Cea Mai Bună Oglindă de Baie LED

Oglindă de baie cu ramă LED

Modificat la 13 octombrie 2021
Articol evaluat de 61 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce să-ți cumperi o oglindă de baie cu ramă LED?

Secretul unui machiaj reușit nu constă numai în produse de calitate și pricepere în realizare. Mai ai nevoie și de o lumină bună. Iar în baie, poate fi destul de greu să obții lumina potrivită. De aceea pe piață găsești o sumedenie de modele de oglinzi de baie cu ramă LED. Avantajele achiziției unui astfel de accesoriu sunt multiple. Asta dacă ne gândim că toată familia folosește oglinda atât pentru machiaj, cât și pentru bărbierit, coafat sau aranjat. Mai mult, aceasta poate oferi lumină suplimentară care te ajută și la curățenie.

Majoritatea modelelor oferă lumină puternică, rece, de mare ajutor atunci când ai nevoie să observi detalii. Unde mai pui că ele pot reprezenta un obiect de decor care poate schimba complet estetica și funcționalitatea unei băi. De aceea poate fi o idee inspirată când cauți un cadou pentru cineva care tocmai și-a cumpărat o casă și vrea să o amenajeze. Producătorii au gândit modele pentru toate buzunarele, așa încât tu trebuie doar să te decizi ce nevoi e musai să acopere oglinda în baia ta!

Cea mai bună oglindă de baie LED

Premium

* Prezentare video mai jos

Duravit XViu

Cea mai mare calitate a acesteia poate fi sistemul anti-aburire care te ajută extrem de mult. Are incorporat panou Touchless, funcție dimmer pentru iluminat, clasă de protecție IP44 dar și clasă energetică A+ ceea ce înseamnă că economisești destul de multă energie electrică. În lungime, oglinda măsoară 82 de centimetri, iar în lățime, 80 de centimetri.
Verifică prețul

Oglinda dispune de iluminare led pe ambele laturi ale sale, lumina fiind ambientală în parte inferioară și superioară, iar culoarea este ajustabilă.

Cel mai bun

Sanotechnik Soho

Montarea se poate realiza atât pe orizontal cât și pe vertical. Se curăță ușor cu ajutorul produselor de curățare pentru suprafețele de sticlă și un șervețel. Măsoară 60 de centimetri lățime și 80 de centimetri lungime. De reținut este faptul că atunci când vrei să cumperi o oglindă pentru baie trebuie să ții cont și de mărimile chiuvetei.
Verifică prețul

Formele dreptunghiulare sunt ideale pentru băile în stil modern sau minimalist. Oglinda aceasta dispune de iluminare led, sursă de lumină care se găsește montată în spatele acesteia și comutator tactil.

la buget

Kring

Aceasta poate fi încadrată în categoria mobilierului de baie, deseori fiind chiar încastrată într-un corp de mobilier. Oglinda Kring măsoară o lungime de 80 centimetri și o lățime de 60 centimetri. Dispune de un finisaj mat, 60 de becuri led incorporate pe latura oglinzii, clasă protecție IP44 și o putere de 15 W. Oglinda are un panou cu transformator amplasat în spatele acesteia, care trebuie racordat la rețeaua electrică a locuinței.
Verifică prețul

Oglinda de baie nu trebuie privită ca o simplă suprafață care să reflecte imaginea, permițându-ți astfel să vezi cum arăți.

Oglinda pentru baie cu Led Venus Ø 60 cm

Această oglindă dispune de leduri pe toată marginea sa, cu o culoarea a temperaturii de 4200 K. Oglinda se fixează pe perete prin 2 puncte fixe iar sistemul de iluminare se conectează la rețeaua electrică. Se asamblează rapid și ușor, în maxim 20 de minute cu ajutorul instrucțiunilor cu care vine aceasta la pachet.
Verifică prețul

Deși este recunoscută și apreciată pentru rolul său funcțional, oglinda poate avea un impact estetic mai mare decât ai fi anticipat. Pentru a te putea bucura momente în baie fără frustrare, ai nevoie de cea mai bună oglindă.

Oglinda cu iluminare LED Ideal Standard Ambient 60x70x2.6cm

Măsoară o lungime de 70 centimetri și o lățime de 60 centimetri. Include set de fixare pentru o siguranță sporită și un aspect elegant. Trebuie să știi însă că oglinzile fără ramă trebuie să fie de cele mai multe ori lipite de perete, pentru a evita aspectul inestetic al șuruburilor.
Verifică prețul

Oglinda cu iluminare led dispune în primă fază de sistem anti-aburire, ideal pentru sezonul de iarnă, întrerupător pentru senzor cu ponderator, lumină led atât pe partea frontală cât și pe cea ambientală și clasă de protecție IP44.

Philips - LED Oglindă baie cu iluminat Hue LED/40W/24V

  • Design modern
  • Ușor de folosit
  • Rezistentă
  • Eficient
  • Consum energetic
Verifică prețul

Orice baie are nevoie de o oglindă pentru a te face frumoasă acolo. Ai nevoie de o oglindă pentru a te aranja atunci când ieși din casă, dar și pentru ritualul de frumusețe de după o baie lungă. Această oglindă de baie este perfectă pentru baia ta pentru că este iluminată și te ajută să îți vezi mai bine micile imperfecțiuni, dar și pentru că este economic și consumă foarte puțin. Poate fi controlată de la distanță cu ușurință. O vei putea folosi la diverse activități în baie și o vei aprecia foarte mult.

Întrebări despre oglinzile de baie cu LED

Cum se montează?

Aceste modele de oglinzi se montează destul de simplu, fără a fi nevoie de ajutor specializat. Ele se fixează pe peretele din baia ta și de cele mai multe ori au toate accesorile necesare pentru prinderea cât mai în siguranță a acesteia. Nu uita însă să verifici acest aspect.

Ce fel de lumină oferă?

Oglinzile de baie cu LED beneficiază de lumină rece. LED-urile pot produce o luminozitate foarte mare, ceea ce face să se ajungă la un punct luminos extrem de strălucitor. Asta este de mare ajutor mai ales când te machiezi sau ai nevoie să vezi detalii.

Becurile pot fi înlocuite?

Unele oglinzi de baie cu LED oferă posibilitatea de a fi schimbat becul. Însă este posibil totuși să nu fie nevoie întrucât becurile cu LED au în general o durată de viață de până la 50.000 de ore. Dacă ții aprins un bec LED timp de 10 ore rezultă că aceasta ar putea functiona in jur de 13 ani.

Cât curent consumă?

Un bec cu LED de 60W va consuma circa 90 kWh pe an față de un bec normal care va consuma 525kWh de energie electrică. Aproximativ 6 becuri cu LED pot consumă într-un an cât un bec normal, așadar economia este mult mai mare, fapt ce se va regăsi cu ușurință în factura de energie electrică.

Câtă lumină oferă?

Noua generație din care fac parte becurile cu LED, deja înlocuiește cu succes clasicele becuri incandescente. Acestea au un design ergonomic care le permite să aibă un unghi de iluminare de până la 300 grade și o acoperire de câțiva zeci de mp de suprafață de iluminat.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea mai bună Cădiță cu Termometru pentru Bebeluși
Cele mai bune cădițe pentru bebeluși cu termometru

Vrei să fii sigură că apa de băiță are tot timpul temperatura potrivită? O cădiță cu termometru integrat aduce tehnologia în viața ta și îți face viața mai ușoară.

Cea Mai Bună Cabină De Duș Cu Hidromasaj
Cea mai bună cabină de duș cu hidromasaj

Transformă-ți dușul în oaza ta de relaxare. Hidromasaj, muzică, lumini ambientale, toate acestea le poți avea cu ajutorul unei cabine de duș performante.

Cel Mai Bun Dispenser cu Senzor pentru Dezinfectant
Dispenser cu senzor pentru dezinfectant / săpun pentru acasă

Un dispenser instalat la intrarea în casă te poate ajuta să-ți păstrezi mâinile curate fără a depune mare efort. Află cât costă un astfel de aparat.

Cele mai bune Baterii de Chiuvetă cu Senzor (baie sau bucătărie)
Baterii de chiuvetă automate cu senzor

Știai că o baterie de lavoar cu senzor te poate ajuta să economisești până la 50% din cantitatea de apă? Plus că nu mai ai ce robineți să murdărești și să tot cureți. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Capace WC cu Funcție de Bideu - Montaj peste Vasul de Toaletă
Capace de WC cu funcție de bideu inclusă

Dacă nu ai spațiu necesar montării unui bideu clasic, capacele de WC cu funție de bideu inclusă e soluția. Se monteaza peste vasul de toaletă și se integrează natural în decorul băii tale.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe