Cel Mai Bun Mouse Wireless pentru Gaming

Cel mai bun mouse wireless pentru gaming

Modificat la 05 mai 2022
Articol evaluat de 74 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-ți cumperi un mouse wireless de gaming?

Mouse-urile pentru gaming au devenit un adevărat must have pentru orice împătimit al jocurilor pe calculator. Prin achiziționarea acestui dispozitiv veți fi capabil sa treceți la următorul nivel. Precizia ridicată este principala caracteristică a mouse-urilor. Astfel, controlarea acestora este deosebit de facilă, cu o precizie de 100% ce asigura un rezultat favorabil pentru dumneavoastră în orice bătălie din mediul online. Aceste mouse-uri conferă o experiență profesională, confortabilă și cu 25% mai rapidă decât orice alte tehnologii în materie de gaming.

Una dintre cele mai apreciate firme de mouse-uri cu wireless este Logitech, care prin intermediul tehnologiei optice și a funcțiilor de top a devenit rapid preferatul tuturor profesioniștilor și chiar și a celor care au făcut din gaming o simplă pasiune.

O caracteristică importantă a acestor dispozitive este funcția de Bluetooth care furnizează o durată de funcționare superioară, de peste 400 de ore, transformând astfel un simplu joc într-o adevărată aventură.

Mouse wireless de gaming

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Logitech G305

 • 6 butoane programabile
 • Greutate redusă (99g)
 • Forță de apăsare avansată a click-urilor
 • Poate fi folosit până la 250 de ore
 • Tehnologia Lightspeed Wireless
Verifică prețul

Mouse-ul Logitech G305 este unul din cele mai avansate de pe piață, având în același timp un preț accesibil. Beneficiind de tehnologia LightSpeed și de senzorul Hero, acest mouse se ridică la așteptările tale și chiar mai presus din punct de vedere al performanței și al vitezei de receptare a comenzilor. Orice atingere fina este sesizată instantaneu, asigurându-ți astfel victoria în orice joc de pe calculator. Durata de folosire este de 250 de ore, iar dupa aceea bateria va trebui înlocuită și îți vei putea continua aventura din mediul online fara grijă.

Premium

* Prezentare video mai jos

Razer Naga Pro

 • Interfață wireless
 • Rezoluție 20000 dpi
 • Iluminare RGB
 • Compatibil cu Razer mouse dock chroma
 • 5 configurații de profil
Verifică prețul

Mouse-ul dispune de 19+1 butoane , este fără fir, are Bluetooth și Wireless în dotare și cântărește o greutate de numai 117 g. Datorită transmisiei sale de mare viteză, nici nu vă veți da seama ce ușor procesează comenzile deoarece este cu 25% mai rapid decât orice altă tehnologie disponibilă fără fir. Acest mouse modular de gaming wireless vine cu 3 tipuri de plăci laterale care se fixează magnetic iar fiecare buton al mouse-ului și al plăcilor sale laterale este poziționat ergonomic, astfel încât să le puteți accesa cu ușurință și rapiditate.

la buget

* Prezentare video mai jos

Trust GXT 130

 • Țintire cu precizie și rapiditate în mișcare
 • Design inovator și ergonomic
 • Buton FocDublu
 • Comutare rapidă
 • Înveliș cauciucat pentru aderență
Verifică prețul

Mouse-ul wireless de gaming Trust GXT 130 Wireless este fabricat pentru sesiuni prelungite de jocuri. Țintirea cu precizie în shootere sau comandarea rapidă a trupelor în jocurile de strategie, mouse-ul de gaming GXT 130 Wireless este potrivit în orice situație. Mouse-ul de gaming Trust GXT 130 Gaming are o formă ergonomică care îl face ideal și confortabil pentru sesiunile prelungite de jocuri. Suplimentar, mouse-ul are un înveliș de cauciuc pe laterale pentru a asigura prinderea optimă. De asemenea, GXT 130 este echipat cu 3 butoane suplimentare pentru degetul mare, un buton înainte, înapoi si CTRL, ceea ce oferă acestui mouse și mai multe avantaje.

Mouse Gaming ASUS ROG Chakram Wireless

 • Tehnologie Optic
 • Rezoluție maximă 16000 dpi
 • Număr butoane 12
 • Iluminare LED
 • Bluetooth
Verifică prețul

Mouse-ul de Gaming ASUS ROG Chakram Wireless dispune de o conectivitate triplă care include 2 moduri wireless și Bluetooth plus cablu USB. Este echipat cu un joystick programabil detașabil, care îți oferă control superior pentru degetul mare și un sistem de încărcare rapidă, dar și prin wireless. Este dotat cu butoane pivotante, carcase detașabile magnetice și o funcție unică DPI On-The-Scroll pentru reglarea facilă a preciziei. Lungimea cablului măsoară 1,8 metri, cântărește 121 de grame și este ușor de folosit.

Mouse gaming wireless Razer Viper, Ultrausor 74g, iluminare Chroma RGB, Negru

 • Ultraușor (74g)
 • Ilumianre Chromă RGB
 • Razer Hyperspeed Wireless
 • Senzor îmbunătățit cu 20.000 DPl
 • Răspuns în 0,2 milisecunde
Verifică prețul

Mouse-ul pentru gaming wireless Razer Viper este perfect pentru orice joc pe calculator, asigurându-i utilizatorului succesul în orice bătălie. Viteza sa de transmisie este cu 25% mai mare decât orice altă tehnologie wireless, ceea ce îl face să fie cu adevarăt impresionant pentru prețul său. Precizia acestuia este, de asemenea, una dintre calitățile de top ale mouse-ului. Astfel, chiar și o mișcare fină va fi sesizată și pusă în aplicare instantaneu. Incărcarea acestuia se poate face în mod eficient și sigur cu ajutorul unui dock care poate fi folosit cu orice alte dispozitive Razer.

Mouse Gaming ASUS ROG Strix Impact II Wireless

 • Senzor optic de top
 • Mecanism de buton pivotat ce conferă rapiditate și confort
 • Aspect ingenios și ergonomic
 • Tehnologie SmartHop
 • Până la 89 de ore de viață a bateriei
Verifică prețul

Dacă ești gamer adevărat și cauți un mouse de calitate, cu taste programabile și rezoluție foarte bună, ia în calcul aceast model, ASUS ROG Strix Impact II. E un mouse ce-ți va oferi o precizie foarte bună (200-12.000 dpi), astfel încât să execuți toate comenzile rapid și sigur, plus că clickurile sunt destul de silențioase. El are o formă deosebită, foarte confortabilă, ce permite accesul cu ușurință la toate butoane și la rotița de scroll, prezintă iluminare LED și se conectează prin WIFI pentru un semnal cât mai bun.

Mouse gaming wireless SteelSeries Aerox 3

 • Iluminare RGB
 • Fast charge
 • IP54
 • Bluetooth
 • Wireless
Verifică prețul

Acest mouse de gaming, wireless SteelSeries Aerox 3, ultra ușor, are un numar de cinci butoane programabile (left, right, back, forward si dpi) și o rotiță scroll. El prezintă iluminare LED în șase culori, ce duce la îmbunătățirea aspectului general. Interfata e una WIFI , conexiunea făcându-se WIFI 2.4GHz & Bluetooth 5.0. Bateria este concepută special pentru un consum optimizat de energie, astfel că Aerox 3 oferă până la 200 de ore de utilizare continuă fără a sacrifica performanța și greutatea. În plus, în doar 15 minute de încărcare rapidă oferă peste 40 de ore de joc.

Întrebări despre maușii wireless de gaming

Butoanele sunt programabile?

Pentru a iesi mereu victorios la orice joc, ai nevoie de cele mai bune piese. Astfel că, în ajutorul tău, va sări cel mai nou mouse wireless, a cărui butoane pot fi programabile, pentru a putea beneficia de cea mai bună experiență și un control foarte bun.

Au funcție Bluetooth ?

În prezent, există numeroase periferice wireless, de la tastatură la mouse şi de la boxe la imprimante, principalul avantaj al acestora fiind economia de cabluri. Vei găsi pe piață și mauși cu funcție Bluetooth. Această opțiune este trecută la specificațiile lui.

Ce fel de senzor optic au?

Mouse-ul optic reprezintă probabil cea mai bună alegere pentru un pasionat de jocuri, întrucât are cea mai bună acurateţe pentru a citi mişcările făcute cu mâna. Mouse-ul cu senzor laser are un dezavantaj important pentru gamerii care au nevoie de precizie: el continuă să înregistreze mişcarea cursorului până la o înălţime de 1 cm, mai mare decât în cazul mouse-ului optic.

Pot fi folosite și de începători?

Mănușile wireless de gaming pot fi folosite atât de amatori, cât și de profesioniști, datorită faptului că sunt ușor de utilizat. Deoarece sunt confortabile și îți poți mișca mâna și degetele în voie, mănușile oferă o experiență a jocului extrem de plăcută.

Au formă ergonomică?

Pentru a te juca într-un mod cât mai eficient, ai nevoie de un mouse de gaming de calitate, pe care să-l alegi în funcţie de specificaţii, de opţiunile pe care le oferă, dar şi de forma fizică a acestuia. În principiu, toți maușii au formă ergonomică, dar dacă ai ocazia pune mâna pe el înainte de a-l cumpăra.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Monitor Ultra Wide Curbat de Gaming
Top monitoare de gaming ultra wide cu ecran curbat

Vei putea trece la o nouă experiență de gaming cu un monitor ultra-wide curbat. Află care sunt cele mai bune modele în funcție de raportul calitate-preț. Le poți cumpăra online cu livrare gratuită.

Cel Mai Bun Webcam Pentru Streaming
Cea mai bună cameră web pentru streaming

Prezintă-te impecabil în conferințele video sau în sesiunile de streaming către comunitatea ta! Pentru asta ai nevoie în primul rând de o cameră web de calitate.

Cel Mai Bun Stand pentru Căști cu USB
Cel mai bun stand pentru căști cu USB-uri

Îți place să ai biroul organizat? Un stand de căști de ajută să păstrezi curățenia și în același timp să mai scapi de cablurile enervante.

Cel Mai Bun Gamepad pentru Telefon Android
Cel mai bun gamepad pentru telefoanele cu Android

Gamepad-ul pentru telefon îți transformă telefonul într-un joystick pe care-l poți folosi pentru a te juca pe telefon într-un mod mai captivant și distractiv.

Cea Mai Bună Tastatură Mecanică Iluminată De Gaming
Tastatură mecanică de gaming cu cu iluminare

Îți dorești o tastatură profesionistă pentru gaming? O tastatură mecanică bună te poate face fără doar și poate un jucător mai bun.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe