Motocoase de Umăr pe Benzină - Bune în Orice Gospodărie

Motocoase de umăr pe benzină, modele bune

Modificat la 24 iulie 2021
Articol evaluat de 70 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-ți cumperi o motocoasă pe benzină pentru gospodărie?

Odată cu apariția verii, persoanele care stau la casă, ori chiar și cei care au o casă la țară sau de vacanță pe care o vizitează periodic, se gândesc cum să-și taie gazonul. Pentru mulți dintre ei, acest gazon reprezintă o componentă importantă a designului curții. Cea mai bună soluție este cumpărarea unei motocoase care va toaleta perfect iarba din curte dar va avea grija și puterea necesară și să taie burienile din grădină. Motocoasele pot fi folosite în orice parte a zilei, fie că este soare sau ploaie. Aceste aparate deși sunt puțin zgomotoase, fac o treabă excelentă! Îți faci treaba rapid și plăcut, iar la final, ai satisfacția că ai scăpat de buruieni dar ai reușit si să își faci curtea să arate excepțional.

Vecinii te vor invidia, cât de curând! Folosirea unei motocoase pe benzină este un proces simplu, iar dacă urmezi pașii indicați de către producător, din manualul de folosință care vine cu produsul, o sa devii profesionist doar în câteva mișcări. În plus, aparatul este construit să fie ușor atât ca greutate dar și cum să îl folosești.

Modele bune de motocoase de umăr pe benzină

Cel mai bun

Motocoasa PROCRAFT Germany T4350, 6CP ,58CC +4 sisteme de taiere,

 • Design modern
 • Ușor de folosit
 • Potrivită pentru orice nivel de aptitudini
 • 4 sisteme de tăiere
 • Produs calitativ
Verifică prețul

Dacă te-ai săturat să tai iarba cu coasa sau secera, ai la dispoziție o opțiune care nu va cere atât de mult efort din partea ta: motocoasa electrică. Este produsă în Germania și este un produs caracterizat de înaltele standarde de calitate germane pe care le cunoaștem cu toții. O paote folosi oricine, indiferent dacă are experiență sau nu cu un astfel de aparat. Este sigură și îți oferă protecție prin propria construcție. Vine la pachet cu 4 sisteme de tăiere pentru a-ți ușura munca și a face totul rapid.

la buget

* Prezentare video mai jos

Ruris DAC 210

 • Permite oricarui utilizator să poată lucra cu usurință
 • Puterea motorului de 1.7 CP permite folosirea multor accesorii
 • Lărgește domeniul de utilizare
 • Se utilizeaza la tăierea și îndepărtarea ierburilor înalte și cosirea fănului
 • Sistemul Ruris Rapid cu chingă cu care este prevazută motocoasa are proprietatea de a repartiza greutatea astfel încât, în momentul exploatării, confortul să fie maxim
Verifică prețul

Dacă ești în căutarea unei unelte care să te ajute pentru îndepărtarea vegetației înalte Motocoasa de umar Ruris DAC 210 este alegerea potrivită pentru tine. Este un model prevăzut cu un sistem care face utilizarea confortabilă indiferent de mișcările efectuate în timpul tăierii gazonului sau a fânului. Este un model de motocoasă care poate fi utilizat chiar și de persoanele care nu au o pregătire în acest sens, având o aprindere ușoară și fiind pregătită pentru utilizare de lungă durată. Accesoriile permit folosirea acestei motocoase în situații diverse.

Premium

Motocoasa 2 timpi Hyundai HY-BC252 GT, 52 cmc, 2 CP

 • Design compact
 • Ergonomic
 • Putere de 1.5 kW
 • Brand japonez
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Motocoasă practică de la Hyundai este unealta perfectă pentru curtea ta, fiind metoda perfectă de a ține buruienile la distanță Dotată cu motor puternic de 52 cmc și 2 CP este perfectă pentru a-ți menține totul îngrijit în permanență. Are un ham pentru fixare, este ușor de folosit, având o greutate redusă și 2 mânere de control. Este creată din materiale de înaltă calitate, fiind compactă și extrem de rezistentă în timp. Rezervorul de 0,65 l asigură o lungă funcționare, deoarece are un consum redus de carburant.


* Prezentare video mai jos

Motocoasa de umar Ruris DAC 310, 2.5 CP, motor Tez, 2 timpi, 20 cm Accesorii

 • Confort maxim
 • Harnasament dublu
 • Mâner multifunctional pentru comandă și control
 • Mâner independent stanga/dreapta cu rotație
 • Cuțit cu 3 dinți
Verifică prețul

Alegerea unei motocoase de umăr potrivite pentru gazonul din jurul casei sau gardul viu este un pas important pe care trebuie să-l faci dacă locuiești la curte. Decizia devine una cu atât mai grea cu cât găsești o varietate mare de astfel de unelte de grădinărit în magazinele de specialitate. Motocoasa de umăr Ruris DAC 310, 2.5 CP, motor Tez, 2 timpi, 20 cm este unealta potrivită pentru activitățile din jurul casei. Este ușor de utilizat și foarte confortabilă în timpul îngrijirii spațiilor verzi.

Dacă vrei să tai iarba rapid, motocoasa Micul Fermier este ajutorul tău de nădejde. Funcționează în doi timpi și are nu mai puțin de 3000 RPM. Lungimea arborelui este de 150 cm și vine cu accesorii incluse pentru a-ți face treaba cât mai ușoară posibil. Are un design modern, plăcut și este extrem de ușor de folosit chiar și de către persoanele care nu au mai tuns niciodată iarba cu un astfel de aparat. Deși are o greutate mică puterea pe care o oferă este invers proporțională cu aceasta. Pornirea se face ușor.

Motocoasa pe benzina TT- BC520, 1.9 CP, motor in 2 timpi, nivel scazut de vibratii

 • Ergonomic
 • Ușor de utilizat
 • 2 timpi
 • Nivel scăzut de vibrații
 • Alimentare pe benzină
Verifică prețul

Motorul este unul în doi timpi și are un nivel scăzut de vibrații, lucru ce înseamnă un mai mare confort de utilizare pentru cel care folosește motocoasa pe benzină. Motocoasa are o putere de 1.9 CP și se alimentează pe benzină. Aceasta este foarte ușor de folosit chiar și de către persoanele lipsite de experiență. Poate fi folosită acasă, dar și la lucru deoarece calitatea este ridicată, iar raportul calitate-preț este unul destul de bun. Are pornire manuală, demaror cu recul. După pornire se poate mânui rapid datorită mânerului ca de bicicletă.

Motocoasa Heinner NTMC003, 2.2 CP, 52 CC, 2 timpi, 1.3 l, benzina

 • 2 timpi
 • Alimentare pe benzină
 • Produs nemțesc, de calitate
 • Raport calitate-preț superior
 • Design compact
Verifică prețul

Produsele se caracterizează prin design compact și ergonomic, completat de funcții multiple pentru ușurință, eficiență și confort în utilizare. Heinner reprezintă combinația perfectă dintre confort, utilitate, ergonomie și funcționalitate, pentru a vă oferi tot ceea ce ați putea avea nevoie într-un singur loc. Valorile după care se ghidează cei de la Heinner pentru dumneavoastră sunt: Confort maxim cu efort minim! Motor: 2 timpi - EURO V, putere: 1.6kw/2.2cp, raport amestec ulei/combustibil: 1:25.

Întrebări despre motocoasele pe benzină

Ce poți tăia cu o motocoasă pe benzină?

Grădina ta nu arată așa cum îți dorești? Poți chema o echipă de specialiști pentru a o curăța sau poți face chiar tu acest lucru cu ajutorul unei motocoase pe benzină. Cu aceasta poți tăia iarba care a crescut prea mult sau gardul viu din jurul locuinței.

Câtă benzină consumă motorul?

Motocoasa pe benzină este potrivită pentru fiecare proprietar al unei case cu grădină sau spațiu verde. Fiind ușor de utilizat și de diverse motorizări, consumul mediul al unei motocoase este de doar 0.9 litri pe oră. Această cifră poate să difere de la un model la altul.

Din ce materiale este realizată?

Motocoasele pe benzină, pentru a fi ușor de manevrat, sunt realizate din aliaje ușoare precum aluminiu, carbon ori alte tipuri de metale ușoare. Există și părți din plastic ori material textil, dacă produsul vine cu metodă de prindere de tip harnașament.

Ce accesorii conține cutia?

Motocoasa pe benzină vine la pachet cu un tambur cu fir automat, un disc, 3 cutite, un disc Vidia, o rezervă fir, un kit de montaj și întretinere, un bidon pentru amestec combustibil, un manual în limba română, un ham, o cască de protecție,  o pereche ochelari de protecție, o pereche de căști antifonice.

Cât de grea este?

Motocoasele pe benzină sunt realizate astfel încât să aibă greutatea optimă pentru a putea să fie utilizate cât mai ușor. Aceste aparate au minim 1-2 KG, greutatea crescând în funcție de puterea motorului, capacitatea rezervorului, materialele din care sunt făcute, dacă prezintă sau nu harnașament de prindere pe corp etc.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Plantator De Răsaduri
Cel mai bun plantator de răsaduri

Îți place să-ți crești propriile legume în grădină? Un plantator de răsaduri îți face munca de plantat mai ușoară adică nu vei mai avea dureri de spate de la atâta stat aplecat.

Cel Mai Bun Tun Anti-Păsări (Sperietoare Automată)
Cel mai bun tun anti păsări (sperietoare automată)

Păsările au obiceiul de a-ți strica recolta? Tunurile mecanice cu gaz anti păsări sunt folosite în jurul aeroporturilor și sunt cele mai eficiente în îndepărtarea păsărilor.

Cea Mai Bună Moară De Mălai Și Făină
Cea mai bună moară de mălai și făină

Vrei să-ți faci singur făină sau mălai acasă și să nu depinzi de mersul la moară? Află care este cea mai bună moară de grâu și porumb pe care o poți folosi acasă.

Cel Mai Bun Rezervor de Apă de Ploaie
Cel mai bun rezervor de apă de ploaie

Captează gratuit apa de ploaie într-un rezervor dedicat. Poți face economii serioase folosindu-o ulterior la udat grădina, spălat mașina etc.

Cea Mai Bună Motosapă pe Benzină
Cea mai bună motosapă pe benzină

Ai o grădină de care vrei să ai grijă cu mâinile tale? O motosapă pe benzină este un utilaj indispensabil unui gospodar și te ajută la cea mai dificilă muncă de grădină, săpatul.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe