Ma╚Öina de sp─âlat haine BEKO - calitate la un pre╚Ť avantajos

Inginerii Beko î╚Ťi propun tehnologii moderne integrate în modelele ma╚Öinilor de sp─âlat rufe, care confer─â deopotriv─â rezisten╚Ť─â în timp ╚Öi economie în utilizarea apei reci, curentului ╚Öi detergentului. Toate acestea, evident, cu rezultate impecabile pentru orice tip de îmbr─âc─âminte, asigurate de func╚Ťii multiple disponibile pe orice model de ma╚Öin─â de sp─âlat cu înc─ârcare frontal─â Beko. Spre exemplu, exist─â program special pentru hainele bebelu╚Öilor, pentru jeansi, bumbac sau lân─â.

Simplu de folosit gra╚Ťie programelor multiple, nu trebuie decât s─â spui ma╚Öinii ce dore╚Öti s─â faci: vrei s─â speli c─âm─â╚Öi sau haine de lân─â, vrei s─â folose╚Öti balsam pentru un miros prosp─ât sau vrei un timp mai mic de uscare? Alegi programul potrivit ╚Öi ma╚Öina îndep─ârteaz─â murd─âria, folose╚Öte centrifuga exact atât cât trebuie ╚Öi folose╚Öte minimul de resurse gra╚Ťie unei clase energetice superioare. În plus, func╚Ťia Child Lock face imposibil─â accesarea butoanelor ma╚Öinii de spalat rufe pe parcursul ciclului de sp─âlare. Totul, pentru confortul t─âu!

Cele mai bune mașini de spălat rufe BEKO

1. Beko WRE7512XWW LA BUGET

O ma╚Öin─â de sp─âlat reprezint─â o real─â necesitate ├«ns─â dac─â ne dorim calitate avem nevoie de ceva mai mult. A╚Öa cum ne-au obi╚Önuit cei de la Beko ╚Ťin pasul cu inova╚Ťia ╚Öi propun Beko WRE7512XWW, ma╚Öina de sp─âlat perfect─â pentru o familie numeroas─â ╚Öi ├«n acela╚Öi timp fiabil─â si pentru o singur─â persoan─â. Tehnologia Fast+ ne permite utilizarea ma╚Öinii la jum─âtate din capacitatea av├ónd costuri totale generate reduse la jum─âtate. Cu toate c─â ar fi fost o posibilitate de eficientizare aproape perfect─â, Beko a ales s─â spun─â pas detergentului pierdut la fiecare sp─âlare, astfel a creat Aquafusion.

Op╚Ťiuni cheie
 • Func╚Ťia Fast+ reduce durata de sp─âlare la 50%
 • Programe multiple ╚Öi variate de sp─âlare
 • Child Lock blocheaz─â butoanele
 • Sistem automat de reglare al consumului de ap─â
 • Sistemul de control al balansului elimin─â zgomotul

2. Beko WMY81483LMB1 BEST CHOICE

Ma╚Öina de spalat rufe Beko WMY81483LMB1 face parte din clasa energetic─â A+++, are o capacitate de 8 kg, 1400 de rota╚Ťii pe minut ╚Öi motor ProSmart Inverter. Tehnologia Aquawave asigur─â o cur─â╚Ťare eficient─â dar bland─â, tehnologia Aquafusion reduce cantitatea de detergent pierdut─â la fiecare sp─âlare, iar tehnologia OptiSense asigur─â consumul optim de ap─â ╚Öi de energie necesare pentru fiecare sp─âlare. Prezint─â programe diverse, în func╚Ťie de nevoile tale: Baby Protect, Dark Care, sintetice sau bumbac.

Video Beko WMY81483LMB1
Op╚Ťiuni cheie
 • Program destinat hainelor de bebelu╚Öi ╚Öi pentru persoanele cu pielea sensibil─â
 • Cuva cu design special, tehnologie Aquawave, care creeaz─â condi╚Ťii optime de sp─âlare a rufelor f─âr─â mi╚Öc─âri care pot afecta ╚Ťes─âtura
 • Prin tehnologie ProSmartInverter se minimizeaz─â zgomotul ╚Öi vibra╚Ťiile
 • Motorul beneficieaz─â de o garan╚Ťie de 10 ani

3. Beko HTV8733XS0 PREMIUM

Beko ├«ntrune╚Öte toate componentele necesare sp─âl─ârii si usc─ârii ├«ntr-un concept perfect Beko HTV8733XS0. Ma╚Öina de sp─âlat cu func╚Ťii multiple ce v─â ajut─â s─â cur─â╚Ťa╚Ťi ├«ntreaga garderob─â, de la h─âinu╚Ťele copiilor prin BabyProtect p├ón─â la hainele de l├ón─â primite din partea bunicii. Cu o capacitate perfect─â pentru ├«ntreaga familie de p├ón─â la 8 kg, ma╚Öina de sp─âlat v─â ajut─â ╚Öi cu uscarea rufelor, aceasta func╚Ťie u╚Öur├óndu-v─â de spa╚Ťiul aglomerat pentru uscare. Hainele tale vor fi catifelate ╚Öi bune de purtat dup─â uscare, bucura╚Ťi-v─â de confort cu Beko.

Op╚Ťiuni cheie
 • Sp─âlare rapid─â
 • Func╚Ťionare ultra-silen╚Ťioas─â
 • Sistem electronic de control al balansului
 • Sistem automat de reglare al consumului de apa
 • Func╚Ťie Baby Protect+

4. Slim Beko WKY71233PTLYB3

Ma╚Öina de sp─âlat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3 face parte din clasa energetic─â A+++, are o capacitate de 7 kg, 1200 de rota╚Ťii pe minut ╚Öi mini LCD. Sistemul Aquafusion patentat de Beko valorific─â la maximum consumul de ap─â, energie ╚Öi detergent ├«n timpul sp─âl─ârii. Programul Baby Protect este ideal pentru hainele bebelu╚Öilor, iar cel Dark Care este realizat special pentru hainele ├«nchise la culoare. Exist─â ╚Öi op╚Ťiunea Pet Hair Removal, care ├«ndep─ârteaz─â eficient p─ârul de animale de pe haine ╚Öi func╚Ťia Child Lock ce blocheaz─â accesarea butoanelor pe parcursul sp─âl─ârii.

Op╚Ťiuni cheie
 • Zgomot redus
 • Consum optim de ap─â si de energie
 • Clasa energetic─â A+++
 • Sistem electronic de control al balansului
 • Program Baby Protect

Criterii pentru alegerea unei mașini de spălat haine pentru acasă

Clasa energetic─â

Clasa energetic─â se refer─â la consumul de energie electric─â ╚Öi se situeaz─â pe o scal─â de la G (cel mai mare consum) la A+++ (cel mai mic consum). Dintre cele disponibile ast─âzi pe pia╚Ť─â, majoritatea au clasa energetic─â A, iar modelele noi au A++ sau chiar A+++.

Num─âr programe

Alegerea unei ma╚Öini de sp─âlat eficiente poate fi uneori nu tocmai u╚Öoara, din acest motiv este foarte important s─â ne asigur─âm c─â vom beneficia de o serie de programe ce ne vor facilita munca. Cu c├ót mai multe op╚Ťiuni, cu at├ót mai bine pentru a p─âstra calitatea hainelor o perioad─â lung─â de timp, aten╚Ťie la op╚Ťiunile de temperatur─â si ╚Ťes─âturi.

Num─âr maxim de rota╚Ťii

Rota╚Ťiile unei ma╚Öini de sp─âlat sunt foarte importante ├«n acest proces pentru o sp─âlare eficient─â cu un rezultat perfect. La cele mai multe ma╚Öini vom g─âsi 1000 rpm ├«ns─â ├«nt├ólnim ╚Öi ma╚Öini de sp─âlat cu 1200 rpm, chiar ╚Öi 1400 rpm. ├Än func╚Ťie de ╚Ťes─âturile pe care le ave╚Ťi pute╚Ťi opta pentru cea mai potrivit─â variant─â.

Programele speciale

O ma╚Öin─â de sp─âlat complet─â include o gam─â variat─â de programe ce pot fi utilizate. Temperatura, ╚Ťes─âturile fine sau de l├ón─â nu trebuie neglijate atunci c├ónd sp─âla╚Ťi rufele. ├Äns─â pe l├óng─â acestea, e foarte important s─â acorda╚Ťi aten╚Ťie si func╚Ťiilor speciale: sp─âlare rapid─â, sp─âlare manual─â, extra cl─âtire ╚Öi posibilitatea de consum economic─â.

Tip încărcare

Ma╚Öinile de sp─âlat pot avea dou─â tipuri diferite de ├«nc─ârcare: frontal─â sau vertical─â. Forma de ├«nc─ârcare vertical─â este preferabil─â pentru spa╚Ťiile mai ├«nguste, ├«n timp ce ma╚Öinile cu ├«nc─ârcare frontal─â sunt mai masive. Dac─â nu dispui de mult spa╚Ťiu, m─âsoar─â ╚Öi opteaz─â pentru o ma╚Öin─â cu ├«nc─ârcare vertical─â.

Nivelul de zgomot

Nivelul de zgomot al ma┼činii de sp─âlat are dou─â componente distincte: nivel de zgomot la centrifugare - 71-81 dB(A) ╚Öi nivel de zgomot la sp─âlare: 46-63 dB(A). De regul─â, nivelul zgomotului este cu at├ót mai mic, cu c├ót ma┼čina de sp─âlat este mai de calitate.

5. Beko WTV8734XS0

Ador─âm momentele din via╚Ť─â ├«n care copiii ├«ncep s─â mearg─â, s─â se joace si s─â pun─â m├óncare pe ei. Toate aceste ipostaze sunt unice ╚Öi pline de bucurie, chiar magice. ├Äns─â ceea ce adun─âm ├«n urma lor este o real─â provocare, fiind necesar─â cur─â╚Ťenia petelor de pe hainu╚Ťe, un lucru destul de complicat.
Beko s-a gândit pentru noi la toate acestea și a conceput Beko WTV8734XS0, o mașină de spălat completă, cu un sistem creat și pentru cei mici. Prin sistemul Baby Protect hainele vor fi imaculate, mașina poate spăla în timp ce bebelușul tău se odihnește, fiind recunoscută pentru sunetul scăzut.

Op╚Ťiuni cheie
 • Func╚Ťie de programare ├«nt├órziat─â
 • 16 programe de sp─âlare (diverse ╚Ťes─âturi, durate, func╚Ťii speciale)
 • Cuva spa╚Ťioas─â, permite sp─âlarea lenjeriilor ╚Öi altor ╚Ťes─âturi voluminoase
 • Func╚Ťionare silen╚Ťioas─â
 • Func╚Ťie de autocur─â╚Ťare (dup─â circa 20 de cicluri sp─âlare)

6. Beko WTV9632X0

Ma╚Öina de sp─âlat rufe Beko WTV9632X0 face parte din clasa energetic─â A+++, are o capacitate de 9 kg, 1200 de rota╚Ťii pe minut ╚Öi 15 programe. Sistemul Aquafusion patentat de Beko valorific─â la maxim consumul de ap─â, energie ╚Öi detergent ├«n timpul sp─âl─ârii. Programul Baby Protect este ideal pentru hainele bebelu╚Öilor, iar cel Dark Care este special pentru hainele ├«nchise la culoare. Exist─â ╚Öi op╚Ťiunea DUVET, conceput─â pentru sp─âlarea pilotelor de dimensiuni mari ╚Öi ├«ndepartarea eficient─â a acarienilor.

Op╚Ťiuni cheie
 • Programe pentru ╚Ťes─âturi diverse ╚Öi func╚Ťii extra (presp─âlare, extracl─âtire, BabyCare)
 • Cuv─â ├«nc─âp─âtoare - potrivit─â pentru familii cu p├ón─â la 7 membri
 • Op╚Ťiune de blocare acces interfa╚Ť─â (potrivit─â pentru familiile cu copii mici)
 • Silen╚Ťioas─â, inclusiv la evacuare
 • Consum redus de energie - Eficien╚Ť─â energetic─â

7. Beko WKY71033LSYB2

Ma╚Öina de spalat rufe Beko WKY71033LSYB2 face parte din clasa energetic─â A+++, are o capacitate de 7 kg, 1000 de rota╚Ťii pe minut ╚Öi 15 programe ce r─âspund nevoilor tale. Sistemul Aquafusion patentat de Beko valorific─â la maxim consumul de ap─â, energie ╚Öi detergent ├«n timpul sp─âl─ârii. Programul Baby Protect este ideal pentru hainele bebelu╚Öilor, iar cel Dark Care e realizat pentru hainele ├«nchise la culoare. Exist─â ╚Öi op╚Ťiunea Pet Hair Removal, care ├«ndep─ârteaz─â eficient p─ârul de animale de pe haine.

Op╚Ťiuni cheie
 • Clas─â energetic─â A+++
 • Func╚Ťie ÔÇŁPet Hair RemovalÔÇŁ ├«ndep─ârteaz─â p─ârul de animale de companie de pe haine
 • Program special ÔÇŁDarkcareÔÇŁ pentru haine de culoare ├«nchis─â care previne decolorarea ╚Öi p─âstreaz─â intensitatea culorilor
 • 15 programe diferite de sp─âlate
 • Raport calitate-pre╚Ť optim

8. Beko WTV9744XW0

Modelul de ma╚Öin─â de sp─âlat rufe Beko WTV9744XW0 are eficien╚Ť─â energetic─â A+++ ╚Öi este perfect─â pentru familii! Cu ├«nc─ârcare frontal─â, are numeroase func╚Ťii cum ar fi sistem de reglare a consumului, afi╚Öare timp sp─âlare r─âmas, sistem control exces ap─â sau nivel de murd─ârie. Are 16 programe de sp─âlare, realizate special pentru fiecare nevoie a ta, printre care: jeans, dark care pentru haine ├«nchise la culoare, program pentru haine delicate, func╚Ťie anti╚Öifonare sau chiar ╚Öi night mode - unde ma╚Öina ruleaz─â ├«n lini╚Öte.

Op╚Ťiuni cheie
 • Cur─â╚Ťare superioar─â a hainelor
 • Sp─âlare silen╚Ťioas─â
 • Eficien╚Ť─â energetic─â
 • Consum optim de ap─â
 • Sistem electronic de control al balansului

Întrebări frecvente despre mașinile de spălat rufe

Ce garan╚Ťie au ma╚Öinile de sp─âlat haine BEKO?

P├ón─â la 31 ianuarie 2020, Beko ├«╚Ťi ofer─â 5 ani garan╚Ťie la aparatele electrocasnice din gam─â, pentru c─â tu s─â te bucuri de cele mai inovative tehnologii mai mult timp. ├Än plus, dac─â nu e╚Öti mul╚Ťumit de performan╚Ťa produsului t─âu Beko, prime╚Öti banii ├«napoi.

Cât durează spălarea rapidă la o mașina de spălat BEKO?

Programul Xpress Super Short 14' spal─â o ├«nc─ârcare de 2 kilograme la 30┬░C ├«n doar 14 minute. Acesta este destinat articolelor u╚Öor murdare, nep─âtate, cum ar fi prosoape, tricouri, ╚Öosete. De asemenea, po╚Ťi opta ╚Öi pentru op╚Ťiunea de uscare ce dureaz─â ├«nc─â 40 de minute.

Pot spăla materiale speciale (ex: lână, covorașe) la mașinile BEKO?

Ma╚Öinile de sp─âlat Beko sunt proiectate pentru un control maxim ╚Öi u╚Öurin╚Ť─â ├«n utilizare. Pe panoul de control Beko, sunt semnate modurile de sp─âlare - r─âm├óne doar s─â alegi ╚Öi s─â folose╚Öti detergentul potrivit pentru acest tip de material. Programele au fost concepute pentru a nu deteriora p├ónza.

E important ca ma╚Öina de sp─âlat s─â aiba ╚Öi op╚Ťiune de uscare?

Op╚Ťiunea de uscare a ma╚Öinilor de sp─âlat rufe te ajut─â s─â scapi de ├«ntinsul rufelor, s─â economise╚Öti spa╚Ťiu ╚Öi este ideal─â mai ales atunci c├ónd ai de uscat o cantitate mare de rufe. ├Än plus, economise╚Öti ╚Öi timp - hainele sunt gata de purtat, sp─âlate ╚Öi uscate!

Cât de mare trebuie să fie o mașina de spălat pentru o familie de 4 persoane?

Cura╚Ťenia este obiectivul comun pe care ├«l avem cu to╚Ťii pentru propria cas─â. Atunci c├ónd avem ├«n discu╚Ťie o ├«ntreag─â familie lucrurile devin mult mai serioase, verifica spa╚Ťiul unde dore╚Öti s─â fixezi ma╚Öina de sp─âlat cu aten╚Ťie. O ma╚Öin─â de sp─âlat de 5 kg poate fi suficient─â pentru familie, cele cu capacitate mai mare difer─â ╚Öi in l─â╚Ťime.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

C─âutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Po╚Ťi lucra de oriunde ai acces la internet.
Afl─â mai multe