Cea Mai Bună Oglindă de Baie LED

Oglindă de baie cu ramă LED

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 60 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce să-ți cumperi o oglindă de baie cu ramă LED?

Secretul unui machiaj reușit nu constă numai în produse de calitate și pricepere în realizare. Mai ai nevoie și de o lumină bună. Iar în baie, poate fi destul de greu să obții lumina potrivită. De aceea pe piață găsești o sumedenie de modele de oglinzi de baie cu ramă LED. Avantajele achiziției unui astfel de accesoriu sunt multiple. Asta dacă ne gândim că toată familia folosește oglinda atât pentru machiaj, cât și pentru bărbierit, coafat sau aranjat. Mai mult, aceasta poate oferi lumină suplimentară care te ajută și la curățenie.

Majoritatea modelelor oferă lumină puternică, rece, de mare ajutor atunci când ai nevoie să observi detalii. Unde mai pui că ele pot reprezenta un obiect de decor care poate schimba complet estetica și funcționalitatea unei băi. De aceea poate fi o idee inspirată când cauți un cadou pentru cineva care tocmai și-a cumpărat o casă și vrea să o amenajeze. Producătorii au gândit modele pentru toate buzunarele, așa încât tu trebuie doar să te decizi ce nevoi e musai să acopere oglinda în baia ta!

Cea mai bună oglindă de baie LED

Premium

* Prezentare video mai jos

Duravit XViu

Cea mai mare calitate a acesteia poate fi sistemul anti-aburire care te ajută extrem de mult. Are incorporat panou Touchless, funcție dimmer pentru iluminat, clasă de protecție IP44 dar și clasă energetică A+ ceea ce înseamnă că economisești destul de multă energie electrică. În lungime, oglinda măsoară 82 de centimetri, iar în lățime, 80 de centimetri.
Verifică prețul

Oglinda dispune de iluminare led pe ambele laturi ale sale, lumina fiind ambientală în parte inferioară și superioară, iar culoarea este ajustabilă.

Cel mai bun

Sanotechnik Soho

Montarea se poate realiza atât pe orizontal cât și pe vertical. Se curăță ușor cu ajutorul produselor de curățare pentru suprafețele de sticlă și un șervețel. Măsoară 60 de centimetri lățime și 80 de centimetri lungime. De reținut este faptul că atunci când vrei să cumperi o oglindă pentru baie trebuie să ții cont și de mărimile chiuvetei.
Verifică prețul

Formele dreptunghiulare sunt ideale pentru băile în stil modern sau minimalist. Oglinda aceasta dispune de iluminare led, sursă de lumină care se găsește montată în spatele acesteia și comutator tactil.

la buget

Kring

Aceasta poate fi încadrată în categoria mobilierului de baie, deseori fiind chiar încastrată într-un corp de mobilier. Oglinda Kring măsoară o lungime de 80 centimetri și o lățime de 60 centimetri. Dispune de un finisaj mat, 60 de becuri led incorporate pe latura oglinzii, clasă protecție IP44 și o putere de 15 W. Oglinda are un panou cu transformator amplasat în spatele acesteia, care trebuie racordat la rețeaua electrică a locuinței.
Verifică prețul

Oglinda de baie nu trebuie privită ca o simplă suprafață care să reflecte imaginea, permițându-ți astfel să vezi cum arăți.

Oglinda pentru baie cu Led Venus Ø 60 cm

Această oglindă dispune de leduri pe toată marginea sa, cu o culoarea a temperaturii de 4200 K. Oglinda se fixează pe perete prin 2 puncte fixe iar sistemul de iluminare se conectează la rețeaua electrică. Se asamblează rapid și ușor, în maxim 20 de minute cu ajutorul instrucțiunilor cu care vine aceasta la pachet.
Verifică prețul

Deși este recunoscută și apreciată pentru rolul său funcțional, oglinda poate avea un impact estetic mai mare decât ai fi anticipat. Pentru a te putea bucura momente în baie fără frustrare, ai nevoie de cea mai bună oglindă.

LED Oglindă iluminată baie LED/10W/230V IP44

Caracteristici precum iluminarea LED eficientă din punct de vedere energetic, senzor de activare și prize de încărcare integrate pentru baie, întregesc imaginea de ansamblu a oglinzii. Condensarea va deveni o problemă a trecutului, iar oglinda va arunca lumină nouă în baia ta, fiind potrivită tuturor nevoilor tale, dar si ale familiei. Această oglindă este accesoriul perfect.
Verifică prețul

Fiecare baie are nevoie de o oglindă ca și punct focal. Cu aceasta oglindă, poți fi sigur că fiecare detaliu a fost luat în considerare.

Oglinda cu iluminare LED Ideal Standard Ambient 60x70x2.6cm

Măsoară o lungime de 70 centimetri și o lățime de 60 centimetri. Include set de fixare pentru o siguranță sporită și un aspect elegant. Trebuie să știi însă că oglinzile fără ramă trebuie să fie de cele mai multe ori lipite de perete, pentru a evita aspectul inestetic al șuruburilor.
Verifică prețul

Oglinda cu iluminare led dispune în primă fază de sistem anti-aburire, ideal pentru sezonul de iarnă, întrerupător pentru senzor cu ponderator, lumină led atât pe partea frontală cât și pe cea ambientală și clasă de protecție IP44.

Întrebări despre oglinzile de baie cu LED

Cum se montează?

Aceste modele de oglinzi se montează destul de simplu, fără a fi nevoie de ajutor specializat. Ele se fixează pe peretele din baia ta și de cele mai multe ori au toate accesorile necesare pentru prinderea cât mai în siguranță a acesteia. Nu uita însă să verifici acest aspect.

Ce fel de lumină oferă?

Oglinzile de baie cu LED beneficiază de lumină rece. LED-urile pot produce o luminozitate foarte mare, ceea ce face să se ajungă la un punct luminos extrem de strălucitor. Asta este de mare ajutor mai ales când te machiezi sau ai nevoie să vezi detalii.

Becurile pot fi înlocuite?

Unele oglinzi de baie cu LED oferă posibilitatea de a fi schimbat becul. Însă este posibil totuși să nu fie nevoie întrucât becurile cu LED au în general o durată de viață de până la 50.000 de ore. Dacă ții aprins un bec LED timp de 10 ore rezultă că aceasta ar putea functiona in jur de 13 ani.

Cât curent consumă?

Un bec cu LED de 60W va consuma circa 90 kWh pe an față de un bec normal care va consuma 525kWh de energie electrică. Aproximativ 6 becuri cu LED pot consumă într-un an cât un bec normal, așadar economia este mult mai mare, fapt ce se va regăsi cu ușurință în factura de energie electrică.

Câtă lumină oferă?

Noua generație din care fac parte becurile cu LED, deja înlocuiește cu succes clasicele becuri incandescente. Acestea au un design ergonomic care le permite să aibă un unghi de iluminare de până la 300 grade și o acoperire de câțiva zeci de mp de suprafață de iluminat.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Uscător De Mâini Cu Senzor
Cel mai bun uscător de mâini cu senzor

Îți dorești o metodă rapidă și complet sterilă de a usca mâinile. Cumpără și instalează-ți acasă sau la birou cel mai bun uscător de mâini cu senzor.

Cel Mai Bun Ventilator de Baie cu Extracție
Cel mai bun ventilator de baie (de extracție)

Chiar dacă ai deja un geam la baie, ventilatorul este recomandat în special pentru eliminarea mai rapidă a mirosurilor și a aburului. Plus că iarna nu e prea confortabil să deschizi geamul, nu?

Cel Mai Bun Dulap De Baie Cu Oglindă
Cel mai bun dulap de baie cu oglindă

Îți place stilul minimalist în baie sau ai un spațiu destul de limitat? Cel mai simplu lucru pe care-l poți face e să-ți instalezi un dulap de baie cu oglindă încorporată.

Cele mai bune Baterii de Chiuvetă cu Senzor (baie sau bucătărie)
Baterii de chiuvetă automate cu senzor

Știai că o baterie de lavoar cu senzor te poate ajuta să economisești până la 50% din cantitatea de apă? Plus că nu mai ai ce robineți să murdărești și să tot cureți. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Panel De Duș Cu Hidromasaj
Cel mai bun panel de duș cu hidromasaj

Crează-ți propria oază de relaxare acasă, chiar la duș. Alege un duș cu sistem de hidromasaj și în doar 5 minute te poți relaxa cu un masaj înainte de culcare.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe