Cea Mai Bună Mașină de Spălat cu Uscător Inclus

Mașini de spălat rufe cu uscător inclus (2 in 1)

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 140 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor
Helena Agape
Helena Agape

De ce ai nevoie de o mașină de spălat cu uscător inclus?

Pentru cei care locuiesc într-un apartament de dimensiuni reduse ori vor un produs care să ofere funcții multiple, o mașină de spălat cu uscător inclus este soluția perfectă dintre economisirea spațiului dar și creșterea confortului! Acest produs, pe lângă că este o mașină de spălat normală, la terminarea ciclului de spălat, oferă avantajul că o poți folosi și pentru uscatul hainelor. Cu opțiunea de a programa mașina să îți spele și apoi să îți usuce hainele, în același ciclu, te poți poți trezi dimineața, iar hainele tale vor fi atât spălate cât și uscate, gata de îmbrăcat sau pus în dulap!

Mașinile de spălat cu uscător incorporează un uscator prin condensare care este diferit de uscătorul cu ventilare, acesta nu va sufla/ventila aer umed în încăperea unde este instalat. Uscătorul cu condensare extrage umezeala din haine și apoi o trimite prin scurgere sub formă de apă condensată. Majoritatea mașinilor de spălat cu compresor sunt create și echipate cu un furtun care trimite automat apa pe scurgere.

Modele bune de mașini de spălat cu uscător

Cel mai bun

Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD90T754DBX, 9 kg spalare/6 kg uscare, 1400 RPM, Add Wash, Clasa B (Inox)

 • Dotare cu uscător
 • Clasa B
 • Motor superior Digital Inverter
 • Eficiență energetică
 • Silențioasă
Verifică prețul

Mașina de spălat Samsung vine dotată cu un motor superior Digital Inverter care ii oferă eficiență energetică, mai silențioasă și performanță excepțională, de durată. Este certificat să funcționeze 23 de ani. Obține haine impecabile, chiar și atunci când sunt foarte murdare. Funcția Bubble Soak ajută la eliminarea unei largi varietăți de pete profunde, precum cele de sânge, ceai, vin, machiaj și iarba. Hainele sunt bine îmbibate în bule active, astfel încât murdăria și petele sunt înmuiate și pot fi îndepărtate mai eficient.

la buget

Rapid și eficient poți spăla și usca 1 kg de haine în doar 60 de minute. Programul este special realizat pentru spălarea și uscare rapidă a hainelor dintr-o textură subțire, care pot fi purtate pentru o perioadă scurtă de timp și nu prezintă grad de murdărite. Programul asigură o spălare delicată a hainelor din lână, fără a le deteriora. Printr-un control inteligent al cuvei mașinii de spălat și al aportului de apă, hainele din lână nu se vor deforma și te vei putea bucura din nou de puloverul preferat.

Premium

* Prezentare video mai jos

Masina de spalat rufe cu uscator AEG seria 9000 L9WBC61B, Pompa de caldura, 10 kg spalare/6 kg uscare, 1600 RPM, Motor Inverter, Display LCD, Clasa A, Alb

 • Conține panou de comandă digital, ușor de utilizat
 • Zgomot redus
 • Consum redus de energie și apă
 • Dotată cu uscător rapid și eficient
 • Ușor de instalat
Verifică prețul

Uscați tot ceea ce spălați într-un ciclu. Mașina de spălat cu uscător este prima care are Tehnologia SensiDry® care adaptează sistemul la diferite țesături, indiferent dacă sunt delicate, articole din lână sau haine de exterior. Tehnologia sa cu pompă de căldură controlează temperaturile și mișcările tamburului pentru a se asigura că totul este spălat și uscat uniform. Tehnologia ProSense® adaptează automat duratele de spălare și uscare la dimensiunea încărcăturii. Asigură cicluri convenabile și economice – oferind economii de timp, energie și apă – indiferent de dimensiunea încărcăturii.

Masina de spalat rufe cu uscator Slim LG F2DV5S8S0, Spalare 8 kg, Uscare 5 kg, 1200 rpm, Clasa A, Motor AI Direct Drive, Smart Diagnosis, Wi-Fi, Alb

 • Motor performant AI Direct Drive
 • Clasa energetică A
 • Dotare cu uscător
 • Potrivită pentru o familie de 4 membri
 • Funcții moderne: Smart Wifi si Smart Diagnosis
Verifică prețul

Mașina de spălat cu încărcare frontală este un model clasic, datorită hubloului transparent prin care poți observa ușor ce se întâmpla cu rufele tale. Capacitatea mașinii de spălat, exprimată în kilograme, reprezintă greutatea hainelor pe care mașina de spalat le poate spăla eficient, fără a folosi surplus de energie sau de apă sau fără a dura prea mult și a afecta eficiența procesului de spălare. Capacitatea de spălare se măsoară în haine uscate. Viteza de centrifugare este exprimată în rotații pe minut și este un alt criteriu de care trebuie ținut cont atunci când este achiziționată o mașină de spălat. Cu cat viteza de centrifugare e mai mare, cu atât mai uscate sunt hainele după spălare.

Mașina de spălat rufe cu uscător LG F4DN409S2T are o capacitate de spălare de 9 kg și uscare 5kg. Este silențioasă, are încărcare frontală și beneficiază de tehnologie avansată pentru îngrijirea țesăturilor delicate. AI DD nu detectează doar greutatea ci și delicatețea materialului și alege mișcările optime pentru material. Steam+ elimină 99,9% din alergeni, precum acarienii ce pot cauza alergii sau probleme de respirație, cu 30% mai puține cute. Are 14 cicluri de spălare dar și o multitudine de opțiuni suplimentare ajutătoare.

Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux EW7W361S, PerfectCare700, 1600 rpm, spalare 10 kg, uscare 6 kg, clasa A, alb

 • Silențioasă
 • Motor puternic
 • Consum redus de energie
 • Sistem inteligent de spălare, în funcție de greutatea rufelor
 • Greutate redusă, putând fi ușor de manevrat
Verifică prețul

Mașina noastră de spălat rufe cu uscator PerfectCare 700 spală și usucă hainele într-un singur ciclu. Sistemul DualCare detectează tipul de țesătura și greutatea încărcăturii, după care ajustează temperatura și mișcarea tamburului pentru o curățare si o uscare optimizate pentru fiecare articol de îmbrăcăminte. Hainele vor arăta ca noi mai mult timp. Programul Electrolux SteamCare reîmprospătează hainele cu ajutorul aburului, reducând cutele și minimizand nevoia de a le călca. Astfel, îmbrăcămintea își păstrează forma și textura pentru mai mult timp. In plus, sistemul FreshScent combină parfumul cu aburul delicat pentru a împrospăta rapid tesaturile intre spălări.

Masina de spalat cu uscator Toshiba TWD-BJ90W4SK, 8 kg spalare, 8 kg uscare, 1400 rpm, Motor inverter, Clasa A, Argintiu

 • Dotare cu uscător
 • Motor performant inverter
 • Consum Clasa A
 • Tehnologia SameLoadsTM
 • Eficiență la uscare
Verifică prețul

Durabilitate, eficientă și silențiozitate: motorul inverter rezistent și eficient funcționează cu 11.4% mai puțin zgomot față de un motor convențional. Motorul inverter nu prezintă pericolul defecțiunile, deoarece transmisia mecanică din interior se face printr-un câmp electromagnetic, eliminând astfel uzura mecanică și garantând fiabilitatea. Mașina de spălat dispune de o iluminare perfectă a tamburului cu LED-uri. Pe lângă consumul redus de energie, lumina din interior dă o eleganță aparatului ce nu poate fi trecută cu vederea.

Întrebări despre mașinile de spălat rufe cu uscător

Cât este de zgomotoasă?

Mașinile de spălat rufe cu uscător, sunt făcute astfel încât să fie silențioase atât cât spală, în modul de centrifugare dar chiar și atunci când usucă rufele. Nivel zgomotului în timpul centrifugării poate ajunge la 70 decibeli sau mai mult, iar nivelul de uscare, la 52 decibeli ori mai mult, în funcție de mașina de spălat aleasă și de clasa de eficiență a acesteia.

Există program pentru spălare manuală?

Mașina de spălat se poate programa să urmeze un program din cele existente care acoperă o gamă largă de haine și materiale. Există unele modele de mașini de spălat rufe cu uscător, care permit customizarea timpul de spălare și de centrifugare ori alte opțiuni.

Câte kilograme de haine poate spăla odată?

Capacitatea în kilograme, la o mașină de spălat, contează mult, însă și adâncimea mașinii de spălat este importantă. Cu cât este mai mare, cu atât va permite încărcarea cu mai multe articole de dimensiuni mari (pături, pilote, geci de puf etc). În general, o mașină de spălat poate suporta minim 1-2 KG, până la 6-9 KG, depinde de model.

În ce categorie de consum se încadrează?

Mașinile de spălat rufe se încadrează în game diverse de eficiență electrică, fapt care va influența factura electrică. Aceste game încep de la A+++ până la G. A+++ este gama cea mai eficientă și economisitoare de curent electric, iar G este cea mai slabă gamă.

Se poate programa pornirea la o anumită ora?

Da, unele modele permit acest lucru, însă se poate opta chiar și pentru uscarea hainelor în același ciclu de spălare. Astfel, dacă programați mașina de spălat seara, după spălare, până dimineața când vă treziți, hainele vor fi uscate, gata de purtat sau de pus în dulap!

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Hotă Pentru Insulă
Cea mai bună hotă pentru blat tip insulă

Design-ul modern al bucătăriei cu insulă are nevoie și de o hotă pe măsură. Află cum să alegi hota potrivită pentru insulă și la ce aspecte să fii atent/ă înainte de achiziție.

Cea mai bună Sobă pe Butelie GPL
Cea mai bună sobă pe butelie de GPL

Ai nevoie de încălzire la o locație pe care o folosești temporar dar care nu e racodată la gaz meta? Poți lua în calcul și o sobă pe butelie GPL. Află avantajele.

Cel Mai Bun Purificator Umidificator 2 în 1
Cel mai bun umidificator și purificator 2 in 1

Duci lipsă de spațiu dar îți dorești un aer curat și șănătos în casă? Alege un purificator umidificator 2 in 1 și ai 2 aparate într-unul singur cu o performanță similare aparatelor independente.

Cel Mai Bun Șemineu Electric pentru Casa Ta
Șeminee electrice pentru living room-ul casei tale

Vrei să te bucuri de experiența unui șemineu dar nu vrei să-ți bați capul cu lemne, funingine și fum? Alege un șemineu electric modern.

Cel Mai Bun Suport Pe Roți Pentru Frigider / Aragaz
Cel mai bun suport pe roți pentru frigider / aragaz

Cauți o variantă ușoară de a putea muta electrocasnicele grele precum frigiderul sau aragazul? Pune-le pe un suport pe roți și vei putea să faci curat mult mai ușor în locurile greu accesibile.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe