehnologie specifică
 • Durată lungă de utilizare
 • Simplu de programat
 • Ușor de montat
Verifică prețul

Curățarea și îngrijirea hainelor poate fi acum mai simplă datorită mașinii de spălat rufe “Beko”, care va avea grijă de orice piesă din garderoba ta. Posedă o tehnologie specifică SteamCure, care îți va elimina petele și de pe cele mai delicate haine, iar motorul ProSmart Inventer va permite spălarea la modul silențios, pentru ca tu să te bucuri de liniște. De-asemenea, această mașină deține funcția ADDXtra, care permite adăugarea de noi haine sau scoaterea acestora, după începerea ciclului de spălare.

Întrebări frecvente despre mașinile de spălat rufe

Ce garanție au mașinile de spălat haine BEKO?

Până la 31 ianuarie 2020, Beko îți oferă 5 ani garanție la aparatele electrocasnice din gamă, pentru că tu să te bucuri de cele mai inovative tehnologii mai mult timp. În plus, dacă nu ești mulțumit de performanța produsului tău Beko, primești banii înapoi.

Cât durează spălarea rapidă la o mașina de spălat BEKO?

Programul Xpress Super Short 14' spală o încărcare de 2 kilograme la 30°C în doar 14 minute. Acesta este destinat articolelor ușor murdare, nepătate, cum ar fi prosoape, tricouri, șosete. De asemenea, poți opta și pentru opțiunea de uscare ce durează încă 40 de minute.

Pot spăla materiale speciale (ex: lână, covorașe) la mașinile BEKO?

Mașinile de spălat Beko sunt proiectate pentru un control maxim și ușurință în utilizare. Pe panoul de control Beko, sunt semnate modurile de spălare - rămâne doar să alegi și să folosești detergentul potrivit pentru acest tip de material. Programele au fost concepute pentru a nu deteriora pânza.

E important ca mașina de spălat să aiba și opțiune de uscare?

Opțiunea de uscare a mașinilor de spălat rufe te ajută să scapi de întinsul rufelor, să economisești spațiu și este ideală mai ales atunci când ai de uscat o cantitate mare de rufe. În plus, economisești și timp - hainele sunt gata de purtat, spălate și uscate!

Cât de mare trebuie să fie o mașina de spălat pentru o familie de 4 persoane?

Curațenia este obiectivul comun pe care îl avem cu toții pentru propria casă. Atunci când avem în discuție o întreagă familie lucrurile devin mult mai serioase, verifica spațiul unde dorești să fixezi mașina de spălat cu atenție. O mașină de spălat de 5 kg poate fi suficientă pentru familie, cele cu capacitate mai mare diferă și in lățime.

Criterii pentru alegerea unei mașini de spălat haine pentru acasă

Clasa energetică

Clasa energetică se referă la consumul de energie electrică și se situează pe o scală de la G (cel mai mare consum) la A+++ (cel mai mic consum). Dintre cele disponibile astăzi pe piață, majoritatea au clasa energetică A, iar modelele noi au A++ sau chiar A+++.

Număr programe

Alegerea unei mașini de spălat eficiente poate fi uneori nu tocmai ușoara, din acest motiv este foarte important să ne asigurăm că vom beneficia de o serie de programe ce ne vor facilita munca. Cu cât mai multe opțiuni, cu atât mai bine pentru a păstra calitatea hainelor o perioadă lungă de timp, atenție la opțiunile de temperatură si țesături.

Număr maxim de rotații

Rotațiile unei mașini de spălat sunt foarte importante în acest proces pentru o spălare eficientă cu un rezultat perfect. La cele mai multe mașini vom găsi 1000 rpm însă întâlnim și mașini de spălat cu 1200 rpm, chiar și 1400 rpm. În funcție de țesăturile pe care le aveți puteți opta pentru cea mai potrivită variantă.

Programele speciale

O mașină de spălat completă include o gamă variată de programe ce pot fi utilizate. Temperatura, țesăturile fine sau de lână nu trebuie neglijate atunci când spălați rufele. Însă pe lângă acestea, e foarte important să acordați atenție si funcțiilor speciale: spălare rapidă, spălare manuală, extra clătire și posibilitatea de consum economică.

Tip încărcare

Mașinile de spălat pot avea două tipuri diferite de încărcare: frontală sau verticală. Forma de încărcare verticală este preferabilă pentru spațiile mai înguste, în timp ce mașinile cu încărcare frontală sunt mai masive. Dacă nu dispui de mult spațiu, măsoară și optează pentru o mașină cu încărcare verticală.

Nivelul de zgomot

Nivelul de zgomot al maşinii de spălat are două componente distincte: nivel de zgomot la centrifugare - 71-81 dB(A) și nivel de zgomot la spălare: 46-63 dB(A). De regulă, nivelul zgomotului este cu atât mai mic, cu cât maşina de spălat este mai de calitate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun televizor OLED

OLED este ultima tehnologie în materie de televizoare și este disponibilă la un preț decent. Calitate și claritate sunt 2 cuvinte care descriu perfect televizoarele OLED.

Cele mai bune mașini de spălat vase de mici dimensiuni

Nu strângi destule vase încât să merite o mașină de spălat vase clasică? Alege una de dimensiuni reduse (ex: 6-8 farfurii) și poți scăpa de povara spălarii vaselor la chiuvetă.

Cele mai bune uscătoare pentru rufe (Bosch și Beko)

Mii de români folosesc și sunt mulțumiti deja de uscătoare de rufe ale mărcilor Bosch și Beko. Află ce modele sunt cel mai vândute și de unde le poți cumpăra online.

Vitrine și răcitoare de vinuri pentru acasă

Îți dorești propria ta vinotecă acasă? Primul pas e să-ți cumperi un fridiger sau o vitrină în care să-ți păstrezi vinurile la termperatura potrivită. Am găsit pentru tine cele mai bune modele.

Cea mai bună hotă cu recirculare

Nu ai opțiunea de a face o gaură în perete pentru evacuarea hotei? Hotele cu recirculare au fost proiecte fix pentru situația în care te afli și tu.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe